Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Huhuketju

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Olkku, 22.01.2012 klo 19.49.

 1. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Nämä kaksi viestiä kun yhdistää, niin Salminen korvaisi Gagnonin ja Talaja Pitkäsen. Toki Salminen on laituri ja Gagnon sentteri, mutta palkka ja pisteodotukset suuria sekä llomäki siirtyisi tuolloin keskelle.

  Vaikea uskoa Salmisen siirtyvän Liigaan ja Lukkoon, mutta olisi melkoinen kyykytys taas vaihteesi. Puhutaan kuitenkin Porin pojasta eli tietenkin Ässien kasvatista.
   
 2. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Roope Talaja olisi hyvä hankinta. Ensimmäisen kerran kiinnitin huomiota häneen Bluesissa pelatessaan kaudella 2011-12 jolloin hän teki ainakin minuun pysyvän vaikutuksen. Korvaisi Pitkäsen paremmin kuin hyvin, Liedeksestä puhumattakaan.

  Hyvä hankinta olisi totta kai Sakari Salminenkin mutta vaikea on uskoa hänen Lukkoon tulevan. No Pekka Virralle tuttu pelimies tietysti ja siltä ajalta käy edelleen kylmät kuin muistelen Lukon ja KalPan sarjaa keväältä 2011 jolloin Salminen uunotti Anssi Rantasta mennen tullen ja vielä paluumatkallakin. Mutta tosiaan vaikea uskoa Salmisen tuloon.
   
 3. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Voihan se olla että Twitterissä on mennyt jollain Satakunnan seurat sekaisin... Talajaa on monena vuotena kuitenkin huhuiltu Ässiin.
   
 4. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Talaja on Liigassa pelanut kolme yli 10 maalin kautta, parhaalla kaudella peräti 18 pussia. Pelityyli hieman altistaa loukkaantumisille, mutta Liigaan Roope olisi mielestäni kova laituri. KHL:ssa Talajan taso ei ole aivan tahtonut riittää , mitä Jokerien pelejä olen nähnyt, mutta Liigaan olisi kokenut ja varma suorittaja. Talaja on hyvä myös blokkaamaan vetoja ja raatamaan alivoimaa.

  Salminen olisi heittämällä Liigan parhaita hyökkääjiä ja iso tähti. En kuitenkaan itse usko Salmisen Liigaan palaavan, palkka on ulkomailla sen verran parempi.
  Toki Salmisen siirto olisi realistisempi, kuin täällä huhuiltu Kontiola, joka oli palkkapyyntöineen vain jonkun omasta päästä keksimä juttu.
   
 5. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ei välttämättä olisi edes maailman suurin ihme. Porissa Super-Sakke sai ennen KalPaan lähtöään aika paljon kuraa niskaan faneilta (pelityyli ei ollut varsinkaan porilaista seisomokatsomoa miellyttävä) ja Raumalla saisi pelata ilman tätä sekä voisi kuitenkin asustella Porissa.

  CB-Tiivola-SuperSakke siinä aikamoinen ketju Liigaan...
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2017 klo 09.49
 6. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Huh-huh, johan on huhuja. Talaja voisi olla mahdollinen pelaaja, ja hyvä vahvistus kolmoskenttään, mutta Salmiseen en usko pätkääkään. Nimimerkin @Ralph mainitsema skenaario, jossa Gagnonin hintalappu lyötäisiin Salmiseen ja Ilomäki keskelle, olisi Lukon suunnitelmissa mahdollinen, mutta eiköhän Salmisella ole kysyntää Liigan ulkopuolellakin.
   
 7. Radiopää Jäsen

  Salmisella on varmasti kysyntää KHL:ssä ja saa senmukaista palkkaa, mutta onhan meillä jo Juhamatti Aaltonen esimerkkinä pelaajasta, joka valitsee mieluummin SM-liigan. En minäkään tätä huhua ihan helpolla usko, mutta muistetaan nyt kuitenkin, ettei KHL ole kaikkien mieleen. Ja joku iso nimi sieltä on tulossa Esa Keskisen ja Juha Riihijärven jatkoksi.
   
 8. VAKIOPAIKKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Itse olen Porissa kuullut huhuja Salmisen mahdollisesta Lukkoon menosta jo tammikuun lopussa.
   
 9. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Mainitaan vielä Salmisen lentopelko (jonka jossain yhteydessä maitsi) ei sovi yhteen KHL kanssa.
   
 10. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Jaahas... Salminen aikoo tuhota uransa sitten kokonaa.
   
 11. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Sitten kannattaisi mennä johonkin köyhään seuraan eikä Lukkoon. Lukko lentää pleijareissa pitkät matkat. Vai onko Virta halunnut, että mennään sillä sympaattisella bussilla? Virta joskus vittuili Lukolle siitä, että Lukko matkustaa charterilla. Ensin pelaajat ja johto perässä toisella.

  En usko mihinkään Salmisiin. Talaja voisi olla mahdollinen laituri. Rajala sanoi juuri, että pelaajat tulevat ulkomailta. Ehkä Jokerit sitten on yhtä kuin ulkomaat Rajalan mielessä.

  Loppujen lopuksi Talaja ja Salminen kuulostavat enemmän Ässien hankinnoilta. Ahon tuttu ja oma kasvatti. Lisäksi Ässillä on kovia palkkasotureita lähdössä, joten rahaa pitäisi olla sielläkin käytettävissä.
   
 12. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Salminen olisi Liigaan tullessaan suunnilleen sellainen JMA:n hintainen pelaaja, ei Ässillä ole yhteen pelaajaan niin paljon euroja laittaa. Lukolla taas voisi ollakin. Mutta katsotaan nyt rauhassa, Salmisella on todellisuudessa x-määrä ottajia ulkomaillakin.
   
 13. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Totta kai ja Mike Monroe on Siilinjärven Essolla vääntelemässä hassusti naamaansa kun pojat on tauolla.
   
 14. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Ei ole Sakke tulossa. Oli kyllä just käymässä Raumalla mutta ihan eri asioissa kuin sopimuksen tekemässä.

  Näin siis Sakke on sanonut. Ei se kuulemma yleensä puhu sopimusasioistaan edes kavereilleen, joten ei toi ny 100% tietoa ole.

  Tuus ny @Phaneuf#3 ite kertomaan.
   
 15. Olkku Jäsen

  Janne Keränen taas jatkoilla voittomaali. Saattaa ulkomailta sadella myös tarjouksia. Onkohan Lukolla blan B? No tietenkin, kun seuran tuntee..
   
 16. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Samaa ajattelin. Eiköhän tuo Koheloon karkaa ja paikkoa tuskin on mietitty
   
 17. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma
  Lainaus:
  Lähde Twitterissä taitaa olla 2 kuukautta siellä nimimerkillä ollut ¨Lukon Boeka¨. Mä en ainakaan pidä kovin luotettavana kaverina kun ei uskalla edes omalla nimellään esiintyä Twitterissä. Asia mitä en muutenkaan ymmärrä, että miksi olla Twitterissä tai vaikka FB:ssa nimimerkillä.
   
 18. Daro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Ducks, Arsenal....Fly Eagles fly!Eagles!
  Lainaus:
  Rissasen Jaakko onneksi pysyy täällä Kuopiossa. Kyllä Keränen teille isot pisteet tekee jos tarjoilu on kunnossa.
   
 19. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Lainaus:
  Salminen tarjoilee ja sopimus on jo tehty. Varma tieto. Siis sopimus on varma tieto, Salmisen tarjoiluja Keräselle ei voi tietää etukäteen.
   
 20. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Nää on näitä kun omasta jengistä lähtee se hyvä pelimies pois niin aletaan heti "aliarvioimaan". Onhan tuo Keränen kova pelimies ilman Rissasen passejakin ":)".
   
 21. Daro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Ducks, Arsenal....Fly Eagles fly!Eagles!
  No on se ja se pelaa Lukossa ensi kaudella. Ei Ässissä. Tarvinnee tarjoilun kuitenkin...
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2017 klo 04.14
 22. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ja? Kyllä minä tuon tiesin. Ihmetyttää vain tuo ainainen selittely. Tulitko purkamaan pahaa oloasi tänne kertomalla, että on se Rissanenkin hyvä.
   
 23. Daro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Ducks, Arsenal....Fly Eagles fly!Eagles!
  Lainaus:
  Noh Rissanen on tarjoillut Keräselle aika kivasti koko kauden aikana. Siitä tarjoilusta kovemmatkin maali määrät mahdollisuus saada aikaan. Kova jätkä, mutta myös pelikaverilla on ollut osuutta siihen. Eikä tässä mitään pahaa oloa tarkoitus ole purkaa, kunhan totesin vain.
   
 24. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Siis yritätkö kertoa meille, että jääkiekko on joukkuelaji? Kuulostaa sosialistien propagandalta, jota en ihan hevillä usko todeksi.
   
 25. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Huh on kyllä Lukolle jälleen kasaantumassa kova rosteri kun tuossa ylempänä kahteli lista lähteneistä ja mahdollisista saapuvista.

  Salminen on varmasti älyttömän kovatekijä liigaan, olivatpa kenttäkaverit keitä ovat. Pystyy tuloksen tekoon yksinkin. Keränen ei mielestäni tässä asiassa ole ihan yhtä hyvä. Toki luistelunsa ansiosta pääsee paikoille, mutta vaatii ehdottomasti hyvin ruokkivat ketjukaverit avukseen. Liigatasolla kuitenkin erinomainen pelaaja joka tapauksessa.

  Aikoinaan Salminen sanoi, että halu Porissa on pelata sitten joskus, kaikesta huolimatta. Samaan haastatteluun tai sen jälkeen sanoi, että haluaa pelata Tuomas Kiiskisen kanssa samassa joukkueessa. No tuohan toteutui jo viime kaudella Växjössä, ei tarvitse siis KalPa-fanien tuosta unelmoida kun Kisskiss vuoden parin päästä kotiutuu. Vai kävisikö Salminen lypsämässä rahat ensin Lukosta ja sitten KalPaan :) Nojoo.

  Keräsestä vielä sen verran että oliko tämän kauden alla kun syntyi lapsi niin jotenkin tuo KHL peikko ei minusta ehkä tunnu tähän paikkaan mitenkään pelottavalta. Halunnee olla lapsen lähellä ainakin alkurytinät. Näin voisi kuvitella. Toki kausi Lukossa ja sitten KHLään vielä hakemaan rahat kotiin. Ensi kauden uskon kuitenkin vielä ainakin Liigaa pelaavan.