HPK - SaiPa 21.2.2004, Rinkelinmäki

  • 3 975
  • 36

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Olinhan siellä minäkin, kuin Tapio Hiisivaara

Niin, paikalla olleena en malta olla sanomatta, että khyyllähän se Saipa oli yllättävänkin hereillä, toisin kuin lukemat antavat ymmärtää.

Toisaalta, Kerho oli kieltämättä jatkuvasti niskan päällä, vaikka itse lähinnä odotinkin tältä niskateemalta lähinnä sen saipaversion totaalista katkeamista. Näin ei käynyt, vaan Saipa pelasi jopa yllättävänkin hyvin, peilaten siihen, että lähes kaikki on mänt, tai ainakin myyty.

Itseäni jopa hieman kävi sääliksi tämä maailman menon päähän potkima lappeen Rantalaislauma. Parhaat on myyty ja A-junnut pelaavat omaa sarjaansa. Pelaa nyt siinä sitten SM-liigaa.

Tämä on kuitenkin maan- ja liigan tapa ja näin siis mennään.

Sen enempää pöyhkeilemättä sanonkin, että ehkä se aurinko taas joskus nousee lappeen Rannassakin.

Täältä tähän
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Voi Saipa rukkaa...

Eli paikalla oltiin, ja siinä oikeastaan kaikki mitä pelistä oli kerrottavaa. Paitsi että minullapa oli isin uusi kamera mukana.

Tiedän että itseäni harmittaisi Saipa-fanina lukea tällaista mutta faktoja ei pääse pakoon: Mopolla ei pärjää moottoritiellä. Pisteet kuitenkin Saipalle yrityksestä. Ja jopa nielikäiselle siitä että yleisön huutelu jaksaa illasta toiseen hymyilyttää vaikka ei muuta tekemistä olekaan kuin odottaa kesälomaa.

Seeprojen teemana oli varmaankin linjamiesten aloitustenuusintatreenaus. Se sujui hienosti. Favorinista ei oikeastaan ole erityisen pahaa sanottavaa (siis päätuomariversiosta), toisaalta aivan sama kuka siellä olisi puhallellut tuollaisessa pelissä.
 

Liitteet

  • resize of imgp0020.jpg
    resize of imgp0020.jpg
    68 KB · kertaa luettu: 501

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Mon dieu, mitkä mestat!

Täytyy tunnustaa ja hieman kateelisenakin myöntää, jotta kyllä siellä kelpaa lötkötellä. Siis A-katsomossa. Vaikka kaikenlainen huutaminen ja kannustaminen tuntuukin olevan pannassa, niin näkymät ovat kertakaikkisen hulppeat. Vielä kerran Twitelle suuret kiitokset tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta. Kiitos.

Oikein mukava oli myös seurata toiselta puolelta katsomoa sikakatsomon mekastusta. Sehän kuulosti hienolta ja kannustusta riitti. Ja tämä oli vain sellainen välimallin peli.

Ilman tuota katsomonosaa Rinkelinmäki olisi vain halli muiden joukossa. Nythän se sai aika mukavaa tunnustusta Suomen Urheilumuseon (vai oliko se kiekkomuseo?) puolelta, joka kelpuutti kokoelmiinsa tuon legendaarisen katsomonosan originellin pelipaidan.

Siellä se nyt sitten pöyhkeilee kaikenmaailman Lasse Virenien ja Paavo Nurmien hikisten numerolappujen seassa, kaikkien silkkipippelien ja kukkahattutätien kiusana. Sikakatsomo hallitsee rulettamisen jalon taidon kybällä!

Peli oli pakkopullaa, mutta aika yllätävänkin maukasta sellaista. SaiPa yritti loppuun asti niin kuin kunnon joukkueen pitääkin. HPK oli tänään paljon parempi, mutta vastustelijan loppuun asti yrittämiselle ei voi olla antamatta isoa kättä.

Minuakin alkoi tympimään linjamiesten käsittämätön aloittajien vaihtaminen ja jatkuva pilkkiminen. Korpelan Janne on tuossa ihan ehdotonta eliittiä. Osta se mormuska ja mene Vanajalle, kele.

HJ!!!! Ja Tuukkakin!!
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Re: Otteluraportti

Jukka Jalonen ottelun jälkeen
- Kaikkien panokseen ei voi olla tyytyväinen. En nyt tässä halua nimiä sanoa, mutta muutamilta kavereilta kaipaisin lisää tehoja ja onnistumisia. Etenkin hyökkäyspäässä vastuu on liian harvan kaverin harteilla.
Niin, Tomas Kucharcik'n nimi on tietysti niin vaikea lausua että ei sitä viitsi radiossa sanoa.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Re: Voi Saipa rukkaa...

Viestin lähetti Twite


Seeprojen teemana oli varmaankin linjamiesten aloitustenuusintatreenaus. Se sujui hienosti. Favorinista ei oikeastaan ole erityisen pahaa sanottavaa (siis päätuomariversiosta), toisaalta aivan sama kuka siellä olisi puhallellut tuollaisessa pelissä.

Ja tätä teemaa on jatkettu jo pidempi tovi, sanoisin rohkeasti että koko kausi. Etenkin Tämä Korpelan jannu tykkäisi ottaa enemmän roolia kuin linjurin sinänsä erittäin tärkeässä roolissa on ohjesäännön mukaista. Paperit vetämään päätuomarin jobia varten. Huh.

Toinen tämän kauden teema tuntuu olevan pitkien viheltämättä jättäminen. No, kyllähän se "PELAA!" kuulostaa hienolta jos hallissa ei muuta meteliä ole.

Vaikka lauantai peli olikin, allekirjoittanut pysyi tiukasti sprite-linjalla ja näin ollen uskallan vannoa, että erään minuakin selvemmän pitkän jälkeen ottelun kuuluttaja Virtanen tokaisi mikkiinsä "Ei ollu". Huumorimiehiä, sano.

Ja jotain pelistä. Ensimmäisenä tulee mieleen tietysti Tuukka "läheltä ylös" Mäkelä. Luulin Voutilaisen ekan maalin jälkeen, että siinä tuli pelin hienouksien kiintiö täyteen mutta mitä vielä! Tuukka sai kiekon haltuun, pari potkua, odotti, odotti, Kuokkanen sinne kuuluisalle Kebab-kioskille ja rystyltä kattoon. Siinä tultiin, nähtiin ja voitettiin.
Jokohan Pauligilta on tullut yhteydenottoja tällaista "tinkimättömällä ammattitaidolla.." -mainosta varten?

Ylli längetti kerran komiasti, muutenkin hyvää vääntöä mutta miksi sen pitää olla liigan hitain pelaaja?

Puurula taas HJ. Pelistä olisi voinut tulla aika vittumainen ilman muutamaa venymistä.

Toke on kunkku, Keikka pelasi taas ihan hyvin, mutta Jaskalla ei nyt oikein kulje. Monta kiekonmenetystä eikä tehoja.

Kolmosketju toimii. Väittäisin että tässä on pleijareita varten SE ketju.

Saipa tosiaankin taisteli hienosti, mutta olin kuulevinani jo ekassa erässä Hessu Mällin tokaisevan "me ollaan häwittu taa pelii".

Ainiin, ensimmäinen museoon kelpuutettu fani-paita. *Tap-Tap*
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Ensimmäisen erän lähinnä säälin Dubaa ja alivoimaharjoituksia katsomaan tullutta Poisonia. Ei olisi ollut itku kaukana.

Mutta sittenhän SaiPa alkoi pelata jääkiekkoa. Ja hyvin pelasikin, eikä lähtenyt minkäänlaiseen hiihtelypolitiikkaan. Jaksoivat luistella hyvin ja yrittää, vaikka taululla lukemat olivatkin melkoisen nihkeät.

Aika tylsä matsi kaiken kaikkiaan, vaikka molemmat jaksoivatkin pelata. Duba kuitenkin pelasti sen mikä pelastettavissa oli.
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joko Tuukalle on tilattu maila, jossa molemmat puolet ovat ns. rystypuolia. On meinaan kauden kaikki kolme tehty tällä kaudella Jutinkin hehkuttamalla "kultaisella rystyllä". Ja maalit ollet kaikki helvatin hienoja.

Satuin sijaitsemaan pelin aikana seuduilla, jossa mekasti Lahden paikallisradio. Kuuluttaja meinasi seota, kun Pelicans voitti. Oli aika huikeeta kuultavaa.

Näillä mennään...neljän parhaan joukkoon!
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Ääniä?

Viestin lähetti tuuski
uskallan vannoa, että erään minuakin selvemmän pitkän jälkeen ottelun kuuluttaja Virtanen tokaisi mikkiinsä "Ei ollu". Huumorimiehiä, sano.
Vannomatta paras. Minäkin kuulin ottelun aikana ääniä. Minun päässäni tuo kyseinen ääni ei kuulostanut Virtaselta, vaan siltä mainoksia lukevalta tiskijukalta. Ja minä ihmettelin että miksi se kesken pelin tokaisi mikkiinsä "Ellu".

Ja kahvilinjalla olin.

Tämän tärkeän viestin jälkeen seuraamaan hedelmällistä ja rakentavaa polvitaklauskeskustelua. Hitto kun "meikäläiset" ymmärtäisivät nukkua yön yli ja antaa asianomaisten mouhota. No, kukin vastaa itsestään. Tässä ketjussa uskallan sanoa että minusta se taklaus näytti ihan samanlaiselta kuin Miettinen-Rautee.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Re: Ääniä?

Viestin lähetti Twite
Hitto kun "meikäläiset" ymmärtäisivät nukkua yön yli ja antaa asianomaisten mouhota. No, kukin vastaa itsestään. Tässä ketjussa uskallan sanoa että minusta se taklaus näytti ihan samanlaiselta kuin Miettinen-Rautee.
Samanlaiseltahan se näytti, mutta se jalan ojennus on se erottava tekijä. Siinä missä Miettinen veti jalkansa yhteen, Eloranta ojensi jalkansa. Taitaa tosiaan olla parempi, että antaa asianomaisten mouhota, mutta kun niin tekisi mieli mennä mukaan ja olisi ylimääräistä aikaa =)
 

prime_A

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Kikka-88, Montreal Canadiens
Re: Olinhan siellä minäkin, kuin Tapio Hiisivaara

Viestin lähetti ervatsalo
Itseäni jopa hieman kävi sääliksi tämä maailman menon päähän potkima lappeen Rantalaislauma. Parhaat on myyty...
Tähän Ili tokaisisi, että "Ei SaiPa ole myynyt parhaita pelaajiaan. Sachl ja Kokko ovat olleet koko kauden SaiPan parhaat pelaajat, eikä heitä ole myyty!"
Tottahan se on..
 

St103

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti JasonMiller
..Näillä mennään...neljän parhaan joukkoon!

Siltä se näyttää. Ratkaisijoita löytyy nyt laajalla rintamalla.

Lauantaina ainakin henk.koht todella lämmitti Voden onnistuminen, alkaa mies olla pikkuhiljaa hyvässä vireessä. Säästyisi vaan terveenä, kun on takavuosina kärsinyt pahoista kolhuista aivan tarpeeksi. Jukasta on Kerholle iloa vielä pitkään.

Ja Virta jaksaa raataa koko kentän mitalla esimerkillisesti, eikä HJ:n hötkyilyt enää nostata pulssia yli kahdensadan. Ei Jamppa oikeasti mikään paskempi mokke tämän talven peleissä ole ollutkaan. Päinvastoin. Maalintausmaneereista ja muusta hosumisesta kun vielä pääsee eroon, niin ihan jees mies.

Viime vuoteen nähden yleensäkin koko puolustuspelaaminen on selkeästi varmenpaa, heti ei tule katsomossa tipat housuun kun vastustaja ylittää siniviivan.

Mutta Kuha on nyt eksyksissä, pahemmin kuin syksyn suunnistajat. Onko vieressä väärät miehet, vai mikä mättää? Saipa pelissä Kuha oli todella näkymätön, aloituksia myöten. Viime kauden pistesankarin potentiaali on nyt saatava kaivettua tavalla tai toisella esiin.

Tiistaina kaatuu Pelicans, jos Kerho ei vaan astu asennemiinaan. Asennoitumisvaikeuksia ei pitäisi kaiken järjen mukaan enää näin kalkkiviivoilla olla, jokainen piste ja maali on nyt tärkeitä. Kaanit otti eilen vieraspisteet Tapparalta, siitä Lahteen vilpittymät onnittelut! Eli ei ole Kerholla varaa tiistaina minkäänlaiseen löysäilyyn.

Torstaina Jyväskylässä on vastassa JyP, joka taistelee Ässien kanssa viimeisestä pleijaripaikasta. Jyp upotti viime viikolla HIFK:n ja tuottaa Kerholle varmasti hankalan iltapuhteen. Mutta ei kuitenkaan ylitsepääsemättömän.

Ennen pleijareita Kerhon selvästi tärkein peli on kuitenkin Lukkomatsi lauantaina, todellinen neljän pisteen ottelu. Lukko nöyryytti Ipan eilen selvin numeroin; eli lauantai-ilta ei tule olemaan Kerholle alkuunkaan helppo. Mutta ns omalla pelillään Kerho sen kyllä vie. TukkaJukan Lukon eväät (=kahvojen varret) loppuvat Kerhon vauhdinpidossa kertakaikkiaan kesken.

Näin se vaan nyt menee.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös