HPK-tps 2.2

  • 4 053
  • 34

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, lauantaina kuluvaa kuukautta, armon vuonna 2002 Hämeenlinnan jäähallin pihalle kaartaa turusta lähtöisin oleva linja-auto, josta nousee jalat kankeina ja kivistävää pissahätää valittava jääkiekkojoukkue tps.

Turkulaisten tavoiteena ko. reissulta lienee pysyä liukkaiden Kerholaisten kannoilla edes toiseen erään asti. Tavoite lienee kuitenkin utopistinen koska Kerho tulee ja vetää töpseleitten sulakkeet irti ja korjaa pinnat komein 5-3 lukemin.

Kerholaisten leirissä nähdään uusi kasvo, Eric Perrin tulee tekemään Kerholaista sentterihistoriaa. Turkulaisten leirissä keskimääräinen hiusten pituus on kasvanut Kiprusoffin liityttyä joukkueeseen, myös muita uusia naamoja on saatu joukkueeseen Lappeenrannan suunnilta.

Loukkantumisten osalta Kerhosta on sivussa Santala sekä Sebu Sulku, tötterön riveistä puuttuu ainakin Roosan murjoma Passo Petriläinen.

Kauden aikaisemmistä otteluista sen verran että HPK on voittanut kerran fyysisesti sekä kerran Kerho oli tv-ottelun henkinen voittaja, kerran tuli myös oikeastikin takkiin, valitettavasti.

Täältä tähän
 

mummi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Samarkand AF, Ghizjablah Amur-dvaktay Sport
A-haa...

quote:
Ei puutu ketään Tepsiltä
Petriläinen pelasi jo eilen Espoossa yhdessä Kiprun kanssa
end of quote...

Kyseessä lienee se ns. ihmeparantuminen turkulaisen joukkuelääkärinne määrittämästä "halvaantumisesta".
Täytynee katsella itäiselle taivaalle näkyisikö siellä myös isoa tähteä - tiedä vaikka jossain syntyisi lapsi...
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Re: A-haa...

Viestin lähetti mummi
Kyseessä lienee se ns. ihmeparantuminen turkulaisen joukkuelääkärinne määrittämästä "halvaantumisesta".
Täytynee katsella itäiselle taivaalle näkyisikö siellä myös isoa tähteä - tiedä vaikka jossain syntyisi lapsi...

Aluksihan oli puhetta, että tästä halvaantumisesta parantuminen kestää muutamasta päivästä muutamana kuukauteen. Lääkäreilläkään ei ollut tarkaa tietoa, sillä sen verran outo tapaus se oli lääkäreillekin.
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Ankea lauantai

Kaudessa paskinta on kotitappiot. Vierastappiot eivät tunnu läheskään yhtä pahoilta. Viime kaudella kotitappion tullessa ei tuntunut missään. Kuitenkin tällä kaudella kärsityt kotitappiot tepsille, jokereille ja tapparalle (kauden 1. kohtaaminen) olivat erityisen raskaita itselleni sen takia koska jokaisessa näissä ottelussa Kerho hallitsi peliä.

Viimeisin Kerho-tps (2-4) oli hirveä peli. Kerhon alkurynnistys ei toiminut ollenkaan ja tepsi korjasi pisteet. Kauden aikaisemmat kohtaamiset ovat menneet niin että molemmat ovat voittaneet toisensa vieraissa sekä tepsi vielä kotonaan. Monet Kerhokannattajat varmaan uskovat että tepsi ottaa vihdoin tappion Rinkelinmäeltä. Valitettavasti en tähän usko.

Kova kannustus ei auta, vaan tepsi hakee voiton numeroin 1-3

Niittymäki/Norrena 35
Pietilä/Puurula 19
 

masaty

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Niin joo

Hei kamoon ääliöt, jos ette osaa lukea (jolloin tästäkään ei ole hyötyä) niin se oli HALVAUS eikä halvaantuminen.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Jesh, tulossa ollaan. Pari henkilöautollista TPS-faneja tulee nauttimaan Hämeenlinnan tunnelmasta. Toivottavasti tulee hyvä peli ja parempi voittaa.

Toivotaan, että näin käy vaikka maalein 2-4. Taas.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Jatkoajan otteluennakko täällä.

Perrin ykköseen ja Body maaliin. Toivottavasti jälkimmäinen hoitaa homman kunnialla...
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Mielenkiintoinen peli tänään. Kerho on pelannut hienoa kiekkoa koko kauden ja Tepsi on nousussa vahvistusten tulon myötä. Meikäläisistä ei kukaan tietääkseni ole poissa vahvuudesta, joten näillä mennään ja pitkälle!

Palloseuran hyökkäyksiin alkaa tulla tuttua vaarallisuutta ja syvyyttä Kiprun tulon myötä, kun Joseppin ei tarvitse kantaa kaikkea vastuuta avauksista. Myös pelin syvyys hyökkäyspäässä paranee Kiprun tullessa mukaan toiseen aaltoon päättämään hyökkäyksiä. Jooseppi teki Espoossa hienon maalin juuri tällä tavoin. Kun kerran sekä Kiprusoff, että Josepp ovat hyviä kiekollisena, on valmennuksen työkalupakki aivan eri kunnossa kuin hetki sitten. Heidän pitämisensä eri pakkipareissa on oikea ratkaisu kummankin kannalta.

Immosen ja Kiprun tulo saa taas ylivoimaan tehoa, joka siitä tällä kaudella on tyystin puuttunut. Jo Espoossa oli nähtävissä parannusta tällä osa-alueella. Toivottavasti Jalonen peluuttaa tänään Rottaketjua oikeassa koostumuksessaan.

Tänään pitää luistimen sitten liikkua siihen malliin, etteivät Kerhon liukkaat hyökkääjät saa parhaita avujaan hyödynnetyksi. Samat eväät vaan repusta, kuin viime Hämeenlinnan vierailulla!
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Iltapäivälehtien kirkuvat reporSTASIt

Viestin lähetti champselyse
Tuleeko Oloneuvos Hämeenlinnaan? Meitä on sinne taas tulossa jonkun verran porukkaa ja lisä ei pahitteeksi olisi.


Niin, älkää nyt herranjumala mainostako tuloanne Hämeenlinnaan Jatkoajan palstoilla, pääsette tekin arvoisat tepsifanit iltapäivälehden hampaisiin.... ;)

No ei vaan, eli tervetuloa vaan kaikille turkulaisille tänne "pussikaljaporukan" pariin!

Täältä tähän
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Mukavaahan sinne Hämeenlinnaan olisi tulla ja reissu olikin suunnitelmissa, mutta kun tuli este.

Ensi kerralla sitten. Parempi voittakoon, kunhan se on Tepsi! :)
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mielenkiintoista...

...nähdä, kuinka nopeasti Eerikki pääsee Kerhon tyyliin mukaan. Pienet maalinäytteet eivät olisi pahitteeksi. Ottelu päättyy Kerholle, todennäköisesti sekavan pelin jälkeen, luvuin 3-1.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Onneksi olkoon vaan, hämeenlinnalaiset! Kun Tappara konttaa Oulussa, olette enää kahden pisteen päässä piikkipaikalta.

Kaikki on omissa käsissä ja manselaisten varma runkosarjan voitto onkin taas uusjaossa. Kylläpäs on mielenkiintoinen kässäri tämän kevään näytelmässä.

Pisteet olisivat olleet tarpeeseen, mutta tulosta tärkempi asia pitkässä juoksussa on se, miten kokonaisuus toimi. Kertokaahan, paikallaolleet!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Radiosta kuultuna.

Kuuntelin matsin sivumennen radiosta ja jäi sellainen kuva, että turkulaiset joutuivat hämeessä tänään pyörremyrskyn kouriin. Pyöritys taisi olla melkoista kerhon osalta ja norre taisikin pitää auran poikia ajoittain pystyssä oikein olan takaa. Tepsin jäähyily oli kai yksi syy tappioon, mutta sitä saa mitä tilaa. Tunnelma hallissa oli TODELLA upeaa...sen aisti kotiinkin. Hienoa HPK...onnittelut ja tsemppiä tepsille tuleviin koitoksiin.
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Juhlamaali...

Niin, HPK:n 1-1 tasoitus oli Kerhon 170:s maali tällä kaudella ja näin ollen tätä saavutusta voi lähteä juhlistamaan. Norrenalta kävi pieni hassi 3. erän alkuun, mutta annettakoon se nyt tässä anteeksi. Lisää kommentteja tulee myöhemmin.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Kultaranne

Nurminen teki maalin. Onkohan Njurminen noussut jo 10 parhaan joukkoon pistepörssissä niinkuin joku turkulainen tässä taannoin vannoi???
"Kultaranne" Njurminen taitaa olla turkulaisille sama kuin "kultalanne" Juntunen tamperelaisille.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Kinaa?

eichpiikei: Valmentajilla vähän kinaa lehdistötilaisuudessa

Jukka jalonen sanoi että töpselin valmentajat haukkuivat kerhon pelaajia mikkihiiriksi pelin tuoksinassa ja tästä pelaajat saivat lisää pontta otteisiin, ei kai siinä muuta kinaa?
 

retro

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Perrin

Mies pelasi todella hyvin koko pelin, tosin tahti vähän hiipui kolmannessa erässä. Mies taisteli hyvin, ja silmiinpistävintä olivat miehen otteet aloituksissa: Mies voitti melkein kaikki aloitukset. Tästä miehestä kuullaan vielä. :)

Retro
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Perrin

Viestin lähetti sopuli
Millainen oli kaverin esiintyminen?

Ainakin meikäläinen oli Ericin esiintymiseen tyytyväinen, vaikka maaleja ei hänen lavastaan syntynytkään. Tärkeää on se, että Kerhon pelaajat saavat asettua "alkuperäisiin" rooleihinsa, kun keskushyökkääjätilanne on "reilassa". Miettinen esimerkiksi saa olla laidassa, ja muutenkin ketjut ovat nyt ehjemmät. Tämän päiväisessä ottelussa hauskaa oli nähdä, kuinka Norrenakaan ei ole kuolematon - toinen maalihan oli sellainen lörtsy liru, että ei kai Aallon Teemukaan ollut uskoa, että kiekko verkko livahtaisi. Ottelu oli todella jännittävä, ja uskon sen antaneen Kerhon kannattajille luottamusta, että kyllä tämän kauden HPK on sarjataulukon sijoituksen ja pisteiden arvoinen oikeasti - ja siksipä on syytä uskoa, että Kerho hankkii vielä runkosarjavoiton ja menee pitkälle...(vaikka joku jo ehtinyt pelätä...???)!
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Jaa, en siltikään usko että Kerho on sarjasijoituksen arvoinen. Paljon on Saipa-pelejä ollut. HPK-TPS ottelusarja on ollut aika tasainen tällä kaudella. Maalitkin ovat taineet mennä tasan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös