Hokki-KalPa la 19.2.2005

  • 4 486
  • 23

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Jokohan Vimpelinlaaksossa saadaan 1500 rikki. Timosen tasoisia pelimiehiä ei siellä ole usein nähty.

Kalpan peli kulkee, vaikkakin Bobbamies meinasi sarjakärjen pysäyttää torstaina. Hokki ei ole pelannut syksyn hurmiossa viime aikoina, mutta Kalpa sytyttää varmasti kajaanilaiset.

Ihme on jos repeää yli kaksi maalia suuntaan jos toiseen.
 

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
NHL-kiekkoa part II

Tätä päivää on odotettu kuin lehmä kesää, kun jäälle liukuu Hokin lisäksi sellaisia nimiä, kun Timonen, Hall, Mustonen, Kaartinen, Ahosilta, Hämäläinen, Suhonen, Kenig, Kuivalainen... On todella mielenkiintoista miten Hokki pystyy laittamaan kampoihin. KalPa on kulkenut viimeaikoina voitosta voittoon. Vastustajan verkko on pölissyt aikalailla ja viimeisessä neljässä pelissä on omissa puolestaan soinut vain neljä kertaa. Materiaalia KalPalla on jo nyt liigaan asti. Kun joukkueessa pelaa vielä pari NHL-statuksen miestä ja pari Kajaanilaisille erityisen tuttua kaveria, niin kyllä pitää jo ihmetellä, jos ei Vimpelinlaakso ole tupaten täynnä tänään.

Hokin peli on alkanut vihdoin löytää kiskojaan (torstaista tv-peliä kun ei asennevamman takia lasketa). Hokin materiaali on selvästi tämän päiväistä vastustajaa keveämpi paperilla, mutta Vimpelinlaakso ja taisteleva Hokki ei ole kenellekkään helppo paikka pelata. Nyt akselin Suutarinen, Appel, Junnila, Räikkönen ja Happo on otettava viides vaihde käytöön, jolla otetaan viimeinen askel kohti pudotuspelejä. Viljasen Rolle on löytämässä itsensä ja totutun hirmuisen asenteen kentällä. Forsbacka ja Haverinen ovat nostaneet osakkeitaan viime peleissä mukavasti ennakkoluulottomalla pelillään (näiden herrojen panoksella kaatui TuTo keskiviikkona).

Puolustajista Korteleisen peli on alkanut loksahtaa mukavasti näin kevään kynnyksellä kohdilleen. Miehen liike on parantunut selvästi ja ilmeisesti sitä myöden myös itseluottamus, sillä mies uskaltaa vihdoinkin pelata kiekkoa odotusten mukaisella tavalla. Hovi on ollut koko kauden maalilla jäätävän hyvä. Sillä osastolla ei hätää ole.

Maalinteko on kuitenkin ollut edelleen todellista tervan juontia joulukuusta asti. Eniten tämä näkyy Hokin umpisurkeassa ylivoimapelissä. Kiekko ei ylivoimalla liiku vaan päätä hakataan vastustajan seinään jatkuvasti, kun kiekko yritetään viedä yhden miehen voimin vastustajan päätyyn asti. Mistä apu tähän sektoriin??? Mikäli tänään pisteitä aiotaan ottaa joku poppakonsti on kehitettävä ja puolustuksen on oltava kunnossa. Vastaiskuista isketään kolme kassia. KalPa jyrää väkisellä myös samat kolme pinnaa. Hovi torjuu 48 laukausta ja valitaan yksimielisesti kentän parhaaksi.

Ai niin... Tuppuraisen, Koivun ja Heikkisen puuttuminen pelaajistosta on erittäin ikävä asia. Mutta niillä mennään ketä on.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Eipä tuohon Zorin ennakkoon ole paljoa lisättävää... Hokilla on mahdollisuudet vaikka Kalpa todella kova onkin. Ei voi jättää väliin, pakko mennä hallille.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Hall ja Timonen poissa kokoonpanosta. Nhl-alkaa.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Max & Kasper - meidän pojat!

51.06 1-1 M.Kenig (Mustonen-Kaartinen) yv.

Klip-klap 5-3 vastaan. M.Kenig tökkää kiekon varmasti maaliin.

56.42 1-2 Ahosilta (K. Kenig-S.Suhonen)

Kasper Kenigin upea taistelu hyökkäyspäässä, Ahosilta pistää sisään.

59.53 1-3 M.Kenig (Mustonen) tm.

Mustonen malttaa syöttää M. Kenigille vielä parempaan paikkaan. Max huitaisee kiekon tyhjiin.

Upea nousu kolmannessa erässä rinnalle ja ohi. Osataan sitä Ilman Timosta ja Halliakin pelejä voittaa. Vaikeassa paikassa kaksi tärkeää pistettä runkosarjan voiton kannalta.

Niin Kimmo ja Adam olivat kylläkin Kajaanissa, mutta vain radion kommentaattorina.

edit: Hannes heitettiin toisessa erässä ulos, koska Jeke Pisto teki maalin, jonka nuija hylkäsi. Hannes otti "vähän" kierrosta.
 
Viimeksi muokattu:

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Todella hienoa jääkiekkoviihdettä Vimpelinlaaksossa tänään. Paljon vahtia, tunnetta, tilanteita ja erittäin hienoja torjuntoja. Kiitos siitä! Hokillakin oli omat paikkansa ratkaista ottelu, mutta paikkoja ei käytetty hyväksi. KalPa käytti lopulta omansa ja sillä selvä.

Ainoa paska juttu pelissä oli (tappion lisäksi) tuomari Sorakangas, joka oli tainnut pelata KalPan voittoa pitkäänvetoon. Tosi siistissä pelissä vihellettiin Hokille 12 pientä kakkosta. Peli oli sentään yksi kauden siisteimmistä! Minä en voi käsittää!!!

Ja olihan se vielä toinenkin huono juttu... katsojia vain 1197 kappaletta tämän tason ottelussa. Käsittämätöntä, hävettää!!!

Niin ja vielä kolmaskin, ku oikein mietin. Olisin todellakin halunnut nähdä Hallin ja Timosen kentällä. Sääli, että pojat jättivät pelin pelaamatta vaikka Kajaanissa olivatkin.

Viestin lähetti Brian Glough
edit: Hannes heitettiin toisessa erässä ulos, koska Jeke Pisto teki maalin, jonka nuija hylkäsi. Hannes otti "vähän" kierrosta.
Selvä maalivahdin estäminen. Hannes poltti päreensä aivan turhaan. Ainoa oikea tuomio Sorakankaalta tänään.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hokki oli tasakentällisin parempi tänään. Kalpa sai jauhaa niin paljon yv:tä, että on ihme, etteivät lukemat olleet suuremmat.

Ainoa oikea tuomio Sorakankaalta oli tuo maalin hylkäys. Hylätty maali tuli yllättäen Hokin ollessa av:lla. Tuomari voi olla huono tai hyvä, mutta näin vi***ti puolueellista piiparointia en ole ikinä nähnyt. Ainoa kerta kun olen koskaan näin sanonut, mutta nyt on pakko: Tuomari ratkaisi täydellisesti tämän pelin ja kiikutti tarjottimella pisteet Kuopioon. S****nan kyvytön paskahousu, jolle ei pitäisi ikinä pilliä antaa muuhun hommaan kuin mehun imemiseen...

Niin, enemmän maaleja tehnyt voitti, sitä ei voi kiistää.
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
KalPan kannattajilla on mutkattomat välit joukkueen kanssa ja kannattajille tieto Hallin sekä Timosen pelaamattomuudesta tulikin jo hieman ennen saapumista Vimpelinlaaksoon.

Jälkeenpäinkin ajateltuna on pieni yllätys kuinka selvästi etenkin Adamin puuttuminen näkyi pelissä 11/2 erän aikana.

Nauhalta KalPan hylätyn maalin nähneenä voin sanoa kajaanilaisille että "If you had watch the tape, get a life!". Kuten Jatkoajan otteluraportissakin kerrotaan, Papinaho työnsi Ahosillan maalivahdinalueelle eikä päästänyt häntä siitä pois. Hylkäämisestä tosiaankin käsittämättömän teki se että Hovi oli sillä hetkellä maalin toisella kulmalla eikä paikalleen "pakotettu" Ahosilta vaikeuttanut hänen torjuntatyöskentelyään millään tavalla.

Puolitoista erää oltiin alakynnessä mutta joukkue kokosi itsensä, näytti että se kykenee voittamaan vaikkei hallitsekaan koko ottelua ja otti lopulta näin ansaitun voiton Vimpelinlaakson aina pahasta kaukalosta.

Max Kenig voiton ratkaisi mutta The Pasi voiton JÄLLEEN KERRAN mahdollisti.


Tuosta Hanneksen ulosajosta vielä. Kovin on, etenkin suoritustasoonsa nähden!, Sorakangas arvonsa tiedostava kun suihkukomennus tulee noin kahden sekunnin kommenttien jälkeen.. :)

Eräs KalPan pelaaja kertoikin myöhemmin illalla että kannattajien samalla kuin Sami Kapaselle laulamansa laulun sävelellä Hannekselle osoittama suosio hänen aitoudestaan oli saanut tämän pelaajan repeämään vaihtoaitiossa nauramaan.
 
Viimeksi muokattu:

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Viestin lähetti Brian Glough
Kyllä on heppoiset perusteet hylätä maali.

Taasen täytyy myöntää, että pelin tiimellyksessä taisi putkinäkö iskeä. Ei tuossa olisi totta tosiaan mitään syytä hylätä tuota maalia. Mutta yhtä kaikki, KalPa voitti ja Hokki kärsi eilen ainakin yhtä paljon vääryyttä Sorakankaan tuomioista.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Mustis
Aivan käsittämätön tuomio....en näe tilanteessa mitään minkä perusteella maali olisi voitu hylätä....uskomattomia puusilmiä on melkoisen suuri osa näistä mestis tuomareista.

Siitä olen samaa mieltä, että maali olisi ilman muuta pitänyt hyväksyä. Säännöissähän sanotaan selvääkin selvemmin maalinhylkäämisestä: "... ellei puolustavan joukkueen pelaaja ole toiminnallaan fyysisesti estänyt hyökkäävän pelaajan poistumista maalialueelta..."

Kannattaa kuitenkin aina muistaa näissä kritiikeissä sekin, että tuomarilla ei ole (Mestiksessä) mahdollisuutta kelailla tilannetta videolta, vaan ratkaisu on tehtävä heti. Tässä tosin päätuomari näytti sijoittuneen ihan hyvin, mutta joutui varmaankin katsomaan juuri maalin toiselle kulmalle.
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Tässä kohtaa voisin kysyä, missä on JA:n toimittajan kirjoitus " Sikaileva Kapanen ajettiin ulos"
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Sumulle:

Ei kestänyt referee vanhemman jermun opastusta. Kapanen ei lyönyt, huitonut, keihästänyt ketään. Pari totuuden sanaa vain tuli Hannekselta suusta. Siinä sen enempää dramatiikkaa. Varmasti teidän Tamikin antaa välillä tuomarin kuulla kunniansa.
 

Kraztog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Ac Milan,ManU,KuPS, Penguins
Viestin lähetti Sumu
Tässä kohtaa voisin kysyä, missä on JA:n toimittajan kirjoitus " Sikaileva Kapanen ajettiin ulos"
Tuota odotin kuin kuuta nousevaa ja tulihan se sieltä!!:)
Videolla tosiaan selvempää selvempi maali,onneksi tuohon Kalpa ei kaatunut vaan nousi voittoon.Hokki ehkä kärsinyt tuosta tuomari linjasta enemmän kuin Kalpa.Hokin kolmos sija alkaa olla varma,kuten ennen kauden alkua veikkasin.
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Viestin lähetti Sumu
Tässä kohtaa voisin kysyä, missä on JA:n toimittajan kirjoitus " Sikaileva Kapanen ajettiin ulos"
Sumu saanut viestiinsä pituutta jo sen verran että tarvittu ihan pilkkuakin. Seuraava tavoite kokonaista kaksi lausetta mitäänsanomattomuutta? Pystyt siihen! Pystynhän siihen jopa minäkin.


Vimpelinlaaksossa tuli järjestyksenvalvoja juttelemaan "Onko teillä Kuopiossa ollut ongelmia vaasalaisten kannattajien kanssa?" kysyen. Eipä ole ollut kun "Suomen fanaattisimpia kannattajia" muistan Niiralan Montussa nähneeni yhdeksästä ottelusta vain yhdessä. Korjatkaa mikäli olen väärässä, sillä en ole noteerannut vaasalaista joukkuetta kuin sen kannattajiakaan ennen viime kevään purkauksia forumeilla joten KalPan kahdella ensimmäisellä Mestis-kaudella heitä on Kuopiossa saattanut vieraillakin ilman että siitä muistikuvaa olisi jäänyt.

Muistikuvaa ei ole jäänyt myöskään siitä että minkään toisen joukkueen kuin Sportin kannattajien mielestä Vimpelinlaakson järjestyksestä vastaavat olisivat "kusipäitä". Miksi he sitten vaasalaisten mielestä sellaisia ovat?

No, iti on tyhmä kun lapti ei taa tikkalia kun haluaa. Suomennos: Sportin kannattajat olivat ripustaneet lakanoita päädyn mainoslevyjen päälle. Järjestyksenvalvojien tullessa kertomaan että lakanoita ei ole sallittua ripustaa maksettujen mainoksien päälle, oli reagointi ollut "vaasalainen" tyyliin "haista sinä kurppa v...". Kun sääntö koski heidän yllätyksekseen myös heitä, hajosi protestiksi kaksi mainoslevyä joista toinen potkimalla. Siitä vaan Sportin kannattajat väittämään mustaa valkoiseksi..

[Muiden Mestis-joukkueiden kannattajilta moista tuskin lienee odotettavissa. Oli minkä joukkueen kannattajia tahansa, mikäli Kuopiossa tapahtuu vastaavaa niin vapaaehtoistyöntekijän kaveriksi tulee aika nopeasti palkattu ammattilainen joka tarjoaa paremman vastuksen. Ja hän tuskin tulee aivottomuuksia yhtä kauaa nöyrästi kuuntelemaan kuin hyvän harrastuksen takia hallilla ilmaiseksi(makkarapalkka) kansaa palvelemassa oleva talkoolainen. Kuopiossa kadun toiselta puolelta halliin nähden löytyy lisäksi kätevästi poliisiasema. Täällä sinne pääsee jo pullon jäälle linkoamalla. Sellainen vitun junttila tämä Kuopio on.]


Ja ketjun aiheeseen. Ottelu oli aika paljon samantyylinen kuin ensimmäinenkin Kajaanin kohtaaminen, ensimmäinen erä maaliton, kotijoukkue teki maalinsa toisessa ja KalPa oli takaa-ajajana lähes koko viimeisen kolmanneksen. Tällä kertaa Hokki hallitsi tosin kamppailun ensimmäistä puoliskoa enemmän.

Viihdearvoltaan Kajaanin kamppailut ovat olleet erittäin hyviä. Samaan kategoriaan laittaisin kuin Vaasan ottelut. Ja kyllä Joensuun pelitkin voisi kokonaisuutena samaan joukkoon nostaa. Pelejä on ollut mukava katsoa ja vastustajakin on elänyt peleissä tunteella mukana kuin ihmiset konsanaan. Mikkelin pelejä en tähän kategoriaan laskisi. Viime kevään finaalit kyllä, mutta ei se kärkikarvaajan lähes säännöllisesti syleilyyn ottamisen seuraaminen ole selväpäisen heteron hommaa, kuten sanonta kuuluu.
Mikäli yksi välieräpari olisi Jukurit-Hokki/Hokki-Jukurit niin suosittelen lämpöisästi mikkeliläiskannattajille matkaa arkenakin Vimpelinlaaksoon suuremmallakin porukalla.
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Viestin lähetti The Johtaja
Sumu saanut viestiinsä pituutta jo sen verran että tarvittu ihan pilkkuakin. Seuraava tavoite kokonaista kaksi lausetta mitäänsanomattomuutta? Pystyt siihen! Pystynhän siihen jopa minäkin.





Voi herranjumala sun kanssas. Linja yhtä laadukasta kuin ennenkin. Ilmeisesti sinulta on aivan liikaa vaadittu ottamaan kantaa itse aiheesta. Tosin kuin vaihteeksi menet tuolle perusprovolinjallesi. Eihän sinua edes kukaan ota tosissaan, kirjoituksistasi puhumattakaan. Jos joskus edes jotain asiasisältöä yrittääkin putkahtaa esiin, tulee lapsellista lässytystä ikäänkuin vastapainoksi. Mutta voiko yläasteikäiseltä itseään täynnä olevalta murkulta muuta vaatia.

Ilmeisesti sinä koet itsesi hyvinkin tärkeäksi kun pystyt suoltamaan noinkin pitkää tekstiä. Ilman järjen hiventäkään.

Ja tuosta Kajaanin jupakasta sen verran että olisihan siitä voitu hiljaakin olla mutta tosiasiassa siellä eräs järjestyksenvalvoja syystä tai toisesta käyttäytyi ammattitaidottomasti, jolloin eräs Sportin kannattaja kaatui selin katsomossa ja löi takaraivonsa aika pahastikin kynnykseen.

Muuhun ala-arvoiseen kirjoitukseesi en edes lähde muuta kommentoimaan.

Koitahan pärjätä kasvukipujesi kanssa.
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Viestin lähetti Sumu
Ilmeisesti sinulta on aivan liikaa vaadittu ottamaan kantaa itse aiheesta. Tosin kuin vaihteeksi menet tuolle perusprovolinjallesi.

Eihän sinua edes kukaan ota tosissaan, kirjoituksistasi puhumattakaan.

Mutta voiko yläasteikäiseltä itseään täynnä olevalta murkulta muuta vaatia.

Ilmeisesti sinä koet itsesi hyvinkin tärkeäksi kun pystyt suoltamaan noinkin pitkää tekstiä. Ilman järjen hiventäkään.

Ja tuosta Kajaanin jupakasta sen verran että olisihan siitä voitu hiljaakin olla mutta tosiasiassa siellä eräs järjestyksenvalvoja syystä tai toisesta käyttäytyi ammattitaidottomasti, jolloin eräs Sportin kannattaja kaatui selin katsomossa ja löi takaraivonsa aika pahastikin kynnykseen.

Muuhun ala-arvoiseen kirjoitukseesi en edes lähde muuta kommentoimaan.

Koitahan pärjätä kasvukipujesi kanssa.
Pelkästään jo yhden suosikkipelaajasi kotimaassa Intiassa lukutaidottomia on miljoonia lisää.

Yrityksenä ihan hyvä yrittää vaikuttaa muiden mielipiteisiin. Se, laskiko tuo kummanko osakkeita, on jokaisen itsensä arvioitavissa.

Osui ja (s)upposi.

Kirjoitin ammattikoulussa pitkän psykologian ja itseasiassahan asia on juuri päinvastoin. Tekstien pituus tulee riittämättömyyden tunteesta, "Riittääisiköhän tämä jo vai pitäisikö vielä yrittää keksiä jotain lisää ja jatkaa kirjoittamista hieman myöhemmin?". Lujalla itseluottamuksella pystyisi sivaltamaan myös timantinkovaa yhden lauseen pohdiskelevaa kolumnia, pakinaakin.

Minkä takia asiasta pitäisi olla hiljaa jos jokin asia ei ole kuten pitäisi? Vimpelinlaakson järjestyksenvalvojista olette itkeneet ainakin kahden reissun jälkeen. Oliko silloinkin kaikki vika yksinomaan järjestyksenvalvojassa? Ja toisen omaisuuden hajoittaminen oli vain luonnollinen jatkumo?

Kuten esimerkiksi siihen että hajoititte Vimpelinlaaksossa mainoksia? Eikös se kannattaisi nimenomaan mainita, Red Armyhan haluaa olla paha, pelätty ja ennen kaikkea vihattu?

Mobilat on siitä loistavaa että se tehoaa futaajan polvien lisäksi myös henkisiin kasvukipuihin.
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Mistähän se mahtaa johtua että Retu Almulla on aina vaikeuksia jokaisella paikkakunnalla jossa käyvät kannustamassa omiaan?

He pitävät itseään parhaina faneina, heidän omat kannustus laulut ovat niitä ainoita oikeita, heidän liput ja laput ovat ainoita oikeita, jos jollakin on jotain muuta,päällään tai päässään se on,perseestä.tai sitten se on provoa tai rasismia.

Kuitenkaan esim: meillä ei ole ollut pienintäkään ongelmaa Kajaanissa tai muilla paikkakunnilla järkkäreiden kanssa, ei edes Vaasassa,jossa heitä ei pahemmin ole näkynyt.

Eikä myöskään täällä Kokkolassa vierailleista Faneista ole ole ollut mitään ongelmia.
lukuunottamatta Red Armyä eikä heidänkään kaikkien kanssa,suurin osa järkevää porukkaa.

ps: enkä ole kuullut muiden joukkueiden fanien heitelleen pulloja ja mikä raukkamaisinta,heitellen kolikoita jäälle jo siitäkin syystä että jos se onkin "jumala" joka niihin kompastuu ja saa kulkuneuvokseen rullatuolin.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
He pitävät itseään parhaina faneina, heidän omat kannustus laulut ovat niitä ainoita oikeita, heidän liput ja laput ovat ainoita oikeita, jos jollakin on jotain muuta,päällään tai päässään se on,perseestä.tai sitten se on provoa tai rasismia.

Kuinka moni Hermes FC:n jäsen ajattelee että fan clubinne ei olisi paras kaikista? Laita vaikka "parhaat fanit" -äänestys sinne teidän sivuille. Veikkaan että Hermes fan club voittaa sen äänestyksen.

Tuo rasismikeskustelu on mielestäni liioittelua. Uskon ettei Vantaalla tai Kokkolassa niin idiootteja olla.
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti Shearer


Tuo rasismikeskustelu on mielestäni liioittelua. Uskon ettei Vantaalla tai Kokkolassa niin idiootteja olla.

Ihan liioiteltua. Ja varsinkin kun tuon asian on lausunut julki vain yksi(!!) ainut RA:n jäsen. Kukaan muu ei ole tuosta pukahtanut sanaakaan. Tässä on joko jotain henkilökohtaista tai sitten jotain suurta,en oikein tiedä mitä?No tämähän on keskustelupalsta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös