Hjalliksen Diili

  • 645 245
  • 2 034

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Ymmärränkö nyt oikein, että Minnan mielestä Heidi on parempi tuohon työhön kuin Antti sukupuolensa vuoksi? Minnan mielestä vahvuus, joka kannattaa Heidistä nostaa esiin on, että tämä on nainen.

"Kyl mä näkisin naisen kuitenkin tässä paikassa ja Heidillä hän on vahva nainen ja varmasti oikea nainen tässä paikassa myyntijohtajana Sipoonrannassa"

Onnittelut Antille. Hyvin vedetty.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan helvetisti onnea Antti!

Hienoa nähdä, että Jatkoajan mies pärjää, ja täytyy sanoa että meni kyllä voitto täysin oikeaan osoitteeseen!

Jos eksyt Synergialle joskus niin tarjoan bisset!
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Loistava Suomi-versio hyvästä realitystä ja mieleinen voittaja, hyvin natsasi tämän kanssa.

Antille isot onnittelut voitosta!
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Jethrokin varmaan on myynnissä mukana nyt kun Antti voitti, ja tyhmäähän olisikin Jethron tuomaa kuuluisuutta olla hyödyntämättä.
Niin miten tuon Jethron kuuluisuuden nyt ottaa. Ehkä vähän samoista syistä jätti Hjallis Jetrhon finaalista poiskin. Meinaan, että onko kuitenkin suuren yleisön silmissä uskottavuutta mennyt ja onko mies hieman "huijarin maineessa". Näin kauppamiehenä sanoisin, ettei kuitenkaan välttämättä tekisi mieli ensimmäisenä Jethrolta sitä kämppää ostaa.

Muutenhan äijä on ollut aivan mahtava ja oon tykännyt kaveria seurailla.

Summasummaarum. Jethron palkkaamisessa myymään Sipoonrannan kämppiä on hyvät ja huonot puolensa. En tiedä, olisiko hyvä pitää kaveri noista tönöistä erossa vai ei.
Olipas ympäripyöreästi sanottu :)
 

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Aivan loistavaa, odotettu voitto Antille! Näin tämän piti mennäkin ja aika vahva tuntuma tällaisesta lopusta muodostui jo muutama viikko sitten. Kavereiden kanssa oli muuten Diili -studio pystyssä ja kovaa tuuletusta tuli kun Hjallis sinetöi diilin. Sarja oli kokonaisuutena erittäin onnistunut finaalia myöten.

Onnea Antti tuleviin diileihin!
 

Meikä83

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Calgary
Todella paljon onnea! Ihan oikea kaveri vei voiton! Kun jossain vaiheessa vuotta valitaan taas vuoden parhaimpia ohjelmia, niin tämä ansaitsisi ainakin joitaikin palkintoja. On ollut ehdottomasti syksyn, tai oikeastaan koko vuoden mielenkiintoisin ohjelma ainakin allekirjoittaneen mielestä :)
 

Toque

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Montreal Canadiens
Noniin, finaalijakso katsottu ja sehän meni niinkuin pitikin. Eli liitetään tänne muiden jatkoksi omatkin onnittelut Antille ja tsemppiä tulevaan duuniin!

Perusteluita oli hieno kuunnella, ne osuivat niin naulan kantaan kuin vain voi.
 

Jeffrey

Jäsen
Summasummaarum. Jethron palkkaamisessa myymään Sipoonrannan kämppiä on hyvät ja huonot puolensa.

Eipä taida Jethroa enää mitkään sipoonrannan kämpät kiinnostaa. Jethron johtama bändi teki miljoonien sopimuksen jonkun sijoittajaryhmän kanssa. Ja firma vielä laajentuu samalla.

Kiekko Antille tosiaan onnea! Eipä taideta miestä kuitenkaan Jokereiden leivissä nähdä? Virmasen tittelikun on UTJ ja Keken paikalle tuskin. Vaikka Masan CV UTJ virkaan on vähintäänkin kyseenalainen niin Antilla ei ole edes sitä ammattilaisuraa Norjassa. Diili ja Sipoonranta tekevät miehestä vielä senverta halutun, että tuskinpa mistään Sm-Liiga joukkueen toimistolta itseään löytää. Areenan puolella tosin voisi ollakkin jotain hommaa.
 

Morgoth

Jäsen
Kuinkakohan moni juonitteleva, selkäänpuukottava uranainen tunsi piston kuunnellessaan johtoryhmän perusteluita?

Paljastihan Heidi, että hän on kokenut olevansa jotenkin huonompi muut, koska on vain pelkkä ylioppilas, josta voisi päätellä miksi hän niin innokkaasti haukkui muita. Minnalla tosin oli KTMn paperit? Tiedä mistä hänellä kenkää puristi. Persoonana vain täysin vastenmielinen ja tuonkaltaiset ihmiset tuskin tuntevat mitään pistoa mistään vaan ovat niin täynä itseään tai täysin immuuneja kritiikille. Aivan täydellinen hahmo tosin draaman kannalta. Puistattaa vieläkin se parveke komentti.

Onnea Antille. Hienosti vedetty ja vaikutat oikeasti mielyttävältä ihmiseltä.

Todella sääli, että ohjelma loppui. Kerrankin aivan loistavaa viihdettä, jossa Hjallis oli loistava roolissaan ja kilpailijoissa mukavan erilaisia hahmoja, jotka olivat yllättävän viihdyttäviä (hyvässä ja pahassa).
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Näinhän se menikin. Kaikki muu, paitsi tuo viimeinen johtoryhmä oli nauhoitettu keväällä.

Joutuivatko Antti ja Heidi sitten odottamaan puoli vuotta voittajan julkistamista? Eivät nimittäin voineet tietää voittajaa ennen Hjalliksen julistusta, niin hyviä näyttelijöitä eivät ole. Antin vakavuus varsinkin..

Hjallis karautti paikalle häijyllä mustalla veneellä ja häijy musa soi. Kurko.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Olen ollut Trumpin Diilin suuri ystävä, joskin tämä viimeinen täällä nähty tuotantokausi oli jotenkin olematon. Suomalaisia versioita olen katsonut lähinnä satunnaisesti, tästä Hjalliksen try-outista vain pari kokonaista jaksoa. Mutta jos omaan intuitioon pitäisi luottaa niin olisin kai päätynyt tuohon Heidiin. Varmasti on epämiellyttävämpi ihmisenä, mutta tietty kylmyys ja kyky manipulaatioon ja etäisyyden ottamiseen kollegoihin ei ole kaikissa hommissa pahaksi, etenkään vastuullisissa. Sellainen tämä karu maailmamme vain on. Voittaja sitten on toki ilmeisen miellyttävä henkilö, sopuisa ryhmän jäsen, mutta jotenkin jäi mielikuva että siinä sai Hjallis melkoisen nöyrän yes-miehen. Tämä voi olla täysin epäoikeudenmukainen arvio näin vähällä katselulla ohjelmasta, joka sisältää paljon tyypillistä tosi-tv -manipulaatiota (ei sinänsä tarkoitushakuista vaan pyrkimystä hakea kontrasteja ja ristiriitoja, jotka sitten koukuttavat katsojia), mutta periaatteessa ei siis kysymyksessä ole miellyttävyys-kilpailu, "kenen kanssa lähtisit tuopille" -tyyliin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä joutuivat odottamaan.

Jep, ja tuotantoyhtiöltä uhkana melkoinen sakko jos menee vaikka möläyttelemään lopputuloksista kavereilleen ennen kuin jaksot ajettu ulos. Oma työnantajani oli mukana pari vuotta sitten jossain TV2:den Firman Tähdet pelleilyssä ja siinä olisi saanut maksaa 20k jos olisi mennyt kertomaan kuka voittaa.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Eilistä jaksoa en ole vielä nähnyt, mutta täytyy tuijotella se tänään boxilta. Tuloksen kuulin kuitenkin jo eilen. Täältä niin ikään onnittelut Antille. Varsin jämäkkää ja suoraselkäistä toimintaa läpi ohjelman, ja ainakin itse olen sitä mieltä, että paras voitti. Hyvä meininki!
 
Onnittelut Antille voitosta!
Täytyy kyllä sanoa, että oikea mies vei voiton. Huvittavaa oli seurata, kun voittaja oli julistettu ja voiton juhlinta alkoi, niin eipä Minnaa paljon näkynyt Anttia onnittelemassa. Sinne se vaan syöksyi kaveriaan lohduttelemaan...varmaan totesi Heidille ekana, ettei voi ymmärtää, että voitto meni Antille.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
On yhdyttävä siihen mielipiteeseen, että tämä Diilin tuotantokausi oli laatua jopa kansainvälisessä mittakaavassa. Finaalilähetys varsinkin oli toteutettu aivan erinomaisesti. Hieman jäin kaipaamaan suora-tagia kanavan logon alle, mutta tämäkin kaipuu heräsi vain siksi, että niinkin olisi voinut olla. Loistavaa työtä.
 

lihaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hjallis haki ja sai luotettavuutta.

Sekä Heidi, että Minna osottautuivat selkäänpuukottajiksi ja Jethro vähän turhan suhariksi ollakseen ihmisiä, joihin voi kunnolla luottaa. Ja luottamushan näinkin suurta vastuuta edellyttävässä työssä on kaikki.

Onnea vaan Antille. Jos käytäviltä kuulet insidetietoa tulevista Jokerien pelaajakaupoista niin eikun Jatkoaikaaan vaan... Ai niin! Se luottamus!
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Niin miten tuon Jethron kuuluisuuden nyt ottaa. Ehkä vähän samoista syistä jätti Hjallis Jetrhon finaalista poiskin. Meinaan, että onko kuitenkin suuren yleisön silmissä uskottavuutta mennyt ja onko mies hieman "huijarin maineessa". Näin kauppamiehenä sanoisin, ettei kuitenkaan välttämättä tekisi mieli ensimmäisenä Jethrolta sitä kämppää ostaa.

Muutenhan äijä on ollut aivan mahtava ja oon tykännyt kaveria seurailla.

Summasummaarum. Jethron palkkaamisessa myymään Sipoonrannan kämppiä on hyvät ja huonot puolensa. En tiedä, olisiko hyvä pitää kaveri noista tönöistä erossa vai ei.
Olipas ympäripyöreästi sanottu :)

Näkyvyyttä ainakin tulisi Jethron myötä ja samalla uteliaita paikalle jos nimi vaan pysyy muistissa. Ja eiköhän se Jethro siinä sivussa jonkun kämpänkin myisi, ja varmasti siellä on muitakin myyjiä jos J nostaa karvat pystyyn. Melkoinen säätäjähän tuo herra oli mutta niin kuningas viihteen puolesta että minusta ansaitsee paikkansa Sipoonrantaan.

Aamun Hesarissa oli että finaali olisi kuvattu 1,5 viikkoa sitten ja Antin pomo oli myös kannustamassa. Yleisöä oli paljon joten outoa ettei ollut tulos vuotanut julkisuuteen. Tammikuussa alkaa Antin urakka.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Onnittelut voitosta Antille tuli jo laitettua tänne edellisen jakson jälkeen. Onneksi tuo viimeinen tehtävä ei ratkaissut mitään, sillä silloin voitto olisi saattanut mennä Heidille. HH veti hyvin finaalin, vaikka "paskaa" vähän turhaan toistelikin.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Joo, nyt jäädään odottamaan millaisia diilejä Antti tarjoaa palstaveljilleen.

Onneksi olkoon ja menestystä haastavassa tehtävässä, Antti !
Special price, only for you my friend.

Onnea täältäkin, vaikken ohjelmaa seurannutkaan!
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Melkoinen säätäjähän tuo herra oli mutta niin kuningas viihteen puolesta että minusta ansaitsee paikkansa Sipoonrantaan.

Aivan huikea kaveri tuo Jethro! Aina kun mies pääsee ääneen rupeaa väkisin hymyilyttämään. Aika hyvä oli tuo "Teidän firmaan en ole ennen soittanutkaan", kun oli ottanut puhelun presidentin kansliaan. Mieletön virnistys päälle. Harmi vaan, että Tarja ei ehtinyt risteilylle.

Onnea täältäkin Antille! Täysin ansaittu voitto. En itse tosin nähnyt niitä ensimmäisiä jaksoja, jotka eivät kai ihan nappiin menneet, mutta viimeiset kilpailut menivät komeasti ja kaverista jäi erinomainen vaikutelma.
 

Jiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Stadi HC, Jatkoaika HC, Slavia Praha
Onnittelut Antille hienosta voitosta. Lätkäjätkät reigns supreme!

Hmm... Pitäisköhän ostaa Sipoonrannasta kämppä?
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Niin joo. Unohtui kirjoittaa edelliseen viestiini, että mikäli Sipoonrantaan perustetaan ravintolakin niin olen käytettävissä työntekijätason tehtävistä aina johtotehtäviin asti. ;-) Ei muuta. Vielä kerran onnea Antille hienosta ja ansaitusta voitosta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös