Hjalliksen kommentti

  • 3 151
  • 14

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Satuin istumaan Raksilassa juuri Hjalliksen edessä ja kuulin kun mies totesi toisen erän loppuhetkillä: "vois alkaa pojat tappelee", jota vieressä istuva Jokeri-organisaatioon kuuluva säesti: "Joo, vaikka Heiskanen vois ottaa ja kumauttaa kun tilaisuus tulee. Vaikka voitto tulee (Kärpille), niin oppiipahan että ei oo kivaa ku tekee kipeää."

Tämä Jokerien harrastama sikailu on siis juurtunut todella syvälle koko seuran kulttuuriin.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Lare

Oletkohan nyt aivan tosissasi...kuulostaa todella kaukaa haetulta. En usko, että tuon tason miehet juttelevat tälläisiä juttuja oulun jäähallissa, oululaisten fanien keskellä. Et kai liioittele tai muunna totuutta, niin paksulta tuo kuulostaa.
 

Akseli

Jäsen
Kiinnostaako Hjallista muka oikeasti mitä muut ajattelee.
Kyllä tämä maailma taitaa pyöriä herra Harkimon ympärillä.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Totta se on

Tämä on totta joka sana. Etäisyyttä Hjallikseen minullla oli n. metri, eli olen kyllä varma siitä mitä kuulin. Itsekin siinä kovasti kummastelin, kun tämän kuulin. Tuskinpa heillä oli tarkoituksena, että joku heidän kommentin kuulisi ja vielä vähemmän he taisivat haluta, että asia leviää yleiseen tietoisuuteen.

Vielä kun olisi ollut nauhuri mukana, niin lähtisi keskustelu YLE:lle, maikkarille, STT:lle.. :)
 

-FlaMe-

Jäsen
Viestin lähettänyt käyttäjä Lare
Vielä kun olisi ollut nauhuri mukana, niin lähtisi keskustelu YLE:lle, maikkarille, STT:lle.. :)

Niin, ja kun nauha alkaisi pyöriä Hockey Nightissa, saisi Hjallis rangaistukseksi 10 ottelua kestävän maailmanympäryspurjehduskiellon ja Heiskaselle annettaisiin 5 ottelua ihan muuten vaan (tähän sitten paljon "grinejä")..
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Lare

Aika uskomatonta todellakin ja varsinkin tuollaisten miesten suusta. Mahtaako olla yleistäkin sillä kaikki me olemme ihmisiä...luomakunnan julmimpia petoja.
 

Isokissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä Hjallis jatka vain samaan malliin.

Oli muuten Kärppä valmentajalta kova kommentti urheiluruudussa: " 2 erässä Jokereilta 27 päähän kohdistunutta taklausta" Missä Urpo, missä tuomarit?

Odotan mielenkiinolla huomista HN ottelua.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Vastakuitti

- Jos numeroita kerrotaan, niin meitä vastaan tehtiin 48 koukkua tai mailalla hakkaamista, nakkasi Westerlund takaisin.Soneraplaza.

Joten luulisi täälläkin ymmärrettävän että kyseessä on vain ja ainoastaan play-offseihin kuuluva tuomareiden psyykkaus.

Onneksi olkoon Kärpille, muuten. Taitaa Kärpät olla se yllättäjä tämän vuoden pleijareissa, kun ei näytä Ipakaan yllättävän.
 

jyyra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
hjalliksen enkelit kyllä yrittivät kovasti näyttää mitä on kova peli, ei vaan oikein toiminut kun Kärpillä paria tilanetta lukuunottamattaa piti pinna. salminen otti yhden tyhmän kostojäähyn, muuten jokrut purivat omaa purkkaansa. leuaton mies lähti paikalta leuka väpättäen, muka kattoon suomi-englaanti potkupallopeliä, kova oli kiire. joo joo, odotan huomiosta.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jatkoajan otteluraportti

Noh, pistetäänpä nyt tämä tähän. <A HREF="http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?ottelu=1292&versio=raportti">Linkki Jatkoajan otteluraporttiin.</A>

Varmaan ne 48 kpl mailahäirintää olisi löytynyt myös Kärppiä vastaan (sen 27 kpl päähän kohdistuneen taklauksen lisäksi).
 
Viimeksi muokattu:

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
IHME PASKAA...

Uskomatonta, että jaksatte tommosia kirjoittaa, kun on jo voittokin tullut. Itselläni ei narrien voitto tai tappio juurikaan nappaa, mutta ihmettelen kaikkea tuota itkua, minkä Kärppien voitto on aiheuttanut...OK, Hjallis on entinen IFK-fani, eli voi olla noin sanonutkin, jotta narrit saisi lisää IFK:n sika-statusta itselleen, mutta silti, ihmettelin jo Heikkilän nyyh nyyh puhetta, mutta että lisää itkua kuuluu, sitä ihmettelen.

Kaikkihan pleijareissa kovaa pelaa, kaikki roikkumiset ja koukkimiset pois pitäisi ottaa, taklauksien poistaminen on jääkiekon tappamista, oikeastaan Turussa ja Kehä III:n sisäpuolella pelataan anti-estämiskiekkoa nykyään, mutta ei siitä itke kuin pari fania, joita täällä sen jälkeen haukutaan huonoiksi häviäjiksi, IFK voitti tänään, en siis ole huono häviäjä, vaan kunnon lätkän kannattaja. En ringeten.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Niinpä niin....

Tuo oli loistava heitto tuo "Turussa ja Kehä III:n sisäpuolella pelataan anti-estämiskiekkoa nykyään", niinhän se tietenkin on että muualla maalla pelataan puhdasta kahvakiekkoa ja Jokerit, IFK, Blues sekä TPS pelaavat oikeaa kiekkoa. En voi kun nauraa, kaikki joukkueet kahvaavat, niin IFK, Jokerit, Blues, kuin TPS:kin. Kyse on vain määrästä. Esim. TPS ohjauspeli perustuu puhtaasti kahvaan, Jokerit vieraissa(mitä olen nähnyt tällä kaudella) pelaa puhdasta suokiekkoa, jne. Mitä tulee kovaan peliin, olen henkilökohtaisesti kyllä Tapparan nähnyt pelaavan liigan kovinta peliä, siis sitä puhdasta ja kovaa. Laitan perään, ettei kukaan vedä hernettä nenään, että ensinnäkin olen nähnyt eniten Tapparan matseja, kuin muitten seuroja. Ja tietenkin myös Tappara kahvaaa, mutta erinäköistä, kun isot miehet kahvaavat.

Mitä tulee Jokereitten sikailuun, niin eipä taida olla uutta ettei hermot kestä tässä joukkueessa. Ei osata hävitä kunniakkaasti. Nyt tietenkin joku voi heittää taas jotain "pelkkää taktista psyykkausta", mutta sanoisin että aika sontaa tommonen, mitä psyykkausta on, jos hermo pettää kun ollaan häviöllä, silloin vaan kaatuu jäähyihin(ja kaatuisi pelikieltoihin, jos niitä uskallettaisiin antaa). Ei tuommoisella taktiikalla pelotella nykykiekossa, ehkä joskus 70-luvulla isot kanukit pystyivät suomalaisia pelottelemaan, mutta ei enään sekään onnistu.

Ja lopuksi, olisi mukava nähdä playoffsissa vielä Tappara-Jokerit ja katsoa, jos Jokerit sortuu samaan sikailuun, meillä kun on yksi turha pelimies, joka varmasti voi palauttaa Jokerien pelaajat takaisin linjaan. Tuomarit kun eivät tunnu uskaltavan rankaista sikailuista, niin jonkun se on tehtävä.
 

velho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiat HIFK:lle
Tietääkö kukaan?

Mitkä mahtoivat olla Hjalliksen kommentit eilisen TV-matsin jälkeen?:D
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Re: Niinpä niin....

Viestin lähettänyt käyttäjä eagle
Tuo oli loistava heitto tuo "Turussa ja Kehä III:n sisäpuolella pelataan anti-estämiskiekkoa nykyään", niinhän se tietenkin on että muualla maalla pelataan puhdasta kahvakiekkoa ja Jokerit, IFK, Blues sekä TPS pelaavat oikeaa kiekkoa. En voi kun nauraa, kaikki joukkueet kahvaavat, niin IFK, Jokerit, Blues, kuin TPS:kin. Kyse on vain määrästä. olen nähnyt eniten Tapparan matseja, kuin muitten seuroja. Ja tietenkin myös Tappara kahvaaa, mutta erinäköistä, kun isot miehet kahvaavat.


Kiitos. Yritinkin siitä saada loistavaa. Olihan se suuri yleistys, eikä pidä läheskään paikkaansa, mutta kirjoitinkin Estämisestä, en koukkimisesta, se on valitettavaa, että suomalainen kiekko on joutunut tähän tilaan, jolloin vierasjoukkue joutuu pelaamaan pirun tylsää koukkukiekkoa.

Tappara ei niinkään kahvaa, vaan juurikin estää, Tappara on siinä suomen eliittiä, Pelica pelaa tavallisesti 4 miehen linjaa siniviivalla, ja siitä haetaan vastahyökkäys paikkoja. Tappara ottaa miehet kiinni siniviivalla reippaalla tanssiotteella ja sitten lähdetäänkin tanssimaan omalla puolustusalueella. Tuon tyylin tekee sallituksi se, että tuomarit sen hyväksyvät. Taklauksia ei nykyisin juurikaan sallita, mutta estäminen kyllä. Todella ikävää lätkän kannalta.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Niin, itse kun olen Tapparan pelejä nähnyt, niin liigan ehkä kovinta taklauspeliä myös. Jokaisessa asiassa Tapparan peli perustuu fyysisyyteen koko kentän alueella ja taitoon/voimaan hyökkäyksessä. Esim. TPS perustaa pelinsä kauheaan tempoon. Tapparalla tempo on lähinnä taklausten kautta tulevaa. Eli kyllä myös taklataan, jos vain oikeita otteluita seuraa. Tosin avojäällä ei kauheasti taklata, kun niistä saa useimmiten jäähyjä, mikä on valitettavaa.

Itse olen tällä kaudella nähnyt kolme Jokereitten ottelua livenä, ja tv:stä yhden, joten ehkä en voi sanoa hyvin asiasta, mutta näkisin että Jokerit kyllä estää ihan samalla tavalla kuin muutkin seurat ja vain muutamat yksilöt pyrkivät taklaamaan Jokereista kunnolla. Mutta ehkä se on enemmän syy linjasta mikä vallitsee(en syytä tuomareita, vaan yleisesti kaikkia), kuin omaehtoisesti valittu tyyli. Lähinnä hain kirjoituksellani sitä, että joka joukkue pelaa estämis ja kahvauskiekkoa, eri asia vain kuinka paljon. Jos olisi mahdollista niin tahtoisin sen kaiken pois kyllä, mutta valittevasti se ei näytä olevan mahdollista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös