HPK kaudella 2015–2016

  • 298 490
  • 1 268

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kuten eilen mainittiin, Sillanpää ei ole tulossa.

No vaihdetaan siihen sitten yksi kappale anttikerälä. Veikkaan siis, että sieltä tulee yksi kova laituri ja yksi 2-3 tason sentteri.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
No vaihdetaan siihen sitten yksi kappale anttikerälä. Veikkaan siis, että sieltä tulee yksi kova laituri ja yksi 2-3 tason sentteri.
Anttikerälä ei olisi 2-3 tasoa, tuskin liigatasoa ollenkaan. Jos vertaa oletettua budjettia ja kokoonpanoa, pitäisi perunoissa löytyä.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Kun katsoo tuota tämän hetken joukkuetta, niin ei siellä ainakaan yhtään mätisäkkiä ole vaan melkoisen taisteluilmeen omaava joukkue. Kolmos-nelosketjut oli ne joilta sitä taisteluilmettä löytyi jo viime vuonna ja nyt kakkosketjuun on saatu Riksa, Mietsu ja Holland, niin kyllä tuo huomattavan paremmalta rungolta näyttää kuin viime kaudella. Kaksi kärkiäijää ensi viikolle tuohon, niin kyllä tuolla kehtaa jo kauteen lähteä.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
No vaihdetaan siihen sitten yksi kappale anttikerälä. Veikkaan siis, että sieltä tulee yksi kova laituri ja yksi 2-3 tason sentteri.

Kerhon johto on vahvistanut, etta molemmat hyokkaajat jotka on tulossa ovat ulkomaalaisia.

Teeks ihan vittuilen tata, vai muuten vaan tykaat sorkkia asioita josta et tieda vittuakaan? Voisin kans lahtea tasta Assa-osioon puhumaan isomaen remontista. "Ei varmaan tuu pubia sinne nurkkaan. Ai tulee vai? Ihan paska pubi kumminkin."
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Teeks ihan vittuilen tata, vai muuten vaan tykaat sorkkia asioita josta et tieda vittuakaan?

No en ihan vittuillakseni. Aktiivisuus Kerho-osiossa liittynee siihen, että Porissa toimistolla lomaillaan. Ja kun tämä nyt on kuitenkin kiekkopalsta niin pitää hääriä siellä missä jotain tapahtuu. Sori jos tuli paha mieli.

Kerhon johto on vahvistanut, etta molemmat hyokkaajat jotka on tulossa ovat ulkomaalaisia.

Oliko tästä jotain painettua?
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Jumaliste, jotenkin se nyt iski, että ensi kaudella meillä pelaa Miettinen ja Hahl! On nämä kovia nimiä kuitenkin!
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllähän Kerholla on ensi kaudelle kasassa liigaan oikein hyvät 2-4 ketjut. Hahl, Miettinen, Paajanen, Manninen, Koivisto, Liedes, Jasu. Junnut ja rotaatiopelaajat sitten täyttävät tarvittavat paikat. Nyt kun ne kaksi puuttuvaa nimeä olisivat luokkaa Polak, voidaan tosissaan odottaa ensi kaudelta jotain. Pakistokin on, kokemattomuudestaan huolimatta, viime kautista edellä.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Miettinen. On se vaan kultaakin arvokkaampi jätkä HPKlle. Nytkin ollut merkittävässä roolissa, kun Hahl pohti paluuta. Fehrinkin sai tulemaan mukaan silloin. Santalaakin oli houkuttelemassa takaisin. Arvostan, kuten olen aina arvostanut.

Miettinen ja Hahl. Näitä on odotettu ja on vaan perkeleen hienoa nähdä kummatkin oranssissa.
 

suklaasydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Natus Vincere (CS2), Tottenham Hotspur
Onko missään virallisessa yhteydessä mainittu termejä "kärki/ykkösketjun" -hyökkääjät vai onko se vain toiveissa? Kyllähän tuossa tosiaan hyvälle tiimille pohja on, ollut kauan, mutta jo pitkään se maalinteko ja taito on loistanut poissaolollaan. Olisi kyllä aikamoista, jos tiimin n. top 4 äijää julkistettaisiin kaikki juuri ennen ekaa turnausta, toivotaan.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Paljonko tosiaan niitä ukkoja sinne vielä sitten suoraan sanoen tarvitaan? Ykkössentteri ja ykkösketjun laituri sekä pakki. E.Tuulola toivottavasti saa jonkinlaisen näyttöpaikan jo, samoin Arkiomaa ja hankala uskoa Karevaarankaan täysin rotaatioonkaan jäävän. Tulevasta kaudesta tulee perhana erittäin herkullinen näytelmä seurattavaksi. Nyt on ns.isoja tähtiäkin mukana, koska kyllä Miettinen ja Hahl varmasti satunnaistakin katsojaa jo kiinnostaa. Nyt vain isolla toitotusta ja myyntiä, markkinointia ja vielä kerran myyntiä pojat.

Päästään iskemään puskista!! Alkaa tulla fiilistä ja hankin myös mukin kuten lupasin. Todennäköisesti Otto tulee mukin kylkeen. Kova kaveri hänkin. Toivottavasti Hahl mentoroi herran taas askeleen eteenpäin.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Huuhkajat
Hahlin soppari on kyllä hieno juttu, kun vähän pureksinut tätä. Vielä kun pakkaa ryyditetään parilla ulkomaalaisella täsmävahvistuksella, niin kyllä tästä vielä kokoonpanon saa.

Polak - St.Pierre - Miettinen
Holland - Hahl - Tuulola
Vuoti - Paajanen - Arkiomaa/Karevaara
Liedes - Jasu - Koivisto
Ynnä muut.

Jos E.Tuulola on todella niin kova kuin olen ymmärtänyt, niin mikä ettei ykköseenkin.

Tuulola - Lehtivuori
Saari - Nikkilä
Forsberg - Auvinen

Pakiston ykkösnimi olisi kiva, mutta ei todellakaan välttämätön. Olettaen että toisen Tuulolan polvi on kunnossa.

Myllyniemi
Järvinen

Tämähän se ennakkoon heikoin lenkki on, kun Juuse puuttuu. Jos Myllyniemi on pelikuntoinen niin menee häntäpään jengin ykkösenä. Laitan pientä yllätysmahdollisuutta Järviselle, jos Lehtonen taikoisi hänelle jostain tasaisuutta voi vielä vallata ykkösen paikan.
 

Ralph

Jäsen
Onko missään virallisessa yhteydessä mainittu termejä "kärki/ykkösketjun" -hyökkääjät vai onko se vain toiveissa?
Kyllähän Pasi Arvonen alkukesästä taisi sanoa, että neljää hyökkääjää kärkiketjuihin haetaan. Sen jälkeen on tullut Patrick Holland ja nyt Riku Hahl.

Ja muutenkin, nämä kaksi hyökkäjää on ulkomaalaisia, mitä haetaan. Saa olla aikamoisia Ranskan hakuja, jos Joona Karevaarat ja Waltteri Hopposet olisivat kärkiäijiä ja nämä uudet uikkarit hankitaan heidän taustalleen alempiin ketjuihin.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Jos kaksi tulevaa hyökkääjää on pelimiehiä niin hyökkäys paperilla kunnossa. Itseäni mietityttää löytyykö puolustukseen johtajaa ja miten veskat toimii.

Miettinen ja Hahl kovia hankintoja!
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En voi valittaa, en niin mitenkään. Paljon toki on kiinni siitä mitkä ne loput nimet lopulta ovat, MUTTA nyt meillä on todella Hämeenlinnalainen joukkue. Nuoruutta ja kokemusta, taatusti taisteleva ja luisteluvoimainen porukka jossa ei palkkasotureita ja liigajyriä ole. Maalinteko vastuu kaatuu rankasti kahdelle ensimmäiselle ketjulle, toki takaa on tulossa paljon näytön haluisia haastajia. Kolmoseen ja neloseen voisin väittää kerholta löytyvän jopa liigan keskikastin tason miehet. Jasu, Paajanen, Koivisto ja sen jälkeen vielä Liedes, Arkiomaa, Karevaara, Hopponen, E. Tuulola, Vuoti taistelevat paikasta pelaavassa kokoonpanossa. Uskon näistä yhden/kahden tekevän jonkinlaisen läpimurron kauden aikana.

Hahl ja Miettinen on kyllä sellainen kaksikko joka erottaa kerhon monesta muusta, Sport, KooKoo, Pelicans, Ilves, Kalpa eivät ainakan pysty vastaamaan samanlaisella johtajuudella ja omilla kasvateilla. Pitkän kauden aikana tämä tulee vielä satamaan kerhon laariin.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Polak näytti nyt tippuvan pois sillä Jatkoajan uutisessa mainitaan että uudet ulkkarit osaa pelata laidassa ja keskellä. Polak ei tätä taitoa omaa.

Hahl ja Miettinen voi olla kovia mutta riskinä on että ovat kalliita ja hitaita.
 
Viimeksi muokattu:

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Polak näytti nyt tippuvan pois sillä Jatkoajan uutisessa mainitaan että uudet ulkkarit osaa pelata laidassa ja keskellä. Polak ei tätä taitoa omaa

Hyva huomio, olin juuri tulossa sanomaan samaa. Aika janna, etta haetaan kahta laiturikeskuria (oliko tuo edes sana? Jos ei niin meika keksi sen!). Mika on sinansa hyva juttu. Lisaksi Holland pystyy pelaamaan sentterina, eli sentteri osasto olisi: Hankinta 1, Hankinta 2, Hahl, Holland, Manninen, Paajanen, Jasu, Arkiomaa + junnut. Arvonen ilmiselvasti haluaa ettei enaa ikina joudu peluttamaan Jasua kakkoskentan sentterina! :D
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nykyaikaahan tuo laituri/sentterien peluuttaminen on. Taisi Kanadallakin olla parhaimmillaan kolmeakin sentteritaitoista samassa triossa viime kesänä.

Mutta todellakin, Kerhon joukkue on melkoisen vahva puolustussuuntaan. Hahlin puolustustaidot tiedetään, Hollandea kehutaan puolustusvelvoitteiden hoitamisesta, eikä Miettinenkään omassa päässä mikään sukka ole. Siihen päälle Jasua, Paajasta ja Koivistoa, niin kyllähän tuolla nipulla pitäisi pelata ainakin yritteliästä kiekkoa.

Jokerifanien juttuja Hahlista on kiva lukea, kiittelevät nimenomaan miehen alivoimapeliä ja yleistä raatamista joukkueen eteen. Ja toisaalta, kun nyt muistetaan minkälainen trio Holden-Hahl-Rita oli silloin joskus. Oikeilla ketjutovereilla Hahlista saa irti varmasti tehojakin sen muun raatamisen lisäksi.
 

Larhii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jäähonka
Tuntuu, että Suomessa ei kokeneita pelaajia arvosteta. Mielestäni Hahl on juuri sitä mitä HPK tarvitsee...selkärangan, liiderin, kovan joukkuepelaajan ja esimerkin nuorille mitä seuran tavoitteena ajaa sisään.
 
Oikeilla ketjutovereilla Hahlista saa irti varmasti tehojakin sen muun raatamisen lisäksi.

En tiedä kuinka paljon Riksasta tehoja saa, mutta tähän voisi todeta erään selostajan sanat:"Hahlin vahvuus on siinä, että hän tekee jokaisesta ketjukaveristaan paremman". Tähän on helppo yhtyä kun on ihaillut tuota joukkueen puolesta raatamista. Mies joka viimekin vuonna jätti varjoonsa todella kovia pelimiehiä ottamatta ikinä siitä kunniaa. Mies joka lähes yksin tappoi todella monta alivoimaa. Nöyrä ja hieno mies, lisäksi hyvä pelaaja. Ei päässyt ehkä näyttämään täällä parasta hyökkäysosaamista, joten toivotaan että sitä näette tulevalla kaudella enemmän. Onnittelut miehestä, jota jo täällä kaivataan.
 

Aamuetana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuntuu, että Suomessa ei kokeneita pelaajia arvosteta. Mielestäni Hahl on juuri sitä mitä HPK tarvitsee...selkärangan, liiderin, kovan joukkuepelaajan ja esimerkin nuorille mitä seuran tavoitteena ajaa sisään.
Ei kyse ole siitä etteikö Hahlia Hämeenlinnassa arvostettaisi. HPK tarvitsee tällä hetkellä 30+ pisteisiin kykeneviä hyökkääjiä, ei puolustussuuntaan ansioitunutta hyökkääjää. JOS Hahl olisi HPK:ssa oletusarvoisesti kolmosketjun sentteri, täällä olisi joka ikinen kirjoittaja todella innoissaan kovasta vahvistuksesta. Nyt tilanne on se, että osalla on pieni pelko perseessä siitä, että Hahl on se, joka istutetaan ykkösketjun sentteriksi pisteitä iskemään.

Kävi miten kävi, HPK saa Hahlin sopparin myötä todella kovan pelimiehen Liigaan. Hahl pystyy pelaamaan ylivoimaa, alivoimaa ja on kultaakin kalliimpi mies nimenomaan seuralle nimeltä HPK.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
En ole Hahliin pettynyt, piti vain kuulla lisaakin nimia niin siihen pettyi aika paljon. Noh ensi viikkoon, aika tuntuu vain pirun pitkalta.

Kylla Hahlin hankinta on kova juttu. Viime vuonna yksi suurimmista syista pakan leviamiseen oli johtajien puute. No nyt ei voi ainakaan siita syyttaa. Hahl, Miettinen ja Paajanen, siina pitaisi jo olla valmis kapteenisto. Lisaksi kuullut Forsbergista hyvaa, etta on kova johtaja hankin ja hyva jatka kopissa. Meidan pojille on mentoreita, siita tykkaan. Jos Hahl pelaa taydellisen pelin, niin hanta ei valttamatta huomaa, mutta joukkue voittaa. Haastan kaikkia seuraamaan Rikun otteita, kun kaveri tekee koko ajan oikeita ratkaisuja joukkuueen hyvaksi. Riku olisi pari pykalaa kiekollisempi, niin olisi Jere Lehtisen jalanjaljissa Selke ehdokas anarissa.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
JOS Hahl olisi HPK:ssa oletusarvoisesti kolmosketjun sentteri, täällä olisi joka ikinen kirjoittaja todella innoissaan kovasta vahvistuksesta.

Kovat on vaatimukset, jos Hahlin pitäisi olla lähtökohtaisesti kolmossentteri.

Kakkossentteriä on etsitty joku kymmenen vuotta ja nyt saatiin melkeinpä paras mahdollinen. Kyllä kelpaa!

Ensi viikolla sitten Polak ja yksi sentteri sisään, niin alkaa näyttämään ihan hyvältä. Ainoastaan rightin pakki uupuu, jonka epäilen saapuvan vasta verorajan jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös