HPK - JYP 2.10 klo.18.30 @ Hämeenlinna

  • 6 700
  • 79

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Arvasin, että näinhän tässä käy. Hiukan suhteellisuutta asioihin, kiitos Sergei.
En tietenkään tarkoita, että tulokset pitäisi TÄYSIN JÄRJENVASTAISESTI heittää, mutta kyllä minulla ainakin tuppaa tuo tunnepuoli sen ennemminkin ratkaisemaan. Siinäpä se saattaa olla se syy, miksen ikinä tulosvedosta mitään voitakkaan.
Ja kuten sanottua, tällä kertaa tuo tunnepuoli ja mutu-pohja veikkaa Kerholle 4-1.
 

rinkeli22

Jäsen
Viestin lähetti Suomi-Salama
Tästä osoituksena Leiska pelaa maalissa

Viime kaudella vaan oli niin, että kauden parasta maalivahtityöskentelyä Rinkelinmäellä esitti juurikin tämä teidän Leiskanne..

Pakko myöntää, että vähän hirvittää. Kerholla nyt siis alla aika käsittämättömästi yli 120 minuuttia tekemättä yhtään maalia! Joskushan se laukeaa, ja joku joutuu Kerhon laukeavan ketsuppipullon eteen, mutta onko se JYP tänään? Se nähdään illalla..

Lopputuloksesta on kaksi variaatiota..

JYPin voitto tyyliin 0-2 tai 1-3 Kerhon saadessa kuparisen rikki viimeisellä minuutilla Teemu Aallon punaviivaroiskaisulla..

Kerhon murskaus.. tylysti..
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Muista veikkauksista ja spekulaatioista poiketen veikkaan sellaisia "Ilves"-lukemia, eli jypille niukkaa 3-4-voittoa. HPK latoo alkuun pari maalia, mutta Jypin Hauhtonen ja Hyrkäs tuovat pelin tasoihin. Toisen erän loppupuolella HPK saa kaksi peräkkäistä jäähyä estämisestä ja Immonen + Virtanen maalaavat ylivoimalla. Kolmannessa erässä Louhi kaventaa, mutta siihen se sitten jääkin. Torjunnat Tallas 27 ja Leinonen 32. Jyppifaneilla on kivaa ja Jalonen saa selittää jotain tuomarilinjasta.

Hmm. Olisikohan jotain järkevää sanottavaa pelistä. Jypistä kannattaa seurata Kovasen, Virtasen ja sekä koko ykköskentän otteita (Drouin, Sillgren, J. Jääskeläinen). Maalissa joko vireessä oleva Nikkilä tai virettään hakeva Leinonen.

Alkais jo...
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Kyllähän asia on niin, että Siberia on opettanut suhtautumaan Kerho-matseihin hyvinkin varovaisesti. Varsinkin Rinkeli on ollut JYPille todella paha paikka, ja pistekin sieltä on kova juttu.

Toisaalta, viime kaudella voitettiin Turun tauti, josko tällä kaudella olisi vuorossa Hämptonissa pärjääminen? Itse suhtaudun varovaisesti moiseen ajatukseen. JYP on monesti yllättänyt juuri silloin kun sitä vähiten odottaa. Mutta silti, se on Hämis ja Kertsi. Paha paha.

JYPin avaimet voittoon ovat Kerhon kovan alun nollaaminen, tiukka puolustuspeli, erinomainen maalivahtipeli ja terävät vastahyökkäykset. Kuulostaa tutulta. Jos Kerho voittaa avauserän, ja varsinkin jos avausmaali tulee ekaan kymppiin, tulee JYPille tappio. Eka erä 0-0 tai jopa JYP-johto, niin apina kasvaa ritareiden selässä.

JYPiltä pois vakiomiehistä Loikala, Hauhtonen ja Tenkanen. Mikkosen tilanne epävarma. Maalivahdeista Nikkilän soisi aloittavan Leinosen vielä etsiessään virettään normaaliin syystyyliin.
Kerholta puuttuvat Puurula, Vujtek, Voutilainen ja Lahti.

Veikkaisin, että Kerhon maaliton putki katkeaa alle seitsemään minuuttiin, ja JYP saa poistui kotimatkalle maalaisjoukkueittein kohtaamisesta karvas 6-2 -tappio niskassaan kauno saarioiden ketsuppipullon auettua. Valitettevasti.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Alku asetelmat

Jo edellisessä ottelussa Kärppiä vastaan odotettiin tippumista jään pinnalle. Niin ei kuitenkaan käynyt johtuen JYPin loistavasta asenteesta sekä Oulun Kärppien huonosta asenteesta. Tällä hetkellä JYP on ns. kuuma joukkue. Erityisesti Tommit Kovanen sekä Nikkilä ovat liekeissä.

HPK sen sijaan on pelannut suhteellisen heikosti. Olen kuitenkin varma siitä että joukkue siellä päässä on kuullut tästä ja varsin kova äänisesti. Tästä syystä HPK:lla on asennetta ja se tuleekin sikakatsomon eteen kuin uudesti syntyneenä.

JYPille Hämeenlinna on ollut erittäin vaikea paikka pelata. Sitä se on varmasti nytkin. Lisäksi HPK tulee vastaan sisuuntuneena joten JYPille ottelusta tulee tuplasti vaikeampi. Toisaalta, JYP on osoittanut että peli taas kulkee suurella hurrikaanin muotoisella sydämellä. Nämä seikat huomioon ottaen veikkaan että ottelu päättyy tasan maalein 2-2. HPK on kuitenkin se hallitsevampi osapuoli ja on lähempänä voittoa.
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Tervetuloa valon kaupungin pojat ja tytöt Hämeenlinnaan.

Sain jyväsperäiseltä ystävältäni tekstiviestin: "kerholle 10-1, jos hauhtone tervehtyy". Kertokaapa Hauhtosen otteita seuranneet, että päättyykö peli Hauhtosen poissa ollessa SM-liigan titanicin hyväksi 7-1 vai 13-1?

Poissa on myös Janne "sikako" Lahti. Vanha suunnistusvamma polvessa vaivaa, kohtaaminen konkelon kanssa? Juuri kun alkoi kulkea. Taidejääkiekon mesenaattina olen pahoillani, vaikkakin Lahti vetelee näin uran alkuvaiheessa ehkä turhan isolla sudilla. Pelin lopputulokseen ei tämä loukkaantuminen tule vaikuttamaan, koska ymmärtääkseni Lahti on ollut profeetta ei niinkään kotikaupungissaan, vaan vieraskaukaloissa. Poislukien yksi paitsiomaali, "viimeinen silaus".

Vähitellen on pakko muidenkin kuin Heinon ja Tuulolan onnistua pitkissä avauksissaan. Ristikulmaan-taktiikalle pitää saada variaatioita. Peräänkuulutan edelleen Sicakilta paluuta pakkien ylempään keskiluokkaan.
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Rinkelinmäellä tapahtuu

Oikeastaan aivan sama mitä ottelussa tapahtuu, kunhan pelin jälkeen loppuisi tämä käsittämätön trendisanontojen ja sanojen käyttö.

Mistä lähtien kaikki maaliin johtaneet laukaukset ovat olleet neppauksia? Neppasi, neppasi, neppasi. Laukoi, ampui, hassutti, vei kahville, upotti, lirutti, jne. Jotain verbaalisuutta eikä yhtä ainoata trendiverbiä.

Tai sitten tämä apina selässä. Tällä hetkellä joka ikisellä Sm-liigan pelurilla, joka ei saa toimitettua kumilätkää maaliputkien sisäpuolelle, on Afrikan viidakon syvyyksistä tuotu painava apinanrötkäle selässä. Varsinkin Hämeenlinnaan on nähtävästi tuotu safarillinen erilaisia apinoita selkärepuiksi. Mielenköyhyyttä, sanon minä.

Mutta itse peliin. Banaaneja suosittelen ottamaan mukaan halliin, jos apinat sattuvat irtoamaan ritareiden varusteista ja leviävät valtoimenaan hallin katsomoihin. Myös neppiautot, nämä metallista tehdyt pienoismallit, ovat kova sana, että päästään neppaamaan muutaman kerran, se on nyt trendikästä. Esimerkiksi aina maalin syntyessä neppaus on varmaan miehekästä ja osoittaa pysyvänsä ajan tasalla.

Niin tosiaan, oma arvioni itse laatikon sisällä tapahtuvasta jääkiekkopelistä on se, että Jyp ottaa hienon jääkiekkoillan jälkeen yhden maalin turvin vierasvoiton Hämeenlinnasta. Eikä neppaa yhtään maalia.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti rinkeli22
Viime kaudella vaan oli niin, että kauden parasta maalivahtityöskentelyä Rinkelinmäellä esitti juurikin tämä teidän Leiskanne..

Niin, siis nyt ei pidä käsittää väärin. Leiska on loistava maalivahti, mutta jostain syystä alkusyksyt ovat hänen arka paikkansa. Ottaa aikansa, ennen kuin Leinonen pääsee huippuvireeseen. Ensi kuun puolella mies on jo maaginen, näin uskon.

Hauhtosesta sen verran, että tuskinpa peli siihen kaatuu tai nousee, onpa Hapa kentällä tai ei. Alivoimissa miestä erityisesti kaivattaisiin kyllä jokaisessa pelissä. Aliarvostettu työmyyrä, joka on saanut liikaa shittiä osakseen sen takia, että aloituksissa kangertelee ja viime kauden alku oli heikkoa loukkaantumisen jäljiltä. Mutta kysykääpä Matti Alatalolta, mitä mieltä hän on Hauhtosesta.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Suomi-Salama
Hauhtosesta sen verran, että tuskinpa peli siihen kaatuu tai nousee, onpa Hapa kentällä tai ei. Alivoimissa miestä erityisesti kaivattaisiin kyllä jokaisessa pelissä. Aliarvostettu työmyyrä, joka on saanut liikaa shittiä osakseen sen takia, että aloituksissa kangertelee ja viime kauden alku oli heikkoa loukkaantumisen jäljiltä. Mutta kysykääpä Matti Alatalolta, mitä mieltä hän on Hauhtosesta.

Hapan aloitusprosentti on yksinkertaisesti niin surkea, että miehen hyöty sentterinä pitää kyseenalaistaa. Itse kokeilisin Hauhtosta laidalla, jos silloin saataisi Hauhtosesta irti tämä sinun ja M.Alatalon hehkuttama taistelutahto.

Ja Hapa sivussa kokoonpanosta tämän viikon sekä ensi viikon matsit.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Köpi
Itse kokeilisin Hauhtosta laidalla, jos silloin saataisi Hauhtosesta irti tämä sinun ja M.Alatalon hehkuttama taistelutahto.

Minun hehkutuksillani ei ole mitään väliä, mutta Alatalon näkisin jo sellaiseksi auktoriteetiksi, että hänen sanaansa kannattaa kuunnella. Mielenkiintoista onkin, että Hapa-kriitikot ovat sivuuttaneet tyystin sen seikan, että joukkueen valmentaja pitää Hauhtosta erittäin tärkeänä pelaajana joukkueelleen. Kun kuitenkin nuo samat kriitikot ovat ylistämässä Alatalon erinomaisuutta valmentajana..

Mutta tämä tästä, menee ketju muuten sivuraiteelle.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
JYP tänään

Tero Leinonen, Maalivahti
Tommi Nikkilä, Maalivahti AK

1. kenttä

Tommi Kovanen, Vasen puolustaja AK
Jyri Marttinen, Oikea puolustaja AK
Harri Sillgren, Vasen laitahyökkääjä AK
Pierre Claude Drouin, Keskushyökkääjä AK
Jari Jääskeläinen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

Tuomo Kortelainen, Vasen puolustaja
Jari Korhonen, Oikea puolustaja

Jaakko Uhlbäck, Vasen laitahyökkääjä
Jarkko Immonen, Keskushyökkääjä
Antti Virtanen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

Kimmo Pikkarainen, Vasen puolustaja
Petri Virolainen, Oikea puolustaja

Tuomo Jääskeläinen, Vasen laitahyökkääjä
Juha-Pekka Hytönen, Keskushyökkääjä
Alexandre Tremblay, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

Ville Hyrkäs, Vasen puolustaja

Ilari Filppula, Vasen laitahyökkääjä
Jaakko Viljanen, Keskushyökkääjä
Ari Kovanen, Oikea laitahyökkääjä
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Viestin lähetti Sistis

Ja kyllä minä silti lasken HPK:n puolustuksen antisankariksi ja kaikkien aikojen legendaksi miehen nimeltä David Printz.

Itse tarjoaisin tähän ripeäliikkeistä pakkikolossia nimeltään Anatoli Timofejev. Jestas sitä junttaheittoa. Sai eräskin hyökkääjä tuta mitä tarkoittaa todellinen "kiinnipitäminen".

Rosterketjussa sanottiin ettei saa toivoa hurlumheitä. V*ttu mua ei komennella! 6-4. ;)

Totuus on kuitenkin tuolla ulkona: hikinen 3-1, viimeinen tyhjiin. Jypiltä hylätään aivan selvä maali "liian ovelasti tehtynä". Näin muuten teki Emppu-vainaa eräässä junioripelissä joskus vuonna sortokaudet.

Jyppi on kivan akateeminen firma.
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Itse ainakin odotan tämän illan ottelusta jonkinnäköistä ketsuppipullon poksahdusta Kerho-leirissä. Kahdessa edellisessä pelissä, joissa ollaan jääty nollille pelaajilla on ollut selvästi liikaa puristusta mailasta ja turhautumisia on tullut kokeneelta kaartilta, kun onnistumisia ei ole herunut hyvistäkään paikoista. Paikkoja ollaan pystytty siis luomaan, mutta tietynlainen tekemisen meininki ja rentous on puuttunut otteista.

Nykyisellä materiaalillakin on pystyttävä myös tehokkaampaan viimeistelyyn eikä siihen tarvita kuin vaikka muutama pomppumaali, niin hanat voivat aueta. Harmillista, että Lahti joutuu nyt kuukauden huiliin hyvän alkukauden jälkeen. Tietääkö muuten kukaan, että tapahtuiko tämä Lahden polven vääntyminen kontaktitilanteessa vai oliko kyseessä kuuluisa Lappeenrannan Kisapuiston jää? Positiivista on tietää, että Voutilainen tekee Kerho-debyytin siis todennäköisesti ensi viikolla ja tietoja Vujtekin toipumisesta odotellaan.

Eiköhän Kerho ole sen verran sisuuntunut kahden nollille jäämisen jälkeen, että tänään painetaan 5-1 taululle.
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Pelonsekaisin tuntein iltaa kohti. Vaikka JYP:llä on kaksi selvää voittoa kärkeen povatuista joukkueista, on omassa pelaamisessa silti ollut pimeitä hetkiä, joista toistaiseksi ei ole vastustajat pystyneet rokottamaan. Tarpeeksi tarjottaessa varmasti munaukset alkavat kasaantua vastustajan maaleiksi. Kun otetaan vielä huomioon, että edellisen kerran HPK on vieraissa kaatunut kaudella 99-00 HN-kameroiden edessä, niin ei kovinkaan kovaan ääneen kannata omien voittoa ennakkoon huudella.

JYP:n voiton puolesta puhuisi tänään vain Nikkilän pelaaminen, sekä hyökkäyspään tehokkuus. Maalintekijöitä on edellisissä peleissä ollut tarpeeksi laajalla rintamalla, joten jos vain paikkoihin päästään, kyllä kiekko pitäisi maaliinkin saada. Hämeenlinnan kirousta (10 min ja 3-0) pitää kuitenkin välttää, mitä pidempään pysytään tasaisissa lukemissa, sitä parempi. Pistekin kelpaisi JYP:lle.
 

Hammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold: SAINTS
Kohta se alkaa. Kysymys kuuluukin: Pystyykö JYP venymään tänään Hämeenlinnassa edes tasapeliin? Rinkelinmäki on ollut JYP:lle viime vuosina se kaikista pahin paikka pelata ja sikakatsomo tuskin helpottaa asiaa nytkään. Tulokseksi veikkaisin Kerhon 4-2 voittoa. Mikäli JYP mielii tänään pisteille, on Nikkilän onnistuttava erinomaisesti maalilla ja maalipaikat käytettävä tehokkaasti hyväksi. Toivottavasti HPK:n peli on vielä tänäänkin kipsissä, eikä mahdollinen "ketsuppipulloilmiö" toteudu ainakaan vielä tänään. Äärimmäisen vaikea ilta on joka tapauksessa JYP-joukkueelle luvassa.
 

ace

Jäsen
Nettiradiosta

Kertokaahan taas miten Radio Jyväskylän selostuksen saa kuulumaan netin kautta. WinAmpista laitoin Play -> location ja kirjoitin siihen http://stream.sbs.fi:8002/ mutta mitään ei vain kuulu. Tuon linkin joku antoi JYP-Kärpät ketjussa, mutta onko se oikea?



Edit: Ei mitään enää, sainkin jo toimimaan Media Playerilla.
 
Viimeksi muokattu:

SjV

Jäsen
Viestin lähetti Leiska3
Mikäli JYP mielii tänään pisteille, on Nikkilän onnistuttava erinomaisesti maalilla ja maalipaikat käytettävä tehokkaasti hyväksi.

Hyvältä näyttää...
2.13 Alexandre Tremblay 0-1 (Juha-Pekka Hytönen, Petri Virolainen)

Edit:
7.04 Jaakko Uhlbäck 0-2 (Tuomo Kortelainen)
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Taas tuli kuraa silmille!

0-2 ja 7.04 pelattu. Kyllä mailaa nyt puristetaan. Omituista.

EDIT: Jahas 1-2, maali-iloitteluako?
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
MAAAAAAAAAALIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!

Nyt opetetaan HPK-faneille nöyryyttä. Vittu, että sitä voi ihminen olla pienestä iloinen. Me tehtiin MAALI!

Siistiä.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Minä jo ehdin kuittailla eräälle Kärppä-fanille, että he ovat häviöllä 3-0 ja me johdetaan 2-0. Syynä tähän oli, että ottelun ekat 8 minuuttia jäivät kuuntelematta. Enhän minä voinut tietää, että jyväskyläläiset ovat siinä ajassa mättäneet myös 2 maalia...

Eli peli siis 2-2, Johnny teki sen yhden maalin.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
AKI HEINO!! ja 2-2. Johnny is in the building.

Nyt tarjotaan vielä ylivoimaa. Hyvä, että maaleja on syntynyt. Vaikka HPK ei voittaisikaan peliä, niin ollaan kuitenkin saatu jotain aikaiseksi maalinteko-osastolla.

sivukommentti- Ilves on kyllä kovassa iskussa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös