daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
Tälläinen ajatus on pyörinyt mielessä jo pitemmän aikaa, että voisiko tuota Hokin peliasua muuttaa jotenkin mielenkiintoisemmaksi.
Tuo kirkkaan punainen, kun ei ainakaan minun silmään näytä juuri miltään.

En väitä, että peliasun uusimisella saataisiin niitä sponsori ym. rahoja juurikaan lisää, mutta tiettyä vaihtelua se kuitenkin toisi tullessaan, kun Hokin toimintaa on muutenkin päivitetty nykypäivän tasolle.

Sitten asiaan, aikaisemmin Hokin peliasun hallitseva väri oli sininen, josta kyllä pidin kovasti, sitten taidettiin ensimmäinen Mestis-kausi pelata sinisillä paidoilla ja punaisilla housuilla, kunnes siirryttiin käyttämään kokopunaista asua.

Mitään radikaalia muutosta asu ei varmaan kaipaa, mutta jotain kuitenkin.

Ehdotankin aluksi, jos tuo punainen halutaan välttämättä säilyttää päävärinä, niin asu olisi astetta tummempi ja numerot/nimet selkäpuolella sinisellä ja kypärän värikin voisi olla joku muu,kuin valkoinen.
Lyhyesti, sinistä väriä asuun lisää, onhan Hokin logossakin kivasti sinistä.

Kertokaa hyvät palstaveljet/siskot mielipidettä asiaan ja jos joku hallitsee noita kuvankäsittely ohjelmia, niin tänne vaan linkkiä väriyhdistelmistä, niin katsellaan niitä yhdessä.

Ja sovitaan vielä, että kenenkään ehdotusta ei tyrmätä heti alkajaisiksi, vaan jutellaan asiasta leikkimielisesti ja rakentavasti.
 
Pro: Avoimet sarjat

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
Sen verran vielä, että onhan tuohon pelipaitaan tullut vähän sinistä lisää aikaisempiin vuosiin verrattuna, pieniä asioita nämä tietenkin ovat kokonaisuudessa, mutta erottuisi ainakin enemmän tuosta "Liiga-Sportin" asusta, olkaa hyvä ja jatkakaa, niin ei poistu tämäkin ketju sinne suureen "bitti-avaruuteen".
 
Pro: Avoimet sarjat

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
a) vastahan nuo pelipaidat muuttui taas täksi kaudeksi, ja siinä hötäkässä logo hävisi näkymättömiin...Logo takaisin keskeiselle paikalle, kiitos! Hokin logo on idealtaan erittäin hyvä, sitä on turha piilotella.

b) Minä taas en innostu sinisen ja punaisen sekoituksesta. Siniset paidat ja punaiset housut on niitä viimeisiä, joita haluaisin nähdä. Punainen on hyvä, joskin sävyssä voisi tosiaan olla pohtimisen paikka. Tosin eipä tuo ole itseä oikeastaan haitannut.

Ois ihan hienoo, kun saatais Kajaaniin sellainen pieni fanikulttuurin poikanen, jotta vois järjestää hallilla tai vaikka oikeasti torilla sellainen "Punainen tori"-tapahtuma vaikka kauden avajaisiksi, jossa joukkue esiteltäisiin ja niin pelaajat kuin yleisökin olisi kaikki punaiseen pukeutuneena!
 
"Saa olla välipäivät rauhassa, kun ei ole maaleja, mitä käydä läpi" (Antti Virtanen, 28.9.2010, JYPin kolmen perättäisen nollapelin jälkeen)
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy