Hjalliksen Diili

  • 644 733
  • 2 034

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Täällä kun jotkut on sanoneet että naiset hävisivät vain sen VHS:n puuttumisen takia, niin ei kai se ihan niinkään taida olla. Naisten käyttämä rahamäärähän oli 90 senttiä pienempi kuin miesten, eli naiset olisivat voittaneet vain, jos olisivat leffan jostain löytäneet 85 sentillä tai halvemmalla. Jaksossa ei taidettu mainita, mitä miehet siitä maksoivat mutta kai siitä divari ainakin pari euroa pyytää.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Tarkemmin ottaen naiset hävisivät nimenomaan järjettömän kalliiseen mp3-soittimeen 115€ vs. äijien 74,90€. Nuo kaikki hinnat löytyy MTV:n sivuilta.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Siis tuo miesten amerikkalainen parranajo oli 50 senttiä, naiset hehkutti jotain kirjaa... Näytettiinkö tuosta mitään taustaa? Kuulostaa vähän omituiselta...
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Amerikkalainen parranajo kun on Dirty Harryn mukaan huikka wiskiä, kaksin käsin kylmää vettä naamalle ja eikun pahiksia teilaamaan..
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hitto että tuosta Jethrosta tulee koko ajan enemmän ja enemmän mieleen legendaarinen Stenfors Instant Peippöristä...
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pää oli räjähtää myötähäpeästä kun se punapää alkoi laulamaan jotain "Sinisiä punasia ruusunkukkia". Minnalla kävi kyllä tuuri että Katariina ja tuo opettajatar olivat niin totaalisen surkeita Hjalmarin edessä, kumpikaan ei saanut sanottua oikeastaan mitään Hjalliksen tylytyksen edessä. Vaikea on kyllä nähdä että tuosta naisporukasta voisi yksikään voittajaksi nousta tässä kisassa. Kotkakaksikko on kyllä varmasti pätevin koko tuosta naisporukasta mutta persoonana molemmat ovat niin vastenmielisiä että en näe en oikein jaksa uskoa että kumpikaan pystyisi voittoon nousemaan. Yksi asia mikä minua tässä kotkakaksikossa pistää silmään, on se että kumpikaan heistä ei kunnioita yhtään "vastustajiaan" eli siis joukkueen muita jäseniä. Kumpikin kyllä kehuu kilpaa itseään ja toisiaan ja joka käänteessä korostavat omaa erinomaisuuttaan, ja periaatteessahan se on ihan hyvä että ihmisellä on itseluottamusta, mutta kun näillä naisilla se ei jää siihen vaan samaan aikaan lyttäävät ja vähättelevät kilpakumppaneitaan ja pyrkivät sitä kautta vielä enemmän nostamaan itseään jalustalle. Hyi helvetti että on kyllä vastenmielinen kaksikko Heidin feikattua hymyä myöden!

Miesten porukka alkaa saada pikkuhiljaa homman vähän paremmin kasaan, vaikka tällä kertaa kyllä projektinjohtajalla ei ollut homma yhtään hanskassa. Stenu-Jethro veti ihan omaa show'ta mutta tällä kertaa onneksi pystyi pitämään itse homman kasassa sillä tavalla että mitään ylilyöntiä tai jotain älytöntä vedätysyritystä ei tällä kertaa nähty vaan sai valjastettua tuon höyryämisen hyötykäyttöön. Antti ilmeisesti suoriutui todella hyvin vaikka sitä ei oikein kunnolla nähtykään ennen kuin Karihtala otti sen esille lopussa. Muuten miesten porukasta ei kukaan tullut tällä kertaa erityisesti esille sen enempää hyvässä kuin pahassakaan, joukkueena toimivat hyvin. Ainakin paljon paremmin kuin naiset.

Pudotus meni kyllä ihan oikein, niin paljon kuin olisin halunnutkin nähdä tuon Minnan omahyväisen hymyn hyytyvän. Katariinan esitys Hjalmarin edessä oli vaan yksinkertaisesti niin surkea. Melkein olisin kyllä jo samassa ovenavauksessa pistänyt pihalle sen Värttinä-wannaben myöskin. Epäonnistui projektinjohtajana jokseenkin täydellisesti, ja muutenkin on aika mahdotonta kuvitella tuota naista Sipoonranta-projektin myyntijohtajana tekemässä isoja kauppoja. Niitä ei varmaan laulamalla saa tehtyä...
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Taas veti Antti pisteet himaan, aitoa innostusta ja loistavaa tiimihenkeä.

Arvoxin projektipäällikkö oli kyllä aika statisti tässäkin tehtävässä, se ensimmäinen neuvottelu oli kyllä esimerkki olemattomista neuvottelutaidosita. Ihme että Stenu ei alkanut tinkimään samantien, on aika uskomatonta että jos pyynti on 1200 ja tarjous on 400 niin pidetään kynsin kiinni siitä 1200:sta. Vastatarjouksena 800 olisi varmaan saanut vastakaikua.

Kotka-kaksikko on kyllä vitun vastenmielinen mutta kyllä joutuu myöntämään että valkeapääkotka on noista mimmeistä ylivoimainen osaamiseltaan.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Miehet kyllä petrasivat hienosti tasoaan jälleen ja tulos oli nähtävissä. Hienoa yhteen hiileen puhaltamista ja tuloksena toinen voitto putkeen.
Sopivan pienet summat flaijereiden kopioinnista ja jaosta jne. Voiton arvoa korostaa se, että alkupääoma 500 e säilyi koskemattomana.

Naisten rivit sekoilivat jo toista viikkoa putkeen pahasti ja siimat alkavat meneen yhä enemän solmuun. Syyttelyä ja seläntakana puhumista jatkuvasti.
Minnaan kohdistunut ajojahti tulee vielä kostautumaan tulevissakin tehtävissä jos tyyli ei muutu. Minna ei ole mun suosikki, mutta taisi kuitenkin hommata joukkueelle sen tonnin, jota itse pidän todella isona summana ravintolalta "ulos annettua rahaa"...
 

Betoz

Jäsen
Miksi minusta tuntuu, että jokaisessa tehtävässä päädytään kadulle jakamaan jotain hiton flaijereita?

Minna on huikea. Minnan aisaparia lukuunottamatta kaikki naiset on ihan hmv. Varsinkin se porkkanapääturhake.

Äijien tiimistä Seppinen on kuningas. Tuuletuskin on tuttu jääkiekkohalleilta ja salibandykentiltä. Myös Jethro on ihan sympaattinen pullero.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vittu-Jethro astui syöttölautaselle ja otti vastuuta. Antti on ehdottomasti hyvä tiimipeluri.

Jo Trumpin Diilissä usein mietitytti tämä silmätikuksi joutuminen. Minna on selkeästi raivostuttava tapaus, mutta varsinkin jenkkien versiossa tuli usein sellainen tilanne, että jostain ei vain pidetä, jos on esim. vähän erikoinen. Sitten boardin edessä yhteistuumin ammutaan se alas. Eikä missään nimessä kyseinen henkilö ole ollut tiimin huonoin toimija. Tässä tapauksessa kyse on kyllä sekä Minnan vittumaisuudesta ja naisille niin kovin ominaisesta luonteenpiirteestä. Eivät nuo muut varmaan helpolla anna Minnalle enää mahdollisuuttakaan. Tuo naisten surkea yhteistyö on kyllä yksi maailman todenperäisimmistä kliseistä.

Harkimokin otti kunnolla pulttia boardroomissa. Minna kuitenkin puolustautui jotenkin. Potkujen syyt olivat taas aika hämärän peitossa. Jostain blogista ne voi lukea, mutta pitäisi kyllä tulla tuollakin paremmin esille.

MACK
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Aika lailla samoja mielipiteitä täällä muillakin on, mitä omassa päässä liikkuu. Kyllä tämä ohjelma taas todistaa sen, että heti kun on yli 2 naista samassa tiimissä, niin kuppikuntia syntyy ja mistään yhteistyöstä ei tule vittuakaan. Täysin mahdotonta. Tämä kotkakaksikko on ainut, joka saa jotain aikaan tehtävien saralla, mutta luulevat olevansa maailman tärkeimmät ihmiset ja vaikka olisi miten hyvä, niin kyllä myyntityössä pitäisi ottaa muutkin huomioon kuin pelkästään asiakkaat.

Muut naiset ovat aika statisteja ja vaikka tulevat toimeen keskenään, niin suoritustaso on nolla. Ei kannata ihmetellä sitä, että miehet ovat tärkeämmissä tehtävissä noin yleisesti ja palkkataso on parempi. Naiset tekevät sen ihan itse, kun nykymaailmassa pitää jo tulla toimeen muidenkin kanssa.

Miesten suoritukset olisivat todennäköisesti myös yhtä luokattomia ilman Jetroa. Kaveri puhuu kuin papupata ja myy varmaan niitä kuuluisia jääkaappeja eskimoille. Ihan sama, ketä on päällikkönä, niin Jetro hoitaa kaikki hommat. Tosin tollaista helppoheikkiä ei varmaan kukaan voisi nähdä luksustalojen myyjänä. Uskottavuus asiassa nolla ja kiinteistönvälittäjä pysyköön alallaan. Tai autokauppaa voisi myös harkita.

Miehistä Timo nostaa eniten tämän katsojan v-käyrää ja voisi vaikka siirtyä naisten joukkueeseen. Osaa ottaa kunniaa jostain onnistumisesta, vaikka ei olisi laittanut tikkua ristiin asian hyväksi. Kaverin ulkoinen olemuskin on jotenkin ällöttävä ja mun mielestä se on juuri sieltä jostain inhotusmuotista ja voisi painua muualle. Antti siis petrasi Keken mukaan. No eipä juuri ruudusta havainnut. Ottaa ainakin tosissaan ja innostuu onnistumisista ja taitaa jännittääkin kohtuullisesti.

Lauluesitysten ym. aikana oli kyllä tuskallista katsoa televisiota. Oli kyllä surkea idea. Voittajaa on aika paha tässä vaiheessa aavistella, mutta eiköhän tässä muutaman viikon päästä olla viisaampia. Nainen se ei voi olla, ainakaan ketään noista vaihtoehdoista.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Se tanssi&laulu-esitys oli kyllä jotain uskomattoman myötähäpeällistä. Harmi kun saivat sentään rahaa muualtakin, olisi ollut kivaa nähdä kun miesten liikemyyntien vastuksena olisi ollut joku puolen pennin letkajenkka. Peruukki ja kaikki....voi elämä.

Se pisti silmään että mielestäni jotenkin helposti irtosi firmoilta isot summat rahaa, 400-1000e. Mitä ne sitten sai vastineeksi tuolle? Flaijerien jakoako? Jääkö siinä mitenkään muka firma voitolle ja paljonkohan oikeasti hyötyivät tuosta, poislukien Ainon edessä seisoskelleet sisäänheittäjät..?

Miksi minusta tuntuu, että jokaisessa tehtävässä päädytään kadulle jakamaan jotain hiton flaijereita?

Jotenkin vähän sellainen halpakuva itsellenkin aina jää noista. Johtuu tietysti varmaan tuosta tiukasta aikataulusta, pari hassua päivää aikaa suorittaa. Mutta onhan se hauska nähdä niin-perhanan-businessmiehiä juoksemassa tulppaanit/flaijerit/Top Gun-VHS kädessä pitkin katuja...

Aika harvan noista tosiaan näkisi johtamassa jotain oikeaa suurta juttua Harkimolle. Tosin noi on varmaan valittukin tuonne lähinnä leipä ja sirkushuvit mielessä ja Harkimo palkkaa omia reittejään oikean johtajan sitten myöhemmin.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Muut naiset ovat aika statisteja ja vaikka tulevat toimeen keskenään, niin suoritustaso on nolla. Ei kannata ihmetellä sitä, että miehet ovat tärkeämmissä tehtävissä noin yleisesti ja palkkataso on parempi. Naiset tekevät sen ihan itse, kun nykymaailmassa pitää jo tulla toimeen muidenkin kanssa.

Jos tämä populaari stereotypia pitäisi täysin paikkansa niin olisi helppo empiirisesti todeta, että siellä missä naisia on vähiten johtavilla paikoilla yhteiskunnassa, on myös parhaat ja parhaiten hoidetut olot. Siitä vain JA:n anti-feministit tutkimaan korrelaatiota!
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Antin kaapistatulo tuntui kovin rohkealta, ensimmäisen, penkin alle menneen tehtävän jälkeen. Ja olihan se myös sitä, mutta nyt alkaa löytymään jo syitökin sille sille :). Ihan parhaimmistoon lukeutuvia suorituksia viime tehtävissä ja todennäköisesti ens jaksossa ryhmän johtajana voitokkaasti.

Toi Hjalliksen vaade Minnalle tuntuu aika kohtuuttomalta. Pitäis parantaa välit muihin samantien. Ei noita välejä pysty mitenkään paikkaamaan muutamalla suklaarasialla tai muutenkaan nopeasti. Kun on ajanut itsensä (tai tullut ajetuksi) tohon tilanteeseen, niin ei siitä vaan pääse enää pois.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Antin kaapistatulo tuntui kovin rohkealta, ensimmäisen, penkin alle menneen tehtävän jälkeen. Ja olihan se myös sitä, mutta nyt alkaa löytymään jo syitökin sille sille :)
Ajattelin ihan samaa, varsinkin kun jo edellisessä jaksossa selvästi tuli ilmi että Antti on Hjalliksen lempipoika. Eiköhän tässä voida kohta jo onnitella kisan voittajaa, vaikka veikkasinkin aiemmin voittajaksi naista.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Se tanssi&laulu-esitys oli kyllä jotain uskomattoman myötähäpeällistä. Harmi kun saivat sentään rahaa muualtakin, olisi ollut kivaa nähdä kun miesten liikemyyntien vastuksena olisi ollut joku puolen pennin letkajenkka. Peruukki ja kaikki....voi elämä.

Se pisti silmään että mielestäni jotenkin helposti irtosi firmoilta isot summat rahaa, 400-1000e. Mitä ne sitten sai vastineeksi tuolle? Flaijerien jakoako? Jääkö siinä mitenkään muka firma voitolle ja paljonkohan oikeasti hyötyivät tuosta, poislukien Ainon edessä seisoskelleet sisäänheittäjät..?
Naisilla tuo letkajenkkaidea ei oikein toiminut, ehkä se olisi voinut toimia edes jotenkin vilkkaampana sesonkiaikana. Nyt tuo lähinnä toimi jakson koomisena osuutena. Siitä pisteet Kaisalle, että tajusi itsekkin, että suunnitelma ei toimi ja onnistui nopeasti? saamaan aikaiseksi 400 euron kaupat.

Ainakin naisten porukka myös sai sitä porukkaa niihin firmoihin. Miehillä taas taisi olla se tuhat erilaista flyeriä eikä yhdenkään yrityksen edustajilta kysytty mikä vaikutus flyereillä oli, tosin joku Best Western ei kovin montaa asiakasta edes tarvitse kattaakseen nuo flyerin jakamisesta koituvat kulut. Eikös Ravintola Ainon omistaja tuumannut, että piti hälyttää lisää työvoimaa paikalle hoilaavien naikkosten takia. Ehkäpä tästäkin tehtävästä ois saanut vähän mielenkiintoisemman, kun olisi laskettu kilpailijoiden yrityksiin houkuttelemien asiakkaiden määrä / käyttämät rahat eikä pelkästään sitä kuinka monelle yritykselle onnistuvat itsensä huoraamaan noin lyhyellä ajalla

Minna ja Iso-Heidi kyllä vaikuttavat todella vastenmielisiltä persoonilta. Itseä tuodaan esille jatkuvasti ja samalla muita piikitellään sekä vähätellään. Ei ole mikään ihme, että paremman tiimihengen päälle saanut miesten joukkue voittaa nyt näitä kisoja, kun naisten joukkueen pistää täysin sekaisin tuo kaksikko.
 

Hemingway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sapko
Se pisti silmään että mielestäni jotenkin helposti irtosi firmoilta isot summat rahaa, 400-1000e. Mitä ne sitten sai vastineeksi tuolle?

Taustalla kuvaavan kameran. Ovathan nuo tilanteet aivan hiton epäaitoja nimenomaan kameran ja sen mukanan kulkevan miehityksen vuoksi. Tuskin tuollaisia summia tarjottaisiin jollekin satunnaiselle porukalle, joka menisi kyselemään.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Taustalla kuvaavan kameran. Ovathan nuo tilanteet aivan hiton epäaitoja nimenomaan kameran ja sen mukanan kulkevan miehityksen vuoksi. Tuskin tuollaisia summia tarjottaisiin jollekin satunnaiselle porukalle, joka menisi kyselemään.

Mietin aivan samaa. Voiko oikesti olla kannattavaa maksaa 1000 euroa muutamalle naiselle, siitä että houkuttelevat ravintolaan syömään 15 euron lounaita? Tuskin mikään yritys sopii tälläista, ilman että määritetään montako asiakasta tuolla summa ravintolaan houkutellaan. Luulisin, että katteesta riippuen noin 130-180 asiakasta pitää ainakin saada, jotta tarjouslounas tulisi kannattavaksi. En tiedä montako meni, mutta veikkaan että ei ihan tuohon päästy.

Ajattelin ihan samaa, varsinkin kun jo edellisessä jaksossa selvästi tuli ilmi että Antti on Hjalliksen lempipoika. Eiköhän tässä voida kohta jo onnitella kisan voittajaa, vaikka veikkasinkin aiemmin voittajaksi naista.

Ikänsä puolesta en kyllä jaksa kuitenkaan uskoa, että Antti koko kisaa voittaa. Hyvässä vauhdissa kuitenkin.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Se pisti silmään että mielestäni jotenkin helposti irtosi firmoilta isot summat rahaa, 400-1000e. Mitä ne sitten sai vastineeksi tuolle? Flaijerien jakoako? Jääkö siinä mitenkään muka firma voitolle ja paljonkohan oikeasti hyötyivät tuosta, poislukien Ainon edessä seisoskelleet sisäänheittäjät..?

Kuten täällä on jo tuotu esille, niin varsinainen syy oli se, että tuolla muutamalla satasella saadaan oman firman nimi esille usealle sadalle tuhannelle ihmiselle, eli kyseessä on halpa hinta media-ajan ostamisen suhteen.
 

Moonchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kraken
Mietin aivan samaa. Voiko oikesti olla kannattavaa maksaa 1000 euroa muutamalle naiselle, siitä että houkuttelevat ravintolaan syömään 15 euron lounaita? Tuskin mikään yritys sopii tälläista, ilman että määritetään montako asiakasta tuolla summa ravintolaan houkutellaan. Luulisin, että katteesta riippuen noin 130-180 asiakasta pitää ainakin saada, jotta tarjouslounas tulisi kannattavaksi. En tiedä montako meni, mutta veikkaan että ei ihan tuohon päästy.

Niin kyllä tuo kameroiden mukana olo varmasti vääristää näitä asioita. Edellisessä jaksossakin tuntui, että tinkiminen onnistui yliluonnollisen tehokkaasti monessakin paikassa.

Minua vähän häiritsee se miten vähän aikaa näihin tehtäviin annetaan. Miksei voisi antaa vähän enemmän? Tietystihän sekin jotain kertoo, että miten saadaan asioita aikaan kiireessä, mutta nyt kaikkiin hommiin jää sellainen juosten kustun maku. Olisi kiva nähdä miten tehtävien suorittaminen muuttuisi ja tulisiko parempia ratkaisuja. Nyt on aina hirveä kiire lähteä tekemään vain jotain, ettei jäädä ihan puille paljaille.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Edellisen Suomen diilin voittaja Olli Rikala oli ohjelman aikaan pari vuotta nuorempi kuin Antti tällä kaudella.

Silloin olikin Sarasvuon Jari jengiä kenkimässä, ei ikärasisti Hjallis Harkimo, jonka Jokeritkin menee omilla junnuilla niin kauan ku hävitään yks peli, sit kaikki pihalle ja kanukkeja ja vanhoja liigajyriä tilalle ja jorilehterät valuu muualle.

Kyllä toi on aika sakkia nuo Diilin kilpailijat.. Miehistä tää heikkisilvennoinen ja sit se kravatti-keikari on ihan lapasia, Jethro on käyttökelpoinen niin kauan ku se sen bullshit-generaattori saadaan oikeaan osotteeseen tykittämään, heti jos miehen päästää omiaan tekemään niin mennään just Stenfors-linjalle. Jarno on vähän katsomaton kortti ja Antti vaikuttaa edelleen sopivalta tiimipelurilta, johtoaseman haldaus nähdään varmaan ens jaksossa.

Muijista tuntuu että se hiljanen vanha täti, Larissako sen nimi oli, vois olla ok jossain sivuhommassa. Koko se eilinen tanssi-ryhmä on sihteeriosastoa, Minnan pitäis olla Hjallis Hjalliksen paikalla mutta eihän se sinne asti pääse ku on niin kusipää. Tää Heidi vaikuttaa ihan prolta, vastenmielinen ilmestys mutta vissiin ihan tehokas.

Jos tässä jotain finaalikolmikkoa rakennetaan niin Heidi, Jethro ja toinen kaksikosta Jarno/Antti vois olla sopiva. Ellei Jarno esitä jatkossa jotain mystistä tai Antista kuoriudu tiimipelurin lisäksi johtaja-dudea niin Heidihän noista ois pätevin. Jethron vois sit palkata vaikka myymään niitä kämppiä tai jotain.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös