HPK - TPS Su 2.1.2005

  • 12 756
  • 85

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Viestin lähetti Edit
Että sellainen peli tällä kertaa. Tärkeä voitto kovasta jengistä, joka oli kova jo ennen Sakun tuloa. Taas saatiin vähän enemmän rakoa takana hengittäviin porukoihin ja paikka kolmen kärjessä alkaa vakiintua, hyvä niin.

Ottelun maaleja voi katsella ao. linkin takaa.

Viitsitkö laittaa vielä sen Mäkkärin pommin jos löytyy nauhalta?
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kerholle reilu tunnustus paremmuudesta ja onnittelut pisteistä.
Lassilalle sattuu edelleen noita kämmejä, jotka ratkoo pelejä. Se on vain tosiasia ettei Teemu ole vielä tarpeeksi kypsä vaikka paljon onkin pelannut. Koivua ei siis hirveämmin kentällä näkynyt muiden joukosta. Ehkä hypetys nyt hieman laantuu Sakun ympärillä ja mies alkaa pikkuhiljaa päästä pelirytmiin käsiksi.

Ymmärtääkseni ketjuja sotkettiin pitkin peliä ja jossain vaiheessa ainakin radioselostuksen mukaan ketjut olivat ihan eri kuosissa kuin ottelun alussa. Jokin tuossa pelissä edelleen Tepsillä mättää. Peli Bluesia vastaan Turussakaan ei mikään loistelias ollut ja tänään vielä vähemmän.
 

Kaarle8

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Kuningas" kohtaa ritarit, tulos 0+0. Onse kingi. Ehkä SM-liigan kovin vahvistus ikinä. Missään.
 

Hulk Hogan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal
Viestin lähetti ippanis
"Kuningas" kohtaa ritarit, tulos 0+0. Onse kingi. Ehkä SM-liigan kovin vahvistus ikinä. Missään.

Tulee mieleen eräs John "sm-liigan kovin vahvistus milloinkaan" Madden.
Peliä en nähnyt, mutta kerholaisille onnittelut pisteistä.
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
+ & -

+ Mäkkäri - Keinänen - Setzinger, ketju toimii. Tekee töitä, taklaa ja luo maalipaikkoja. Mäkkäri paranee vanhetessaan, Sezingeristä on kasvamassa kunnon voimahyökkääjä ja Keikka on tasaisen varma.

+ Kyllähän se ykkösketjukin aika hyvin pelasi. Rita parhaita ellei paras NHL-vahvistus edelleen. Jätti mm. keskenkuntoisen S. Koivun taakseen.

+ Holdeenin maali.

- Holdeen yleensä. Voisi pelata vähän röyhkeämmin. Joten flekun oloinen edelleen.

- Missä on Laakkonen?

- TPS:n "avaukset". Pyöritään omalla alueella, heitetään toivotaan toivotaan kiekko keskialueelle ja törmätään HPK:n puolustukseen.

- Koivun ketju. Mies taitaa edelleen olla keskenkuntoinen. Ei pahemmin edes väläytellyt.

Muutenkin Kerho oli lukemista huolimatta kohtuu suvereeni. Pahempaa hätää ei ollut missään vaiheessa, ehkä muutamaa mustaa hetkeä lukuunottamatta ja fyysisen pelinkin kerho vei 100-0. Huvittavinta olivat pelissä maalit tai oikeastaan miten ne syntyivät: kaikki ainakin näyttivät maalivahdin nukahduksilta. No okei, olihan se Vykoukalin veto kova ja Holdeenin nousu hieno.

Ihan mukava kiekkoilta.

edit:

Meinasi unohtua:

+ Norosen mailapeli.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Viestin lähetti herjajengi
Viitsitkö laittaa vielä sen Mäkkärin pommin jos löytyy nauhalta?

Viitsisin, mutta ei valitettavasta näy tarpeeksi hyvin nauhalla. Kamera on juuri liikkeessä ja jää pääasiassa kuvakulman ulkopuolelle, todella epäselkeä. En viitsi laittaa sitä näkyville. Mutta oli komea taklaus.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Näin kuninkaan livenä!

Maksulliset mtv-palvelut ja wiikmannit:

+ Kerho oli parempi ja voitti
+ Aplodit Saku Koivulle ottelun avauskentällisiä kuulutettaessa
+ Hallissa ajoittain ilmennyt tunnelman poikanen, joka koostui omien kannustuksesta eikä vastustelijan mollaamisesta
+ Eka erä. Taklauksia, vääntöä, maalipaikkoja. Paitsi ei TPS:llä.
+ Mäkiaho ei sukeltanut kuin kerran (Lassilan maila - tapaus), taklasi sitäkin useammin. Samat sanat herran Espoon-esityksestä ja kuulemma Oulustakin. Mahtaako the good old mcäri olla takaisin?
+ Noronen ja maila. Pari kertaa turhankin innokasta, mutta ei mitään lähellekään sellaista mihin olemme tottuneet. Muutama seikkailu tosin sai miettimään että Kaarelan alaisuudessa treenaaminen alkaa näkyä. Tärkein, eli torjuntatyö, oli huippuluokkaa.

- Yleisömäärä 3800 tjsp
- Lippujono (onko noilla kahdella asialla yhteys?)
-- Saku Koivun sukeltaminen joka johti ämmä-huutoihin
-- Laamasen sukeltaminen (kiitos pyydetyistä tarkkailuohjeista Tampereen suuntaan, juuri niin se perkele tekee kuin Hervannasta kerrottiin) joka ei johtanut ämmä-huutoihin

Kaiken kaikkiaan jäi aika sekava kuva ottelusta. Sakua tulin katsomaan, sen tunnustan avoimesti. Sakun näin, ihmettelen niitä jotka eivät nähneet. Saku oli juuri sitä mitä odotin. Hyvä, mutta ei maaginen. Komeasti taklasi Mäkelän Kerhon maalin takana ja pari muutakin väläytystä. Miinusta tietysti jäällä olo Kerhon maalien aikana, etenkin Holdenille pujottelukeppinä oleminen, ja filmaus jäähyyn. Partasen linja tosin oli sellainen että ilman filmiä oli melkein mahdotonta saada ylivoimaa.

Plussan puolelle jäi kokemuksena. TPS:n nro 11 on ihan lupaava poika josta varmaan kuullaan vielä joskus. Kuullaan muutakin kuin "on lähtenyt maasta joukkuejohdon yllätykseksi".
 

Prujita

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itse hieman ihmettelen sitä, että Mäkiaho on jäänyt kokonaan palkinnoilta ulos. Mies pelasi mainion ottelun TPS:aa vastaan. Ikävä kyllä Paukkunen loukkaantui Mäkkärin kivikovassa taklauksessa, mutta sellaista välillä sattuu.

Noronen on toinen herra, jonka pelaamista on kiva katsella. Varmaa työskentelyä illasta toiseen. Täytyy vaan toivoa, ettei NHL ala tällä kaudella. Muuten ollaan pississä.

Koivu oli vielä selvästi keskenkuntoinen. Miehestä tuntui olevan enemmän hyötyä HPK:lle. Kiekonmenetyksiä sattui paljon eikä muuta näkyvää kuin Mäkelän torppaaminen Kerhon päädyssä. Oli hieno taklaus. Kaikkihan kuitenkin tietävät, että tämä mies voi tehdä vielä ihmeitä loppukaudesta.

-pikkunoita-
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
No niinhän se meni, kuten ennakkoon kaavailinkin. Tosin Kerhon ratkaisijat löytyivät tänään ykkösestä ja kakkosesta. Ihan sama. Ja maalivahtipelihän tänään kallisti vaa'an Kerholle edulliseen suuntaan. Noronen ei sentään joutunut yksin voittamaan peliä, mutta Lassila oli ainakin osittain syyllinen laihaan pistesaaliiseen Tepsin puolelta. Louhen roiskaisu nyt oli niitä, mitkä aina silloin tällöin pomppivat sisään, mutta Holdenin veto lähti suhteellisen vaarattoman näköisestä paikasta. Eikä rantarosvo ole edes mikään kultaranne. Multaranne on paljon lähempänä totuutta. Jo on aikoihin eletty, kun Turussa on maalivahtiongelma. Kannattaisi ehkä kuitenkin höllätä niitä kukkaronnyörejä Kipperin suuntaan, vaikka miehen palkkapyyntö on huhujen mukaan tähtitieteellinen.

Mukavasti lähti siis vuosi 2005 Kerholta liikkeelle. Pisteetkin tulivat taas kotiin yhdeltä päävastustajalta. Ossi kiittää jälleen kerran yhdestä Guinnessista ;)
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
- Ensimmäinen erä kaikin puolin sellaista pelaamista, mitä maksava katsoja haluaakin nähdä omalta suosikkijoukkueeltaan. Jatkossa samanlainen hööki päälle myös otteluiden jälkimmäisissä erissä.

- Mukava katsella Norosen otteita. Niin turvallinen olo katsomossa, niin turvallinen. Kiekot liimataan tai jos syljetään, niin ei syljetä kiekkoja holtittomasti maalin eteen. Helponnäköistä toimintaa.

- Holdenilta aika vahva peli. Luisteli hyvin, hyvää sijoittumista ja ovelia syöttöjä, aloitusvoittoja. Kaksinkaippailutakin vei, tosin muutaman hävisi edelleen tutun helpon näköisesti. Mutta selvää parannusta havaittavissa kuitenkin.

- YV-pelaaminen vaatii hiomista. Käsiä löytyy ja pelotetta viivalta löytyy, mutta pakkopelin aikaansaaminen tuottaa ongelmia.

- Mäkkäriltä tosiaan vahva esitys ja muutenkin koko kolmosketju pelasi hyvin. Erityisesti karvauspelaaminen pisti silmään. Monet TPS:n hyökkäyksen alut torpedoitiin kolmen karvaajan voimalla jo Tepsin päädyssä ja pari kunnon vaaranpaikkaa saatiin Lassilan maalille puhtaasti hienon karvauksen johdosta syvällä Tepsin päässä.

- Koivu sai tosiaan alussa ansaitut suosionosoitukset. Näkymättömissä oli Saku vielä, mutta helppo on sanoa, että keväällä joukkueiden seuraavassa kohtaamisessa hän ei ole näin näkymättömissä.
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
tuuski ja Designer viiruilivat tuossa aiemmin jo kaiken oleellisen. Aika harvalla taitaa olla niistä erimielisyyksiä -oli päällä sitten Tepsin tai Kertsin paita.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Viestin lähetti Edit
Viitsisin, mutta ei valitettavasta näy tarpeeksi hyvin nauhalla. Kamera on juuri liikkeessä ja jää pääasiassa kuvakulman ulkopuolelle, todella epäselkeä. En viitsi laittaa sitä näkyville. Mutta oli komea taklaus.

Laitoinpa nyt kumminkin Mäkiahon taklauksen näytille, sen mitä siitä nyt näkyy. Videossa on normaalin kuvan lisäksi hidastukset kahdella eri nopeudella, mutta mielestäni tuo normaali nopeus on selkeämpi. Video löytyy ao. linkin takaa, "vapaasti ladattavista".
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Viestin lähetti Edit
Laitoinpa nyt kumminkin Mäkiahon taklauksen näytille
Ihmettelin raportissa sitä vääntynyt jalka-kommenttia taklauksen livenä nähneenä koska eihän siinä ollut kenenkään jalka missään tekemisissä taklauksen kanssa, täysin puhtaasti yläkropat vastakkain.

En ihmettele enää nauhalta nähtynä. Näyttää siltä kuin Markun lentäessä perseelleen/selälleen vasen jalka jää epäonnekkaasti sellaiseen asentoon että se osuu luistimen terä edellä jäähän ja koko kropan paino tulee huonossa asennossa olevalle jalalle. Varmaan teki kipeää, toivottavasti ei mitään mennyt romuksi.
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Mäkiahon taklaus oli puhdas ja tyylikäs. Propsit hänelle, näitä liiga tarvitsee.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Niin jäivät pisteet Rinkelinmäelle jo toisen kerran tällä kaudella. Kerho oli pelissä hallitsevampi ja loi enemmän maalipaikkoja mitä TPS. Tepsi muutteli ketjuja toisessa ja kolmannessa erässä syystäkin sillä ekan erän koostumukset olivat kyllä pahasti tuuliajolla.

Molempien joukkueiden ylivoima oli kyllä surkeaa katsottavaa eikä kumpikaan joukkue saanut juurikaan mitään aikaiseksi. Saku on todellakin vielä keskenkuntoinen eikä häneltä vielä kannata mitään ihmetekoja odotella eikä huippu peliä vielä tässä vaiheessa vaan odottaa ainakin 5 peliä ennen kuin voidaan alkaa odottamaan huippupeliä Sakulta.

Ensimmäisen erän alussa Tepsi on selkeästi altavastaajana Kerhon pyörittäessä peliä ja Kerho onnistuukin heti alussa tekemään johtomaalin, kun Holdenin laukaus uppoaa helpon näköisesti maaliin ajassa 3.11. Mitä pitemmälle erä eteni sitä paremmin Tepsi sai juonesta kiinni, mutta erä oli silti Kerhon hallintaa. Mäkiaho ajoi PamPamin komealla ja puhtaalla avojääpommilla, mutta valitettavasti samassa tilanteessa PamPamin polvi vääntyy ja hän joutuu jättämään pelin siihen.

Toinen erä on Tepsiltä parempaa peliä mitä ensimmäinen oli ja Tepsi ehkä jopa hallitsi sitä hienoisesti. Tepsi saa tasoituksen aikaan ajassa 23.44, kun Vykoukal laukoo kiekon tarkasti yläriman kautta maaliin ja todella hyvän syötön tähän maaliin antoi Kaitsu ja toisena syöttäjänä oli Bouck. Molemmilla joukkueilla oli kyllä paikkansa tehdä toinenkin maali, mutta maalivahdit estivät nämä aikeet.

Kolmannen erän Tepsi pääsi aloittamaan ylivoimalla, mutta tulos jäi laihaksi. Kerho oli erässä hieman niskanpäällä ja onnistuikin maalinteossa, kun Louhi onnistui onnekkaasti maalinteossa ajassa 47.23 lyömällä kiekon päädystä maalineteen ja kiekko pomppasi Lassilasta maaliin. Tepsi yritti lopussa vielä tasoitusta ilman maalivahtia, mutta ei siinä onnistunut.

Torjunnat:
Noronen 11+7+8=26
Lassila 9+7+9=25 (pois 59.11-60.00)

Yleisömäärä: 3875

Tuomari Sami Partanen, oli hän parempi kuin linjurit.

*** Louhi Jyrki (HPK)
** Holden Josh (HPK)
* Vykoukal Jiri (TPS)
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Kävin sitten minäkin vuodenvaihteen kunniaksi korkkaamassa Rinkelinmäen jäähallia muistuttavan ..öh kompleksin. Ihan söötti talo, ei siinä mitään. Ainakin lihapiirakkarintamalla Rinkelinmäki peittoaa Elyseen 100-0.

Kentällä Kerho oli nenän verran edellä. Tepsillä oli paria toisen erän hyvää hetkeä lukuunottamatta suuria vaikeuksia jopa omasta päästä lähtemisessä. Joskus harvoin joku Vahalahti onnistui pääsemään lähinnä luistelunopeutensa ansiosta kiekon kanssa nippanappa Kerhon sinisen yli, mutta varsinaiset maalipaikat olivat aniharvassa. Vastaavasti Kerho tuli kerta toisensa jälkeen heittämällä Tepsin alueelle ja pääsi koittamaan maalintekoa. Tepsistä on vaikea nimetä ketään yksittäistä epäonnistujaa. Näytti siltä, että koko sakki oli jatkuvasti potkun perässä.

Siltikin.. Vaikka joukkue oli kokonaisuutena umpipaska, niin paremmalla maalivahtipelillä piste tai pari olisi ollut otettavissa, koska molemmat maalit ja varsinkin toinen upposivat luvattoman helposti. Vaikka Teemulta nähtiin jokunen hienokin torjunta, niin ei noita imurointeja voi antaa anteeksi. Lassila on nyt aivan poissa tolaltaan. Blues-nollapeli hämää pahasti pojan saldoa. Siinäkin meinaan pomputteli ajoittain epävarman näköisenä. Toivottavasti Lassilaa ei nyt peluuteta yhtään enempää pelkästään itseluottamuksen palautuksen nimissä.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Täys persläpi!

Niin, itse pelistä lienee kaikki tarpeellinen sanottu.

Mutta miten oli mahdollista, että pelissä oli vain vajaa 3900 katsojaa? Tuntui toki hieman täydemmältä, että olisiko kyseessä laskuvirhe tms. Kuitenkin, kuulin, että jono lipunmyyntikojulle oli ollut jälleen valtaisa. Se on ilmeisesti osoittautunut juuri niin epäonnistuneeksi systeemiksi, kuin osasin odottaakin. Täysin naurettavaa, että lippunsa Rinkelinmäeltä ostavat asiakkaat saavat jonottaa käsittämättömän ajan ulkosalla ja sitten siinä perseensilmässä tönittävänä ja tönijöinä, kun joka toinen ei tiedä mistä ovesta pitää mennä sisään ja mistä ulos jne. Onko muuten näillä myyjillä nyt sitten paljon parempi olla sisätiloissa, kun kaksi ovea on kuitenkin koko ajan auki ja kopissa vihaisia ihmisiä ja kova veto?

Jotain pitäis tehdä Jorma (+ Harri)!! Väitän, että osa katsojista jää tämän mänttiyden takia kotiin.
 

M10

Jäsen
Minkä takia IS-tähdet jaetaan melkein aina voittomaalin, ei peliesitysten perusteella? Louhi ei ansainnut tähteäkään, sen sijaan Mäkiaholle tai Setzingerille olisi jotain voinut antaa.. No loppupeleissä ihan sama.

Koivu oli hieno nähdä livenä. Se taisi voittaa 95% aloituksistaan jos ei muuta. Iltasanomien nettisivulta löytyy hyvä kuva tuosta Koivun filmistä. Sai muuten meidän läskivuori#43 todeta Sakun tasapainon aika nololla tavalla.

Tylsä peli kaiken kaikkiaan. Tps olisi voinut ottaa 3pistettä ihan yhtä hyvin. Kumma kyllä kertsi vaan voittaa tänä vuonna lähes kaikki tylsät ja tasaiset väännöt, Blues-peli hyvänä esimerkkinä. Se on kuitenkin aika hyvä merkki pleijareita ja pronssiottelua silmällä pitäen...

Hajahuomiot: Väisänen on kerhon Marko Ojanen, Tuocco näyttää ihan Mikko Koivulta ja Aho on uusi Niko Mikkola.

Ai niin. Menee muuten sikakatsomon elämysmatkailijoiden rahat hukkaan... Jos heitä edes on?
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Viestin lähetti Morrow10
Minkä takia IS-tähdet jaetaan melkein aina voittomaalin, ei peliesitysten perusteella? Louhi ei ansainnut tähteäkään, sen sijaan Mäkiaholle tai Setzingerille olisi jotain voinut antaa.. No loppupeleissä ihan sama.

IS-tähtiraadissa on ainakin Turussa muistaakseni kyseisen lehden toimittaja, Expertin edustaja sekä pääsponsorin edustaja. Eli harvoin raadissa on todellisia asiantuntijoita. Sääli, sillä osin näiden tilastojen mukaan jaettujen tähtien perusteella syntyy juuri nämä kuuluisat yliarvostetut pelurit (Louhi tosin taitaa olla yksi aliarvostetuimmista koko liigassa).
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti Musta_Kyy
Mutta miten oli mahdollista, että pelissä oli vain vajaa 3900 katsojaa? Tuntui toki hieman täydemmältä, että olisiko kyseessä laskuvirhe tms.
Tämä kävi minullakin mielessä, kun pelin katsojamäärä kuulutettiin. Odotin noin neljän ja puolen tuhannen pintaan olevaa silmäparia, mutta kappas, noin pieneksi jäi. Joskus alkukauden jossain pelissä oli katsojamäärä ilmoitettu noin 600 liian pieneksi, kun jokin lippuerä tms. oli jäänyt laskuista pois. Olisikohan nyt käynyt samanlainen moka?
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Morrow10
Koivu oli hieno nähdä livenä. Se taisi voittaa 95% aloituksistaan jos ei muuta.

Kyllä mun nähdäkseni tämä tähtiä ansaitsematon Louhi kyllä vei yli puolet aloituksistaan Koivua vastaan. Itse ainakin olin nimenomaan pistävinäni merkille että "voittaapas HPK tänään hyvin aloituksia". Kai näistäkin joku jotain tilastoa on joskus pitänyt?
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Viestin lähetti Designer
Joskus alkukauden jossain pelissä oli katsojamäärä ilmoitettu noin 600 liian pieneksi, kun jokin lippuerä tms. oli jäänyt laskuista pois. Olisikohan nyt käynyt samanlainen moka?
Ei ainakaan näyttänyt siltä, sen verran paljon oli tyhjiä istumapaikkoja ympäri hallia. Esim. pohjoispään alarivit olivat kokonaan tyhjät ekan erän. Toisaalla katsomossa itsekin istuin yhdellä rivillä yksinäni (en siellä pohjoispäässä).

Mustan Kyyn tavoin pyörittelin päätäni hallin edessä olevaa pitkää lipunmyyntijonoa katsellessani. Olisikohan tv-otteluaavistus saanut ihmiset varovaisiksi lippujen ennakko-ostamisessa ja sitten lauantain pyhä sulki ainakin osan (Citymarket, HPK:n toimisto) ennakkomyyntipaikoista koko viikonlopuksi. Harmi kyllä kun tulee ottelu josta olisi mahdollista ottaa enemmän katsojia = rahaa niin ei onnistuta. Siis jos katsojamäärä johtuu lipunmyyntiongelmista eikä siitä että jengiä nyt vaan ei tullut enemmän paikalle.

Noi Iltasanomien tähdet nyt ovat vähän sellaista pelkkää mainostoimintaa, ei niistä kannata kauheasti välittää. Ja toisaalta taas eihän ole millään mahdollista että ottelussa oikeasti voisi mitata ketkä olivat absoluuttisesti 3 parasta pelaajaa.
 

Red Devil

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, TPS, HC Boners
Viestin lähetti Morrow10
Koivu oli hieno nähdä livenä. Se taisi voittaa 95% aloituksistaan jos ei muuta.
Sai muuten meidän läskivuori#43 todeta Sakun tasapainon aika nololla tavalla.

Siinähän nuo kohokohdat Sakun pelistä, aika hiljaiset oli taputukset "raikuviksi".
 

Käkätin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeen Parasta Kiekkoa
Re: Täys persläpi!

Viestin lähetti Musta_Kyy
Mutta miten oli mahdollista, että pelissä oli vain vajaa 3900 katsojaa? Tuntui toki hieman täydemmältä, että olisiko kyseessä laskuvirhe tms.

Itse eilen hallilla töissä olleena tuntui että oli melkein tupa täynnä, oliskohan laskuvirhe kysyn vaan? Vetoan siihen että ihmisiä oli normaalia enemmän omasta myyntipisteestä katsottuna ja myyntikin oli sitä luokkaa että väkeä oli kyllä enemmän kuin mitä ilmoitettiin.

Sinänsä mukava homma että kerkesin näkeen Kerhon kummatkin maalit. Jykän maali oli aika hieno, tosin taidolla ei tainnut kyllä olla mitään tekemistä sen maalin kanssa. Enemmän siinä taisi olla munkilla ja Lassilan pohkeella vaikuttamista asiaan. Kiitos vain Jykälle lupauksen pitämisestä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös