Hjalliksen Diili

  • 644 101
  • 2 034

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Susan: Diili-Jethro, miksi jätit minut alttarille?

Jotenkin tuosta naisesta tulee mieleen jokunen muu. Enpä olisi kauhean yllättynyt, jos Susan Vol II alkaisi näkyä julkisuudessa enemmänkin, tosin turhista asioista. Varsinkin jos Jethro pärjää tässä kisassa hyvin, niin eiköhän Seiskasta ala löytymään juttuja...

edit: Ja Jethron sormessa taitaa kimallella sormus, joten eipä ole hänenkään tarvinnut yksin jäädä kärvistelemään.
 

Rodion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kakun kasvattajat. Sympatiat kakun jakajille.
Minä hieman ihmettelin, että oliko tämä flaijereiden jakaminen ihan kaikille nyt kauhean turismia?

Toisaalta todellisen off-seasonin aikana turismia ei pahemmin Helsingissä ole, jos ei bisnesmatkaajia lasketa.

Itse sain heti kuningasidean siitä, että vuokratkaa nyt hemmetti 5kpl autoja ja kiertelemään hotelleja ja varaamaan seuraavaksi päiväksi aikoja "todelliselle saitsarille pienellä porukalla". Siinä olisi sitten toiveiden mukaan näytetty Kallion juoppoja, Mogadishu-avenueta ja muuta sellaista. Kai nyt yksi noista kuitenkin oli pk-seudulta ja olisi voinut nämä paikat opettaa.

Eihän sillä mitään olisi voitettu, mutta tuollainen itsensä myyminen resurssina on jotenkin niin pliisua kuin vain voi olla... varsinainen innovaatio-Suomi juu. Kas kun eivät menneet RAY:n Casinolle ja viisi sataa euroa numerolle 13...
 
Kohta varmaan ilmenee, että ne Jethrolle "sadelleet" alastonkuvat oli lähetetty juuri tämän Susahoron toimesta ja nyt odotellaan, että Jethro tekee iket. Sen jälkeen oravanpyörä on valmis.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Itse sain heti kuningasidean siitä, että vuokratkaa nyt hemmetti 5kpl autoja ja kiertelemään hotelleja ja varaamaan seuraavaksi päiväksi aikoja "todelliselle saitsarille pienellä porukalla".
Onkohan tuollainen laillista ilman lupia? Siis tuollainen taksitoimintaan verrattavissa oleva ajelu.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Onkohan tuollainen laillista ilman lupia? Siis tuollainen taksitoimintaan verrattavissa oleva ajelu.

Taxi luvat tosiaan vaaditaan. Niitä ei päivässä heru. Tuli tarkistettua ko asia. Toki tuotahan ne kiertävät näillä kuorma-autoillaan ja siitä on porua ollut paljon lehdissä.

Mitä kolmanteen tehtävään tulee. Kiitos kaikille kannustuksesta. Oli jo arvoxilta ja myös henkilökohtaisesti hyvää tekemistä. Edellinen voitto toisessa tehtävässä oli meiltä todella tiukka. Pieni ero oli ihan sattumaa ja osoittaa, että pienestä on kiinni ja kyllä tehtävät ihan oikein tuomitaan ja lasketaan. Tulosta ei todellakaan ole käsikirjoitettu, eikä siitä etukäteen tiedä. Se ehkä näkyi myös omista ilmeistä. Paskahalvaus on aina päällä kun tuomiota odotetaan. :)

Kolmannen tehtävän osalta ensimmäistä kertaa hieman harmitti ohjelman leikkaus. Paljon näytettiin tyttöjen vääntöä johtoryhmässä. Ymmärrän sen draaman kaaren takia, mutta itse en pitänyt viimeisen Jenkkidiilin leikkauksesta, jossa keskityttiin pelkkään board roomiin tehtävien sijasta. Aiemmissa tuotannoissa Jenkkilässä tehtäviä näytettiin myös enemmän. Ongelma on, että tekeminen jää tällöin epäselväksi katsojille. Aiemmissa kolmessa jaksossa leikkauksessa on mielestäni onnistuttu tosi hyvin. Ei ole nimittäin varmaan helppo tehtävää kutistaa kaikkea tunnin ohjelma-aikaan ja siitä vielä mainokset pois.

Hjalliksen pudotuksen perustelut on luottavissa jälkikäteen blogista. Se on mielestäni ihan hyvä ja toimiva idea. Ohjelma-aika on kuitenkin rajattu ja saadanhan tuolla tietysti lukijoita sivuille. Syytä on kuitenkin muistaa, että kyse on viihdeohjelmasta ja viime kädessä ohjelmaa tehdään katsojien ja myös mainostajien ehdoilla.

Mitä tulee omaan kommentointiin ketjussa. Ei todellakaan kerro mitään pärjäämisestä itse kisassa. Enpä vain malttanut pysyä rakkaan foorumin tästä ketjusta erossa ja olisi mielestäni ollut väärin kommentoida asioita nimimerkin takaa. Ovathan muut kilpailijat kommentoineet tekemisiään omilla foorumeillaan tai blogeissaan. Kommentointia tietysti rajoittaa luonnollisesti Daespoonkin viittamat sopimusrajoitteet.

Kiitoksia vielä kannustuksesta ketjussa. Mitä viime tehtävässä pudonneeseen Katariinaan tulee. Hän oli mielestäni erittäin fiksu nainen, ehkä hän ei olisi ollut myynnin johtajan tehtävässä ihan omassa ydinosaamisessaan. Varmasti, jos olisi haettu taloushallinnon osaajaa olisi Katariina ollut loistava valinta, eikä ainakaan meikäläisestä olisi ollut Katariinan haastajaa.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
No kommentoi nyt edes jo kaksi jaksoa sitten huomattua Hjalliksen kultapojun asemaasi ;)

Ja puhutaanko siellä Hjalliksen ja Keken kanssa kiekosta? :)

Itseäni kiinnostaa se, kuinka paljon tiimejä tarkkaillaan tehtävien aikana? Aina välillä esim. Keke tupsahtaa ruutuun ja kysyy, että mites menee? Mutta ei kait tuollainen hetken piipahdus anna oikeaa kuvaa tiimin toiminnasta?
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Jokerit konttaa tämän kauden, Keke saa fudut ja Kiekko-Antti ottaa Narrien TJ:t tehtävän itselleen. Ja kauppaa saman tien Pulkkisen Bluesiin.

Vai mitä?
 

Rodion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kakun kasvattajat. Sympatiat kakun jakajille.
Onkohan tuollainen laillista ilman lupia? Siis tuollainen taksitoimintaan verrattavissa oleva ajelu.

Tarvitaanhan katusoittoonkin luvat (vrt. naistenjoukkueen laulut ja esitykset kadulla).

Luvat tarvitaan, jos kuljettaa henkilöautolla ihmisiä tiellä maksua vastaan. Mutta jos maksu suoritetaan opaspalvelusta eikä autokuljetuksesta. Olen nähnyt useammankin henkilöauto-opaskuljetuksen Helsingissä eikä taksimittareita näy niissä.
 

Rodion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kakun kasvattajat. Sympatiat kakun jakajille.

Väistin muurin. Aikoinaan ainakin Tampereella on lupa tarvittu. Liekö tuo muuttunut samalla kun kaupunkikohtaiset järjestyssäännöt kumottiin järjestyslailla?

Sen sijaan letkajenkka ja muut naistenjoukkueen laulut menee kyllä tämän kohdan alle: "Järjestyslaki puolestaan kieltää häiritsevän metelöinnin, johon myös katusoitto joissakin tapauksissa voidaan rinnastaa."
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Veikkaan että se naisten letkajenkka on kielletty jo Geneven sopimuksessa.

Naisten olisi kannattanut mainostaa lopettavansa jenkan vetämisen jos turistit maksavat 5€ per naama.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Sen mitä tästä uusimmasta jaksosta hahmotti, niin Antti näytti hoitaneen projektinjohtajan pestinsä selkeästi paremmin kuin kukaan miehistä aiemmin. Jämäkkä esiintyminen muutenkin Hjalliksen edessä, ei turhia selittelyjä vaan miehekästä vastuunkantoa. Hyvä Antti!

Jännä nähdä mitä jatkossa käy, nyt on miesten jokkueestakin suurin räveltäjä ja selkäänpuukottaja (Timo) sekä statistein tyyppi (Jari) poissa. Seuraavaksi naisille tappio ja backstabbing pääsee kunnolla käyntiin.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Kiekko-Ana petraa jatkuvasti, todella hyvä esiintyminen vaikka takkiin tulikin. Jari ja Timo keskittyi toistensa mätkimiseen.

Minna-lehmä antaa itsestään entistä huonomman kuvan, enemmän itkua kuin keskimääräisessä Ässien otteluketjussa. Larissa ja kotka-Heidi selkeesti vahvimmat naiset, muut statisteja.

Jarno iso kysymysmerkki, vieläkin vetänyt takavasemmalla.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Timon potkut olivat odotettavissa, liian lipevä kaveri. Vähän kyllä yllätti, että tässä vaiheessa käytettiin Kaksi Kerralla-kortti. Kyllähän Jari on ollut taustalla koko ajan eikä se ilmeisesti ole sittenkään ollut pelkästään leikkauksilla luotua kuvaa.

Kiekko-Antti on kovassa nosteessa vaikka nyt tulikin turpaan.
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Joo kyllä oli Hjallikselta aivan oikeat valinnat. Antti klaarasi homman hienosti, vaikka takkiin tulikin. Varsinkin neuvottelu Larissan kanssa oli melkoinen Antti-show. Mihin ne ylimmääräiset 175 € muuten käytettiin? Sillä 175€ olisi varmaan esim. saannut samat samppanjat kuin naiset, kun taiteilija jäi sitä harmittelemaan. Ensi jakson vilautus näytti sen, että pakka sekoitetaan ja tulee seka joukkueet. Mielenkiintoista nähdä pystyykö se Minna todella toimimaan paremmin miesten kanssa ja miten Jethrolla homma pelittää samassa ryhmässä naishenkilöiden kanssa. Jos nyt jotain vahvimipia kilpailijoita lähdetään veikkaamaan, niin Antti ja Heidi ovat minun ehdokkaat.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Hankala tehtävä kaiken kaikkiaan, mutta Kendo-Antti hoiti sen mallikkaasti. Ainoa miinus oli siinä, ettei tavannut kaikkia taiteilijoita henkilökohtaisesti, mutta tilaneuvottelu meni hienosti - olisi voinut käyttää sitä boardroomkeskustelussa - ja boardroomesitys oli jäätävä.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyy sanoa, että tänään katsoin ohjelman ihan sen takia, että 'Jatkiksen oma poika' oli siellä :) En ole aikaisempia jaksoja juurikaan seurannut. Jämäkkää ja miehekästä toimintaa Antilta! Ei turhia selittelyjä eikä selkään puukotusta. Good luck!
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Antilta erittäin tasapainoinen ja hyvä suoritus kaikkiaan. Vaikka tappio tulikin, oli projektinjohtajalla homma koko ajan hyvin hanskassa. Itse pitäisin tällä hetkellä vahvimpina ehdokkaina miesten puolella Jethroa sekä tällä hetkellä myös Anttia. Naisista selkeästi pätevin näyttäisi olevan Heidi.

Mielenkiinnolla kohti seuraavan viikon tehtävää!
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jokaisen jakson olen katsonut tähän mennessä ja katson kaikki loputkin. Hienoa, että Jatkoajallakin on oma edustajansa diilissä ja tähän mennessä Antti onkin esiintynyt edukseen.

Tänään oli kaikista kovin selittely johtoryhmän edessä ja Timo oli kaikista kovin selittäjä. Timo putosi ansaitusti ja ehkä Jarinkin oli hyvä pudota, kun hän ei ollut juuri muuta kuin statisti kaikissa tehtävissä.

Tänään meni kyllä ihan lopullisesti hermot Minnaan. Minna koko ajan selittää, haukkuu muita ja sitten toteaa vielä lisäksi, että kaikki puhuvat hänestä pahaa, "saatte sitten syksyllä katsoa televisiosta...". Minna lisäksi tavallaan toivoi, että naiset olisivat hävinneet, että Kaisa olisi pudonnut. Minna on todellinen tiimityöntekijä! Toki leikkauksellakin täytyy olla osuutensa Minnasta luotuun kuvaan, mutta on Minnan varmaan nyt syksyllä kiva katsoa televisiosta, kun näkee, että kuka on pahin selkäänpuukottaja ja toisten haukkuja.

Jethrolle ja Antille toivon menestystä, mutta toisaalta Jarnokin vaikuttaa hyvältä tyypiltä, mutta onko Jarnosta johtamaan isoa projektia? Jethro on sellainen myyntitykki, jolla on valtavasti tarmoa, mutta jonkun täytyy vähän vahtia ja ohjailla tai muuten homma menee sekaisin, kuten kakkosjaksossa.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Huomasitteko lopputeksteissä kun autossa Jari ja Timo juttelivat tyyliin
Jari:"Kun päätös on tehty niin tässä nyt ollaan ja homma on sillä selvä, ei tähän tarvitse mitenkään palata. Kaikki mitä piti sanoa sanottiin päin naamaa, ei tarvitse takanapäin natista."
Timo:"Kyllä, juuri niin. Näin miehet hoitaa asiat, puhutaan suoraan ja sitten asioihin ei tarvitse palata."

Sai vähän hassun valon tuo keskustelu kun kuvan alla luki:
Lue Timon blogi: "Antti yllätti puukottamalla selkään"
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Aika mielenkiintoinen tehtävä ja jannut hävisivät aika totaalisesti. Tosin kumpikin sai myytyä vain yhden taulun. Jannuilla oli todella iso keissi lähellä ja olisikin ollut mielenkiintoista nähdä mitä naisten joukkueessa olisi tapahtunut jos miesten myynti olisi ollut 10000 €. Minna olisi varmaan joutunut top3:een ja sitä myötä pellolle. No tätä korttia ei nyt nähty.

Ensi viikosta tulee mielenkiintoinen, naisia jäljellä 5 ja miehiä 3, siirretäänkö joku naisista miesten joukkueeseen ja jos niin kuka ?
Miesten joukkueenjohtaja on aika suurella varmuudella Jarmo ja naisten ? ( kukas se tumma nyt onkaan joka on ollut aika Statisti tehtävissä )
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Antilta oli kyllä todella miehekästä toimintaa Hjalmarin edessä. Ei mitään selityksiä vaan otetaan reilusti vastuu omista tekemisistä, ja perustellaan hyvin omat valinnat. Juuri noin se homma pitää hoitaa eikä lähteä mukaan tuohon paskanjauhamiseen mitä esim. tuo Nilkki-Timo harrastaa. Ihan oikea päätös pistää samantien Peesaaja-Jari ja Nilkki-Timo pihalle, Antin poispotkiminen olisi ollut sen sijaan huutava vääryys tuon esityksen jälkeen. Hauska oli kyllä tuo Nilkin loppukommentti kuinka miesten kesken ei enää lässytetä selän takana paskaa ja saman tien saa lukea Diilin sivuilta miehen lähes itkunsekaisen tilityksen Antista.

Mutta voi hyvä helvetti että tuo Minna on vastenmielinen naisolio! Itsessä ei koskaan missään tilanteessa ole mitään vikaa, mutta muista sitä löytyy sitten sitäkin enemmän. Ja sitten tämä nainen kehtaa vielä jatkuvasti lässyttää ja valittaa kun muut puhuvat hänestä selän takana paskaa. Mitä muuta hän itse on koko ohjelman ajan harrastanut jos ei paskan puhumista selän takana? Ja kaiken lisäksi vielä ihmettelee kuinka häntä ei pidetä tiimipelaajana, ja sitten vähän myöhemmin toivoo että joukkue häviäisi että pääsisi eroon kritisoijistaan. Aluksi pidin tätä Minnaa vaan Mrs Freezen sidekickinä mutta tästähän taitaa kuoriutuakin oikein pääpirulainen. Melkein toivoisin että Minna joutuisi Mrs Freezen kanssa vielä jossain vaiheessa vastakkain niin saataisiin nähdä kuinka alkaa puukot viuhua "ystävien" selkään.

Larissa nosti tasoaan tässä jaksossa, tähän asti on ollut kovasti piilossa. Nyt teki jämäkästi päätöksiä eikä lähtenyt miellyttämään tätä "pahuuden ydintä" vaikka tiesi varmasti että siitä seuraa puukkoa selkään välittömästi.

Jos pitäisi tällä hetkellä veikata koko skaban voittajaa niin melkein laittaisin rahani kolmikolle Antti-Jethro-Larissa. Voihan sieltä vielä tulla yllättäjäkin (tämä näkymättömämpi Heidi ja pari jaksoa vähän pimennossa ollut Jarno) mutta katsoisin että tuo kolmikko on vahvimmilla. Mrs Freeze olisi kyllä varmasti pätevä mutta on persoonana niin vastenmielinen että vaikea kuvitella häntä voittajana. Minna on yhtä vastenmielinen persoona mutta sillä erolla että hän ei ole edes millään tavalla pätevä muussa kuin itsensä kohottamisessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös