HPK kaudella 2016–2017

  • 469 925
  • 2 434

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kerhon aikana Mika Jarvinen pelasi hyvan kauden ja Saroksesta tuli Saros. Naista voi silti kiistella, etta olisiko Saroksesta tullut Saros ilman Lehtosta. Minun mielestani olis, silla Saros on kuitenkin moneen vuoteen kovin prospekti. Huteja taas loytyy ihan helvetisti, kuten ylla mainittu.
Samaa mieltä. Pettymystä on ollut kausi toisensa jälkeen kun unohtaa Järän ja Saroksen. Ehkä liiallinen muu vastuu on vienyt terää maalivahtiasioista, mutta onko kenties hinkua sille puolelle. Täytyy ihmetellä kyllä, miksi.
 

MrOrange

Jäsen
Haiskahtaa siltä että Lehtonen vaihtuu Lehtolaan. Lehtolahan pelasi Elite Prospectsin mukaan HPK:ssa junnukiekkoa muinoin, ja on seuran kasvatti. Sopisi hyvin kuvaan.

Melkoisen HPK-taustaisen valmennustiimin saisi kyllä kolmikosta Pennanen, Salo ja Lehtola. Pidän tätä skenaariota erittäin mahdollisena. Siinä olisi oletattavasti edullinen ja potentiaalinen tiimi, toki myös riskialtis. Toivottavasti Kerho-johto tajuaisi ottaa valmennukseen myös vaikkapa toisen apuvalmentajan (tai millä nimikkeellä nyt ikinä kulkisikaan). Ehkä yksi ongelma nykyisellä valmennustiimillä on ollut myös sen suppeus. Fysiikkavalmentajasta tulikin täyspäiväinen appari ja apuvalmentajasta päävalmentaja joka varmaan operoi kaikilla osa-alueilla scouttauksesta juomapullojen täyttämiseen. Spekuloimatta edes sitä mitä molarivalmentaja tekee siellä työnkuvansa ja joukkueenjohtamisen lisäksi. Eli toivottavasti Pennaselle annetaan tarpeeksi pelimerkkejä että saa koottua mieleisensä tiimin ja kukin pääsee keskittymään omaan hommaansa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Viitakoskesta ja hänen tekemisistään on kyllä paha sanoa mitään. Hankittiin fysiikkavalmentajaksi, mutta päätyi vastaamaan ylivoimasta ja ties mistä.

Toivottavasti joukkueessa on ensi kaudella riittävä määrä (päteviä) valmentajia, että jokainen voi keskittyä siihen johon alunperin hankittiin.

Onkohan Kerholla tämän hetkinen valmennusporukka Liigan pienin? Pakko kyllä siinä mielessä antaa jonkinlaista synninpäästön tapaista Pantsellekin, mikäli herra muutenkin ohuen tiiminsä kanssa joutuu vielä hankkimaan pelaajatkin joukkueeseen. Kyllä varmaan hommia riittää.
 

Viivelähtö

Jäsen
Suosikkijoukkue
FC Dynamo
Pakko kyllä siinä mielessä antaa jonkinlaista synninpäästön tapaista Pantsellekin, mikäli herra muutenkin ohuen tiiminsä kanssa joutuu vielä hankkimaan pelaajatkin joukkueeseen. Kyllä varmaan hommia riittää.

Pantsella on ollut pitkiä listoja seurajohdolle ketä halutaan mm. rightin pakkeja, johon Korpelan vastaus on Bruun. Ei käy pelaajakordinaattori-Pantsea kateeksi kun joukkueellinen potentiaalisia pelaajia menee ohi seurajohdon takia. Mutta eipä se poista sitä faktaa, että valmentaja-Pantse on kyllä vetänyt täysin vihkoon.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuli tässä mieleen nyt kun toimitusjohtaja Korpela on siirtynyt sivuun,että voisiko Tommi Kerttula ollakin vielä vaihtoehto HPK:n uudeksi urheilujohtajaksi? Huhut / pahat kielethän kertoivat että Korpela&Koskinen olisivat olleet eri mieltä. Tämähän toki kiellettiin kaikkien suulla, mutta jotenkin näissä aina on jonkunlainen totuudensiemen ollut. Onhan tässä uudella hallituksella nyt selvästi ollut painava sana ja tekemisen meininki monessa asiassa. Ehkä tämä uuden ajan Oy:n hallituksen kuva tulevaisuuden kerhosta alkaa pikkuhiljaa kirkastua.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Tuli tässä mieleen nyt kun toimitusjohtaja Korpela on siirtynyt sivuun,että voisiko Tommi Kerttula ollakin vielä vaihtoehto HPK:n uudeksi urheilujohtajaksi? Huhut / pahat kielethän kertoivat että Korpela&Koskinen olisivat olleet eri mieltä.
Niin, voipi ollakin. Jos se oli lähelläkään totuutta, että Koskinen "joutui" kävelemään Korpelan yli palkatakseen Pennasen, niin se on hyvinkin voinut olla se syy miksi Kerttula ei ole tullut mukana. Nyt kun tj vaihtuu, niin ehkä tilanne muuttuu. Tai mistäs sitä tietää haluaako Kerho Kerttulan sille paikalle, tai päinvastoin.

Eikös Kerttula todennut jo
Siis ihan julkisesti vai? Onko kukaan edes virallisesti myöntänyt Kerttula-HPK-yhteyttä, mennyt itseltä ainakin ihan ohi?
 
Viimeksi muokattu:

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Eikös Kerttula todennut jo, että tapaus on loppuun käsitelty ja hän ei tuohon pestiin lähde. Joten tuskin alkaa enää pyörtämään päätöksiään.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
SM-liigaseura ei saanut haluamaansa urheilupomoa - SM-liiga - Ilta-Sanomat
HPK:lla ei sopimusta uuden urheilujohtajan kanssa - SM-LIIGA - 25.11.2015 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Tällaisia juttujahan tuossa oli marraskuun lopussa. Aika paljon on tuostakin tilanne muuttunut, ja onhan tässä ollut jo aika kauan nähtävissä että Hallituksen (Koskisen) & Korpelan HPK oli aika erinäköinen. Kun tulosta ei tule ja ideologiat ei kohtaa niin raikas muutoksen tuuli puhaltaa. Uskon että tässä on vuelä mahdollisuus Kerttulan paluuseen neuvottelu pöytään. Voisin jopa uskoa että siellä on taustalla jo ollut valmis paketti Pennasen sopparin jälkeen, Kerttula+uusi toimari, joka nyt laitetaan käytäntöön.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Sen mitä lauantaina yhden hallituksen jäsenen kanssa juttelin tästä aiheesta, niin ymmärsin, että Korpela ei liity juuri mitenkään siihen miksi Kerttulan kanssa ei päästy sopimukseen.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
- Ei ole salaisuus, että olimme neuvotteluissa pitkällä Tommi Kerttulan kanssa. Oli kuitenkin muutama asia, joista emme löytäneet yhteistä näkemystä. Nyt katsomme tätä asiaa ajan kanssa, Koskinen kertoo.

Timo Virtanen tekee töitä sekä tämän että ensi kauden liigajoukkueen eteen.

- Olen jo käynyt neuvotteluita uusista pelaajasopimuksista. Ensi kauden joukkueen rakentamisessakin tilanne on mielestäni hyvä.

Paha arvioida kuinka hyvin 25 vuotta kiinteistösijoittajan toiminut Virtanen suoriutuu toimitusjohtajan virasta, mutta mielestäni nyt pitäisi vauhdilla löytää joku ammattilainen, joka hoitaa joukkueen kasaamisen.

Kauankohan sopimuksia on neuvoteltu Korpelan tietämättä? Se lienee kaikille selvää viimeistään nyt, että potkut ei tietenkään ollut hätiköity päätös.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Ilmeisesti siellä tosiaan on hieman ehkä ollut nyt kaksi puolta tuolta hallituksessa ja toimistolla. Olisiko Riiva istunut kirstun päällä sitten ja hallitus haluaisi panostaa hieman enemmän jo tälle kaudelle? Tiedä sitten, molemmissa on puolensa.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Sen mitä lauantaina yhden hallituksen jäsenen kanssa juttelin tästä aiheesta, niin ymmärsin, että Korpela ei liity juuri mitenkään siihen miksi Kerttulan kanssa ei päästy sopimukseen.

Tama kuulostaa jarkevalta. Urheilujohtajaa kun on etsitty, joka ottaa kaiken paatantavallan urheilusta. Taten urheilujohtaja tulisi toimitusjohtajan rinnalle ja vastaisi suoraan hallitukselta. Tassa valossa en voi uskoa etta Riiva olisi ollut mukana UJ:n valinnassa millaan tavalla.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Itse ehdottaisin tuohon Urheilujohtajan paikalle Pekka Rautakalliota. Rocky on aikaisemmin hakenut kyseistä pestiä Ässistä kahdesti, mutta ei ole päässyt. Nyt vielä kun ei ilmeisesti jatka muissakaan tehtävissä Porin suunnalla niin tänne vaan. Tosin huono puoli tietysti olisi se, että vauputuu vasta keväällä, mutta johan nuo jo hehkuttivat että ensi kauden joukkueen kasaus on hyvällä mallilla.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Koskinen sanoi tuossa erätauolla haastattelussa, että muutamien pelaajien kanssa on jatkosopparit jo sorvattu ja muutaman kanssa neuvotellaan. Itse voisin veikata, että Jasu, Vuoti ja Nikkilä löytyu tästä porukasta.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jasu ja Nikkilä kyllä. Mutta Vuoti on vähän niin ja näin, perinteinenoma juniori, pieni pörrääjä jolla on sen lopullisen liigaan murtautumisen kanssa juuri koosta johtuen isoja ongelmia.
 

Ralph

Jäsen
Mutta Vuoti on vähän niin ja näin, perinteinenoma juniori, pieni pörrääjä jolla on sen lopullisen liigaan murtautumisen kanssa juuri koosta johtuen isoja ongelmia.
Toisaalta Vuoti on vasta 20-vuotias, joten ei vielä ole kiire. Mutta ainakin Jasulle ja Nikkilälle saisi paperit kirjata, pitkätkin.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Toivottavasti myös Liedekselle, vaikka joku huhu veikin Turkuun.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Toisaalta Vuoti on vasta 20-vuotias, joten ei vielä ole kiire. Mutta ainakin Jasulle ja Nikkilälle saisi paperit kirjata, pitkätkin.

Kyllä minäkin Vuotille sorvaisin jatkot. Ja antaisin peliaikaa. Sen verran vikkelä, taitava ja vaarallisen oloinen pörriäinen sille päälle sattuessaan, että katsoisin kyllä tämän kortin.
 

Ralph

Jäsen
Juu, ilman muuta. Räkämaalien tekijöitä tarvitaan aina.
Näin juuri. Kyllä Sailio korvaisi Liedeksen muulta osin ja vähän enemmän, mutta ei Sailiosta ole ehkä hakkaamaan niitä noin 15 rumaa maalia. Nopea pohdinta ensi kauden hyökkäyksestä:

Polak/joku - Sakari Manninen - junnu/joku/Voutilainen?
Antti Miettinen - Kapanen/Santala/Hahl - Eero Somervuori
Jari Sailio - Otto Paajanen - Juha Koivisto
Waltteri Hopponen
- Juhani Jasu - Eetu Tuulola
+ Vuoti ja muut junnut

Niko Kapanen on ns. kiintiöhuhu, Tommi Santala nousi pinnalle Somervuoren myötä. Olisiko realistista, että toinen tulisi päättämään uransa tuttuun ympäristöön? Ehkä. Tai sitten vain Riku Hahl jatkaa, mikä olisi tylsin vaihtoehto. Ykkösketjussa voisin jopa toivoa Vojtech Polakille jatkoa tai vähintään kiekollisen kaverin hankkimista tilalle. Toiseen laitaan jonkun kiekollisen voisi hankkia ja onhan sitä Jukka Voutilaistakin jo huhuttu.

Alemmissa ketjuissa riittää Sailio ja Jasu. Mutta olisiko tuollainen realistinen kokoonpano? Ehkä sillä Hahlilla kyllä...
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Ihan mukavia hahmotteluja hyökkäysketjuiksi, mutta mistä maalivahti vai mennäänkö Jere Myllyniemellä? No ei tietenkään mennä, mutta kyllähän se on taas nähty kuinka tärkeä tuo tontti on,
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Maalivahdissa pistäisin kaiken Laurikaisen jatkolle kiinni mikä mahdollista. Jos ei, niin sitten Kaapo Kähköstä Bluesin raunioilta kairaamaan.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Ihan mukavia hahmotteluja hyökkäysketjuiksi, mutta mistä maalivahti vai mennäänkö Jere Myllyniemellä? No ei tietenkään mennä, mutta kyllähän se on taas nähty kuinka tärkeä tuo tontti on,
On ja eiköhän tuon ole nykyinen johtokin jo huomannut. Ens kaudeks tarvitaan ehdottomasti ykkösmaalivahti.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Maalivahdissa pistäisin kaiken Laurikaisen jatkolle kiinni mikä mahdollista. Jos ei, niin sitten Kaapo Kähköstä Bluesin raunioilta kairaamaan.

Ei taida valitettavasti edes raha riittaa. Laurikainen teki Oilerisn kanssa kahden vuoden pahvin kevaalla. Jos Laurikainen pelaa toisen superkauden putkeen, niin on ihme jos ei Oilersin organisaatiossa kohta nay, kun miettii etta Edmontonissa on varmasti yksi paskimmista maalivahtiosastoista.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
No tosiasia on, että jostain pitää kairata joku ykkösveskaksi, vaikka siellä on jo kakkosena ykkösen palkalla pelaava maalivahti, mitä ei vaan voi laittaa tolppien väliin. Mistä, niin se onkin sitten isompi ongelma, kun tuolla ei kauheasti niitä vapaita ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös