Hokki-Jokipojat to 10.3.2005

  • 2 582
  • 11

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hokki-Jokipojat 10.3.

Päätöskierroksella panosta ei ole enää kummallakaan. Hokille viimeinen verryttely ennen pudotuspelejä ja Jokipojille valmistava peli karsintoja varten.

Tästä syystä tuskin nähdään suuria tunteita puolin tai toisin. Ei jaksa uskoa, että kumpikaan joukkue satsaisi kovin paljoa peliin, jossa ei ole mitään voitettavaa, voi vaan tulla turhia loukkaantumisia.

Olisi ihan hauskaa, jos Hokki luisteluttaisi veräjän vartijaksi Mäkkelin, joka pelasi osan joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Kajaanissa Jokipoikien paidassa.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Joo, Mäkkeli maalille.. :)

Ei ole panosta ei, mutta molemmat joukkueet halunnee pelata kunnialla ja saada oman pelinsä hyvään kuosiin ennen kauden tärkeimpiä pelejä. Joten yritystä varmasti riittää ja puolustuskin lienee tiukkaa.

Jokipojille olis tässä pelissä tärkeää ottaa kunnon päänahka ennen karsintoja. Karsintoihin olisi hyvä lähteä voitto alla. Ja Hokki varmasti myös jatkaisi mielellään voiton siivittämänä.

Mielenkiintoista pelissä on nähdä se, että kuka pelaa Jokipoikien maalilla. Helmikuun parhaaksikin valittu Räisänen, vai Vaasassa hyvän pelin pelannut Reunanen? No, molemmat kylläkin uskaltaa laittaa maalille..

Nihkeen tiukkaa vääntöä veikkaan mä. Tasuria pukkaa.
 

punalamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki
Joo vähä erillainen peli varmaan mitä sillo alkukaudesta.Jokipojat on pelannu kyllä hyviä matseja lähiaikoina.Luulen et molemmat lähtee peliin kyllä ihan tosissaan.Hokki lähtee varmaan jo hakemaan tästä pelistä kunnon fiilistä pleijareihin ja jokipojat tietenkin karsintoihin. Luulis et Hovi pelaa maalissa ku viime pelissä pelas Simo Leinonen.Sais Hovikin hyvän tuntuman ennen pleijareita. Toivottavasti hyvä peli tulee.Veikkaan et hokki vie 4-3.
 

jokp75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Merkityksetön ottelu toki on kyseessä, mutta uskon että molemmat haluavat voiton alle ennen kauden tärkeimpien pelien alkua. Toisaalta Jokipojat voisivat lepuuttaa avainpelaajiaan (Brendl, Räisänen,Puruskainen) , mutta uskonpa että kaverit silti kentällä nähdään. Jokipoikien maalivahti tilanne on kyllä mielenkiintoinen. Räisänen on ollut koko joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja, mutta Reunanen otti hyvin koppeja tuolla vaasassa. Kumpi maalille nyt luisteleekin, niin hommansa kyllä hoitaa. Jokipojat hakee kuitenkin pisteet ja saa tärkeän voiton alle ennen karsintoja.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Hokin osalta olisi tärkeää saada onnistumisia ennen lauantaita.Laukausten laatu ja osoite on ollut hieman kadoksissa ja muutenkin tuo hyökkäyspuoli. Plejareissa tarvitaan tiivistä viisikkopeliä kummassakin päässä. joten hyökkäysten onnistunut päättäminen on ensiarvoisen tärkeää, paikkoja ei nimittäin kovin paljon tule,on siellä vastassa sitten Kiva tai Salamat
Lisäksi ylivomapeli ei kovin kaksista ole ollut Nyt on viimeinen hetki osoittaa,ainakin itselle, että nämä hommat on kunnossa.
Hovin luulisi vielä huilaavan.
 

JLei

Jäsen
Kokoonpanot on näköjään julkaistu. Jokipoikien kokoonpano näyttää varsin poikkeukselliselta, sillä ainoastaan Lahtisen johtama kolmonen on jollain lailla normaalikoostumuksessa. Ahvenainen on nostettu ykköseen ja kakkosketjun laidalle nousee Janne Häikiö.

Kaikista poikkeuksellisin on maalivahtiosasto, jonka hoitavat Pekka Sorsa ja Juuso Oinonen. Sorsa on ollut tällä kaudella aikaisemmin kokoonpanossa kerran, eikä pelannut silloinkaan. Oinonen on ensimmäistä kertaa edustusjoukkueen kokoonpanossa.

Saa nähdä, miten varamiehinen Jokipojat pärjää Hokille, joka näyttää olevan hyvin pitkälti normaalissa kokoonpanossa.
 
Viimeksi muokattu:

Afan

Jäsen
Heh. Teksti-tv:n mukaan Hokin pelaava maalivahti on Sasu Hovi ja Jokipon tämä JLein mainitsema 16-vuotias Juuso Oinonen. Tasaväkinen kamppailu luvassa tai sitten ei...

EDIT: lisätty unohtunut sana lauseen keskelle.
 
Viimeksi muokattu:

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Mielenkiintoinen, perin mielenkiintoinen toi Jokipoikien kokoonpano. Onnea matkaan.

Hyvä, että noi nuoret jannut saa kokeilla mestistä..eihän siinä mittään. Antaa muitten parannella vaan vaivojaan rauhassa..on sitten karsinnoissa iskussa.

Mutta laitetaan vielä veikkausta ja suurta yllätystä.. Jokipojat venyy ja paukkuu tänään tasuriin! :)
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Ei helvata. Tästä tulee hauskaa (tai sitten ei). Ari Reunaseenkin lienee iskenyt flunssa tai "flunssa". Riutan ja Ahtosen ois kyllä kanssa vielä voinut jättää loukkaantumisen pelossa kotiin, jos kerran tälle linjalle lähdettiin.

Toisaalta ihan ok, että Sorsalle annetaan nyt vuoro torjua. Kaverihan oli vielä loppukesästä Jokipoikien kakkosvahti, mutta huomasi lopulta (oletan, että aika selväksi pettymyksekseen) torjuvansa koko kauden A:n ykkösdivarissa. Pääsee siis edes kerran tositoimiin.

Kakkosvahtina sitten Juuso Oinonen. Kaveri on syntynyt 28.12.1988 eli ikää juuri ja juuri yli 16 vuotta. Lienee nuorin Mestis-pelaaja tällä kaudella?
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Surkeaa Hokki , jos asenne ei muutu
noutaja (Lehkonen ja Tuto) tulee ensimäisellä kierroksella
kolmessa ottelussa.
Ylivoimapeli edelleen surkeaa, viisikkopeli ei toimi, laulaukset ei mene edes maalia päin, puolustuspeli ;sarja virheitä, hyvä että oli Hovi maalissa.
Ei todellakaan hyvältä näytä.
Jokipojat ;selvittänee karsintasarjan,kun vielä pelimiehet tuee kuntoon viikon aikana, asenne aivan eriluokkaa kuin kotijoukkeella, yritystä ja taistelua riitti.
Hokilla ketju Räikkönen, Papinaho, Forsbakka , Kolekilta hyvä oivallus,voi olla jatkossa hyväkin juttu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös