HPK - Blues Ti 30.11.2004

  • 7 635
  • 67

kkiona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Viestin lähetti tuuski
Samalla etsit tätä tietoa, kannattaa hakea sanakirjasta seuraavat käsitteet "historia", "perinteet" ja "pallopelit".

Itse olen sitä mieltä, että nimi pitäisi vaihtaa SFCK:ksi.


....Mulla on vielä parempi nimi HPK:lle: F.U.C.K.


...Kerhon fyysisyydestä kertoo jotain, että siellä on jatkuvasti joku loukkaantuneena: Voutilainen, Hassinen... Tänään tulee luultavasti lisää Bluesin käsittelyn jäljiltä, jollei jollain mene pupu pöksyyn jo ennen peliä, ja ilmottaudu ''loukkaantuneeksi''.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Jatkoajan ennakkoraportin luettuani, pelko hurja-Bluesia kohtaan kasvoi uskomattomiin mittasuhteisiin. Mitenköhän meidän käy näiden hurjimuksien kanssa?

Ei vaineskaan, toivottavasti sitten kanssa nähdään (tai ne, ketkä peliä menevät katsomaan) ryminää kaukalossa, kun kerran semmoista lupaillaan. HPK tosiaan pelaa fyysistä taitokiekkoa ja pystyy salettiin vastaamaan taklauspeliin. Ainakin kotikaukalossaan Kerho pystyy taklaamaan Espoon nurin.




Viestin lähetti Juhaht
Ja hyvä niin, sillä pitäähän tuossa Tampereenväylän pientareelle perustetussa tuppukylässä asumaan joutuville jotain henkireikää pahanolon purkamiseen tarjota.

Parempi yksi pieneksi kaupungiksi kasvanut tuppukylä, kuin lukuisten tuppukylien muodostama epämääräinen rypäs. Nykyisen Espoon alueella sijaitsevat tuppukylät ovat muuten valinneet yhteiseksi vaakunakseen hevosenkengän. Osaako joku sanoa mistä tämä juontaa juurensa? Yhteiset perinteet ja historia (hehe)?
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Täällä ne päiväkerhon "fanit" selittelee helppoa matsia. Ja sit ku huomaa pelin jälkeen että onhan se Bluesin tuhokenttä sittenkin palkkansa ansainnu nii alkaa valitus tuomarista.. Kerhofanit joutuu lähtemään hallista tyhjin mielin ja etenkin se isopää siellä sikakatsomossa. Mutta tulos tulee olemaan 3-4. Lihakenttä (Landon-Kolaaja-Daddy=286kg) tekee kaikki 4 maalia...
 

odger

Jäsen
Omien tietojeni ja tuntemuksieni mukaan Blues tulee voittamaan ja vieläpä melko selvästi. Ensinnäkin Markku Hurme on palannut ja saa näin eloa hieman kolmos- ja neloskenttiin. Lisäksi Bluesin neljä ulkomaalaispelaajaa (Kohn, Kolanos, Maclean, Wilson) ovat huippuhyvässä vireessä, eikä HPK:lta taida löytyä lääkkeitä tähän. Muistuttaisin vielä, että HPK onnistui voittamaan Bluesin aiemmin tälläkaudella vain 4-3, joten nykykuntoista Bluesia vastaan pitäisi tulla häviö.

Onnea matkaan
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Viestin lähetti Begbie
Niin. Tuo nimihän juontaa juurensa aikaan, jolloin Espoota/espoolaisia ei tainnut vielä olla edes olemassa. Siinä lisää kummasteltavaa.
Jaajaa, että ihan keskiajalle asti, no jopas on tosiaan kummallista.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Markku Hurme 0-1 (Joni Töykkälä, Niko Nieminen)
Sieltähän se avausmaali tuli. Loistavaa Make ja koko 3.kenttä. Nyt taistelkaa nii perkeleesti ja pitäkää johtonne.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
ja sieltähän se vastaus tulee

Vladimir Sicak 1-1 (Janne Laakkonen, Janne Lahti)
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Oi oi mitäs nyt tapahtuu
Joni Töykkälä 1-2 (Niko Nieminen, Markku Hurme)
Ja taas 3.kenttä asialla..
 

E-lomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ESPOON BLUES, Carolina Hurricanes, SF 49ers
Joni Töykkälä 1-2 (Niko Nieminen, Markku Hurme)

3. kenttä ihan liekeis.


Ja hitaus.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tässä vaiheessa on syytä korostaa, että jääkiekkoa seuraavan yleisön kannattaa nyt kohdistaa katseensa tämän pelin seurantaan. Tuskin koskaan menneisyydessä tai tulevaisuudessakaan on Blues/Kiekko-Espoo -niminen humpuukisakki johtanut peliä Rinkelinmäen perinteisellä areenalla. Nyt siis on kahden erän jälkeen sekin ihme nähty. Kolmannessa toki palataan ns. perusteltuun päiväjärjestykseen.

Espoolaisille lukijoille pikku selvennys:

Kirjoituksessa esiintyy sana perinteisessä. Se voi olla outo teille, joten selitettäköön: sehän tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ko. paikassa on jääkiekkoa pelattu pitkään. Implisiittisesti se sisältää myös ajatuksen tietynlaisesta tyylikkyydestä (toinen outo sana espoolaisille, enkä tarkoita sanaa implisiittisesti).
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Jussih
Kirjoituksessa esiintyy sana perinteisessä. Se voi olla outo teille, joten selitettäköön: sehän tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ko. paikassa on jääkiekkoa pelattu pitkään. Implisiittisesti se sisältää myös ajatuksen tietynlaisesta tyylikkyydestä (toinen outo sana espoolaisille, enkä tarkoita sanaa implisiittisesti).


Sinänsä ironista, että nappiverkkarien, amis-corollojen ja pillurinkien täyttämän maalaiskylän irvikuvaa edustavaa puulaakipoppoota kannattava kirjoittaja päättää valistaa espoolaisia, Suomen menestyksen airueita, tyylikkyydestä.


Edit: Joopajoo, siellä ollaan taas oltu hereillä. 8 sekunnissa peli tasoihin...
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Jaahas, HPK voitti sitten jatkoajalla. Kuinka yllättävää...

Kiekko oli kuulemma osunut ensin Oksaa päähän, mutta se ei automaattisesti katkaise peliä.

Pistekin on ihan tyydyttävä suoritus. Harmittaa tuo kolmannen erän alun nukahdus, kahdeksan sekuntia ja HPK tasoitti.

Mukava kuitenkin nähdä kolmosketjulle onnistumisia, molemmat Bluesin maalit heille.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jatkoaika ja kaksi pinnaa Kerholle ja yksi kaverille. Liigan pisteautomaatti iski jälleen. Blues sinnitteli hyvin mukana ja hallitsi ainakin ensimmäistä erää. Noronen pelasi ilmeisesti hyvin, vaikka yksi lipsahtikin pienestä kulmasta. Muuten korvaan pisti Laamasen lukuisat jäähyt. Bluesin tusinakanukit eivät saaneet mitään aikaan, Kohn oli Joksin mukaan aina vaarallinen kiekon saatuaan. Holdenit neppailivat ja Eskelinen ruletsoi. Koska pelataan Pelicansia vastaan?
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Sellaasta puolivaloilla pelailua tuntui olevan Kerholta liiankin kanssa. Blues pysyi ihan hyvin kyydissä.

- Blues hallitsi ekaa erää, varsinkin sen alkua. Ensimmäisellä minuutilla taisi Nortilla olla viisi torjuntaa. Meniköhän ne ensimmäisen torjunnat ihan oikein?

- Eskelinen jatkaa liigan kovimpana pommittajana. Mäkkäri, Setzinger ja Jokela säestivät bluussin seinille ihan kivasti. Wilson oli myös aika kevyttä kauraa Tuukan kohdatessaan.

- Kolanos kynäili pari kertaa ihan näppärästi keskialueen yli, eipä paljon muuta. Rikkaan miehen Ylli.

- Laakkosella ei taas oikein onnistunut mikään. Pääsi kokeilemaan Hahlin ja Ridan kanssa loppupelin, ei sitten mihinkään.

- Rita oli perskeleen hyvä, taas. Voima ja nopeus on ihan kiva paketti.

- Ringbommi oli kohtuullinen. Laddy jäi Eskelisen jyrän alle ja kieriskelemään hetkeksi, Repa arpoi jäähyn estämisestä(!). Lady mikä Laddy. Kolmannessa jätti ensin pari selvää bluussin koukkua/estämistä viheltämättä, sai sikakatsomolta terveiset, seuraavassa tilanteessa heppoinen jäähy bluussille.

- Nortilta taas hyvä peli, tokan olisi voinut ottaa, mutta monta pahaa poikittaissyötöstä vedettyä onetimeriä napsi.

- Milloinkohan joku muu liigavalmentaja ymmärtää käyttää kolmea hyökkääjää jatkoajalla? Toivottavasti ei kovin pian, siinä määrin Kerho tuntuu noita 60+ minuutteja vievän.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kakkosen kuvan perusteella Nortti tosiaan hörppäsi Töykkälän vedon haaroista sisään. Ja jatkoajalla en olisi protestoinut, vaikka peli olisi vihelletty poikki, kun kiekko taisi osua Oksaa puhelimeen. Sääntöjen mukaanhan välitön maalintekotilanne pelataan loppuun, mutta tuossa pelattiin vielä varmuuden vuoksi toinenkin tilanne loppuun. Lohdutukseksi espoolaisille, Kerho olisi kyllä vienyt tuon muutenkin viimeistään rankkareissa.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Olikos tämä jotain uutta; jatkoaika ja pisteet sen kautta kotiin? Voi herranjestas, monesko jatkoaika se jo oli? Tarjoan kuitenkin kiinnostuneille ottelun maalit ja näytteitä Bluesin fyysisestä ylivoimasta ao. linkin takaa.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Espoon Blues pelasi paremmin kuin yleensä Rinkelinmäellä. Koko joukkueen hyvä taistelu toi sille ansaitun pisteen.

Laddy Kohn on pirullisen vaarallinen kaveri ja muutkin Bluesin ulkomaanavut ovat selkeitä vahvistuksia. Muuten Blues on edelleen erittäin harmaata massaa.

Mika Norosen imurointi antoi espoolaisille siis mahdollisuuden jota he eivät kuitenkaan kyenneet käyttämään. Jani Rita pelasi hyvän pelin ja haastoi jatkuvasti hyvällä sykkeellä vastustelijoiden pakkeja. Läpiajosta vuoren varma kaappi maistui varmasti makealle.

Setzingerin jalka alkaa tosiaan liikkua viime kautiseen malliin ja hyvää on tosiaan tulossa vielä lisää, se on varppi. Sen sijaan Holden oli tänään muutaman hyvän pelin jälkeen aika vaisu. Ei kulkenut luistin eivätkä syötökään tahtoneet löytää omiaan. Säästeli selkeästi lauantain matsiin.

Kerho oli tosiaan aika ajoin vaikeuksissa Bluesin kanssa, sillä espoolaiset käänsivät todella nopiasti suunnan kohti kerhon päätyä kun kiekon saivat. Muuten sitten kyttäilivät sitä paikkaa ja nöyrästi puolustelivat asemissaan.

Espoolaiset saivat tuta Kerhon fyysisyyttä. Seinille lensi näyttävästi useampikin espoolainen ja ameriikkalainen kovis. Kyllähän se tiedettiin jo edeltä käsin, mutta hyvä että näyttivät mistä tuulee ja kuka vikisee. Kuka on isi?!
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ihan hyvä peli

Jos ajatellaan, että kyseessä oli kuitenkin vieraspeli, voisi sanoa, että Blues hallitsi pelitapahtumia. No, kyllähän kieltämättä tuolla rosterilla pitää pystyäkin parempaan, vaikka ei tämänpäiväinen missään nimessä mitään parasta Bluesia ollut. Varsinkin ykkösketju neppaili puolivaloilla lähes koko pelin. Kolanos oli taas NIIN läpällä lähtenyt peliin, ettei oikein jaksanut innostua. Taisi tuo kyseinen fiilis iskeä kun saapui halliin sisään...

Sen sijaan Make Hurmeen ketju pelasi pirteästi. Kiitokset heille vieraspisteestä...road point. Always good. Terrific.

Laddy jäi Eskelisen jyrän alle ja kieriskelemään hetkeksi, Repa arpoi jäähyn estämisestä(!). Lady mikä Laddy.

Niin, jos taklaat kiekotonta pelaajaa, eikö se aika selkeä estäminen ole? Täysin oikea tuomio, vaikkakin myönnettäköön, että Reijo tuttuna tuuliviirinä lähti taas mukaan sikakatsomon huutoihin. Varsinkin Alangon KAMPITUS(!)jäähy oli käsittämätön.

Repesin täysin Kolanosin reaktioon sikakatsomon "tsiken" huudoista...hyvä, että on tuollaista pientä kommunikointia yleisön kanssa!

Kaiken kaikkiaan ihan jees. Hyvää peliä Bluesilta. Eteenpäin mennään koko ajan. Voittokin olisi ollut täysin mahdollinen, mutta pisteeseen voi olla kohtalaisen tyytyväinen. Fyysinen peli oli hieman vaisua...taitaa tosiaan olla, että vain IFK sytyttää siihen. Wilson ei tainnut taklata kertaakaan.

Ja tien pintakin puhdistui paskasta mitä kauemmaksi Hämeenlinnasta tultiin...hienoa.
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Koko lailla nuiva ottelu. Ekan erän Kerho ihan purjeessa, tokan ja kolmannen Blues peruutteli ja peluutti koko nippua punasen ja oman sinisen välissä...

Se mikä ottelussa oli hienointa, oli tietysti se, että niin kovin kuin täällä uhottiin Bluesin "fyysisyydellä", en nähnyt yhtäkään oikeaa Blues-taklausta. Sen sijaan kotijoukkue pommitti useampaan kertaan a´la Mäkiaho & Eskelinen.

Jos taas Bluesin "fyysisyydellä" on ennen peliä viitattu Pihlströmin tökkimisiin, niin...

Paska peli.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Re: Ihan hyvä peli

Viestin lähetti Cannibal
Repesin täysin Kolanosin reaktioon sikakatsomon "tsiken" huudoista...hyvä, että on tuollaista pientä kommunikointia yleisön kanssa!

Miten se sitten reagoi?
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Re: Re: Ihan hyvä peli

Viestin lähetti Juhaht
Miten se sitten reagoi?
Naureskeli ja kaiveli pippeliään.

Ringbon vihelteli pari ihan oikeaakin tuomiota, mm. sen Eskelisen tyhmän estämisen omassa päädyssä ylivoimalla. Sitten se typerys kyllä vihelteli muuten ihan mitä sattui ja kelle sattui tasaisesti. Huono on hän. Tosin linjatuomarit eivät olleet yhtään parempia, että sikäli Ringbom oli oikeassa seurassa.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Joo, mitäs tästä sanoisi.
Ei jostain syystä harmita vaikka voitto oli omissa käsissä, kolmannen erän alun blackoutin takia Blues menetti kaksi pistettä.

Kerho oli piristävän fyysinen, fyysisempi osapuoli tänään. Kiva että Blueskin saa vastustajan pelaamaan astetta fyysisemmin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Re: Re: Ihan hyvä peli

Viestin lähetti Rontti
Naureskeli ja kaiveli pippeliään.

Kaveri siis selvästi rakastaa Vopatin tapaan sikakatsomoa? Jumaleissön Blues, maalilla pieleen tulosveto! 1-2 olisi kelvannut.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Viestin lähetti Tommy
JKerho oli piristävän fyysinen, fyysisempi osapuoli tänään. Kiva että Blueskin saa vastustajan pelaamaan astetta fyysisemmin.

Kertsihän pelasi tänään normaalia pehmeämmin minun silmääni. Pari hyvää taklausta, mutta enemmänkin on tällä kaudella nähty noin keskimääräisesti.

- olipa paska peli, varsinkin kaksi ensimmäistä erää, tosin Blegiltä hyvää räkäkiekkoa ja sumputusta

- Holden... uhh

- Laakkosella meni kaikki käteen

- Rita ja Setzi suht pirteitä esityksiä, oikeastaan ainoat selvät plussat

- Nortilta aika nihkeä matsi, ensi kerralla paremmin

- Hurme ja Töykkälä parhaita Bleg-jannuja, sitten ehkä... ööö...

- Blegin ykkönen jätti aika valjun kuvan itsestään, tosin kuvasi hyvin pelin kulkua
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös