Malla

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - ei sen enempää
Tämänpäiväinen (29.4.) Aftonbladet tietää kertoa:

" I går skrev Michael Holmqvist NHL-kontrakt med Anaheim Mighty Ducks.
Värde: 13 miljoner kronor."

Tämähän oli jo tiedossa, että Honkken lähtee...
Kiitos näistä vuosista!
 
Viimeksi muokattu:
\\\"Hunajata, hunajata..\\\" ♥

pygmalion

Jäsen
Myös TPS varmaankin kiittää. Ellei matkassa ole poikkeuksellisia sopimuskiemuroita, TPS nimittäin kuittaa Honkenista täyden NHL-korvauksen. Tullee tarpeeseen sekin dollarikasa. Kyseessä on melko harvinainen tapaus, harvan ulkomaalaispelaajan kohdalla käy näin. Kaiken kaikkiaan Holmkvist oli siis Tepsin kannalta melko hyvä investointi: kohtuulliseen hintaan saatiin takuuvarmaa yritystä ja tasaista suorittamista, yksi mestaruusmaali ja yksi huippukausi. Ja kaupan päälle vielä hieman rahaa takaisinkin.

Hieno homma, että johtoportaalla ja valmennuksella riitti kärsivällisyyttä miehen kanssa, kun meillä kannattajilla usko ei ihan aina kestänyt.

Myös täältä hatunnosto Honkenille, kiitokset ja onnentoivotukset tuleviin koitoksiin. #24 on tyylikkäimpiä viime vuosina Turussa oleskelleista pelimiehistä, sekä kaukalossa että sen ulkopuolella.
 

Will99

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Canadiens, Islanders, Pool
Joo, on kyllä ihme, että meikäläinen on täällä kehumassa Holmqvistiä ja jopa seurajohtoa, mutta mies kyllä todisti menneellä kaudella olevansa pelimies. Vielä toissakauden jälkeen olisin ollut enemmän kuin iloinen, jos #24:stä olisi päästy eroon.

Nyt on fiilikset kyllä päinvastaiset eli olis saanu mun puolesta jäädä ehdottomasti. No nyt ei sitten muuta kun onnea NHL-uralle!
 
Matkalla jonnekin, vaikea sanoa minne.

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tack så mycket, Honken!

Onnea vaan Honkenille jatkossa! Toivottavasti tulet vielä joskus takaisin Tepsiin. Lycka till!

Niin se vaan sekin peluri lunasti niitä lupauksia, kunhan jaksettiin odottaa. Yleensäkin olen sitä mieltä, että pelaajia ei pidä tuomita yhden eikä kahdenkaan kauden perusteella. Oikeassa valmennuksessa pelaajat ottavat jo yhden kauden aikana huimia harppauksia eteenpäin. Joillakin se vaan kestää kauemmin.

Jos katsotaan nykyistäkin rosteria ensi kaudelle, niin Jursi tekisi tuolla porukalla ihmeitä. Uskon vahvasti, että myös oppipoika J. Koivu (paha kyllä mennä pojittelemaan juuri miehen ikään päässyttä herraa, josta onnittelut btw!) on kykenevä luotsaamaan Tepsin taas uuteen nousuun.

Ei muuta kuin Nurmisen Kaitsulle tai vastaavalle tykille soppari kouraan, niin joukkue on valmis ensi kauteen. Tai no, onhan siinä vielä parille pakillekin tilaa. Joka tapauksessa olen erittäin optimistinen tulevan kauden suhteen pelkästään sen takia, että nyt siellä on valmentaja, jolla on myös auktoriteettia.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Re: Tack så mycket, Honken!

Viestin lähetti champselyse
Ei muuta kuin Nurmisen Kaitsulle tai vastaavalle tykille soppari kouraan, niin joukkue on valmis ensi kauteen. Tai no, onhan siinä vielä parille pakillekin tilaa.
...ja parille muullekin pelimiehelle. Jaan kyllä odotuksesi ensi kaudesta, sillä joukkueessa on nyt tekemisen meininki. Jukka on tuonut heti ryhtiä. Toivottavasti Ruissalossakin löytyy punainen lanka.

Honkenille kiitokset menneistä kausista ja onnea NHL:ään.
 
"Jos joskus eksyt nuorison suosimaan olutkuppilaan, varo koskaan menemästä Karhun ja pennun väliin."
- Reijo Mäki -

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat
Kiitos Honkken mestaruusmaalista ja tämän kauden esityksistä.
Tervetuloa takaisin jos ura ei urkene NHL:ssä.

2 tuntia 23 minuuttia ja matka kohti Turkua alkaa.........
 
"235 Saku ja Mikko Koivu ratkaisijoina": YLE Teksti-tv:n etusivu 8.12.2006
"235 Koivut veivät joukkueensa voittoon": YLE Teksti-tv:n etusivu 21.2.2007.

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Kiitos Honkkeli!

Kiitos mestaruusmaalista ja kaikesta, olit viimeisen kautesi todella TPS:n näköinen pelaaja. Uskomaton nousu ikuisesta lupauksesta TPS:n parhaimmistoon. Anteeksi, että epäilimme, että jäät ikuiseksi lupaukseksi. Onneksi näytit meille närhen...

Onnea Ankkoihin ja tervetuloa takaisin sitten joskus.

"On pärkeleen kiva olla täällä" -Mikael Holmqvist
 
Suosikkijoukkue
TPS
Jostain kumman syystä Honkke on ollut suosikkipelaajani näinä tps:n aikoinaan. Kiitos vaan todella paljon ja onnea nhl-uralle. Ja jos hommat ei luista niin olet aina tervetullut takaisin tepsiin.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Onnea Honkkenille valitsemalla tiellään. Olisin tämän ns. köyhän miehen Forsbergin ihan mielelläni vielä täällä nähnyt. Onneksi ainakin nyt saatiin ihan hyvin rahaa, kun tuonne NHL:ään siirtyi. Tällaiset pienet antipenailut nostavat vähän mieltä näinä synkkinä aikoina.

Kiitokset vielä Honkkenille näistä vuosista ja tervetuloa jossain vaiheessa takaisin.
 
www.tps-kannattajat.net

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman mafia, Uplause, HC TPS
Honkenin poistuma on ikävää sikälikin että kaukalon ulkopuolella jamppa oli yksi TPS:n ykköshenkilöitä. Onko kukaan koskaan nähnyt tätä kaveria huonoilla fiiliksillä?
 
Jaa-o, jaa-o. Kyllä?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy