Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho!
Kyllähän tossa on oltava, niinkun monissa viesteissä on esiin tuotu budjetissa tilaa ja uskon sen Lallin tohon joukkueeseen liityvän.
Mutta minkä helvetin takia tuossa tilaisuudessa sanottiin, että joukkue on tässä? Jos joukkueeseen vielä haettaisiin vahvistuksia, niin kai se kerrottaisiin? Toisi ainakin tämänpäiväisten julkistusten tuoman vitutuksen jälkeen edes hiukan uskoa tulevaisuuteen.
Enkä nyt hyökännyt sinua vastaan, vaan seurajohtoa ja niitä kannattajia vastaan, jotka sanoo, että väärin vittuunnuttu eikä joukkue ole vielä tässä. Mistä tiedätte ettei ole? Eihän se tietysti voi olla, mutta...
 
Sinä tykkäät tästä

Kerho!

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Miten kukaan teistä voi vielä arvioida joukkueen huonoksi, kun ette ole yhden yhtäkään peliä nähneet? Ihan oikeasti, jos nyt vaan odotetaan sinne syksyyn, että alkaa se uusi kausi ja uudet kujeet, vai miten se nyt menikään.
En muista aivan varmaksi mutta jo viime kesänä oli vahvistusten jälkeen vähän samanlainen fiilis. Moni oli muistaakseni silloinkin puolustelemassa.

Kaikkihan muistaa miten lopulta asiat realisoituivat.
 
Paljon peli on?

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Alkujärkytyksestä toivuttu.

Tilaisuus oli hyvä, vaikka pelaajien osalta vähän lässähtikin. Tai sen terävimmän kärjen, kyllä jotain kovaa odotin. Olisivat nyt huutaneet viimeisenä edes Janne Lahden eikä mitään Severi Sillanpäätä. :D
Itse ajattelin siinä kohtaa kun Lahti tuli aika alkuvaiheessa sisään, että kyllä siellä on nyt varmaan joku ylläri lopussa. Ja vielä kun Petro kaikkien näiden muiden jälkeen ilmoitti että vielä olisi yksi pelaaja jäljellä jonka pelipaikka on keskushyökkääjä jne. mutta kylläpä oli tiputus korkea kun kajahti nimi Sillanpää ilmoille. Huhuh.

Ja jotenkin tuntuu nyt siltä, että Pantsekin olisi saannut paremman jengin kasaan kuin tämä Kari-Koskinen.
 
Putkaan vaan kaikki tarrojen liimaajat!

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En muista aivan varmaksi mutta jo viime kesänä oli vahvistusten jälkeen vähän samanlainen fiilis. Moni oli muistaakseni silloinkin puolustelemassa.

Kaikkihan muistaa miten lopulta asiat realisoituivat.
Viime kauden jengi oli paperilla lähtökohtaisesti aivan helvetin paljon mielenkiintoisempi ja potentiaalisempi, vaan kuinkas kävimään... Se jengi edes näytti siltä, että yritettiin tosissaan kasata uskottavaa rosteria. Tämä tänään julkaistu "lopullinen" joukkue on sen tason vitsi että vitutus menee jopa huvituksen puolelle.
 
HPK on enemmän tehnyt ylälyöntejä!! - Pauliina @ otteluseurantaketju

kasipallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Laitetaanpa vähän omia ajatuksia:

VALMENNUS:

Valmennus on kunnossa. Toisilleen tuttu tiimi, jossa jokainen tietää roolinsa ja vastuunsa, sekä toistensa toimintatavat on suuri etu kun lähdetään valmentamaan uutta jengiä. Henkilökemioita ei tarvitse tunnustella. Pennanen tuntee organisaation ja kaupungin ja on yksi tulevaisuuden huippuvalmentajia. Miettinen pääsee "harjoittelemaan" tutun päävalmentajan kanssa ja toimii tuoreena linkkinä pelaajistoon.

Valmennuksen kohdalla mietityttää maalivahtivalmentajan tuplarooli video-sekä mv-koutsina. Kaverilla kuitenkin kaksi nuorta huippulupausta valmennettavana ja ei tuo videokoutsin homma mikään pikkuhomma ole.

MAALIVAHDIT:

Olen varovaisen tyytyväinen kolmikkoon. Lawson kysymysmerkki, mutta statistiikat riittävät Liigaan. Nuorten junnujen pitkät sopparit loistava juttu.

PUOLUSTUS:

Pakisto on mielestäni hyvin roolitettu paperilla. Ylivoimalla viivalla Lehtivuori, Suhonen, Nikkilä ja Tuulola. Uskon että Pennanen antaa Suhoselle ison ruudun näyttää taitonsa liigassa. Tuttu valmennus auttaa varmasti asiassa, joten en näe Suhosen floppaamisvaaraa kovin suurena.

Tulupov on lähtökohtaisesti se kaveri, minkä edesottamuksia seurataan myös Kerhon ulkopuolella. Hänen kohdallaan toivon äijän tekevän kunnon statementin reenipeleissä, koska se tuo kiinostavuutta ja keskustelua seuraa kohtaan. Ja jos reenipelit ovat värikkäitä, niin se näkyy myös heti alkukaudesta hallissa.

Kolme muuta hankintaa on itselleni suuria kysymysmerkkejä, mutta pitkästa aikaa luotan Kerhon scouttaukseen. Lehtivuori, Tuulola, Nikkilä ja Forsberg ovat ns. varmat suorittajat. Nuoria ja potentiaalisia kavereita on paljon, mutta siltikin ottaisin pakistoon vielä yhden kokeneen liigajyrän.

HYÖKKÄYS:

Myös tässä roolit ovat selkeät ja luotetaan potentiaaliin (Manninen, Paajanen). Kapanen tulee, jos tulee ja se siitä. Uusista hankinnoista tärkeimmät ovat Lahti ja Keränen. Lahden kohdalla on aina loukkaantumiset riskinä. Keränen on loistava hankinta. Energinen voittajatyyppi ja uskon nousevan hallin suosikiksi kauden aikana.

Cornet on itselleni täysi arvoitus, mutta luotan Kari-Koskisen näkemykseen. Palve -Turtiainen kaksikko on mielestäni hyvä hankinta, varsinkin tutun valmennuksen alaisuuteen

YLEISTÄ:

Se, että joukkue on periaatteessa kasassa viikko ennen reenien alkua on oikeasti huippujuttu valmennukselle. Uskon, että se on ollut myös valmennuksen toive. Kaikilla pienen budjetin jengeillä scouttaus, roolitus ja valmennus on se millä eroa isoihin kavennetaan. HPK on selkeästi lähtenyt tulevalle kaudelle tällä taktiikalla ja uskon Pennasen ja uuden tj:n olevan sen takana. Enää ei jätetä tärkeimpien palojen hankkimista viime hetkelle ja samalla sekoiteta joukkueen rooleja, vaan pelaajat tietävät missä mennään ja epävarmuustekijät vähenevät.

Paljon positiivista, kyllä, mutta sanotaan näin, että jos tätä jengiä valmentaisi Arvonen, olisin kauhuissani.
 
Älä kuuntele heidän puheitaan. Mene ja katso itse.

Ignoramus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden Pallo
Cornet-Manninen-Lahti
Keränen-Paajanen-Somervuori
Hopponen-Palve-Turtiainen
Ruokonen-Sillanpää-Koivisto
+Tuulola, Valtonen,Krivosik

Lehtivuori-Nikkilä
Tuulola-Tulupov
Suhonen-Forsberg
+Auvinen, Manninen,Olkkonen,Almari

Lawson
Larmi
Luukkonen
Tuosta jengistähän tulee kunnon Islanders-fibat. Manninen ei välttämättä ihan Tavaresin tasolle yllä, mutta Lahti menee köyhän miehen Okpososta. Cornet onnistuu kyllä, mikäli Tavares ja Okposo ovat vireessä.

Paajanen on kuin Frans Nielsen, mutta parempi ja vieläpä oma kasvatti. Rinnalle Somero ja Koivisto.
"Nimettömään" kolmoseen voi Palveen ja Turtiaisen kanssa pistää kenet lystää, kunhan nelonen on muodossa Keränen-Sillanpää-Hopponen.

Tasaisesti peliaikaa kaikille ketjuille, paitsi tilanteen mukaan Tavaresit ja nelosen "mörssärit" pelaavat extraa.

Pakistossa ei ole tähtiä, mikäli Lehtivuori ei breikkaa kunnolla. Hupulenkoa vastaavaa pakkia ei Islandersilla ole. Fiksulla peluutuksella nuo jätkät kyllä riittävät tällä tasolla.

Veskareista sitten ei ihan hirveästi löydykään yhtäläisyyksiä ja mielestäni tämä osasto on (yllättävästi) suurin arpa Kerhon rosterissa.
 
"I never wonder to see men wicked, but I often wonder to see them not ashamed."
-Jonathan Swift

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Voi olla että liian suuri kontrasti aiheutti männäkaudella näköharhaa, mutta väitän että Palve kannattaa ehdottomasti pitää keskellä ja 1-2 ketjuissa (tai no jos kolmonenkin pelaa iloista hyökkäyspeliä samoilla minuuteilla kahden ensimmäisen kanssa mutta tämä ei ilmeisesti ole realismia). Lisäksi heittäisin että testatkaa Turtiaista Paltsin laidalla edes harkkamatsit, kaveri ei niin näkyvä ole mutta taktinen äly ja kyky Pendon pelin toteuttamiseksi oli Jukureista paras. Toiselle laidalle yhteen matsiin vielä Teemu Tee (erittäin lupaava voimahyökkääjäalkio), niin onpahan loiva lasku uuteen jengiin.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Miten kukaan teistä voi vielä arvioida joukkueen huonoksi, kun ette ole yhden yhtäkään peliä nähneet? Ihan oikeasti, jos nyt vaan odotetaan sinne syksyyn, että alkaa se uusi kausi ja uudet kujeet, vai miten se nyt menikään.
Oliko tämä se kuuluisa turenkilainen miina? Ainakaan allekkirjoittanut ei voi nähdä kenenkään heittävän tälläistä ihan tosissansa.
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Sarkasmiahan tossa oli oikeestaan kaikki muu, paits se että syksyyn joudutaan oottaan, että lopullinen taso nähdään.
Hyvä, allekirjoittanut jo, tutkan rikki ollessa, ehti huolestumaan.
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Laittaisin jotain tällaista, ei se kunnon valmennuksessa välttämättä paljon kuuden sakista jää. Toki maalivahtiosasto on arpa, muttei voi olla yhtä huono kuin millä viime kauteen lähdettiin.

Manninen-Paajanen-Lahti
Turtiainen-Palve-Somervuori
Cornet-Keränen/Sillanpää-Hopponen
Ruokonen-Sillanpää/Keränen-Koivisto
+Tuulola, Valtonen,Krivosik

Lehtivuori-Nikkilä
Tuulola-Tulupov
Suhonen-Forsberg
Auvinen
+, Manninen,Olkkonen,Almari

Lawson
Larmi
Luukkonen

No, siittä puuttuu ne kaikki mestaruudentekijät eli kokenut kotimainen menestysveskari, rightin viivapyssy, kookas huippusentteri ja laidasta huippumaalintekijä. Mutta näillä mennään.

PS: Kapasen tartte vaivautua, jos ei tälle kaudelle tule. Laskekoon kotona eurojaan.
 
Kultaa 2006 - tätä ei vie meiltä kukaan koskaan pois!
Kultaa 2019 - unelma, urheilu & veljeys
#hallitsevamestari

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Tarttee vaan uskoa projektiin. Pena sainattiin kolmeks vuodeks sen takia et on kolme vuotta aikaa hakee menestystä. Ja jos Pennanen on niin hyvä valmentaja kun puhutaan, niin kyllä tolla sakilla (plus täsmäsentteri) mennään sääleihin. Sit katotaan taas et kellä riittää, kellä ei. Oikein hoidettuna meillä on hyvä runko, kruunuinaan Paajanen ja Palve kolmen vuoden päästä. Oottiko joku ihan tosissaan edes selkeetä top-6 ryhmää? Jos lakipoika saa kiekkoo kiinni, niin säälimahdollisuudet on selvät, sillä oletuksella, että joukkue ostaa Penan pelikirjan.
 
#hallitseva

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sori vieraisiin pöytiin huutelu, mutta ei toi joukkue nyt niin huonolta näytä.

Kysymysmerkkejä kyllä löytyy paljon. Onko Lawson ykkösveskarin tasolla? Onko Tulupov tyly- vai tuhnupov? Ottaako nuoret askeleita eteenpäin? Breikkaako Palve? Mikä tämä Cornet on miehiään? jne.

Jos itse olisin Kerhon johdossa, anelisin pari euroa jokaiselta osakkaalta ja hankkisin tyyliin jonkun Mika Partasen tonne ylempiin ketjuihin. Tätä tuskin tulee kuitenkaan tapahtumaan, kun uutisessakin todettiin "joukkueen olevan valmis". Paljon riippuu ylläolevista asioista HPK:n ensi kauden menestys ja valmennuksen pelitavan toimivuudesta. Veikkaan kaikkea sijojen 7-15 väliltä.

Onnea matkaan!
 
Ainoa hyvä puoli on ensi kauteen lähdettäessä, että uuden päävalmentaja Raimo Helmisen aikakaudella ei voi mennä enää tämän huonommin.

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Sori vieraisiin pöytiin huutelu, mutta ei toi joukkue nyt niin huonolta näytä.

Kysymysmerkkejä kyllä löytyy paljon. Onko Lawson ykkösveskarin tasolla? Onko Tulupov tyly- vai tuhnupov? Ottaako nuoret askeleita eteenpäin? Breikkaako Palve? Mikä tämä Cornet on miehiään? jne.

Jos itse olisin Kerhon johdossa, anelisin pari euroa jokaiselta osakkaalta ja hankkisin tyyliin jonkun Mika Partasen tonne ylempiin ketjuihin. Tätä tuskin tulee kuitenkaan tapahtumaan, kun uutisessakin todettiin "joukkueen olevan valmis". Paljon riippuu ylläolevista asioista HPK:n ensi kauden menestys ja valmennuksen pelitavan toimivuudesta. Veikkaan kaikkea sijojen 7-15 väliltä.

Onnea matkaan!
Juu lisää niitä alaketjujen jätkiä vielä tarvitaankin, siellä kun ei ole yhtään omaa junnua pyrkimässä eteenpäin. Että tänne vaan, on vähän kuin pakkikalusto, että määrä korvaa sen laadun.
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kysymysmerkkejä kyllä löytyy paljon. Onko Lawson ykkösveskarin tasolla? Onko Tulupov tyly- vai tuhnupov? Ottaako nuoret askeleita eteenpäin? Breikkaako Palve? Mikä tämä Cornet on miehiään? jne.
Kuinka monta peliä Janne Lahti pelaa ja millä tasolla. Alta 40 peliä ja 8+9 tehot taulussa niin itku tulee. Pysyykö Lehtivuori ehjänä? Viime kausi aivan vituiksi loukkaantumisten takia. Kehittyykö Tuulolasta kiekollinen pakki ja Petteri Nikkilästä uusi Tuomas Eskelinen. Miten Suhonen pärjää liigassa?

Aika paljon on kyssäreitä tosiaan.
 
To most Christians, the Bible is like a software license. Nobody actually reads it. They just scroll to the bottom and click 'I agree'.

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Juu lisää niitä alaketjujen jätkiä vielä tarvitaankin, siellä kun ei ole yhtään omaa junnua pyrkimässä eteenpäin. Että tänne vaan, on vähän kuin pakkikalusto, että määrä korvaa sen laadun.
Mika Partanen ei kelpaa tämän hetken Kerhoon?

Asia selvä.
 
Ainoa hyvä puoli on ensi kauteen lähdettäessä, että uuden päävalmentaja Raimo Helmisen aikakaudella ei voi mennä enää tämän huonommin.

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Mika Partanen ei kelpaa tämän hetken Kerhoon?

Asia selvä.
Hienosti laitettu sanoja muiden suihin, aina vakuuttava tapa tulla muiden joukkueiden ketjuihin huutelemaan. Ei siinä, jokainen taapla tyylillään. Tai no ehkä jonkun mielestä Partanen on yhden kauden jälkeen tähtihyökääjä.
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hienosti laitettu sanoja muiden suihin, aina vakuuttava tapa tulla muiden joukkueiden ketjuihin huutelemaan. Ei siinä, jokainen taapla tyylillään.
Heitin nimen Mika Partanen tiskiin ja sitten aloit mouhoamaan ettei tarvitse näitä "alaketjujen jätkiä". Jatka säkin samalla mallilla ja häivyn mieluusti sun hiekkalaatikolta nyt!
 
Ainoa hyvä puoli on ensi kauteen lähdettäessä, että uuden päävalmentaja Raimo Helmisen aikakaudella ei voi mennä enää tämän huonommin.

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Heitin nimen Mika Partanen tiskiin ja sitten aloit mouhoamaan ettei tarvitse näitä "alaketjujen jätkiä". Jatka säkin samalla mallilla ja häivyn mieluusti sun hiekkalaatikolta nyt!
Saa tänne tulla, ei kukaan kiellä. On vain lähinnä naurettavaa, että mielestäsi joku Partanen on just sellanen palanen mikä puuttuu tuosta kokoonpanosta. Tollasia Partasia kun on omasta takaa jo ihan helvetisti. Niitä ykköskorin jätkiä ei sitten ole näkynyt.
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Saa tänne tulla, ei kukaan kiellä. On vain lähinnä naurettavaa, että mielestäsi joku Partanen on just sellanen palanen, mikä puuttuu tuosta kokoonpanosta. Tollasia Partasia kun on omasta takaa jo ihan helvetisti. Niitä ykköskorin jätkiä ei sitten ole näkynyt.
Boldaus oma. 23-vuotiaita 18 maalia/kaudessa tekeviä pelimiehiä on Kerholla vaikka muille jakaa? Tai siis sanasta sanaan, etten laita niitä sun suuhus: "...ihan helvetisti." Nimeeppäs tosta Paajasen jälkeen joku toinen. En siis lähde kiistämään tota väitettäs, mutta kyllä meille kelpais kanssa.
 
Ainoa hyvä puoli on ensi kauteen lähdettäessä, että uuden päävalmentaja Raimo Helmisen aikakaudella ei voi mennä enää tämän huonommin.

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Boldaus oma. 23-vuotiaita 18 maalia/kaudessa tekeviä pelimiehiä on Kerholla vaikka muille jakaa? Tai siis sanasta sanaan, etten laita niitä sun suuhus: "...ihan helvetisti." Nimeeppäs tosta Paajasen jälkeen joku toinen. En siis lähde kiistämään tota väitettäs, mutta kyllä meille kelpais kanssa.
Jep. Lähtee kyllä nyt Mustalta Sudelta vähän näpeistä. Partanen menisi heittämällä Kerhon ykkösketjuun tällä hetkellä.
 
To most Christians, the Bible is like a software license. Nobody actually reads it. They just scroll to the bottom and click 'I agree'.

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Tarttee vaan uskoa projektiin. Pena sainattiin kolmeks vuodeks sen takia et on kolme vuotta aikaa hakee menestystä. Ja jos Pennanen on niin hyvä valmentaja kun puhutaan, niin kyllä tolla sakilla (plus täsmäsentteri) mennään sääleihin. Sit katotaan taas et kellä riittää, kellä ei. Oikein hoidettuna meillä on hyvä runko, kruunuinaan Paajanen ja Palve kolmen vuoden päästä. Oottiko joku ihan tosissaan edes selkeetä top-6 ryhmää? Jos lakipoika saa kiekkoo kiinni, niin säälimahdollisuudet on selvät, sillä oletuksella, että joukkue ostaa Penan pelikirjan.
Kyllä ja siitä lähtien, kun Pennasen Kerhoon tulo varmistui niin olen yrittänyt totuttaa itseni siihen ajatukseen, että välttämättä ensimmäisellä kaudella ei vielä kannata odottaa isompaa menestystä. Sääläripaikka nyt minimissään on otettava se on selvää.

Vaikka tässä pettynyt fiilis onkin, kun kärkihyökkäjä(t) jäi uupumaan niin silti pelityylillä on iso merkitys ja ennakkoon keskinkertaisiksi arvioidut pelaajat voivat nostaa tasoaan huomattavastikin. Juuri pelityyli on se mihin tässä toiveet vahvasti menestyksen suhteen nojautuvat. Se yleensä ruokkii itse itseään, kun pelityyli todetaan toimivaksi ja pelaajienkin mielenkiinto herää seuraa kohtaan. Kuka nyt ei hyvään valmennukseen haluaisi tulla?

Nyt tässä valitettavasti maksellaan niitä virheitä, joita on muutamana viime kautena tehty. Kun on pohjalle kerran tiputtu niin se ottaa aikansa päästä sieltä pois.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Kyllä ja siitä lähtien, kun Pennasen Kerhoon tulo varmistui niin olen yrittänyt totuttaa itseni siihen ajatukseen, että välttämättä ensimmäisellä kaudella ei vielä kannata odottaa isompaa menestystä. Sääläripaikka nyt minimissään on otettava se on selvää.

Vaikka tässä pettynyt fiilis onkin, kun kärkihyökkäjä(t) jäi uupumaan niin silti pelityylillä on iso merkitys ja ennakkoon keskinkertaisiksi arvioidut pelaajat voivat nostaa tasoaan huomattavastikin. Juuri pelityyli on se mihin tässä toiveet vahvasti menestyksen suhteen nojautuvat. Se yleensä ruokkii itse itseään, kun pelityyli todetaan toimivaksi ja pelaajienkin mielenkiinto herää seuraa kohtaan. Kuka nyt ei hyvään valmennukseen haluaisi tulla?

Nyt tässä valitettavasti maksellaan niitä virheitä, joita on muutamana viime kautena tehty. Kun on pohjalle kerran tiputtu niin se ottaa aikansa päästä sieltä pois.
Sehän se tässä on, että karrikoiden ton ryhmän tärkein tehtävä on näyttää, että tässä valmennuksessa kehittyy pelaajana. Luoda sitä imua Hämptoniin. Ja meille faneille pitäs riittää, et joka päivä kaukaloon jää kaikki. Enempää ei voi vaatia.
 
#hallitseva
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy