Hjalliksen Diili

  • 644 717
  • 2 034

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Erittäin onnellinen fiilis tuli Antin voitosta. Toivottavasti Antti onnistuu Sipoonrannan projektissa hyvin, sillä tästähän ne oikeat työt vasta todella alkavat. Tuleekohan Jethro millään tavalla mukaan Sipoonrannan projektiin?
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Hienosti päättyi tämä ohjelma, ei voi muuta sanoa. Onnittelut vaan Antille voitosta, lopputulos oli toivotunlainen. :peukku:
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Helkkarin hieno homma ja täysin oikea valinta!

Onnea vain Antille!

Varsinkin sosiaalisuus on semmoinen ominaisuus, josta pitää itse ottaa sulta mallia. Toivottavasti asunnot käyt kaupaksi.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hienoa, että Antti saatiin voittajaksi! Onneksi olkoon!

Kyllähän tästä kilpailusta tuli paljon mielenkiintoisempi, kun Antti tunnusti kirjoittelevansa Jatkoaikaan. Hyvän valinnan Hjallis teki, vaikka molemmat finalistit sopisivatkin varmasti Sipoonrantaan. Ratkaisu tuntui olevan siinä, että tulee kaikkien kanssa toimeen, ja se varmasti on tuollaisessa työssä tärkeää. Ja jos se katsomossa istunut blondi oli Antin sisko tmv., niin voit pyytää ottamaan muhun yhteyttä.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Onnittelut Jatkoajan ensimmäiselle tosi-tv-voittajalle! Hieno homma ja ansaittu voitto. Juhlimaan!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hieno homma että se paskanpuhuminen ja kilpakumppaneiden dissaaminen lopulta sitten kuitenkin potkaisi Heidiä omalle perseelle, vaikka loppua kohden hänkin vähän nosti osakkeitaan (kiitos kuuluu osittain myös Minnalle joka sai Heidinkin näyttämään enkeliltä...). Kyllä tuo oli täysin ansaittu voitto Antille; paitsi että hoiti tehtävät hyvin, sitä ensimmäistä lukuunottamatta, niin antoi itsestään koko ajan fiksun ja miellyttävän kuvan. Antti osoitti että ollakseen hyvä kilpailija ihmisen ei tarvitse olla vittumainen ja kohdella kilpakumppaneita huonosti.

Kaiken kaikkiaan pitää sanoa että tämä Diilin toinen kausi oli erittäin onnistunut. Hjallis oli erinomainen valinta "Trumpiksi" ja myös kilpailijajoukosta löytyi paljon mielenkiintoisia persoonia. Hyvää viihdettä alusta loppuun ja loppujen lopuksi vielä paras voitti.


EDIT: Samaa mieltä olen koalan kanssa että tämä oli todennäköisesti paras kotimainen TV-reality koskaan.
 

hemppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onnittelut Antille ansaitusta ja loppujenlopuksi selvästä voitosta!

Tämä oli ensimmäinen tosi-tv-sarja, jota olen jaksanut seurata.
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Huikea ohjelma. Onnea, Antti!

Omasta mielestäni paras suomalainen TV-reality koskaan, ja ihan TOP3-kamaa parhaiden suomalaisten viihdeohjelmien kategoriassa. Näin sitä pitää.

Pitkin syksyä on tullut ihasteltua kuvausta, musiikkia, Hjalliksen osuutta ohjelmassa ja mielenkiintoisia kilpailijoita. Voittaja nyt oli selvillä siitä saakka, kun Antti paljasti kirjoittavansa jatkoaikaan.
 

M10

Jäsen
Parturin kautta töihin!

What d2uce said.

Itse olin aika saletti, että Heidi voittaa, mutta ilmeisesti Heidin historia, paskanpuhumiset ja heikommat henkilökemiat ratkaisivat homman. Olisiko lopputulos ollut tämä, jos Hjallis ei olisi nähnyt näitä jaksoja paskanpuhumisineen uudestaan ennen tätä finaalijaksoa?

Hjallis jännitti ja takelteli tuossa loppuspiikissään kiusallisen paljon.

Enivei, onnittelut Antille, josta Hjallis saa saletisti innokkaan tyypin myyntijohtajaksi. Ei varmaan pätevin tyyppi maan päällä tuohon hommaan, mutta ehkä kuitenkin sopivin ratkaisu noista Diilin kilpailijoista.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Onnittelut voittajalle!
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Onnea Antti! Hieno päätös sarjalle joka koukutti ensimmäisestä jaksosta alkaen. Toivotaan Antille onnea ja menestystä Sipoonranta projektin parissa.
 

Mr.Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flopit
Ymmärränkö nyt oikein, että Minnan mielestä Heidi on parempi tuohon työhön kuin Antti sukupuolensa vuoksi? Minnan mielestä vahvuus, joka kannattaa Heidistä nostaa esiin on, että tämä on nainen.

Tätä naureskelin minäkin. Samat perustelut oli myös jollain Trumpin diilissä että nyt on naisten vuosi tai vastaavaa paskaa. Kiintiönaisia pitäisi aina palkata, oli sitten pätevä tai ei.

Ei kuitenkaan mitään Heidiltä pois. Pätevä oli ja olisi varmasti vienyt voiton ellei olisi puukottanut toisia selkään alusta asti. Hyvin hoiti hommansa. Antti kuitenkin ansaitusti voittoon. Onnittelut täältäkin.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Onnittelut Kiekko-Antille!

Todella mielenkiintoinen ja iso työtehtävä, mutta uskon, että tulet pärjäämään siinä hyvin.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Kerrassaan mahtava homma ja hyvä valinta Hjallikselta kaikin puolin.

Omakin muutaman sivun takainen veikkaus meni juuri nappiin.

Hyvä näin, ja Antille menestystä tehtävään!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olisiko lopputulos ollut tämä, jos Hjallis ei olisi nähnyt näitä jaksoja paskanpuhumisineen uudestaan ennen tätä finaalijaksoa?

Tuo on kyllä vaikea sanoa. Mutta jotain kertoi jo varmaan sekin että kaksi jäsentä Heidin kolmihenkisestä finaalijoukkueesta toivoi Antin voittoa, ja koko Diilin kilpailijaporukasta ainoastaan Minna oli Heidin takana.
 

Winspector

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hyvä Antti! Hyvä Hjallis! Ja pitäisikö kerrankin kehua myös MTV3-kanavaa...

Onneksi nielin "ylpeyteni" ja katsoin sarjan hyvän ystävän suosittelemana toisesta jaksosta alkaen. Hyvää viihdettä!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, #88 Kane, Blackhawks, Världen's bästa #65
Onnea Antti! Mahtavaa että Jatkoaikaan voitto tuli. On asioita joita minä, sekä monet muut ihmiset voisivat oppia sinulta. Toivottavasti asunnot käyvät kaupaksi :)
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Kuinkakohan moni juonitteleva, selkäänpuukottava uranainen tunsi piston kuunnellessaan johtoryhmän perusteluita?
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea! Ja nimpparionnittelut päälle! Hienoa, ties missä hommissa Antti vielä nähdään :) Hjallis on tunnetusti lojaali niille, joista pitää.
 
Suosikkijoukkue
Kuhmon Kiva, KalPa, LA Kings
Jes! Lopussa vielä loistava Heidin naulaaminen viimesessä puheenvuorossa, joka oli kuin piste i:n päälle. Oikein paljon onnea Antille!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hyvä Antti!

Ei mun tarvitsisi toivottaa edes onnea, tiedän homman hoituvan, mutta toivotanpa silti! :)
 
Viimeksi muokattu:

kilonkingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnittelut Antille, tullut seurattua ohjelmaa alusta asti ja täytyy sanoa, että oikea mies voitti. Vähän jäi mietityttämään, milloin tämä finaali on kuvattu?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös