HPK-Kärpät To 24.1.

  • 5 904
  • 64

Ice-hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Avaanpa tämänkin ketjun valmiiksi että saadaan homma
käyntiin...

Tietääkö kukaan jotta onko Vujtek kuvioissa jo torstaina?
Meinaan vaan että saattaisi Vladimirin paluu piristää
joukkueen peliä kun maanantain Blues-pelikin meni hieman
penkin alle. Ei jaksais torstaina samanlaista räpellystä vaeltaa
Rinkelinmäelle todistamaan..

Pelit tällä kaudella HML-Oulu on menneet seuraavasti
5-0, 3-3, 5-6 ja 6-5.

Otteluveikkaus epätietoisuudesta (Vujtek) huolimatta
tollaset 5-2. :p
(optimistisuus on paheeni)
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vujtek huilaa yhä

Vladimir Vujtek ei pelaa vielä Kärpät-ottelussa. Ilmeisesti pieniä toiveita elätellään siitä, että hän pystyisi pelaamaan ensi viikolla Pelicanssia vastaan. Tuolloin riveissä lienee jo myös uusi keskushyökkääjä. Kärppä-otteluun palataan myöhemmin..
 

Action man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Matinkylän Mahti
Luokatonta peliä

Jos HPK jatkaa yhtä luokatonta peliä kuin Espoossa niin Kärpät ottaa todella helpot pisteet.
Kärpät on kovia luistelemaan joten HPK:lle ei taida jäädä muuta mahdollisuutta kuin laittaa kahvaa kainaloon, jos tuomareilla on yhtään munaa niin siellä on HPK:n mies vähän väliä koukustas jäähyllä.
Myös MV tilanne on heikompi HPK:lla kuin Kärpillä, veikataan 2-5 Kärpille.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jaha, Kerhoko se nyt onkin se joukkue, joka liigassa kahvaa. Sillä lailla. Ilmeisesti IFK on sitten liigan pahin neitijoukkue ja Lukko pahin ostojengi.

Satuin muuten näkemään viimeisimmän Jyp-Blues -pelin ja siinä pelissä vasta kahvattiin. Arvatkaa kuka kahvasi. Vihje, se ei ollut JYP, joka ei muutenkaan nykyään pahemmin kahvaile.
 

threedee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sacramento Kings
Kahvauksesta on melkosen turha puhua, toki Kerho varmasti kahvaa, vaikka itse en ole oranssimustien lasieni läpi moista niin paljoa nähnyt.

Sangen ärsyttävää on myös se, että Tapparan pelejä näytetään suht paljon Hockey Nightissä sunnuntaisin, esim. viime Ilves-Tappara peli oli karmeeta. Ilveksen mies pääsee nokikkain maalivahdin kanssa niin yht'äkkiä ilmestyy kolme mailaa kainaloon ja Juti ja Saukkonen naureskelee kopissa hidastusta katsellessa, että: 'Höhöh siinä tuli vähän mailaa kainaloon'.

Jokerit kahvasi myös todella paljon HPK-Jokerit pelissä missä HPK voitti vääryydellä ja viekkaudella 1-0.

--

Itse torstain otteluun:

Odotan Kerholta vihdoin hieman muutosta puolustuspelaamiseen Kärppiä vastaan, jos vaikka voitto tulisi ilman, että tarvitsee takoa 6-8 maalia Oululaisten häkkiin.

Kasper Kenig tai Janne Laakkonen ykköseen - Nedved katsomoon, näillä mennään. Puurula maaliin ja Heinon Akille paljon vastuuta ja peliaikaa, etenkin ylivoimalla.

Miettisen Antin peli pitäisi saada myös jälleen syyskuntoon. Sululta vihdoin se profiilin nosto totutulle tasolle ja Tuulolalta myös vähän ryhdistäytymistä.

Voi olla, että itsekkin menen hallille taas pällistelemään Oulun ylpeyden pelailua. Kauhistuttaa jo se Potaitchuk-Lievers-Halpern ketju, mutta jos se pysyy kurissa niin ei välttämättä niiiiin isoja ongelmia ole.

Loppuun veikkaus: 5-3

Miettinen, Somervuori, Laakkonen, Määttänen 2

Lievers 2, Potaitchuk 1
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Halpern joo....

... eli Jeff Hamilton oikealta nimeltään, pelaa ainakin Hämeenlinnassa tulevana torstaina. Tänään Pelicans-pelistä hyökkääjistä puuttuivat ainakin Lievers, Potaichuk, Koskenkorva ja Pyörälä.
Mutta näillä mennään, ja veikkaukseni olisi ottelusta tuollainen vähän varovaisen niukkamaalinen...... 4-5:)
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
No niin... ensimmäinen viesti tänne.

Kärpät otti tänään siis voiton Pelicansista, jota ei ollut kotonaan aiemmin voittanut. Kärppien putki on todella huima ja puolustuspeli on ollut ällistyttävän hyvää. On kuitenkin epätodennäköistä että tappioton sarja jatkuisi torstaina, kun Kärppä-laumaa vaivaa myös mahatautiepidemia.

Kärpät kesti hyvin viime vierailulla HPK:n hyökkäykset ja nappasi pisteen mukaansa. Tällä kertaa Kerho jauhaa 5-7 maalia ja Kärpät tehnee 2-4.

Vauhdikas peli lienee tulossa ja Puurula taitanee olla maalissa.
 

Roy

Jäsen
Kärpät tulessa

Ja putki sen kun jatkuu!
Pohjoisen poika pakasti Kaanit Oulun 30 asteen paukkupakkasissa. Seuraavana vuorossa Kerho, joka tulee olemaan erittäin hyvä mittari. Tilastotappio tulee kuitenkin jossain vaiheessa...

Thomas jatkanee maalissa ja nostaa tasoaan ottelu ottelulta. Itse odotan ottelusta Kärppien niukkaa voittoa, perusteina:
A) Thomaksen maagiset otteet
B) Koko joukkueen puolustuspelaaminen
C) Heikkilän taktillinen osaaminen alkaa puremaan
D) Terveystilanne - Pota tervehtyessään antaa oman lisäpanoksensa, junnut taas tuovat energiaa ja taistelua pelipaikasta.

Tulosvedossa sijoitan Kärpille 3,4 maalia ja Kerho jää Thomaksen huippusuorituksella pariin pörsään.
 

threedee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sacramento Kings
No niin justiin...

...Hamilton, testasin vaan, että ollaanko sielä Oulun tienoilla hereillä :)

Mutta jos samaiset miehet, jotka luettelit olleen poissa Pelikaani pelissä, ovat poissa myös torstaina, Kerho tuskin on Kärppien kanssa suurissa vaikeuksissa, ainakin toivoisin ja uskoisin näin.
Mutta jos nuo kyseiset kaverukset ovatkin jälleen pelikunnossa ja täydessä iskussa on HPK siinä tapauksessa niin sanotusti kusessa, sen verran vakuuttavaa oli tuon Potaitchuk-Lievers-Hamilton -ketjun peli edellisellä vierailulla, mutta näillä mennään siihen asti. Saas nährä kuinka käyp.
 

Jantse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Loppuuhan nämä vihdoinkin vähäksi aikaa (nöf...)

Ensimmäinen erä (nöf...):

HPK ei ole tehnyt kuntovaaalla avauserässä maaliakaan. Kärpät on tällä saralla täysin murskaava, ylivoimaa ei voida esittää edes tuhannen huutomerkin kanssa.

Tehottomuus vaivaa ja Vujtek on poissa (nöf...) ?

No ilman muuta, siinä on syy. Kun tsekki on ollut mukana, HPK on tehnyt jotakuinkin 138 maalia. Vujtekin ollessa sivussa, hämeenlinnalaiset ovat onnistuneet ainoastaan 15 kertaa. Nämä siis suuriinpiirtein.

Kärppien on syytä toivoa, että Vujtek on poissa kokoonpanosta.

Kotijoukkue on tappioputkessa ja Kärpillä on takanaan kaksi voitettua ottelua. Vanha sananlasku kuuluu: "Ei kaksi ilman kolmatta".

Nyt on siis aika palata takaisin edellisen ottelun ennakkon (whii...):

1-6 tai 1-7 ovat aivan realistisia odotusarvoja, kun otetaan faktat huomioon. Toisaalta Kärppien edellinen vierasottelu oli mitä oli ja siitä nyt ei ainakaan huonommin kehtaa pelata.

Koska edellisessä joukkuiden kohtaamisessa päästiin viihdearvoltaan hyvään suoritukseen, ei luulisi kummankaan tuosta tasoaan laskevan. Tämä tasen puoltaa varmaakin varmempaa lopputulosta 1-10.

Kerta kiellon päälle ei merkkaa mitään ja aina täytyy harjoitella. HPK ottaa maalivahdin pois noin ajassa 58.58 ja ottelun viimeinen maali syntyy tyhjiin.

Tuolle yhdelle maalille pitää keksiä vielä jokin syy. Sekin löytyy historiasta. Jos Vujtek on mukana (vrt. ed. HPK-Kärpät), hän takaa HPK:lle maalin, jos taas ei ole, niin kerho jää nollille.

Tulosveto 1-11 panos 5€ ja 0-11 panos 5€

Vemppaosastoa tutkitaan vaikkapa torstaina aamupäivällä.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
3D, varma poissaolija on Lievers, joka palannee aikaisintaan tauon jälkeen ruotuun. Potaichukin poissaolon pituudesta ei ole vielä tietoa, mutta jotenkin on sellainen tutina, että selkää joutuu lepuuttamaan enemmän kuin yhden päivän. Joten ihan hyvät tasoitukset HPK:lle kotiin annetaan...

Tosin pieniä toiveita herättää muutamien nuorten piristyminen, etunenässä Jokisen Jussi. Ja Pitkänenkin näyttää taas pelaavan normaalilla tasollaan.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Vinhaa viipotusta Rinkulam häähollituvalla?

Niin, HPK-kärpät, tuo peli josta yleensä muodostuu valmentajien painajainen, siis siinä mielessä että usein ko. joukkueiden kohdatessa maaleja syntyy tuhottomasti ja vauhtia on enemmän kuin humeetti antaisi myöten.
Toisin sanoen yleisöön menevä peli.

Tällä kaudella aikaisemmin on pelattu siihen tyyliin että Kerho on voittanut 2 kertaa, kerran on pelattu tasan ja yhden (1) ainoan kerran on Kärppälauma saanut puristettua pinnat itselleen.

Pallokerhon ryhmästä puuttuu ainakin V. Vujtek, Kärppälauma on joutunut myös poissaolojen uhriksi, ainakin taannoisesta Pulucaans-pelistä puuttuivat Lievers, Potaichuk, Koskenkorva ja Pyörälä, eli onko se sitten hyvä vai paha...? ;)

No joo, itse lähden veikkaamaan Kerholle selkeää 5-3 voittoa, toivottavasti taannoinen vierailu puutarhakapunki stupidolaan on unohdettu tai että siitä on ainakin otettu opiksi.

Toinen päivänpolttava kysymys lieneekin HPK-fanien suhde pussikaljaan. Saapa nähdä mitä mahdollisesti paikalle eksyvät Kärppäkannattajat miettivät paikallisesta nappiverkkari-pussikaljaperinneväitteistä?
Joku tutkimustoiminnasta paremmin perillä oleva voisi tehdä ns. ovensuukyselyn arvon Kärppävieraille siitä että ovatko Kerhokannattajat väitetyn kaltaisia pussikaljaa ryystäviä (nappiverkkari) lökäpöksyjä?

Täältä tähän
 

Ice-hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Loppuuhan nämä vihdoinkin vähäksi aikaa (nöf...)

Viestin lähetti Jantse
Kotijoukkue on tappioputkessa ja Kärpillä on takanaan kaksi voitettua ottelua. Vanha sananlasku kuuluu: "Ei kaksi ilman kolmatta".

Haloo, mistähän tappioputkesta arvoisa Jantse
mahtaa höristä, Kerholla ei ole kun yhden pelin tappio alla..
Tämän vuoden seitsemästä pelistä 5 voittoa (jatkoajalla tai ei)
(voitto mm. Kärppiä vastaan) ja 2 tappiota.
Ja se sananlaskukin muuten kuuluu: Ei kahta ilman kolmatta...

Niin että miksei aina voi olla torstai..
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Niin, täältä Pohjois-Pohjanmaan sydämestä saapuu vikkelä kärppälauma tartuttamaan vatsatautiepidemiaa myös sinne Etelä-Suomen läänin pääkaupunkiin ja kiekkopyhättöön. Täällä paikalliset (Radio Mega) hehkuttavat Kärppien yhdeksän ottelun tappiotonta putkea, ja kun he eilen saivat myös liigahistoriansa ensimmäisen voiton Päijät-Hämeen kaakattajista Raksilassa, lähtee lauma saalistamaan varmoina itsestään. Ilmeisesti täällä päin Suomea ei lasketa Hämeenlinnan-vierailuja otteluiksi lainkaan, vai oliko joukkueella pää niin pyörällä viime vierailulla Hotelli Cumuluksessa vietetyn yön jälkeen, ettei Teemu Aallon huikea jatkoaikalämäri jäänyt mieleen.

Oulun porukalla ei liene minkäänlaisia mahdollisuuksia Rinkelinmäellä torstaina, ja vain joukkueen omaksi eduksi toivon, etteivät pienet vipeltäjät katkaise hampaitaan yrittäessään purra lujatekoista rautahaarniskaa. Vujtekin pelaaminen lienee epävarmaa, ja siitä riippuen ottelu päättyy joko 6-3 tai 7-4.

Ervatsalolle tiedoksi, että saapumiseni Jyväskylään lauantaina on mahdollisuuksien rajoissa. Riippuu kai lähinnä teidän kokoonpanostanne. Soittelin eilen linja-auton kuljettajalle, joten olen ajan hermoilla.

Kempeleen neljänneksi kaunein
 

rinkeli22

Jäsen
Jep.. Kyllä Kerho kahvas Blues-matsissa, mutta kuten olen jo aiemmin täällä todennut, niin JOKA IKINEN liigajengi kahvaa silloin kun oma peli ei lähde käyntiin, ja vastustajalla on parempi vauhti päällä. Ei Kerho ole siitä mikään poikkeus, niin kuin ei ole mikään muukaan. Kahvaaminen on (valitettavasti) nykyään yksi lätkäpelin osa-alueista, jonka turvin joukkue pyrkii selvittämään vaikeat pelit ja vaikeat hetket yksittäisen pelin sisällä. Tuomarit ottaa ne näkemyksensä mukaan pois, ja sillä siisti. Ihan turha Jeesustella kenenkään tän asian tiimoilta..

Tämä on kuitenkin taas uus peli, ja kun kattoo Kärppien poissaolijoita, niin poissa näkyvät olevan juuri ne kolme pelaajaa, joiden esitykset huimasivat allekirjoittanutta viime matsissa Rinkulalla, ja joiden panos riitti yhden pisteen riistämiseen.

Vujtek ilmeisesti poissa, mut ei ole edelleenkään mikään tekosyy mahdollisiin tappioihin. Edelleen toivon kädet ristissä näkeväni Laakkosen Janne luistelevan aloitusviisikkoon Miettisen ja Somervuoren kanssa, ja Nedvedin kolmosketjussa Kuharcikin ja Sillanpään kanssa. Myönnetään että sisäisen riemunkiljahduksen aiheuttaisi myös Nedvedin puuttuminen kokonaan kokoonpanosta. Yhden pelin huili vois pistää meiän "NHL-staran" miettimään millaisella asenteella joukkuepelissä pitää esiintyä.

Tappioputkista on Kerhon kohdalla myös turha puhua. Kuluvalla kaudella Kerho ei oo kertaakaan hävinny kolmea peliä putkeen, ja kaksi peräkkäistä tappiota löytyy tilastoista 3 kertaa!! Eli kolmas kerta on jo sanonut toden!! :D Tämä on pitkälti syy Kerhon sarjasijoitukseen. Rutiinitaso on hyvä, ja pinnoja on ropissut silloinkin kun peli ei ole parhaimmillaan ollu.

Edellinen kärppämatsi oli viihdytysarvoltaan kauden ykkösmatsi toistaiseksi, joten hyvällä syyllä voitaneen odottaa värikästä ja mielenkiintoista matsia. Mielenkiintoista olisi nähdä nämä vauhtijoukkueet vastakkain kunnon panoksin play-offeissa, ja nopea vilkaisu sarjataulukkoon näyttää, että joukkueet olis näillä sijotuksilla kohtaamassa toisensa.
 

rinkeli22

Jäsen
Viestin lähetti Master God
Täällä paikalliset (Radio Mega) hehkuttavat Kärppien yhdeksän ottelun tappiotonta putkea, ja kun he eilen saivat myös liigahistoriansa ensimmäisen voiton Päijät-Hämeen kaakattajista Raksilassa, lähtee lauma saalistamaan varmoina itsestään.

Niin.. Jotenkin tulee mieleen marraskuun lopulla pelattu HPK-Blues, jolloin Bluesilla oli alla 9 pelin tappioton putki, ja joukkue saapui tänne itsevarmana ottamaan rutiinivoittoa jostain säälittävästä pikkukaupungin divarijengistä.. Tuolloin Kerhon totaalinen ylivoimaisuus palautti nuo Siniset maanpinnalle ja käänsivät heidän nousujohteisen kelkkansa 180 astetta ympäri ja kohti omaa tasoaan.. Olisko jotain tän suuntasta odotettavissa huomennakin, vai osataanko Oulun suunnalla lukea sarjataulukkoa toisin kuin tuolla Sinisten päämajassa??? :D
 
Viimeksi muokattu:

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Viestin lähetti Master God

Ervatsalolle tiedoksi, että saapumiseni Jyväskylään lauantaina on mahdollisuuksien rajoissa. Riippuu kai lähinnä teidän kokoonpanostanne. Soittelin eilen linja-auton kuljettajalle, joten olen ajan hermoilla.


Onkos taas vaihteeksi lähdössä useampikin paikallinen juopporemmi puhaltamaan Jyväshyvän tornadot maan rakoon? Itse olen ilmottautunut sikakatsomon ("säkki")päällikön porukaan, joten mielenkiintoinen reissu Suomen Keskustaan on vaihteeksi luvassa... Patalahdessa alkuveryttely...?

- Rolf Paski -
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
lärvätsalo....luottokortti...ja muut hullut...

kyllähän tuonne keskisuomen helmeen lähdetään tutkimaan, onko hallin oluenjuontijärjestelyt parantuneet sitten joulukuunalun....jolloin olutkuppilassa ainoa ns. kerhofani, jonka tunnisti paidasta tai muuten, oli Lintumäki....tämä tosin tuskin oli oluenjuontijärjestelyjen syy....kannattaa varata käteistä euroa, koska hallissa ei makseta kortilla....

Että silleen...
 
F

Flonaldo

HPK torstaina:

Somervuori-Miettinen-Laakkonen
Tuulola-Peltonen
Rajamäki-Määttänen-Nedved
Sulku-Aalto
Kenig-Savijoki-Sillanpää
Sicak-Heino
Kankaanperä-Suutarinen-Tuomanen
Mäkelä-Juppo

Puurula maalissa.

Kucharcik varpaaseen tuli pipi maanantaina, saattaa pelata piikillä - eli ei.

Ennakko tulleepi sitten tuossa illansuussa.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Miehet sen kuin vähenee...

Viime vuonna hävisi pakit kokoonpanosta, nyt näyttäisi niitä olevan pelaavassa yhdistelmässä jopa 10! Oliskos paikallaan jonkun divarijyrän tai muiden ylijäämän hankkiminen huippusentterin(?) lisäksi? Näyttää tuo nelonen muuten kovin puolustusvoittoiselta vai olisiko sittenkin jopa hyväkin asia? Palo on tietenkin omalla hankintalistallani, mutta jos puheisiin on uskominen, niin eipä taida saapua.

Hienoa! Joni maalissa. Nyt ei sitten verkko heilu normaaliin Kärppä-pelin tapaan kuin vastustajan päädyssä.

- Rolf Paski -
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Viestin lähetti Rolf Paski
Onkos taas vaihteeksi lähdössä useampikin paikallinen juopporemmi puhaltamaan Jyväshyvän tornadot maan rakoon? Itse olen ilmottautunut sikakatsomon ("säkki")päällikön porukaan, joten mielenkiintoinen reissu Suomen Keskustaan on vaihteeksi luvassa... Patalahdessa alkuveryttely...?
- Rolf Paski -

Niin, näyttää siltä että Jyskälässä laulu soi ja viina virtaa. Meidän kängi majoittunee Hotelli Miltoniin, otettiin tällänen pidennetty bonuslevelireissu.
Saattaa siis olla että Patalahdessa nähdään taas kerran Kerhopaitaisia oluenostajia...

Täältä tähän
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Sarjan kovakuntoisin Kärpät saapuu todellakin huomenna Hämeenlinnaan allaan 18:sta ottelusta 2 tappiota, joista toisestakin saatiin piste. Joukkueen otteet ovat olleet todella lupaavia, joten ei kannata monenkaan ihmetellä oululaiskannattajien optimismia.

Etenkin vieraskentällä Kari Heikkilän tarkkaa taktiikkaa noudattava kärppälauma on ollut perkeleen hyvä. Lauantaina kyykytettiin lähes voittamattomana kotijoukkueena pidettyä Tapparaa ja häpäistiin Hakametsä. Siinä sivussa Kahvaran tj alkoi puhumaan joutavia eli tituleeraamaan Kärppiä tulevanana mestarina. Leinosen lääkitystä olisi todennäköisesti tarkastettava, sikäli mikäli mies jutuissaan tosissaan oli!

Vastakkain ovat kaksi täysin erilaista joukkuetta. Kotijoukkue perustaa pelinsä vahvaan hyökkäykseen ja siinä sivussa on kolissut omissakin. Kuitenkin pisteet Hämeenlinnaan sarjan viihdyttävimmästä joukkueesta! Ja tulostakin on sarjataulukkoa katsoessa tullut. Kärpät puolestaan on tylsä ja tarkkaileva, mutta tuloksekas. Oman alueen tarkentunut puolustuspeli yhdistettynä sarjan parhaaseen maalivahtiin on aiheuttanut kerta toisensa jälkeen harmaita hiuksia vastustajille. Viimeksi Hämeenlinnassa nähtiin maali-iloittelu, nyt ei Kärpillä samanlaiseen ole varaa.

Kärppien todennäköinen kokoonpano:

Koskenkorva-Viuhkola-Laukkanen
Aho-Kukkonen

Jokinen-Pirjetä-Joenväärä
Lehtonen-Lotvonen

Hamilton-Palsola-Harjula
Pitkänen-Myllykoski

Juntunen-Saarenheimo-Pyörälä
Jaakola-Pesonen

Viimeisen tiedon mukaan vatsatautiset olisivat mukana, mutta odotellaan varmistusta. Jos ei, joukkueeseen liittyy viimeksi liigadebyyttinsä tehnyt Juho-Tuomas Appel.

Maalissa "Tiiiimmmyyy"
:) :)
 

Fireblade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Baby Beast
HPK on vastustajana sieltä pahimmasta päästä, se on tähän alkuun pakko todeta, vaikka uskonkin Kärppien hakevan huomenna Rinkelinmäeltä pisteet kotiin "selvin" 2-4 lukemin. HPK:n ja Kärppien pelistä ei ole koskaan puuttunut vauhtia ja ryminää, joten huomenna on taas kerran odotettavissa todelliset maalikarkelot, mikäli vanhoihin merkkeihin on vähänkään uskominen.

Nyt en kuitenkaan lankea tuohon vanhaan viisauteen, vaan veikkaan Thomasin hurjan torjuntavireen estävän nuo odotetut maalikarkelot varsin tylysti. Kärppien puolustuspää on alkanut viime aikoina toimimaan myös toivotulla tavalla, eikä vähiten toimivan viisikkopuolustamisen takia. Hyökkääjien osallistuminen entistä ahkerammin oman pään puolustamiseen on jämäköittänyt Kärppien alakertaa todella paljon. Kärpät hyökkää nykyään vahvasti viisikon voimin, mutta sama ilmiö toistuu myös puolustuspäässä yhä enemmän. Jeff " minua ei puolustaminen juurikaan kiinnosta" Hamiltonkin on viime peleissä näyttänyt sisäistävän Heikkilän pelisysteemiä entistä paremmin, vaikka kaverilla vielä onkin parannettavaan puolustuspelaamisessa selvästi. Eilen Kärpät voittikin Pelikaanit nimenomaan tiiviillä viisikkopelaamisella hyökkäys- ja puolustuspäässä, sekä rautaisella asenteella, jota näytti löytyvän jokaiselta kaukaloon hypänneeltä pikkupedolta varsin kiitettävästi.

Kärppien hyökkäyspää on pelannut surkean alun jälkeen tasaisen hyvin, mutta puolustuspää näyttää vasta viime peleissä ottaneen tuon lopullisen harppauksen oikealle tasolle Lotvosen johtamana. Parjattu Ahokin on nostanut roimasti tasoaan surkean alkukauden jälkeen, puhumattakaan Myllykosken Mikosta, joka ainakin minun silmissä on alkanut lunastamaan niitä lupauksia, mitä miehen päälle alkukaudesta sysäsin. Lehtonen, Kukkonen ja Pitkänen on pieniä ailahteluja lukuunottamatta esiintyneet tasaisen varmasti läpi kauden. Joukkueen ykköspakki on kuitenkin Lotvosen kimmo, joka eleettömän varmasti pelaa illasta toiseen Lehtosen rinnalla. Yhden heikon pelin olen huomannut Kimmon pelaavan syksyn maaottelutauon jälkeen, ja se ei todellakaan ole huonosti se. Kärppien alakerta on hyvissä kantimissa, vaikkakaan se ei kestä kovinkaan suuria loukkaantumisia. Kenelläpä sitten kestäisi?

Jotta juttu ei nyt aivan kokonaan keskittyisi Kärppien pakistoon, niin tunnustusta täytyy antaa myös joukkueen hyökkäyskalustolle. Mafia-ketjun hajottua toistaiseksi on joukkueen nuoret kantaneet yhä enemmän vastuuta joukkueen menestyksestä. Nuorien hyökkääjien sakkiin luen myös Viuhkolan ja Harjulan, jotka omalla esimerkillään on viime aikoina näyttäneet muulle joukkueelle mallia pelaamisessa. Vastuuta uskalletaan ottaa silloin kun sitä heille tarjotaan. Nuorimmat vauhtikoneet saavat varmasti muiden kirjoituksissa huomiota riittävästi, joten jätän heidät tässä yhteydessä käsittelemättä.

Toivottavasti joukkueessa riehunut vatsatauti ei rokota joukkueen iskukykyä eilisestä enempää, jotta HPK:ta vastaan saadaan jalkeille mahdollisimman vahva joukkue. Lieversin ja Potan poissaolo heikentävät Kärppien ylivoimaa huomattavasti, mikä ainakin eilisen perusteella näkyy selvästi ratkaisujen heikoissa hakemisessa. Viivassa oleville pakeille pitäisikin antaa selvä käsky ampua entistä enemmän ja Joenväärän johdolla maskia maalille niin paljon kuin se suinkin on vaan järkevää. Korvataan tuo puuttuva taito ja luova ylivoimapelaaminen suoraviivaisella pommittamisella, koska siihen on nyt entistä enemmän aihetta. Verrattuna edelliseen joukkueiden kohtaamiseen ja siinä nähtyyn maalikarkelloon, niin veikkaan huomenna ainakin Kärppien maalin pysyvän entistä kuivempana. Kiitos tuosta lankeaa hurjaan torjuntavireeseen päässeelle Tim "94% kurkkii jo aivan nurkan takana" Thomasille ja Kärppien toimivalle viisikkopelaamiselle. HPK:n ja Kärppien kohtaaminen on kyllä yleensä sellaista maalijuhlaa puolin ja toisin, että voin hyvinkin olla myös väärässä. Huomenna olemme kuitenkin paljon viisaampia.

 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
kieltämättä mukavaa vaihtelua tuo puurulan maalin vartiointivuoro, muistuttaa hyvinkin paljon allekirjoittaneen lotto-onnea, niin harvassa ovat olleet....mutta toivonpa vain lisää molempia...

taidanpa laittaa pari ecua kotikaupunkini joukkueen puolesta vetämään.

Että silleen...
 

GM

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders
kylläpä noita loukkantumisia taas onkin,mutta nythän pienet kolhut kannatta parantaa ja pelata varman päälle,ettei playoffeissa sitten ole puoli joukkuetta kylmänä.Tosin taitaa huomisella vastustajallakin olla ainakin yhden kentän verran hyviä pelimiehiä lasaretissa.

Itse en huomiselta peliltä pellillisesti ihmeitä odota.Molemmat joukkueet taitavat lähteä pelaamaan varman päälle ja kyttäilemään toistensa virheitä,eli taidetaan nähdä hieman erilainen Kerho huomenna kuin yleensä. Tai sitten ei.

Mielenkiintoa kyllä huomenna herättää katsella miten molempien joukkueiden "junnutähdet"kentäällä viilettää.Oman suurennuslasini alla ovat Kerhon Puurula,Laakkonen ja Sillanpää.

Jotenkin pidän tuosta Sillanpäästä,tulee niin paljon mieleen muuan Antti Miettinen,samanlaiset ovat merkit.Lisää voimaa ja kokemusta tarvitaan niin siinä on uusi oman kylän tähti,sano.

Kärpistä mielenkiintoa herättää Joni Pitkänen ja muutenkin tämä Oululaisten juniorikaarti,hienoa työtä kärppien junnumyllyltä.

Mutta kyllä Ritarit huomenna yhden Kärppä revohkan nylkee.

Nyt jäädän odottelemaan vain onko kerhon uusi vahvistus viimekaudella suomessa pelannut ja sittemmin muualle siirtynyt monikansallinen pelaaja.:eek:
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös