HPK:n sentterihankinta

  • 5 448
  • 34

ex-jokipoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olikohan tästä jo puhetta jossain, mutta möisittekö, Kuznetsov, Nedvedin meille Ipaan ulkomaalaiskiintiöongelman ratkaisemiseksi.


Jos kyllä, niin mikä on käsityksesi miehestä. Olisko hänestä esim. Raipen vierelle paukuttamaan lätyt sisään. Eikös se ole maalintekijätyyppi?
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuskinpa vaan..

En usko, että HPK luopuisi Nedvedistä. Miehen esitykset ovat toki vaihdelleet kauden mittaan, mutta periaatteesa kaveri on kuitenkin pelannut koko ajan hieman paremmin. Tosin joulukuussa hanat ovat jälleen menneet hieman tukkoon, mutta syynä on myös ketjukavereiden(Miettinen, Somervuori) pieni väsähtäminen sekä lievä kylkivamma.

Muutoin Nedved on kyllä jopa melko monipuolinen kaveri. Hän ei ole mitenkään erityisen nopea, mutta hänellä on erittäin hyvä tasapaino ja vahvahkot jalat, jotka mahdollistavat myös miehen silloin tällöin esittämät väkevät puolustajan haastamiset 1-1-tilanteissa. Myös kiekonylöstuojaksi hänellä on edellytyksiä, mutta HPK:ssa tuota roolia ei hänelle niin selkeästi ole laitettu. Sitten on tietenkin se miehen ehdoton bravuuri eli huikaisevan nopea ja terävä laukaus suoraan syötöstä. Ehdottomasti yksi parhaista "one-timereista", jonka olen nähnyt Suomessa.

Kyllähän Nedved varmasti hakkaisi niitä Raipen lättyjä sisään aivan eri tahdilla kuin kukaan muu ilveslaituri, tosin esimerkiksi ylivoimassa tämä tarkoittaisi tietenkin sitä, että Raipe joutuisi jakamaan lättynsä "väärältä laidalta", sillä Nedved on lefti. Toki olisihan teillä myös Veikko tuohon syöttäjän hommaan. No tämä menee nyt tietysti täysin ohi otsikon, mutta menköön..
 

ex-jokipoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
No riittääkös teille nyt pelaavat moket, jos Smid myydään pois?
Mulla on se käsitys, että maalivahteja ei kovin paljon hankita kevätpuolella. Systeemit voi mennä sekaisin paljon helpommin kuin uusien kenttäpelaajien myötä.
Kuka sitäpaitsi muutenkaan ottaisi juuri loukkaantumisesta toipuneen, nuoren ja kokemattoman molarin?

Suomen paras one-timer ja Raipen lätyt. Tuohan alkaisi jo kutkuttamaan, jos semmoinen toteutuisi. Joten toivonpa, että olet väärässä, mutta tässä vaiheessahan Jalon mahdollinen kiinnostus on pelkkää spekulaatiota.
 

KlapKlap

Jäsen
Suosikkijoukkue
NoMoreHockey
Viestin lähetti Kuznetsov
Miksi äijä ei hankkinut tätä TPS:nkin kiikarissa ollutta Mike Harderia jo kuukausi sitten, kun hyvää sentteriä kerran etsi?

Yksinkertainen syy -> tiiviin scouttauksen tulos -> ei ole FÖÖNIN mielestä tarpeeksi hyvä vahvistus :D
 

Isktr

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Saatte Nedvedin ilomielin vaikka heti ja halvalla. Raipen rinnalle voisi sopiakin, Miettisen ja Somervuoren vauhdissa ei pysy millään. Tekee kyllä maalin kun saa lapasyötön, kaverilla on todella hyvä ranne, mutta asennepuolella korjaamisen varaa. Veltto asenne ja aneeminen kyttäily tuovat väistämättä mieleen viime kauden katastrofihankinnan eli Ondrej Steinerin. Töitä ei paljoa tee vaikka potentiaalia varmasti olisi. Viekää pois!
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mike Harderista

Viestin lähetti Kuznetsov
. Miksi äijä ei hankkinut tätä TPS:nkin kiikarissa ollutta Mike Harderia jo kuukausi sitten, kun hyvää sentteriä kerran etsi?

Lintumäeltä meni ilmeisesti vain viikko tämän sopimuksen värkkäämiseen. No, kaveri on nyt Hämeenlinnassa ja kertoikin odotelleensa/saaneeensa jo tovin sopimustarjouksia Euroopasta. Heti kun nimi oli paperissa, niin kaveri lähti lentokentälle.

Mies on ollut loukkaantumisen vuoksi syksyn toipilaana, ja harjoitellut vasta kuukauden päivät, joten tuskin häntä olisi kannattanut/voinut aikaisemmin remmiin ostaa. Smid puolestaan on uusimpien tietojen mukaan 2 viikon kuluttua jälleen jäällä harjoittelemassa, joten Harderin tulevaisuus Kerhossa on kysymysmerkki. Tilanne on vähintäänkin kinkkinen, sillä kyllä Smidillekin tarvetta on; ei Pietilä jaksa yksin koko loppukautta maalia vahdata. Toisaalta keskushyökkääjäpuute pitää pintansa...Enpä haluaisi olla johdon housuissa tilannetta pähkäilemässä.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Ja perkeleet puussa soi..

Hetkinen, Pietilä yksin maalia vahtaamassa? No ei. Vaikka Smid laitettaisiinkin kiertoon, olisi kakkosena Puurulan Joni mikä ei ole ollenkaan huono vaihtoehto - yksi liigan parhaita kakkosia. You'll see. Mikäli Kerho sivuuttaa Puurulan kolmoseksi, minä en ala.

Mikäli Harder osoittautuu pelimieheksi, voitaneen Smidistä hankkiutua eroon jos siinä onnistutaan. Toisena vaihtoehtona Sicak? Nedved?

Alkakaas nyt porilaiset sitä VV:ta taas Poriin tuomaan, Kerhonhan pitää tehdä tilaa jne... ;)
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Maalivahdeista...

Onhan se niinkin, että nuorista maalivahdeista Joni Puurula ei varmaan huonoimpia ole, mutta sattuneesta syystä näyttö puuttuu - ja nyt pelien koventuessa tuntuisi uhkarohkealta laittaa Puurula maaliin. Jonin kuntoa ja kykyä sm-liigamaalivahtina on yksinkertaisesti mahdotonta arvioida; saattaa hän olla kovahermoinenkin nuorimies. Vaikka Smidkin on nuori, on hänellä silti pelejä takana kiitettävästi. Uskon myös, että loukkaantumisen jälkeen Zdenek on erittäin motivoitunut. Faktaa kuitenkin on, että helppo näitä valintoja on ulkopuolisen spekuloida; kohtahan se nähdään, millaiseen lopputulokseen Kerhon johto päätyy.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuossa kun lueskelin viikon lehtiä, niin silmiin pisti myös se, että TPS etsii edelleen kokenutta keskushyökkääjää. Miksiköhän he eivät sitten ole napanneet Mike Harderia, kun kaverin hyvin kuitenkin tiesivät? Tuntuu hieman oudolta, että HPK olisi napannut miehen jopa TPS:nkin nenän edestä. No, ehkäpä Lintumäki on todellakin niin hyvä neuvottelija kuin useat kiekkojohtajat ovat myöntäneet. Tai sitten TPS tiesi miehestä jotain sellaista, miksi häntä ei kokeneena pelaajana kuitenkaan kannattanut palkata. Nämä asiat selvinnevät kuitenkin seuraavien viikkojen aikana, ja miehestä päästään tietysti myös eroon jollei homma toimi. Lintumäki kun onnistui sorvaamaan tälle kokeneelle kaverille peräti 5 ottelun try outin.

Mitä sitten tulee näihin ulkomaalaisvahvistusten lukumäärään, niin yhden pitää sitten lähteä, mikäli Harder saa sopimuksen loppukaudeksi. Puolustuspäätä ei voi kaventaa, sillä siellä ei muutenkaan ole kuin oikeastaan 7 puolustajaa, jotka voi laittaa jäälle pudotuspeleissä. Toisin sanoen yhteenkään loukkaantumiseen ei ole varaa. Tietysti jos miehen(Sicak) saisi vaihdettua hieman isokokoisempaan, hyvään suomalaiseen puolustajaan, niin sitten. Tällaista siirtoa ei kuitenkaan kukaan tee.

Hyökkäyspään osalta pätevät hieman samat jutut. Miehiä nyt ei ole turhan paljoa, poikia toki riittää. Lisäksi Nedvedin kaltaista maalintekijää tarvitaan varmasti loppukaudesta. Toki jos kaverista saisi vaihdossa hyvän suomalaisen pelaajan, niin asioita voisi ehkä harkita. Uuden kaverin pitäisi olla kuitenkin todella hyvä. Toisin sanoen realistisia vaihtoehtoja ei ole oikeastaan kuin yksi, Smid.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös