HPK kaudella 2023–2024

  • 374 988
  • 2 128

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Hiukan pelonsekaisin tuntein menin kurkkaamaan illan kokoonpanoa. Siellä ei kaikesta huolimatta ole kuin yksi mulle entuudestaan tuntematon pelaaja. Sekin 13. hyökkijä.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Tätä ketjua lukiessa Mustonen on paska Nenonen on paska ja Rautiainen on paska. Noi nyt, kuitenkin näyttäs olevan teillä siä oman pörssin kärjessä Martelli jälkee. Ketä siellä niinku hyökkääjistä oikein on hyviä?
Vastasit itse omaan kysymykseesi.

Museahan ei kukaan huoli tässä(kään) vaiheessa, mutta onneksi reilun kuukauden päästä ei tarvitse katsella ukkoa Hämeenlinnassa enää päivääkään. Viimeisen päälle turha ja riittämätön pelaaja minkään Liiga-seuran tulosketjuihin.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Markkanen lähdössä kuulemma Sveitsiin. Liki Musen lähtöön verrattava lottovoitto, jos näin on.

Nyt vaan frangit tilille, täysin epäonnistunut soppari loppukausiltaan samalla purkuun hyvässä yhteisymmärryksessä, ja Rajulle ensi kaudeksi kunnon kirittäjä vaikka Saarisesta tai jostain Mestis-hausta, kiitos.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Oliskohan ollut mahdollista julkaista nää sopimuksen purut esim. eilen? Vähän kornia hehkuttaa tämän illan huikeaa "taistelua" näiden sopimusten purkujen keskellä....
Mutta kun ei ole VIESTINTÄJOHTAJAA!
 

Jeskamareee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maso Lehtonen (erillismainintana Mason ego)
Hae paikkaa. Olis väriä viestinnässä.

"Nenonen ja Pihlström lähtevät, mutta saatanan Päivärinta ja Mustonen jatkavat edelleen. Ja Markkanen. Ja Mason puku"
:D

kiitos, jotain positiivistakin tänään palstalla!
 
Suosikkijoukkue
HPK, Carolina Hurricanes, Ferrari
Liki Musen lähtöön verrattava lottovoitto, jos näin on.
Voi jeesus nyt näiden Muse-juttujen kanssa! Puolet joukkueesta on lähdössä, jäljelle jäävistä puolet on jotain Mestis-ukkeleita ja sä vaan päästelet turhaa ripulia kolmatta vuotta putkeen siitä kuinka Muse on paskinta paskaa mitä koko vitun maapallolta löytyy???
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Oliskohan ollut mahdollista julkaista nää sopimuksen purut esim. eilen? Vähän kornia hehkuttaa tämän illan huikeaa "taistelua" näiden sopimusten purkujen keskellä....
Jos se soppari oli vielä purkamatta? Tästä tulee mieleen Police Squadin sketsi...

Mrs. Twice: Oh, PLEASE go away. Please go away! I don't want to answer any of your questions.
Det. Frank Drebin: We're sorry to bother you at a time like this, Mrs. Twice. We would have come earlier, but your husband wasn't dead then.



 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Kummallisesti triggeröi Muse-kritiikki. Ei ole Musen vika, että hän on ykkössentterinä Liiga-joukkueessa, vaan osoitus siitä, että hommia on tehty kautta linjan päin persettä jo pidemmän aikaa.

Jos ajatellaan, että viisi vuotta sitten HPK voitti Liigan mestaruuden, ja nyt 29.1.2024 ollaan tilanteessa, jossa kakkosketjuna Antti Pennasen Ilvestä vastaan on Loimaranta-Päivärinta- Juuso Pulli, niin onhan tämä aivan uskomaton suoritus.
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Vähän haikeaksi kieltämättä vetää. Mutta täysin oikeita ratkaisuja nämä valitettavasti ovat tässä tilanteessa. Paremmalla viime vuosien johtamisella ja urheilupuolen tuloksella tätäkään ei olisi tarvinnut nähdä.

Minusta itse asiassa vaatii jopa sitä, että pää on aika syvällä perseessä, jos joku osaa tästä kaikesta nykyistä (käytännössä vasta aloittanutta) johtoa syyttää.

Joukkueen hyvin epätasapainoisesta kasaamisesta johtuen ja katsantokannasta riippuen nyt sitten joko joudutaan tai päästään aloittamaan uuden kärjen rakentaminen aika lailla puhtaalta pöydältä. Jos nyt tämän keskellä niin haluaa ajatella, niin tilannehan on siis aika raikas. Ihan mahdollista ja jopa luultavaa on, että se rakennusprosessi on jo kulisseissa hyvin pitkällä. Toivottavasti nämä ratkaisut helpottavat sitäkin urakkaa.
 
Suosikkijoukkue
HPK, Carolina Hurricanes, Ferrari
Kummallisesti triggeröi Muse-kritiikki.
Alkaa triggeröimään kun joka asiaan pitää liittää Muse, ja pelkästään negatiivisessa mielessä. Ihan sama liittyykö asia X Museen vai ei. Luonnollisesti ei kuitenkaan mitään mainintaa silloin, kun pelaa hyvin, mitä hän on tässä jo kaksi vuotta tehnyt, toisin kuin 70 prosenttia muusta joukkueesta.

Aluksi otin kaiken kyllä vitsillä, mutta niin kuin @Eversti Sandels sanoi, niin vaihda levyä.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Harmittaa kyllä. Nenonen oli lempipelaaja, ei toki paras. Ja vuoden vaihteessa näytti niin hyvältä, olin jo varautumassa säälipleijareihin, mutta muutama hassu häviö putkeen niin kausi olikin tässä.

22 suoraa tappiota ja neljä jatkoaika/rankkaritappiota on aika paljon enemmän kuin "muutama hassu häviö".

Vituiksi meni alusta alkaen.
 

KariJurri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Pakko kommentoida pitkästä aikaa. Omasta mielestä nämä kallispalkkaisten pelaajien ulostukset, siinä vaiheessa kun säälipaikan todennäköisyys on yksinumeroimeroinen prosenttiluku, on ainoa oikea ratkaisu. Katsojilta mielenkiinto katoaisi kuitenkin, ja tällä tavalla niitä tappioita vain minimoidaan jotta turskaa ei tule, tai se on mahdollisimman pientä, ja täten pelataan sitä kilpailuetua ensi kaudelle, vaikkakin paskasta tilanteesta.

Itse pidän urheilullisuutena ja kilpailullisena sitä että etua otetaan sääntöjen puitteissa ihan mistä vaan, ja kaikkia keinoja käyttäen. Tämä on nykyisillä Liigan raameilla siis ainoa oikea ratkaisu mielestäni. Joku muu saa olla eri mieltä ja perustella tätä millä tahansa, ja sekin on toki yhtä validia.

Nyt näillä sopimuksen puruilla säästetään todennäköisesti aivan järjetön mälli rahaa ensi kautta ajatellen. Loppukausi on vähän tylsä, mutta kyllä se olisi sitä ollut Nessun, Pillun ja Martelin kanssa myös, koska käytännössä mitään mahdollisuuksia ei edes sääleihin ole. Itse aion katsoa silti jokaisen pelin ja yritän paikan päälläkin käydä hotsin tai kaksi vielä myöskin syömässä. On sitä paskaa ennenkin tämän pumpun kannattajana syöty ja hävitty lätkämatsi on livenä silti parempi kun ei hokia ollenkaan.

Ihan iloinen silti olen että katastrofaalisen alun jälkeen vielä hetkeksi palautettiin uskottavuutta toimintaan ja hetkeksi nousi pieni tuhkimotarinan mahdollisuus. Nyt vaan Eki pää märkänä jatkaa skouttailuja, Haapea hoitaa sen junnuputken kondikseen ja Kaitsu alkaa keksimään uusia sponsoreita ja tulonlähteitä. Kyllä se siitä! Ensi kaudelle poistuu onneksi kalliita sopimuksia velvotteiden puolelta jonkin verran niin pelimerkkejä pitäisi olla uudistukseen vaikka miedosti putoaisikin pelaajabudjetti.
 
Suosikkijoukkue
HPK, Carolina Hurricanes, Ferrari
Muse on kyllä erikoinen tapaus. Kun hänet hankittiin, olisi hänen pitänyt olla joku vapahtaja, tai hänen sijaan olisi pitänyt hankkia kiekkojumala. Kun näin ei ollut niin hän on aivan saatanan paska.

Totuus varmaan on kuitenkin se että Muse on ihan ok. 3/5
Tätä asennetta tarvitaan just tällä hetkellä! On kuitenkin ollut paras mahdollinen sentteri tässä huonossa tilanteessa.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Kerho oli yhdessä vaiheessa 20 ottelun otannalla kuntopuntarin kärkipäätä. Itse ainakin siinä vaiheessa ajattelin että Maso oli saanut homman toimimaan.
Tuleehan noita hyviäkin hetkiä aina joskus huonollekin joukkueelle.

No rehellisesti sanoen uskoin minäkin, että homma alkoi pelittämään.

Kaikki kaatui siihen KalPa-tappioon. Pelattiin suunnilleen kauden parasta peliä ja silti hävittiin rumasti. Sen jälkeen paketti on ollut taas alkukauden tasolla eli täyttä kuraa.

Onneksi Karjalainen on back!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös