Virtala palannut normaaleihin harjoituksiin, ykkösketjun keskelle - laidoilla Toivo ja Niskakangas. Olkapään kanssa ilmeisesti ollut pientä vammaa, toivottavasti pysyy nyt kunnossa.
Sikäli huojentavaa kuulla, että ei ole enää se sama nivusvamma vai mikä helkkari sillä pari kautta paskana olikaan. Vaikka tässä toistan aika pahasti itseäni, niin toivottavasti Snädä pysyisi kasassa. Hokin kaltaisella seuralla ei ole yksinkertaisesti varaa istuttaa ykköstähteään koko kautta katsomon puolella.

Tulosyksikköön olisi vielä hyvä saada joku kovemman luokan pelimies. Alempiin ketjuihin on tarjontaa etenkin jos Fofa ja vielä tämä KalPan Kouvalainen saisivat sopimuksen. Manninen olisi kova sana, mutta jos ei ole saatavilla niin onhan tuolla markkinoilla vielä ihan kelpo pelimiehiä tarjolla.

Toisaalta kun miettii, niin tällä hetkellä Hokissa on jo aika paljon sen luokan kavereita, jotka eivät ihan nälkäpalkalla pelaa. Seppänen, Rantanen, Virtala, Da Costa ja Guttig nyt noin muutaman mainitakseni. Eli voi olla että budjetissa ei tilaa ole kuin juuri ehkä Fofalle ja Jakelle. Toivottavasti kuitenkin tilaa olisi juuri Manniselle, vahvistaisi kummasti tuota joukkuetta eikä välttämättä olisi mikään kovin kalliskaan pelaaja.
 
Perjantain peliin ja tämän viikon harjoituksiin Kalpasta Liedes ja Kouvalainen. Liedes mielenkiintoinen voimahyökkääjä.
Kouvalaisen kyllä soisi jäävän nyt loppukaudeksi, sen verran vakuuttava oli kaveri viime perjantaina Kajaanissa. Liedes sen sijaan lienee niitä pelaajia, jotka ovat juuri siinä rajoilla että mahtuvatko KalPan kokoonpanoon vai ei. Mielenkiintoinen lisä joka tapauksessa, raamit (191/96) nyt kaverilla on ainakin kunnossa.

Jos kaikki olisivat Virtalaa myöten pelikunnossa, niin ketjuja voisi hahmotella tähän malliin:

Niskakangas - Virtala - Toivo
Guttig - Da Costa - Kouvalainen
Fofanov - Karppinen - Koivisto
A. Heikkinen - Humaloja - Liedes
+ Hiltunen, Pyykkönen, Kurkinen, Klemetti

Rantanen - Santanen
VA Leinonen - Hyvärinen
J. Heikkinen - VV Leinonen/Makkonen
VV Leinonen/Makkonen - Määttä

Seppänen - Tolonen

Ykköseen voi mielihyvin uhrata kaksi rightia, Virtala tarvitsee vierelleen kavereita jotka laittavat laattaa pussiin kovalla prosentilla ja Toivo-Niskakangas parivaljakko täyttää nämä kriteerit. Kouvalaisen nostaisin ranskalaisten viereen rymistelemään ja tekemään sitä likaista työtä, kun patonkipojat vastaa viimeistelystä. Kolmonen sitten tuohon muotoon missä se viime pelissä oli (toimi silloin hyvin), pelkona vain että kuka tekee maalit. Jos ja kun Liedes palaa KalPaan, niin sitten vaikka Hiltunen katsomosta taitavampana kaverina kolmoseen ja Koivisto rymyämään nelosen laitaan. Pyykkösen ja Klemetin heittäisin ainakin alkukaudeksi nostamaan A-junnut Mestikseen (vai Suomi-sarjaan?). Kurkinen rotaatiopelaajan rooliin, myös Pyykkönen pystyy sen roolin hoitamaan.

Puolustuksessa meillä on hyvin laajuutta, sillä noista kahdeksasta pakista ainakin seitsemän ovat Mestis-tasolle hyviä pelimiehiä. Määttä sitten A-junnuihin ja jos isompaa loukkaantumiskierrettä tulee niin KalPastakin liikenee noita Lyytisiä ja Rissasia lainalle. Itse pakkipareissa jako on tehty aika selväksi.

Ylivoimalle on mahdollisuus rakentaa kaksi toimivaa kentällistä.

1. Toivo - Virtala - Rantanen
Niskakangas - Santanen

2. Guttig - Karppinen - Kouvalainen
Da Costa - J. Heikkinen

Ykkösylivoimassa Anssi maskiin kuten Suikkasen aikoina, Virtala pyörittää oikealla ja Toivo-Niskakangas kaksikko on valmis ampumaan suoraan syötöistä. Santanen pelaa viivalla Niskakankaan kanssa ja toimittaa kiekkoa maalille. Kakkosylivoimassa Karppinen hoitaa aloitukset + osittain pyörittää peliä, Kouvalainen maskiin, Guttig maalilla/laukojana, Da Costa valmis ampumaan suoraan syötöstä ja Jake katsoo että kiekko pysyy siniviivan paremmalla puolella ja lähettelee kiekkoja maalille.

Ei tarvitse Mattilalla yhtään miettiä koostumuksia kunhan käy vaan täältä lukemassa ne. Yksinkertaista?
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Perjantain peliin ja tämän viikon harjoituksiin Kalpasta Liedes ja Kouvalainen. Liedes mielenkiintoinen voimahyökkääjä.
Kas, kas... Rupesivathan ne lyhyemmät stintit Mattilallekin maistumaan.

Joo - happamia ja silleen...
 
Minäkö tyhmä - nyt en ymmärrä!?

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kukaan ei ole vielä pistänyt näitä tänne.
Poimin Hokin kokoonpanon facebookista.

1. Kenttä:
Arttu Heikkinen - Teemu Virtala - Riku Toivo
Anssi Rantanen - Casper Santanen

2. Kenttä:
Anthony Guttig – Teddy Da Costa – Arttu Niskakangas
Ville Hyvärinen – Jussi Makkonen

3. Kenttä:
Pasi Kouvalainen – Miska Humaloja – Timo Hiltunen
Veli-Antti Leinonen – Jarkko Heikkinen

4. Kenttä:
Heikki Liedes – Veikko Karppinen – Samu Pyykkönen
Ville Määttä – Antti Kurkinen (13. hyökkääjä)

Maalivahdit:
Teemu Seppänen (AM) – Tuomas Tolonen


Matsi näkyy ilmaiseksi täältä.

Tietääkö joku syyn poikkeukselliselle ottelun alkamisajankohdalle? Tietääkseni sponsoreille yms. tarjottiin ateriat tänään, jos sillä on väliä? Suomi-Espanja peli on varmasti suurimmalle osalle kannattajista se päivän huipentuma ja suurta yleisöryntäystä tuskin nähdään, vaikka kyllähän vastustajakin on ihan mielenkiintoinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy