HPK-tps 2.2

  • 4 050
  • 34

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tjaa...

Viestin lähetti CIA
Jaa, en siltikään usko että Kerho on sarjasijoituksen arvoinen. Paljon on Saipa-pelejä ollut. HPK-TPS ottelusarja on ollut aika tasainen tällä kaudella. Maalitkin ovat taineet mennä tasan.

Tasaisuus ei vielä ratkaise; se vain tekee peleistä mielenkiintoisia. Ratkaisevaahan on maalien määrä vastustajan maaleihin verrattuna, vai? Sitä paitsi; ollaan tässä pelattu muitakin kuin Saipaa vastaan...Ja Jokereillehan se samainen Saipa on ollut "aina" kompa, että sillä tavalla...Pysyn järkähtämättä Kerhon takana. En väitä, että liigassa mikään irtoaisi helpolla; nyt on HPK:n esitettävä tasaista omaa osaamistaan.
 
F

Flonaldo

Jatkoajan otteluraportti löytyy täältä.

Kauden parasta kiekkoa. Pelkkä pressitilaisuus olisi ollut pääsylipun arvoinen. Pietilä&Puurula kovassa vedossa, molemmat vuorollaan erinomaisia pelejä. Perrin helkutin hyvä. Miettisen pää yritti vielä pelata sentteriä, eiköhän kohta ala tulla tulosta, kun saa taas laiturin vaistot takaisin. Peltonen loistavaa uhrautuvaa pelaamista.

Tuokko sai Nedvedin täyden voiman lämärin metristä polven yläpuolelle suojaamattomaan kohtaan. Ei pitäisi vissiin olla mitään rikki, mutta hoitoon joutui silti. Norre pelasi loistavan ottelun, mutta sitten oli se yksi hörps. KJ kävi lämpöisenä kuin hellankoukku ja miekkosen tieltä kannatti pysyä poissa pelin jälkeen.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Hienoa, että putket alkavat kulkea ja ajatukset pysyvät vauhdissa mukana. Tämä on paljon tärkeämpää kuin yksittäisen runkosarjapelin voitto.

Otteluraportin mukaan peli oli tasokasta, joten ainakin meikäläiseltä pääsee helpotuksen huokaus. Suunta on oikea ja olympiatauolla saadaan palikat lopullisesti järjestykseen.
 

J.Pursey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NyR, Chelsea
Re: Niin joo

Viestin lähetti masaty
Hei kamoon ääliöt, jos ette osaa lukea (jolloin tästäkään ei ole hyötyä) niin se oli HALVAUS eikä halvaantuminen.

Kerroppa mulle mitä eroa on lääketieteellisesti halvauksella ja halvaantumisella? Eroaako esimerkiksi neliraajahalvaus jollain lailla halvaantumisesta ?

Ainoa jolla näyttää olevan jonkinasteinen halvaus on TPS:n valmentaja Nenä Jalonen. Nenällä näyttää olevan aivohalvaus, senverran eri tavalla hän näkee pelit ja kuten aivohalvauspotilaille on yleistä, niin myös Nenä päästää suustaan ihan käsittämättömiä lausuntoja.

Kai mä oon "kamoon ääliö", kun en ymmärrä masatyn ajatuksen juoksua.
 
Viimeksi muokattu:

janitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Että tällälailla

halvaus
paralysis, paresis; täydellinen tai osittainen häiriö lihaksen, lihasryhmän tai kehonosan liiketoiminnoissa; ks. myös aivohalvaus, hemiplegia, diplegia, paralyysi, pareesi.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Voi sua Norrena minkä teit!

Miksi menit tekemään tämän meille Jokerifaneille, menit päästämään tuollaisen onnettoman lörppökiekon sisään, ei hyvä! En ole muuten montaa kertaa joutunut Tepsin voittoa toivomaan, mutta nyt oli sellainen tilanne.
 

J.Pursey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NyR, Chelsea
Re: Että tällälailla

Viestin lähetti janitee
halvaus
paralysis, paresis; täydellinen tai osittainen häiriö lihaksen, lihasryhmän tai kehonosan liiketoiminnoissa; ks. myös aivohalvaus, hemiplegia, diplegia, paralyysi, pareesi.


Loistavaa, mites sitten tuo halvaantuminen poikkeaa halvauksesta?
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pikku-Ericin avaus odotetunlainen

Pikku-Eric esitti mukiinmenevän debyytin, vaikka ei nyt ehkä noiden saamiensa kolmen tähden arvoinen ollutkaan. Kaverin luisteluvoima oli kuitenkin hyvää luokkaa kuten myös yritys. Kaveria ei voi arvostella ainakaan asennepuolelta. Pari kertaa Pikku-Eric myös tarjoili kiekkoa ihan maalintekopaikkoihin, mutta lauantaina ei vain natsannut.

Lauantaina nähtiin, jos ymmärsi katsoa, myös HPK:n heikkous. Joukkue on "aika munaton" vastustajan maalilla. Etenkin tämä uusittu ykkösnyrkki kyllä pyöritti lyhytsyöttöpeliään laidoilla ja kulmissa ihailtavasti, mutta varsinaiseen maalintekosektoriin ei jätkillä ollut asiaa. Sama ilmiö vaivaa myös muita kentällisiä, joskin niistä löytyy sentään pari kaveria, jotka pystyvät hieman kookkaampina pääsemään sentään hieman lähemmäksi.

Kuitenkin, kun vertaa toimintaa vaikka sitten jopa TPS:ään, niin HPK jäi, ainakin lauantaina, kirkkaasti hopealle maalinedustapelaamisessa. TPS:llä on pelaajia kuten Alatalo, Schaefer ja Nurminen, jotka vääntävät itsensä väkisin maalintekosektoriin kiekon kanssa, oli tilaa tai ei. Tämän vuoksi HPK oli oikeastaan suuremmissa vaikeuksissa omassa päässään kuin TPS, vaikka Kerho peliä "hallitsikin".

HPK:n pienikokoisen ja pikkunäppärän hyökkäyskaluston täytyy kyetä huomattavasti röyhkeämpään, vahvempaan ja yksinkertaisempaan maalintekopeliin, jotta menestys ei jäisi vain hyvään runkosarjaan. Aina ei voittoja voi saada lahjaksi kuten lauantaina. Se, että luodaan enemmän maalintekopaikkoja kuin vastustaja ei riitä. Maalipaikoista täytyy myös tehdä maalit, eikä sortua ämmämäisiin neppailuihin ja toivoa, että Aalto heittää sitten omasta päästä jonkun lurukiekon, jolla voitetaan mestaruus.

Onhan se mukavaa, kun hyökkäyskolmikko vetää puoliminuuttia "karuselliä" kulmauksessa, mutta kun nuo tuppaavat päättymään aina siihen, että pakki roiskasee siniseltä maalille, jossa ei ole kuin maalivahti sekä vastustajan pakki. Ei toivoakaan kakkoskiekoista tai edes kunnon maskista. Onhan se myös mukavaa, että joukkue pelaa ns. viihdyttävää peliä, jossa yksilönvapaus on arvossaan. Tämän ei kuitenkaan tule tapahtua menestyksen kustannuksella, joten tietynlaista määrätietoisuutta HPK:n maalintekopelaamiseen kyllä tarvitaan. Muilta osin kun unohdetaan tuo edellä mainittu saamattomuus sekä fyysiset rajallisuudet, niin homma näyttää olevan hienosti pulkassa.
 

Jet-Ace

Jäsen
Re: Re: Että tällälailla

Viestin lähetti sham69


Loistavaa, mites sitten tuo halvaantuminen poikkeaa halvauksesta?

Näköjään sinulle Jatkoajan moderaattorit antavat rajoittamattomasti kirjoitusoikeutta riippumatta siitä, paljonko häiriköit eri ketjuissa, joissa sinussa ei ole mitääm tekemistä tai muutoinkaan ymmärät mistään mitään.
Puututaanko tähän vai saammeko me muut oikeudet hoidella tämän pöntön?

On muuten aika halpamaista ystävät HIFK:sta antaa tämän pellen jatkaa suunsoittoa!
 
Suosikkijoukkue
HPK ja Newcastle United
Re: Että tällälailla

Viestin lähetti janitee
halvaus
paralysis, paresis; täydellinen tai osittainen häiriö lihaksen, lihasryhmän tai kehonosan liiketoiminnoissa; ks. myös aivohalvaus, hemiplegia, diplegia, paralyysi, pareesi.


Jos edellisen oli tarkoitus selventää eroa halvauksen ja halvaantumisen välillä, niin sitä ei todellakaan tapahtununut. Eiköhän tuosta "selvennyksestä" voida päätellä lähinnä vain se, että kyseisillä sanoilla ei ole selvärajaista eroa, vaan kyse on nimenomaan saman sanan eri muodoista (vrt. sokeus, sokeutuminen). Että tällälailla II
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös