HPK:n otteet runkosarjassa 2020–2021

  • 462 778
  • 5 448

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Larmi vetää godmodella, pari-kolme gamesaveriä jo ekaan erään. Puolustamista Matti mainosti nyt uudelleen treenatun, mutta ei se kyllä ole kentällä näkynyt tänään eikä aiemminkaan vielä.
Liian kokemattomia pelaajia puolustuksessa. Vaikka Matti tekisikin muutoksia, ei noi välttämättä pysty niitä toteuttamaan niin nopeasti.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Ja sieltä se taas tuli. Latvala menettää kiekon jälleen omissa. Siitä ralli päälle, joka päättyy vastustajan maaliin. Monta kertaa tämä pitää nähdä ennen kuin mies saadaan Forssaan. Meni lähes täydellisesti samalla tavalla kuin SaiPa -matsissa.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Oliko Latvalan mies, oliko?
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Mitä helvettiä luetaanko HPK:ssa jatkoaikaa. Kirjoitin siitä, että pitäisi hakea vaikka siltä pakilta maalin takaa, että aukeisi suuntia ja juuri äsken niin tehtiin ja aukesi hyvin lähtö, päättyi jopa vetoon. En usko salaliittoteorioihin, mutta ehkä kenties.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Tässä kyllä toivoisi Toivolalta jotain ulostuloa parista asiasta.

1. Mitä tolle pakistolle tehdään? Hankitaanko sinne ketään enää ja jos hankitaan, millä aikataululla. Kohta on jo vähän kiire.

2. Onko luottoa Tiilikaiseen?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OPEX

wäbä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Alkaa Larminkin pelihuumori olla jo koetuksella. Pian on tämäkin kortti sitten nähty. Aivan karmeaa on vain edelleen tuo PAPP. Tämän kauden osalta alkaa jännitys olla sitten tässä.

Eiköhän Larmi nauti pelaamisesta. Saapahan ainakin näyttäviä torjuntoja ton puolustuksen edessä.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olihan tuo ylivoima Kerhon tuskan multihuipentuma. Kun ei ole rakennetta, on hommaa helppo puolustaa, vaikka olisi keitä Kontioloita ja Vesalaisia askissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös