HUHU: Nielikäinen ja Mäkiaho Tapparaan??

  • 10 439
  • 77

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Re: Jhag

Viestin lähetti PTS
Jos tämä ei ole perättömien huhujen(täysin omasta päästä keksittyjen) levittämistä niin mikä sitten? Vai että Nielikäinen ja Mäkiaho Tapparaan?


Moderaattorit voisivat vähän vaivautua ja poistaa tämän ketjun.

Sorry, mutta voisit lukea koko jutun ensiksi, ennenkuin alat syyttämään omasta päästä keksittyjä juttuja ja huutelemaan modeja apuun.

Jhag...taas olisi rautalangalla käyttöä;)
 
Re: Jhag

Viestin lähetti PTS
Jos tämä ei ole perättömien huhujen(täysin omasta päästä keksittyjen) levittämistä niin mikä sitten? Vai että Nielikäinen ja Mäkiaho Tapparaan?

Moderaattorit voisivat vähän vaivautua ja poistaa tämän ketjun.
Tämä ketju on aivan asiallinen. PTS sai jo YV:n asiasta, mutta laitetaan tähänkin, jotta päästään takaisin asiaan.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Re: Re: Jhag

Viestin lähetti Moderaattorit

Tämä ketju on aivan asiallinen. PTS sai jo YV:n asiasta, mutta laitetaan tähänkin, jotta päästään takaisin asiaan.


Kiitos ja kumarrus.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Mäkkäri muuten oli eilen matsissa rouvansa ja jälkikasvunsa kera ja hyvin HIFKiläisen oloisena..Myös appiukko näytti kuuluvan seurueeseen.

On aivan totta, mitä Carlos sanoo, että joskus pelaaja vaan jää junnaamaan paikoilleen yhdessä ja samassa seurassa. Kuten vaikkapa Eero Somervuori. Tai Joonas Jääskeläinen. Ikävä kyllä Mäkkärille on käynyt/käymässä HIFKissä näin. Kuula Lehkosen aikaan hän ei saanut oikein kunnolla tilaisuuttakaan ja silloin sympatiat olivat #75:n puolella. Nyt hän on saanut aikaa ja paikkoja ja tehot ovat näin lonkalta heitettynä luokkaa 1+7. Aika pudotus esim. niistä kevään -99 finaaleista, joissa Mäkkäri oli HIFKin johtavia hyökkääjiä, vaikka jengissä oli Calounia, Ruutua, Tuomaista ja kumppaneita. Joten, mitä jos tehtäisiin Mäkkärille ja jollekin vaihtokaupassa meille tulevalle palvelus ja nostettaisiin molemmat jätkät taas pinnalle? Carloksen spekuleeraama Konttila olisi kiintoisa vaihtoehto. Muitakin on - edelleen lonkalta vedettynä ja spekulointimielessä: Uhlbäck/Tappara, T.Elomo/Blues (kestosuosikki jota yritän piilovaikutuksen vuoksi tunkea jokaiseen signaus-ketjuun;) anyway, TE:n diili Bluesissa loppunee tähän kevääseen), Viitakoski/Ilves (tästäkin on ollut puhetta, mies saisi ihan erilaista glooriaa HIFKissä kuin Ipassa, ihan kuin Vopatkin)...onhan noita. Ja tiedän, että Viitakoski on jo ns. pinnalla, mutta väitän että HIFKissä hän olisi vielä enemmän kuin nyt.

Mutta Pasi on ilmetty HIFKiläinen, siitä ei pääse mihinkään. Ja luulen, kuten Muksukin, että Suhosen nyt esittämä OIKEA pohjoisamerikkalainen kiekko ---> suoraviivaista, nopeaa, röyhkeää peliä, sopii Pasille jopa paremmin kuin Mälkiän hieman hämäräksi jäänyt viisikkopuolustus-ideologia.

Pasihan on muuten ollut lähellä diiliä Tapparan kanssa, muistaakseni syksyllä -97 tai -98. Rautakorpi voisi hyvinkin keksiä käyttöä tälle terminaattorille. Nimenomaan sellaista käyttöä, että muut saisivat tilaa ja rauhaa latoa maaleja.

Ja totta, Muksu. Pasi on luistimilla Vihkon ja Salmisen luokkaa. Ja 20 kg painavampi kuin kumpikaan. Aikamoisia pommeja siis.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Jatkakaa listaa..
- Tom Laaksonen
- Kari Kalto
- Markku Hurme
- Jan Caloun
- ____ ___________
- _____ _____
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
JHag ja kumppanit

Nyt perhana irti meidän Teemusta! Odotuksiin nähden paras hankinta tälle kaudelle, eikä varmasti anneta sitä Penalle, ei vaikka kuinka faxit ja muut surisisi. :)

Teemu Elomo on kyllä mies, josta minä ainakin pitäisin kynsin hampain kiinni. Tietääkseni TElomon sopimus kattaa ensi vuodenkin, mutta kuten sanottu, eihän näistä koskaan tiedä..
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Tommy
Jatkakaa listaa..
- Tom Laaksonen
- Kari Kalto
- Markku Hurme
- Jan Caloun
- ____ ___________
- _____ _____

-Toni Mäkiaho?

Miltäs lista näyttää toisinpäin?
Mutkan kautta:

-R-P Lehtonen
-V-P Kautonen

onko siellä muita kaksiosaisia etunimiä?
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Viestin lähetti JHag


-Toni Mäkiaho?

Miltäs lista näyttää toisinpäin?
Mutkan kautta:

-R-P Lehtonen
-V-P Kautonen

onko siellä muita kaksiosaisia etunimiä?

Kimmo Mäki-Kokkila!
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En usko Tapparalla olevan halua luopua Uhlbäckistä vaikka kauden alku ei ihan odotetusti sujunutkaan häneltä. Uhlbäck on tsemppaava pelaaja ja Kukin johtamasta nelosketjusta löytyi Jaakolle sellainen paikka mihin mies justiinsa sopii. Ja kun Tapparan johto nimenomaan haluaa joukkueen rungon pysyvän kasassa mahdollisimman hyvin tulevia kausiakin ajatellen niin Uhlbäck siihen linjaan mahtuu hyvin. Myös Johannes Alanen on vaisusta alkukaudesta huolimatta saanut kuitenkin koko ajan valmennusjohdolta luottoa jopa monien fanien mielestä enemmänkin kuin olisi ansainnut. Tuomas Reijosen kohdalla tilanne on kyllä jollain tavalla epäselvä sillä koko kauden Reijonen on ollut enimmäkseen ylimääräisenä hyökkääjänä ilman peliaikaa. Ilmeisesti esim. Venäläinen ja Alanen ovat kumpikin jollain tavalla Rautakorven mielestä selvästi Reijosta edellä ominaisuuksiltaan sillä jämämiehen rooli on Reijosen kohtaloksi ainakin kauden tässä vaiheessa tullut vaikka SaiPa-Tappara pelissä sitten peliaikaa tulikin pitkästä aikaa ihan hyvin ja siinä samalla pari syöttöpinnaa.

Mäkiaho Tapparaan huhuja on ennenkin ollut liikkeellä mutta en usko että siirtoa tapahtuu. Ei se toki ihan mahdoton ajatuskaan ole. Playareita ajatellen Mäkkäri toisi kuitenkin lisää kovuutta ja fyysisyyttä jos hänet sovitettaisiin Rautakorven suunnitelmissa esim. kolmoseen Pirneksen viereen. Williams puolestaan oli Tapparan johdolta kepillä jäätä kokeilu josta ei paljon hyötyä ollut. Ihme että Williams on AHL:ssä pärjännyt niinkin hyvin mitä tilastoista näkee sillä yllättävän pehmeäksi mies osoittautui Tapparassa pelatessaan. Kuinka aikaisin sitten Brynäs teki miehen kanssa sopimuksen ennen kauden alkua, sitä en tiedä ja miten se vaikutti miehen asenteeseen tulla pelailemaan tänne korpimaille sieltä suuresta maailmasta. Kun ajatellaan kevään tosi pelejä etukäteen niin Jokerit esimerkiksi on joukkue jossa on sellainen hyökkäys mistä ei oikeastaan miltään osa-alueelta voi löytää heikkoa kohtaa. Joukkueessa on hurjasti taitoa, kovuutta, nuoruuden intoa ja kaikkea mahdollista. Tapparan hyökkäyksessäkin on taito ja moni muukin kohdallaan mutta tarvittaisiinko laidalle kuitenkin vielä Mäkiaho tuomaan lisää kovuutta jos Mäkiaho olisi mahdollista saada? Kokenut pelaajahan Mäkkäri on ja olisi toki mahdollista että playareissa hänestä olisi selvästikin hyötyä mutta kun urheilusta on kysymys niin valitettavasti voisi tulla pettymyskin että Mäkkärin hankinta osoittautuisi turhaksi. Nielikäinen pelatkoon missä pelaa kunhan ei Tapparassa.
 

Karde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, LA Kings
Ei nyt sentään...

Mitä Makkara edes tekisi Mielipulikaisella tai Mäkärillä ??? Siis eiköhän neljä hyvää kenttää riitä. Eikä IFK olisi IFK ilman muutamaa hullua sekopäätä riehumassa, sehän veisi koko joukkueen kovan imagon pois jos kaksi suurinta sekopäätä siirrettäisiin muualle. ;)
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nielikäinen oli eilen KooKoo-Hermes pelissä vieraitten paras hyökkääjä. Luisteli kovasti eikä tehnyt koiruuksia (yksi ohitaklaus tosin...). Grönstrandin mukaan pelasi viimeisen pelinsä Hermeksessä.
 

Leevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pena Tapparaan:

Mitä me tehdään paskalla, kun ei oo peltookaan?
 

seetre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ingvar Hirdwall
Jos harder reenaa IFK:oon kanssa voi vaan toivoa että Cipruss heivataan vaikka Raumalle ja napataan Saarela paluupostissa. Sillä saatas Harderille tilaa. Uskon että Harder on vielä pelimies vaikka näytöt tähän mennessä ovat mitä ovat
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Pena totesi yhdessä haastattelussa että joukkueet vaihtavat pelaajia ja Hifkikin voisi olla siinä mukana.

Saatte kyllä Konttilan jotain hyökkääjää vastaan.Mutta ennenkaikkea voisitte saada supersentterin Perrin.Maksuksi kelpaa kuka tahansa.Perrinin myötä saisitte aimo annoksen luovuutta,kovuutta ja maalintekotaitoa.Innostaako?
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Re: Jhag

Viestin lähetti JHag





-No mutta itse Jumalako se siellä jakelee tuomioitaan? Hauska tavata.



Ensinnäkin; tämän ketjun otsikossa lukee alussa tikkukirjaimin HUHU. Toisekseen loppu on vielä varustettu kahdella kysymysmerkillä. Siitä pitäisi herkimmänkin jo tajuta, että kyseessä on todellakin huhu.



Kolmanneksi: Avausviestissäni nimenomaan toivon, että tämä ammutaan alas, jos jollakin on päinvastaista tietoa. Jos sinulla on tietoa, että tämä ei pidä paikkaansa, niin armahda minua ja muita HIFKistä kiinnostuneita ja jaa meille tietosi. Kerro, perustellen, että tämä on perätöntä.



Neljänneksi: Minä en v***u ole keksinyt tätä omasta päästäni. En ole koskaan ennen avannut ketjua mistään siirtohuhusta. Tämä oli mielestäni avaamisen arvoinen, koska tämä on lataistu ilmoille jopa radioaalloilla Sport FM:ssä. Lisäksi eilisen matsin erätauoilla tapasin pari ns. pitkän linjan HIFKiläistä, joista kumpikin kysyi, että olenko minäkin kuullut...toinen näistä muuten huhusi Jari Kauppilan lähdöstä Luulajaan kaksi viikkoa ennen kuin se toteutui viime talvena.



Näistä huhunpoikasista hieman järkytyin ja avasin tämän ketjun noiden TIKKUKIRJAIMIEN ja ???-merkkien kera.



Sinä, Mr.God, et varmaankaan halua näitä pelaajia Tapparaan, jos tulkitsen ajatustenjuoksuasi oikein. Me taas emme myöskään halua Pasia ainakaan Tapparaan. Olisi kummankin etu, että tämä huhu ammuttaisiin alas, capiche?



Kutsutko taas moderaattorit apuun? Minä kutsun taivaalliset sotajoukot.

Juu-u. Höpö höpö.Menisinkö minäkin avaamaan otsikon vaikka siitä, että Hifk ostaa jostain muualta kaksi pelaajaa jotka eivät osaa ottaa muuta kuin jäähyjä ja sitten väittäisin, että ketju on ihan asiallinen. Ja mistä olet kuullut tuon, että tuommoista on puhuttu Sport-FM:ssä? Heh, empä vaan jaksa oikein uskoa, että Hjalliksen radiolta jutun aiheet ovat noin vähissä, että täytyy keksiä omasta päästä tuommoista p*skaa.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
no tämä juttu on ihan...

... hatusta vedetty!
Puhuin Pasin kanssa eilen ja sanoi että kohta pääsee pelaamaan ja että Alpo sanoi että tule heti vaan mutta Pasi oli sanonut että haluaa olla huippukunnossa kun tulee "ylös". eli enpä usko että tampereelle äijää vietäisiin!!!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Re: Re: Re: Jhag

Viestin lähetti PTS


Juu-u. Höpö höpö.Menisinkö minäkin avaamaan otsikon vaikka siitä, että Hifk ostaa jostain muualta kaksi pelaajaa jotka eivät osaa ottaa muuta kuin jäähyjä ja sitten väittäisin, että ketju on ihan asiallinen. Ja mistä olet kuullut tuon, että tuommoista on puhuttu Sport-FM:ssä? Heh, empä vaan jaksa oikein uskoa, että Hjalliksen radiolta jutun aiheet ovat noin vähissä, että täytyy keksiä omasta päästä tuommoista p*skaa.




Mitä asiatonta on avata ketju koskien huhua jonka on kuullut? Varsinkin kun otsikossa lukee isolla "huhu". Tästä jopa tamperelaisten voisi luulla ymmärtävän, mistä on kyse. Kun täällä joulun tienoilla huhuiltiin Myllyksen siirtymisestä Ruotsiin, olivat monet Blues-faneista ampumassa huhua alas, mutta missään vaiheessa ei ruvettu valittamaan ketjun olemassaolon oikeutuksesta. Naurettavaa suorastaan tuo herkkyys omaan joukkueseen kohdistuvien viestien sisällöstä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Re: Re: Re: Jhag

Viestin lähetti juhaht





Mitä asiatonta on avata ketju koskien huhua jonka on kuullut? Varsinkin kun otsikossa lukee isolla "huhu". Tästä jopa tamperelaisten voisi luulla ymmärtävän, mistä on kyse. Kun täällä joulun tienoilla huhuiltiin Myllyksen siirtymisestä Ruotsiin, olivat monet Blues-faneista ampumassa huhua alas, mutta missään vaiheessa ei ruvettu valittamaan ketjun olemassaolon oikeutuksesta. Naurettavaa suorastaan tuo herkkyys omaan joukkueseen kohdistuvien viestien sisällöstä.

-Aivan näin. Ja jos ei joku ketju kiinnosta, niin sieltä voi pysyä pois. En minäkään seikkaile Mikko Kuparinen Ilvekseen -ketjussa.

Sport FM:ssä tämä juttu oli tullut myös huhu-muodossa, sillä ei ole mitään tekemistä mahdollisen juttupulan kanssa.

lintu: Kaikki tietävät, että Pasi ja Mäkiaho pukevat HIFK-paidan päälleen pikapuoliin, sitä ei ole kiistänyt kukaan. Mutta Pentin sanoin HIFKissä ovat kaikki pelaajat, paitsi Zeta, kaupan tammikuun loppuun asti, jolloin siirtoaika loppuu. Lisäksi sekä Ape että Pentti ovat sanoneet, että muutoksia tulee. Pakkohan tässä on spekuloida, että minkälaisia.

PTS: Vertauksesi on lähes yhtä huono kuin ulosantisi. Menisinkö minä avaamaan...enpä tiedä, voisit hyvinkin mennä. Minähän haluaisin edelleenkin, että huhu ammuttaisiin alas. Jos sinulla ei ole faktaa aiheesta, niin get lost. Mielipiteesi tämän ketjun oikeutuksesta kiinnostaa jopa vähemmän kuin mustan makkaran syöminen. Ihan silleen ystävällisesti kuitenkin. Mene kotiin, niistä nenä ja tykkää Tapparasta entiseen malliin. Niin minäkin muuten tykkään.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Aivan turha kitistä, asia oli otsikoitu selvästi ja haluttiin päinvastaista tietoa. Eli jonkunlaista tietoa oli itselläkin. Ei kenenkään tarvitse uskoa huhua, itsekkään en usko tätä, enkä muutamaa muutakaan mitä on korviin kantautunut. En kuitenkaan kitise tälläisestä, koska ei ole omaa parempaakaan tietoa edes esittää asiasta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti eagle
Aivan turha kitistä, asia oli otsikoitu selvästi ja haluttiin päinvastaista tietoa. Eli jonkunlaista tietoa oli itselläkin. Ei kenenkään tarvitse uskoa huhua, itsekkään en usko tätä, enkä muutamaa muutakaan mitä on korviin kantautunut. En kuitenkaan kitise tälläisestä, koska ei ole omaa parempaakaan tietoa edes esittää asiasta.

-Juu, olen hyvin iloinen, jos huhu ammutaan alas, ja oli päinvastaistakin tietoa, joka ei ole edes salaista - kaikki ovat kaupan ennenkuin siirtoaika loppuu.

Tarviiko näistä helvetti soikoon mennä ottamaan jotain henkilökohtaista angstia.....koko urheilumaailma on huhuja täynnä ja joskus ne koskevat omaa suosikkiseuraa tai -pelaajaa. Ja joskus ne ovat ikäviä.

Sellainen toiminta on tietenkin tuomittavaa, että joku ihan lämpimikseen todella keksii omasta päästään huhun. Mutta mikä ihmeen tarkoitus tällaisella toiminnalla voisi olla? Saisi hetken "kuuluisuutta"? Siis kuuluisuutta n. 10.000 lukijan nettipalstalla, missä esiinnytään anonyymeinä??? Wau, siinä on sitten lapsenlapsille kertomista kiikkustuolissa.

Muistaako kukaan HIFKiläinen vielä kaikkien huhujen äitiä keväällä -99: Westerlund ja Summanen menossa Jokereihin....Erkkakin sanoi, että ei pidä paikkaansa...Tämänkin esimerkin nojalla uskon, että jokaiseen huhuun pitää sinänsä suhtautua vakavasti, koska ei savua ilman tulta....Siis jotain pohjaa, esimerkiksi yksi puhelu, voi olla ja useimmiten onkin. Mutta siitä on pitkä matka itse actioniin.

Ja entäs Ape Suhonen, joka nähtiin lounaalla Matikaisen kanssa? Siitä alkoi huhu, joka...toteutui.

Mutta onhan täälläkin huhuiltu Marty McScorleyta HIFKiin, eikä silti tullut vedettyä hernettä nenään tai mustaa makkaraa väärään kurkkuun tai Popedan C-kasettia solmuun.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Alkusyksystä täälläkin liikkui huhu että Niklas Hedberg olisi liigatason jääkiekkoilija, valitettavasti tämä huhu ei voisi olla kauempana totuudesta.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
JHag

Ensi viikon tai itse asiassa jo alkaneen nykyisen viikon jälkeen ollaan paljon viisaampia.

Kuten totesit aiemmin Sinua ei kiinnosta niinkään Hifkin pääsy nyt pleijareihin vaan vasta seuraava kausi.Haluatko Apen jatkavan?Uskotko että Hän on oikea mies luotsaamaan Hifkin takaisin aurinkoon?Itselläni ei ole asiaan vielä mitään täsmällistä kantaa.

Analysoidaan ensi kautta sekä Ässien että Hifkin kohdalla jahka tämä kohtalon viikko ompi ohi.Silti näen edelleen tänäkin vuonna vielä pleijaripaikan tavoittelemisen arvoiseksi.

Joitakin pelaajavaihtoja varmasti tulee.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Kaveria ei jätetä

Niin en minäkään usko tähän HUHUUN, mutta Penan "tuntien" niin mitä vaan voipi tapahtua.

Mitä sitten tulee asialliseen linkin avaamiseen tai asialliseen sisältöön, niin jätetäänkö se moderaattoreiden vastuulle?? Eikö?

Minäkään en tykkää toisista linkeistä tai nimimerkkien vastauksista, mutta kun ne kerran ovat täällä on joku moderaattori päättänyt (minun puolestani, onneksi) että se on hyvä. Ja näinhän tämä koko jatkoaika homma toimii.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös