HPK - Pelicans 30.1.2003, Rinkelinmäki

  • 5 183
  • 53

sambaJaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Brasilian naisten beach volley joukkue
Alkaa HPK:n kone vähän hyytymään. Vaivoin voitto Pelicansista. Ei tolla pelillä pääse ees ekaa playoff kierrosta pidemmälle.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
No niih.

Numeroiden perusteella nihkeä voitto, mutta silläkin Kerho ottaa haltuunsa SM-liigan ennätyksen. Hyvä pojat! (ja Jaroslav kanssa, miten pelas?) Odotan raportteja paikallaolleilta....ei jaksanut edes nettiradiota rääkätä tällä kertaa kun tämä matchup oli niin sykähdyttävän odotettu.
 

McL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kamala peli

Eipä jäänyt paljoa lapsille kertomista. Balastik vaikuttaa hyvältä luistelijalta, myös veto lähtee mukavan usein.. Mutta odotetaan kunnon pelejä, ei tosta voi tehdä mitään johtopäätöstä!

Muuten peli oli kaanien puolustusta ja kerhon kiekon lahjoittelua. Ei asennetta tippaakaan, niin väkisin tuli voitto kun vaan ikinä voi ja vielä tollaisella tavalla, Tulihan Terolle haava mailasta naamaan, mutta jotenkin toi ulosajo ei oikein tunnu oikealta!
Saa melkoinen masokisti olla että pystyy Pelicanspeliin tällä kaudella menemään, ei tollaiset riisutut joukkueet todellakaan kuulu liigaan. Ihan älytöntä paskaa koko peli, onneks tuli voitto.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Kauden heikointa

Tulipa nyt sitten todistettua tämän liigakauden surkeinta kiekkopeliä.

HPK oli alusta asti löysä, vallankin silloin kun olisi pitänyt saada peli auki. Kaiken kaikkiaan ei olisi ollut suurikaan vääryys, vaikka pelikaani olisi pisteen mukanaan vienytkin.

Sitten vähän kritiikkiä pelaajille:
Ässämäs-kenttä pari väläystä pois lukien nihkeä. Santala maalinsa ansiosta saa vapautuksen, Somervuori vain hetkittäin pirteä ja Miettinen tasoonsa nähden kaikkein eniten hukassa. Tuntuu, että miehet ovat unohtaneet, että se liike on kuitenkin se avain, jolla ovat dominoineet. Nyt peli pysähtyy vastustajan siniselle liian usein, tai sitten jokaisen kosketuksen kiekkoon tulisi olla vallan maaginen. Tämä viimeinen pätee erityisesti Miettiseen. Nöyrästi päätyyn vaan, sieltä sen kyllä osaavat kaivaa.

Kakkosketju Pardavyn hivenen yllättävääkin taistelua lukuunottamatta aivan hukassa. Balastik ei ainakaan vielä loistanut, mutta toki on turha vielä liikoja odottaakaan. Kuitenkin selvisi, ettei mies mikään sateentekijä ole, joskaan ei sellaiseksi ole mainostettukaan. Ampui kyllä tsekki pelaajaksi yllättävistä paikoista, kuten Jalonen lupailikin. Ja isohko mies oli livenäkin.

Kolmosen touhu meni pyörimiseksi keskialueella, ja näytti siltä, että Laakkonen olisi saanut ruiskeen uutetta pakaraansa päästessään hetkeksi ylivoimalle vanhojen kavereittensa kanssa lopussa. Maali oli kyllä onnekas.

Neloselle puhtaimmat paperit. Muutama hyvä ja pitkä mylläkkä hyökkäyksessä, mutta ne kaikkein parhaat tekopaikat jäivät puuttumaan. Lähtötasoon nähden ehdottomasti paras esitys.

Puolustukselle vielä satikutia hitaista avauksista ja hyytävistä "ei kenellekään" jätöistä, joissa tosin jokunen hyökkääjistäkin kunnostautui kiitettävästi.

Semmosta. Kiva ettei Pelikaani enää vieraile tällä kaudella. Ei nähkääs ollut ensimmäinen tuskapeli lahtelaisia vastaan, niinkuin tiedätte.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Onnittelut HPK:lle SM-liiga-ajan peräkkäisten tappiottomien otteluiden ennätyksestä.

Eikä se kaikkien aikojen ennätyskään ole kuin yhdeksän ottelun päässä, jos joukkue kykenee räpiköimään vielä Lukko-pelin läpi, niin tauon aikanahan on tilaisuus korjata vire taas ennalleen ja tavoitella tuota ennätystä.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
pitkä, pitkä, pitkä, pitkä...

Todellakin, pitkiä nähtiin tänään aivan uskomaton määrä. Kuvastaa hyvin pelin tasoa, joka oli todella heikko. Harvoin on rinkulalla näin hiljaista ollut. Kerhon tekemisestä puuttui totaalisesti nöyryys. Varsinkin hyökkäyksiin lähtiessä jokainen pakki kuvitteli olevansa Brian Leech, ja avaukset olivat tuhottoman vaikeita, tai sitten kiekko ei irronnut lavasta ollenkaan. Luistimia pitäisi nyt pudottaa maanpinnalle, sillä aiemmista peleistä tuttua vauhdikasta hyökkäyksiinlähtöä saa tällä hetkellä turhaan odottaa. Jopa Tuulola sortui ylimieliseen näpertelyyn ja menetti mm. kerran kiekon todella vaarallisesti omalla alueella.

Sitten muutama sananen Balastikista. Mies aloitti näyttävästi ja antoi heti ensimmäisen vaihdon alussa näyttävän taklauksen, mutta tämän jälkeen katosi muun joukkueen tavoin harmaaseen massaan. Tosin kuten joku jo mainitsi, niin laukauksia mies yritti hakea varsin hanakasti. Muutamassa tilanteessa tuli myös selväksi, että vääntövoimaa löytyy. Uskon edelleenkin, että on juuri sellainen pelimies, jota kerho tarvitsi. Toivottavasti ei mies liikaa pelästynyt ensimmäisen pelin heikkoa tasoa.
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Olit tommilin sitten oikein raportin väsännyt. Saatanan ylimielinen paskiainen. Sasu Hovi ja Santavuori. KiekkoJumala kostaa ja pudottaa HPK:n pleijareissa ensimmäisellä kierroksella.

Martin Cech siirtyy loppu kaudeksi Kladnoon kuten InSideHockey kertoikin. Kuitenkin ensi vuodeksi Kaaneissa, ellei ensi vuoden diiliä osteta ulos. Jämsen taitaa olla sittenkin Tapparan mies.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Harvoin on noinkin hyviä tähtiä jaettu ja oikein "toimittajan" taholta.

Kuten diego tuossa mainitsi on hyvää makua kuitenkin hyvä edes joskus soveltaa, vaikka vieras joukkueen kentällä olleet olisivat kuinka paskoja tahansa.
 

jerry

Jäsen
Viestin lähetti laituri
Harvoin on noinkin hyviä tähtiä jaettu ja oikein "toimittajan" taholta.

Kuten diego tuossa mainitsi on hyvää makua kuitenkin hyvä edes joskus soveltaa, vaikka vieras joukkueen kentällä olleet olisivat kuinka paskoja tahansa.

Varsinkin kun kotijoukkuekaan ei ilmeisesti niin kummoista peliä esittänyt.
Kun liigaa johtava joukkue voittaa umpisurkean junioreilla täytetyn ja liigassa toiseksi viimeisenä olevan porukan noinkin suurinumeroisesti, on tietysti kiva jakaa noita tähtiä esim. noille miehille.
Mutta mutta.... Miksi se HPK:n veskari sai kolme tähteä jos kerran pelicansin parhaat pelaajat olivat maalivahdit?
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kaipa niissä on hivenen huumoria mukana, mutta kuulemma Pelicansin juonioriporukka sentään yritti taistella! Siitä sietäisi jakaa kunnon tähdetkin, kun näitä vitsejä tuppaa olemaan turhan usein nykyään..
 

Kiisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HPK-Inkkarit, IHN ja FC HML
Tähdistä

Onhan tähdet jopa joskus jätetty jakamatta, mikäli ei joukkueesta ole löytynyt ketään tähtien arvoisesti esiintynyttä.

Muistaakseni Saipan pelissä kerran ainakin on tähden saanut erätauolla kilpaillut henkilö, joka ei pelannut siis kummassakaan joukkueessa.

Eihän tämä ole niin vakavaa, tämä on jääkiekkoa.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Torstainen rökälehdintä

Niin, eilisen pelin ainoat valopilkut tulevat tässä: pelin loppuminen, 2 pistettä ja tappiottomien pelin putken jatko.

Peli oli mielestäni T-Ö-R-K-E-Ä-N H-U-O-N-O ja etenkin Kerhon peli, hävetkää!

Ainoa hyväksyttävä selitys moiseen velttoiluun on se, että treeni on ollut viime aikoina tosi kovaa. Toisaalta, aamun Hämeen Sanomissa Jalonen kertoi, että treenattu on "normaalisti".

Mikäli otteet eivät lauantaina kohene, niin odotettavissa on kolossaalisia ellei jopa raamatullisia ongelmia Lukon kanssa.

Täältä tähän
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Moottoritie on hienossa kunnossa

Kuten Ervatsalo ja Jamppa jo eilen kertoivat, on Tampere-Helsinki -moottoritie hienossa kunnossa. Totesin saman jo keskiviikkona, ja taasen eilen illalla. Eilisiltainen reissu tosin vei vain tien puolivälin paikkeille. Tie on kuiva, lumeton, jäätön, ja mikä parasta, suolaton. Paikoitellen kuin kesäkeli. Mikäs siinä on huristellessa. Paikoitellen tosin on pieniä jääpolanteita, mutta eipä nekään suuria harmeja tuota jos niihin osaa varautua.

Tuli eilen nähtyä yksi jääkiekkopelikin Hämeenlinnassa. Voi tuskan parahdus.
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Moottoritie on hienossa kunnossa

Viestin lähetti Designer

Tuli eilen nähtyä yksi jääkiekkopelikin Hämeenlinnassa. Voi tuskan parahdus.

Ja joulupukki on olemassa ;-) Antakee armoo. Olitko eilen tosiaan katsomassa jääkiekkoa? Itse olin eilen Rinkulan jäähallissa, mutta eipä siellä mitään peliä ollut. Näytti kyllä olevan Kerhon aamuhöntsyt käynnissä.

Aivan järkyttävä määrä harhasyöttöjä ja kiekonmenetyksiä omalla alueella. Ainoat ketkä edes jotenkin yrittivät oli neloskenttä, Santala, Kucharcik ja Toivonen. Ilman Toivosen koppeja Pelicans olisi saattanut voittaa pelin. Loppujoukkue näytti olevan jossain kymmenen senttiä jäänpinnan yläpuolella, niin munattomasti mentiin joka tilanteeseen.

Kuten olen jo aikaisemmin todennut, niin kyllä tauko tulee Kerholle niin osuvaan väliin, kun olla ja voi. Toivotaan, että peli saadaan taas kulkemaan entiseen malliin. Pakostakin kauden aikana väliin mahtuu eilisen ja tiistain kaltaisia otteluita. Hyvä, jos kerran tuollaisellakin pelillä saadaan pisteitä ja tappiottomien otteluiden putki jatkuu.

Niin ja Kerhollahan ei pelit lopu vielä lauantaiseen Lukko peliin vaan myös ensi viikolla pelataan. Tällöin vastaan asettuu Nikkarit Riihimäeltä (2 div.). Tämä ottelu liittyy jotenkin Lintumäen eduskuntavaalien ääntenkalasteluun ja tarkka päivämäärää en tähän hätään muista. Saanhan toki kaivettua tuon päivämääränkin, jos se jotain kiinnostaa.
 

mummi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Samarkand AF, Ghizjablah Amur-dvaktay Sport
Excuse me!

Ne, jotka olivat viime tiistaina Hakametsässä ja jaksoivat olla silmät auki ottelun ajan, näkivät mielestäni Kerholta hirveän huonon ottelun.

Sitten sitä ajatteli, että no kyllähän näitä mahtuu pitkään sarjaan, jossa on myös muutamia turhan oloisiakin (välisarja-kammotus) pelejä.

No, sitten tulee torstai ja Liimapalkki-Areenalla vastaan täysin "motiivinsa ja puolet miehistäänkin menettänyt" Lehtokurppa, ja mitä meidän miehet tekee: pelaa yhden surkeimmista otteluista Rinkulalle sitten Gagarinin avaruuslennon!

Kyllä tulee pattiin että pamahtaa ens lauantaina, jos meno jatkuu todetun tapaisena - Lukko on joukkueena vahvistunut ja mielii toden teolla kahdeksan sakkiin.

Ei kai niitä kaikkia otteluita voi Kerhokaan voittaa, mutta kyllä silti harmittaa ja ns. pelottaa mitä on tuleva: ja sitten mä teen pitkän, eikun nythä mä teenkin oman maalin...
 

pallokerho

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kamalinta "kiekkoviihdettä", mitä on valovuosiin Rinkulalla nähty !
Harhasyöttöjä ja pitkiä... pelkkää rusettiluistelua... vain musiikki puuttui.
Onnetar on ollut Kerhon mukana pelistä peliin. Sanotaan, että hyvä joukkue voittaa huonollakin pelillä !
Rajansa kaikella.
Kiitos Toivosen Hanskin ja Puurulan, ettei verkko ole pölissyt Kerhon päässä kovin usein ja että pisteet ovat jatkuvasti päätyneet läänin pääkaupunkiin.
Ei joukkueen taitotaso ole mihinkään voinut hukkua, vaan jatkuvat voitot ovat tuudittaneet joukkueen (paitsi mv:t) syvään Ruususen uneen.
Jos eilen joku oli ensimmäistä kertaa SM- liiga ottelua seuraamassa, niin varmasti jäi miettimään, mihin rahansa mieluummin pistää.
No tulihan haukuttua...
HERÄTYS HERÄTYS !!!
Me kaikki Kerhon kannattajat tahdomme olla joukkueen tukena !
Emme tahdo silti olla todistamassa jatkuvasti otteluita, joissa kolme katsoo, kun kaksi ei tee mitään !!!
Uskon ja luotan, että Jukka ja kaikki pelaajat peiliin katsottuaan, palaavat taas tasolleen, sillä HPK:n peli on todella silmiähivelevää, silloin kun tehdään, mitä osataan
NÄYTTÄKÄÄ pojat Lukolle lauantaina, mitä osaatte. Onnea peliin !!!
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti diego
Olit tommilin sitten oikein raportin väsännyt. Saatanan ylimielinen paskiainen. Sasu Hovi ja Santavuori. KiekkoJumala kostaa ja pudottaa HPK:n pleijareissa ensimmäisellä kierroksella.

Niin, raportti todellakin tuli väsättyä. Päätit sitten itse tulla keskustelupalstalle meikäläistä kehumaan. Tiedätkös mitä varten siinä raportin lopussa on jutun kirjoittajan sähköpostiosoite?
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Olipas niin harvinaisen huono peli, ettei tällaista ole Rinkelinmäellä nähty moneen vuoteen. Siinä tärkeimmät tästä pelistä.

Lauantaista sanon sen verran, että jos peli on samanlaista, niin paitsi että Lukko takoo taululle murskalukemat, aion myös kostoksi olla selvin päin.
 

sambaJaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Brasilian naisten beach volley joukkue
Viestin lähetti tommilin
Niin, raportti todellakin tuli väsättyä. Päätit sitten itse tulla keskustelupalstalle meikäläistä kehumaan. Tiedätkös mitä varten siinä raportin lopussa on jutun kirjoittajan sähköpostiosoite?

Vois laittaa aina raportin loppuun, että minkä joukkueen kannattaja sen on väsänny. Antais vähän perspektiiviä.
 

rinkeli22

Jäsen
Eilen siis tarjottiin molemmille joukkueille, ja olosuhteisiin nähden yllättävän runsaslukuiselle yleisölle, totaalista pakkopullaa.. rusinat vaan puuttu pullasta.. Henkilökohtaisesti kuuluun siihen koulukuntaan, jonka mukaan peliä pelataan vastustajan mukaan, joten kaikki mitä eiliseltä odotin, oli Balastikin näkeminen ja 2 pistettä. Balastikin näin, ja 2 pistettä tuli, piste. Olen tyytyväinen siihen, että sain peliltä sen mitä halusin. Tyytymätön olen siihen, että sm-liigassa pelataan tämän tasoisia otteluita. Jos asioista päättävät ovat sitä mieltä, että tällaiset "taistelut" ovat hyvää mainosta sm-liigalle, niin mikä minä olen vastaan sanomaan? Olen vain fani..

Jeps, eli muutenhan tuo peli pääsi vuosisadan paskimmat pelit-listalla jaetulle ykköstilalle 29.10 pelatun HPK-Pelicans ottelun kanssa. Yhteinen tekijähän näissä otteluissa hahmottuu varmasti jo monelle. Se, että tällaisen ottelun perusteella vedetään johtopäätöksiä Kerhon iskukyvystä playoffeissa, on yhtä fiksua kuin kuivata hiuksia föönillä kylvyssä. Kun playoffit alkaa, on aivan sama miten on tammikuussa pelattu vastaan joukkuetta, joka oli jo luovuttanut kauden. Peli paranee kun vastus paranee. Näin on aina ollut ja tulee aina olemaan. Ja tämä ei ole mitään ylimielisyyttä Pelicansia kohtaan. Pahoittelen, jos joku sen niin tulkitsee. Pelicanshan pelasi siihen nähden, että avainpelaajat ovat poistuneet, ja seura on kauden jo luovuttanut, ihan mukavasti, mutta sm-liigan kanssa sillä ei ole kuin nimellisesti tekemistä. 6 kotiottelua on Kerholla jäljellä, ja niissä vastaan luistelevat Lukko, Tappara, HIFK, Ässät, Blues ja JYP. Uskallan väittää, että näissä tullaan näkemään hyvää hokia.

Fakta on edelleen se, että Kerho on viimeisistä 35 ottelusta hävinnyt varsinaisella peliajalla yhden ottelun! Kehtaaks joku väittää, et joukkue ei toimi? Eilen kokeiltiin myös uusia ketjukoostumuksia. Kakkos- ja kolmoskentät olivat kokoonpanossa, joissa ne eivät ole ennen olleet. Yleensäkään ei voida odottaa, että uudet ketjut toimisivat heti. SMS pyöritti jälleen näennäisesti ja tehottomasti, kuten sillä on tapana näissä "merkityksettömissä" peleissä. Ainoa kenttä, jolle voi pyöräyttää plussan kelpo yrityksestä oli Mäkelä-Yli-Junnila-Sillanpää.

Asenne hiipuu väkisin tällaisissa putkissa. Tauko tulee siinä mielessä hyvään paikkaan. Kerho pääsee treenaan tauon lähes ehjällä joukkueella, ja veikkailisin et mennään aika kovaa. Tauon jälkeen on sarjaohjelman laatija pläjäyttänyt Kerholle vieraspelit Kärppiä ja Jokereita vastaan. Näistä saataneen ainakin yksi asennetta palauttava tappio, ellei se ole tullut jo huomisessa Lukko-pelissä. Veikkaisinpa kuitenkin, et huomenna nähdään oikein kelpo kiekkoviihdettä. Itse odotan oikein mielenkiinnolla Lukon, ja sen uusien vahvistusten näkemistä. Ja, kuka tietää? Tässähän saattaa olla yksi puolivälierien ottelupareista. Vaivatkaahan älynystyröitänne sillä..
 

sambaJaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Brasilian naisten beach volley joukkue
Viestin lähetti rinkeli22
SMS pyöritti jälleen näennäisesti ja tehottomasti, kuten sillä on tapana näissä "merkityksettömissä" peleissä.

Heti kun HPK pelaa paskasti on peli "merkityksetön". Mites oli sen runkosarjan voiton kanssa? Ei tuntunut hirveen merkityksettömältä esim. se mailanmittausmatsi. Jos "merkityksettömissä" peleissä ei luistin kulje niin ei voita runkosarjaa. J. Jalonen ja pelaajat pitävät varmaan ennen pelejä palaverejä: "Tää on taas tää merkityksetön matsi, tänään pelataan tahallaan huonosti, ja voitetaan vain niukasti."
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Viestin lähetti sambaJaakko
Vois laittaa aina raportin loppuun, että minkä joukkueen kannattaja sen on väsänny. Antais vähän perspektiiviä.

Eikö sitä näe siitä tekstistä?

Ellei näe, niin olisiko peräti suuri todennäköisyys, että kotijoukkueen kannattaja tekee raportin pelistä koska sattuu oletettavasti asumaan lähempänä?
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Onhan ne leivottava ne pakkopullatkin, vaikka eivät maistukaan niin hyviltä kuin mummon suurella sydämellä leivotut. Yhtä kaikki, tärkeitä pisteitä olivat molemmat kaksi eilisestäkin matsista.

Matsihan oli juuri niin iljettävä kuin vain peljätä osasin nähtyäni pari viimeistä Kerhon ottelua ja Pelicansin 'iskukyvyn' tietäen. Aika ymmärrettäväähän, tai ainakin inhimillistä, tuo HPK:n lepsuilu on viime peleissä ollut. Monastihan ottelua pelataan sillä tasolla millä huonompi joukkue on.

Ja sille jannulle, joka siinä meidän vieressä koko pelin ajan haukkua räksytti "omiaan" ja jo vaati vaihtoon koko joukkuetta sekä kovaan ääneen toitotti sen tappion viimeistään tulevan seuraavassa matsissa, haluan sanoa vain että: ei, ei SE tappio tule vielä lauantainakaan! Usko pois! Ja jos voisit olla niin kiltti, että et vaivautuisi valumaan samalle paikalle lauantaina. Kiitos...
 

sambaJaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Brasilian naisten beach volley joukkue
Viestin lähetti Noose
Eikö sitä näe siitä tekstistä?

Ellei näe, niin olisiko peräti suuri todennäköisyys, että kotijoukkueen kannattaja tekee raportin pelistä koska sattuu oletettavasti asumaan lähempänä?

Varmasti löytyisi myös sellaisia kannatajia kirjoittamaan sitä raporttia, jotka eivät anna oman joukkueen huonon pelin aiheuttaman vitutuksen tehdä raportista kyynistä vuodatusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös