HPK-Pelicans ti 14.03.2006

  • 4 366
  • 28

BelleGrino

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK , FC Hämeenlinna ja Habs
Jaahah... onhan tulossa "mielenkiintoinen" ja "kuuma" ottelu.

Pelicansilla ei tässä ottelussa ole minkäänlaista panosta ja kerho voi tänään tappiolla tai tasapelillä varmistaa neljännen sijansa. Tämän näkee myöskin isäntäjoukkueen kokoonpanosta:

Maalivahdit

3 Karri Rämö, Maalivahti
62 Miika Wiikman, Maalivahti AK

1. kenttä

8 David Schneider, Vasen puolustaja AK
21 Jukka-Pekka Laamanen, Oikea puolustaja AK

22 Hannu Väisänen, Vasen laitahyökkääjä AK
31 Juha-Pekka Loikas, Keskushyökkääjä AK
32 Janne Lahti, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

42 Veli-Pekka Laitinen, Vasen puolustaja
5 Risto Korhonen, Oikea puolustaja

16 Iivo Hokkanen, Vasen laitahyökkääjä
89 Ville Leino, Keskushyökkääjä
28 Mikko Laine, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

17 Juuso Hietanen, Vasen puolustaja
7 Tuomas Immonen, Oikea puolustaja

9 Jyrki Louhi, Vasen laitahyökkääjä
25 Jani Keinänen, Keskushyökkääjä
45 Joona Karevaara, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

26 Jussi Ruohola, Vasen puolustaja
11 Jesse Pehu, Hyökkääjä

12 Jari Sailio, Vasen laitahyökkääjä
15 Petteri Wirtanen, Keskushyökkääjä
20 Joni Lappalainen, Oikea laitahyökkääjä

Poissa ovat siis Vode, Pasi, Jokela, Kaspars, Hassinen ja Sprukts.

Tavoitellaanko tässä tappiota ja neljättä sijaa? Vahvasti näyttää siltä. Nuoret saavat näköjään tässä runkosarjan lopussa näyttöpaikkaa mikä on vain hyvä mutta tämä peli näyttää lähes vaikealta. Tasuri tässä olisi hyvä tulos mutta ainakaan suurinumeroista peliä ei nähdä.

Pelicansilla kesäloma jo häämöttää parin pelin päässä mutta sehän ei menoa haittaa ja kun näin namukkaasti voittoa tarjotaan niin tilaisuus kannattaa jo käyttää.

Eipä tästä muuta tällä erää... Tulosveikkaus: 2,3 - 2,3
 
Viimeksi muokattu:

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Mun mielestä noi ketjut on aika mielenkiintoiset. Varsinkin Karevaaran nostaminen pelaavaan kokoonpanoon pitkän odottelun jälkeen on hieno homma. Ketjut on muutenkin sotkettu olosuhteiden pakosta aika kivaan kuosiin. Ei kuitenkaan kiinnosta ihan niin paljon, että viitsisi suunnata nokan kohti Hämptonia. Raporttia kehiin junnujen otteista, please.
 
F

Flonaldo

Tuo on kyllä kieltämättä lievästi sanoen hupaisa kokoonpano. Ihan hatustahan nuo näyttävät vedetyiltä. Toisaalta saattaa olla ideaakin taustalla siten, että pelataan oikeilla pleijarikentällisillä, mutta poissaolijoiden tilalle on vaan isketty iivohokkasia stunttaamaan. Eli ei välitetä tästä pelistä, vaan ajatellaan jo eteenpäin - tai sitten ei.

Joonalle ja "nelos"ketjulle erittäin vahvasti peukkua ylöspäin! Nelonen on ykkönen ja Joona ihQ.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
BelleGrino kirjoitti:
Pelicansilla ei tässä ottelussa ole minkäänlaista panosta ja kerho voi tänään tappiolla tai tasapelillä varmistaa neljännen sijansa.
Eikös Kerho ole neljännen sijansa varmistanut jo? Ässät on 7 pisteen päässä ja kaksi kierrosta jäljellä. Kolmanteen sijaan on vielä mahdollisuuksia, mutta ne mahdollisuudet saa jokainen päätellä itse. Kerholla on vastassa Pelikaanien lisäksi huomenna Kärpät Oulussa ja Tapparalla tänään HIFK Tampereella ja huomenna Lukko Isosuolla. Ero on 2 p Tapparaan. Itse ainakin lähden huomenna Ouluun kannustamaan Kerhon voittoon.

Tämän illan pelistä on sanottava sen verran, että Pelikaanit on pelanut oikein hyvin viime aikoina. Tavallaan sitä toivoisi lahtelaisten voittoa, että tämä konttaaminen sytyttäisi lähes täysimiehisen Kerhon voittoputkeen pleijareissa. En tiedä onko siihen sitten mitään mahdollisuuksia, kun Kerholla on riveissään Joona Karevaaran tasoisia tähtiä. 6-0.
 
Viimeksi muokattu:

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Master God kirjoitti:
Eikös Kerho ole neljännen sijansa varmistanut jo? Ässät on 7 pisteen päässä ja kaksi kierrosta jäljellä. Kolmanteen sijaan on vielä mahdollisuuksia
Itse sen sanoit. Ei ole varmistanut neljättä sijaa, voi vielä joutua kolmanneksi.
 

BelleGrino

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK , FC Hämeenlinna ja Habs
Twite kirjoitti:
Itse sen sanoit. Ei ole varmistanut neljättä sijaa, voi vielä joutua kolmanneksi.


Ja tätä mä tolla aloituksella hain, eli mun mielestä Ässät olisi parempi vastus kuin SaiPa... joten kolmenneksi nouseminen olisi jo joutumista.
 

blazee

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kärpät, Ducks, Capitals, Red Wings, Penguins!
Noniin, mielenkiintoinen kokoonpano Kerholla. Tiedä sitten olisiko tässä vastaus kysymykseen, mikä on lähiaikoina tässä liikkunut, että antaako Jalonen "kovien" miesten huilata, että olisivat sitten pleijjareissa kunnossa? Noh, tiedä sitä.

Omasta mielestä ihan mielenkiintoinen kokoonpano, varsinkin tuo ykköskenttä ja Karevaaran Jokke kolmosessa. Joonahan teki 3v sopparin Kerhon kanssa tuossa jokunen viikko sit. Nuori joukkue tänään, Pelicansilla hyvät mahdollisuudet voittaa mut Kerhon nuorethan ovat pelanneet kauden parhaimpia pelejä tässä loppukaudella.

Mielenkiinnolla itse ainakin aijon mennä katsomaan HPK:ta ja Karevaara + muita junnuja.

GOGO!!
 

thunderbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans tänään:

Antti Niemi
Tommi Satosaari AK

Heino - T Sihvonen - Julkunen
Saksinen - Glad

K Sihvonen - Koponen - Jämsen
Kakko - Salmela

Turunen - Loppi - K Koivunen
Pikkarainen - Korkeavuori

Santavuori - T Koivunen - Je Saarinen
Helenius -Väkeväinen

Ei pahemmin muutoksia pelaavaan, Väkeväinen otettu a-junnuista mukaan.

Vajaa bussilastillinen kannattajia tulossa Lahesta, toivottavasti saadaan hyvä tunnelma rinkulalle ja voitto kotiin.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hegemonia-ottelu sanoi Kaarela urheilulehden ennakossa. Noh, kyllähän siitä vähän enemmän hegemoniaa sais jos Kerho edes peluuttaisi kerran Karri Rämöä maalissa meitä vastaan. Veikkaus tarjoaa Pelicansille melko hyvää kerrointa 3,25.

Tulosvetoon 4-6.

Viimeksi Rinkelinmäellä Sato varasti shown 50 torjunnallaan. Nyt ei pitäisi tulla yhtä kovaa tulitusta, mutta saas nähdä.

Anssi Salmela 1+3 tehot, jatkosopimuksen kunniaksi.
 

Jason W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
colpo kirjoitti:
Ja veikkauksen kerroinhan on peräti 3,50 Pelicansille, joten sitä itsekin ajattelin yrittää.
Veikkaushan antaa tähän kohteeseen "maailman" huonoimman kertoimen...
Parhaat jopa 4,5. Esim. PAF 4,40.
Tuli silti lyötyä jonkin verran Pelsuja Veikkaukselle...
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
colpo kirjoitti:
Ja veikkauksen kerroinhan on peräti 3,50 Pelicansille, joten sitä itsekin ajattelin yrittää.

Rahan tuhlausta sanon minä.

Jaa että annetaan avainmiesten huilata? Juupa juu. Sitä onkin esim. Vode varmaan hirveässä lyönnissä porilaisia vastaan kun ei ole niiden pelien alkaessa pelannut pariin viikkoon. Toivottavasti kuitenkin kirjoitan tässä ihan silkkaa paskaa.

Pelicans se sitten sätki tämänkin kauden liigassa, ja perkele: Sehän näytti joulun jälkeen tulosten perusteella jo ihan ihan jääkiekkojoukkueelta. Eli "tiedot kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja". Ensi vuonna sitten se kymmenes sija.

Tänään, kotijoukkueen kokoonpano-ongelmista huolimatta/niistä juurikin johtuen, Pelsuille tulee se jokavuotinen Rinkelinmäen rypeminen. Kun kerran nuorille tarjotaan näytönpaikkoja, on ainakin meikäläisen mielestä selvää että ne käytettään. Ihan kahtatoista Kerho tuskin tekee, mutta Master Godin kunniakkaasti ylläpitämä 6-0 on ihan korrekti lopputulema. Nuoruuden innolla siis.

Itsehän toki kurkistan maksutelevisiosta Jokerien tilanteen, ja toivon suuresti Kärpän selvittävän kahdessa erässä. Kolmannessa Narreilta odottelen sitten ylilyöntejä.
 

ELaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans se sitten sätki tämänkin kauden liigassa, ja perkele: Sehän näytti joulun jälkeen tulosten perusteella jo ihan ihan jääkiekkojoukkueelta. Eli "tiedot kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja". Ensi vuonna sitten se kymmenes sija.

Niin, Pelsuthan on kerännyt joulun jälkeen 43 pojoa eli jos sarja olisi alkanut 27.12. olisi Pelicans 2 pistettä Hifkiä jäljessä kolmantena. lol. En jaksanut laskea monesko Kerho 34 pisteellään olisi. Mutta asiasta sen verran, että HPK on yllättävän vaisu ollut ja taas Pelsut tulosten valossa kovassa vedossa, että en yllättyisi vaikka Pelsut pisteitä nappaisikin. 60min. 2-2 (Taidan olla joko kännissä tai yltiöoptimisti?)
 
Viimeksi muokattu:

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pelistä ei paljo kerrottavaa ole. Pelailua puolin ja toisin. Kerhon junnuketju huikeassa vedossa, kaikille maali mieheen, ja muutenkin loistavaa peliä. Loistava kenttä ens kaudelle, Lappalaiselle äkkiä rustaamaan jatkopaperia.

Ja sitten loukkaantumisia, VAIHTEEKSI. Janne Lahti ei kolmanteen erään tullut, mikä lie tullut. Jukka-Pekka Laamanen ei ollut enää kättelyssä, tai ainakaan ei tullut totuttuun tapaansa kiitämään sikakatsomoa. Laamasen loukkaantumisesta en ole varma, mutta Lahdelle kyllä tuli jokin vamma, vakavuudesta ei tietoa. No vittuakos tässä, eihän noita loukkaantumisia ole vielä tällä kaudella ollutkaan kovin paljoa, niin mitäs nyt pari ukkoa missään tuntuu. Onkos tietoa Lahden tilasta ja mahdollisesta Laamasen loukkaantumisesta??

Huomisen Kärpät pelin Kerho voisi luovuttaa ihan suosiolla, turha sinne asti on lähteä hakemaan enempää loukkaantumisia, kun turpiin tulee kumminkin, eikä panostakaan ottelussa ole....
 

laura-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HCT
Shelter kirjoitti:
Jukka-Pekka Laamanen ei ollut enää kättelyssä, tai ainakaan ei tullut totuttuun tapaansa kiitämään sikakatsomoa.

Ja miksi ihmeessä sikakatsomoa olisi pitänyt kiittää tämän päivän jälkeen? Rekisteröityneeksi yhdistykseksi aikalailla hiljaista menoa oli tänään siellä suunnalla.

En ymmärrä miksi ihmeessä pitää olla hiljaa hallissa ja sitten vikistä kun ketään ei kannusta ja on niin huono tunnelma. Pelicansin fanit jaksoivat kannustaa hienosti vaikka olivatkin häviöllä, se ei ainakaan siinä menossa näkynyt.

Meidän tytöt kokeili tänään kaikkea mahdollista uutta ja lisää tullaan jatkamaan.
 

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
laura- kirjoitti:
Ja miksi ihmeessä sikakatsomoa olisi pitänyt kiittää tämän päivän jälkeen? Rekisteröityneeksi yhdistykseksi aikalailla hiljaista menoa oli tänään siellä suunnalla.

En ymmärrä miksi ihmeessä pitää olla hiljaa hallissa ja sitten vikistä kun ketään ei kannusta ja on niin huono tunnelma. Pelicansin fanit jaksoivat kannustaa hienosti vaikka olivatkin häviöllä, se ei ainakaan siinä menossa näkynyt.

Meidän tytöt kokeili tänään kaikkea mahdollista uutta ja lisää tullaan jatkamaan.

Sitä en todellakaan tarkoittanut, että olis pitänyt tulla kiittämään. Laamanen on vain aina tullut kiittämään sikakatsomoa,oli aihetta tai ei. Tänään hän ei tullut, joten siitä päättelin, että hän on loukkaantunut pelissä, ja poistunut aikaisemmin pukukoppiin. Enkä kyllä huomannut häntä enää kättelyissä kentällä.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Wirtasen ketju jatkaa hyvää pelaamistaan. Juuri mitään muuta matsista ei mieleen jäänytkään. Jaa, ajassa 0.03 tullut rangaistus oli hauska yksityiskohta.

Mukava että lahtelaiset olivat jaksaneet vielä tässä vaiheessa kautta lähteä vierasmatsiin kannustamaan. Joku oli ilmeisesti tuonut apukoulun päättötyönsä koko kansan katsottavaksi. Hienosti askarreltu keskisormi ja tekstissäkään ei ollut suurempia virheitä. Hyvähyvä.

Jos tästä selvittiin tuollaisella keskiarvo kahden pelaajan loukkaantumisella, niin tämähän alkaa näyttää siltä, että pudotuspeleissä saadaan helposti tuollaiset kolme kenttää kasaan. Nyt vaan ryminällä Ouluun.
 

blazee

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kärpät, Ducks, Capitals, Red Wings, Penguins!
laura- kirjoitti:
Meidän tytöt kokeili tänään kaikkea mahdollista uutta ja lisää tullaan jatkamaan.

Tuohon, että on kyllä kiva kun tällä kaudella on ollut kunnon cheerleaderit kerrankin. Muutakin katselemista pelissä. Tänään huomasin kanssa, että haitte jotain uutta. Ei muuta kun jatkakaa samalla tavalla kausi loppuun ja seuraavaa vuotta kohden. Hienoa.


Itse pelistä, ei voi muuta sanoa kuin mikä tulikin jo esille, aikamoista "pelailua" puolin toisin.
Lähellä oli ettei Pelicans siirtynyt johtoon kun kiekko meni maski miehen suuntauksen kautta tolppaan. Tiedä sitten miten pelin luonne olisi muuttunut. Tosin pelsulla toinenkin paikka jonka Wiikman vaivoin torjoi aivan 1. Erän lopussa. Kerhon 4. ketju jaksaa onnistua. Nytten tuli maali mieheen ja muutenkin erinomaista peliä. Taisivat koko pelin aikana olla kerran omassa päässä "pienessä" pyörityksessä. Hokkanenkin varmaan pelasi yhden parhaimmista peleistä ED:ssä tänä kautena. Mitä Karevaaraan tulee niin ei hehkuttanut, mutta kävi pojalla huono säkä, aina kun Joona pääsi kentälle otti oma, tai vieras joukkue jäähyn. Eli ei mitään ihmeellistä.

Ei muuta, Pelicans faneille suuri kiitos! Aika paljon oli porukkaa tullut kannustamaan omiaan. Olisipa meidänkin (HPK:n) fanit yhtä innokkaita.
 

Minski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
blazee kirjoitti:
Tuohon, että on kyllä kiva kun tällä kaudella on ollut kunnon cheerleaderit kerrankin. Muutakin katselemista pelissä. Tänään huomasin kanssa, että haitte jotain uutta. Ei muuta kun jatkakaa samalla tavalla kausi loppuun ja seuraavaa vuotta kohden. Hienoa.

Kiitos paljon positiivisesta palautteesta. Sitä on saatu paljon ja se antaa potkua keksiä lisää kivoja juttuja peleihin. Samalla tavalla ei kyllä jatketa ens kaudella kun ollaan sillon jo paljon parempia :D
 

M10

Jäsen
laura- kirjoitti:
Meidän tytöt kokeili tänään kaikkea mahdollista uutta...

Kerro toki lisää.

Miltä näytti muuten Joona Karevaaran pelaaminen ja mikä oli hänen numero? Ihan hyvä rutiinivoittohan tuo Pelicansista oli, ei sovi kuitenkaan aliarvioida lahtelaisia, jotka ovat esiintyneet varsin pirteästi viimeaikoina.

Huomenna on vastassa Kärpät ja mikä olisikaan hienompaa, kuin päättää runkosarja kahteen hyvään voittoon. Siitä se nousukiito kohti huimaa loppukautta ja ylisuorittamista voisi alkaa!
 
Viimeksi muokattu:

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Karevaaralla oli aika paljon vaikeuksia pelissä mukana, tuntui että tilanteet tulevat liian nopeasti. Ei kovinkaan ihmeellistä kuvaa vielä tästä jampasta.

En tiedä oliko pelicans sitten vaan odotettua paskempi vai onko Kerho saanut jotain järkeä peliinsä. Näytti loppua kohti jo paremmalta.

Pelicans-fanit jaksoivat silloin tällöin mesota hetken. "Me ollaan kaikki lahdesta! lailailai" No, niin.
Ottelun jälkeen jäivät veisaamaan "Marraskuun" sävelellä jotain laulua, jonka sanat jäivät vähän hämärän peittoon. Jotain "ei ne finaaliin pääse milloinkaaaaan" ainakin. Tottakai kaidetta puristettiin siihen asti, kunnes järkkärit patistivat pois katsomosta.
---

Jokelan pitäisi pelata heti ekassa pleijaripelissä ja Sprukts "pelaa ainakin jos ei Ässiin kompastuta".
 

Dante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Karevaara pelasi numerolla 45. Ei ihmeitä esittänyt ja vaikutti olevan vähän arka/jännittynyt alkuvaihdoissa, minkä tietysti ymmärtää. Aika iso jamppa ja pysyi hyvin luistimilla.

-Nelonen ts. ykkönen oli loistava ja junnut suorastaan dominoi paikoitellen. Tästä tulee hyvä. Tuli oikein SMS-ketju mieleen.
-Louhella selkä pahasti suorana, kuten aina tässä vaiheessa kautta.
-Schnaideri taas oli innokkaalla hyökkäyspäällä.
-Korhonen liimailee äijiä ihan hyvin seinään, mutta se mailan pois pelaaminen ei meinaa onnistua millään.
-Vuohtoniemi teki alussa linjan selväksi, mutta ei innostunut liikoja kuten sm-liigassa olympialaisten jälkeen viirupaidoilla ollut tapana. Hyvää tuomarointia.

Lopuksi Pelsuille ja hyvälle faniporukalle - joka muuten tänään huusi C5:n nurin - oikein hyvää kesää. Olen vilpittömästi iloinen, että Lahdessa näkyy jo selvästi valoa tunnelin päässä..
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viivat:

- Ville Vuohtoniemi. Ei helvetin helvetti... Noh, nosti omalta osaltaan ottelun viihdearvoa.

- Karevaaralta kelpo peliä. Peruskunto, voima ja luistelu vaativat kuitenkin selvää parannusta ennen liigatasolle nousua.

- Nelonen on ykkönen.

- Pelicans oli ilahduttavan pirteä ja teki HPK:stakin pitkästä aikaa hyvän. En muista koska olisin viimeksi pystynyt kehumaan tämän otteluparin matsia.

- Janisilla oli komea puku päällä. Kenties pelipaita sitten pleijareissa?

- Vaikka Weakman pelasi nollan, ei haasta Rämöä ykkösmolarin asemasta.

- Niin, ja Laamanen jätti pelin noin puolitoista minuuttia ennen loppua. Lahti tuli toisessa erässä irvistellen vaihtoon eikä pelannut kolmannessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös