Hirsimäki ja seurajohto

  • 103 177
  • 433

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Re: Fandulista

Viestin lähetti Dee Snider
Olen todella pettynyt Höpöturnauksen jälkeiseen Ässä-joukkueeseen. Putki onneksi saatiin poikki, mutta eilen ei toivoa paljon ollut kun lähti hallilta tihkusateeseen.
(...)
P.S. Mihin mahtoi mennä Bluesin hyljeksimä Bruce Gardiner? Varmasti parempi peluri kuin "meiän Slava"!!!



Itse olen viime vuosina ollut entistä enemmän pilipaliturnauksia vastaan. Ässät ovat säästyneet sentään niissä turneissa tulleissa loukkaantumisilta, mutta kuitenkin. Esmes tällä kaudella Ässien huikee liito tuntui katkenneen kuin seinään tuon olemattoman turnauksen jälkeen. Pelituntuma on aivan kadoksissa, eikä kentällä olla nähty todellakaan samaa joukkuetta, mitä alkukaudella saatiin hämmästellä (kirjaimellisesti).

Gardiner ei taida pelata tällä hetkellä missään? Toisaalta voisi olla kaivattu jyvänen Ässiin, mutta toisaalta Blegissä pelatessaan taisi olla hieman asennevammainen, jos oikein ymmärsin. Jäähyjä ainakin tuli paljon, tosin kakkosia ja käytösrangaistuksia. En näkisi häntä Ässissä, mieluummin vaikka Toporowski (toinen asennevamma) tahi Kesä*.



* läppänä heitin
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Jätkät hei, EI YHTÄÄN asennevammaista pelaajaa tänne kiitos! Nyt tarvittaisiin nöyrä joukkuepelaaja. Jos haluaisin asennevammamiehen olisin ottanut Pelicansin Setzingerin jota olin jo kaksi vuotta sitten haikailemassa Ässiin.

Ei Ässien eilinen paskuus ollut yksin Slavan syy vaikka kaikki paska tunnutaan kaatavan hänen niskaansa. Eikä silti Bergeroninkaan, mutta jonkinlaisia ratkaisuja on piahkoin nähtävä.

Alkuun kyllä auttaisi se että hankittaisiin yksi pakki lisää jolloin sekä Jakke että Pele saisivat vapaammat kädet myös kovuuteen, kun nykyliigassa tulee niin helposti noita pelikieltoja. Eihän poikien tarvitse katsoa videoita Sheptakin peleistä vaan ihan videot omista peleistä viisi vuotta sitten riittävät hyvin.

PS. Mistäs sää Arska tuon Bomanin heitit tuossa kovuuskeskustelussa? Pupen kovuus on vielä löytämättä. Taisi mennä Antit Ahokas ja Boman sekaisin?
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Viestin lähetti korkki
PS. Mistäs sää Arska tuon Bomanin heitit tuossa kovuuskeskustelussa? Pupen kovuus on vielä löytämättä. Taisi mennä Antit Ahokas ja Boman sekaisin?


Juuh.. meni kyllä Ahokas ja Puppe sekaisin. Bomanin meriittilistalla todellakaan juhlita.. Mutta ei sitä tiedä, mitä silloin tapahtuu, kun Puppe hermostuu! Hymiö?
 

Tuamas

Jäsen
Puppen meriittilistaan kuuluu kyllä ulkomaan alasarjoista hankittu olikos se vuoden pelikielto, se ei tosin tullut pelikovuudesta tai tappelusta, vaan McSorley-tyylisestä huitaisusta.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jaaha, täällä taas unelmointi menossa...

Mistä raha uuteen mieheen ?? Ahola ja Kuparinen valvovat budjettia haukan lailla, Tamminen ei voi sitä ylittää. Kylmä totuus on että tämän tason joukkueelle pelaamme vähintään kolme seuraavaa vuotta.
Toisaalta ärsyttää todella paljon tälläinen keskustelu, alla oleva on eräästä toisesta keskustelusta 19.10. kirjoitettu:

"Tekisi mieleni sanoa että mitä minä sanoin, mutta täytyy muistaa että kausi on pitkä ja notkahduksiakin varmasti tulee niin joukkueelle kuin Bergeronille.
Katselin tilastoja ja silmiin pistävää oli se ettei Ässiltä nouse ketään selvästi ylitse muiden vaan vastuu jakautuu tasaisesti. Tämän takana on yksi mies ja se on Toivola, hän on luonut uudenlaisen ilmeen Ässille. Olen monissa yhteyksissä korostanut tähtipelaajien sijaan pelisysteemin merkitystä ja siihen sopivien pelaajien hankintaa. Bergeron on yksi tärkeä osa tätä palapeliä. Jos pelaaja on vuodesta toiseen tehnyt paljon pisteitä ja kuitenkin pelannut pääsarjaa ( vaikka kakkos sellaista ) tietää hän mihin pystyy. Tuskin Martti olisi Suomeen lähtenyt, jollei hän olisi uskonut pystyvänsä pelaamaan liigassa, luultavasti Sveitsin B -liigasta olisi saanut paremman korvauksen kuin Porista. Muistakaa tämä hetki kun tulee taas alamäki ja peli ei kulje, selkään puukotus on helppoa vaikeina hetkinä, mutta tosifani tukee joukkuettaan myös silloin."

Kuten Toivola sanoi, jos joku tosissaan uskoi että Ässät olisi kärjessä koko kauden, hän ei ymmärrä jääkiekosta mitään. Meidän pitää vain uskoa Toivolan systeemiin ja toivoa että laiva kääntyy. Te samat olitte kehumassa Ässiä muutama viikko sitten ja nyt täällä jo huudetaan Tammista apuun, hävetkää!
Jos joku tänne tulee niin se on joko liigajoukkueiden jämämiehiä tai Mestis pelaaja, muut voitte unohtaa. Päivä uusi voi taas kaiken muuttaa.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Jaaha, täällä taas unelmointi menossa...

Viestin lähetti TosiFani
...Kuten Toivola sanoi, jos joku tosissaan uskoi että Ässät olisi kärjessä koko kauden, hän ei ymmärrä jääkiekosta mitään. Meidän pitää vain uskoa Toivolan systeemiin ja toivoa että laiva kääntyy...

TosiFani. Tiesin jo nähdessäni Arnoldin ketjunavauksen että vastaat ja lainaat juuri tuota tekstiä päivältä 19.10.

Kaikki varmasti tiesi että tälläisiä notkahduksia tulee. Kaikkille ei varmasti ole mitään uutta se että Ässillä on velkaa 400000-600000 euroa. Ei kait kukaan nyt luule että Ässät runkosarjaa voittaa tai mitään Machuldoita tai Banhameja kesken kauden ala hankkimaan. Menobudjettia tuskin aletaan ylittämään edes 1000 eurolla. Itse uskon että pelkällä olemassa olevan pelaaja rosterin realisoinnin (alisuorittajat mistä tuleekin taloudellinen seikka eteen) kautta hankitaan jos edes hankitaan (tuskin), mutta jos sitten jotain tapahtuu niin oikeanlainen tyyppi. Edes yksi fyysinen tahtopelaaja vaikka meijeriliigasta Harjulan+Pölläsen sun muiden alisuorittajien tilalle. HEI NYT ON PELATTU JO 27 RUNKOSARJAPELIÄ. TARVIIKO NIIDEN ALISUORITTAJIEN PELATA 56 PELIÄ ENNENKUIN MUUTOKSIA TEHDÄÄN. Mihinkä se systeemi (totta pirussa minäkin pelisysteemiä kannata jota ilman ei voi nykyään pärjätä) hajoaa jos tehdään 1 tai 2 muutosta. Edes yksi muutos että joukkue heräisi unesta että: Hei nyt perkele tässä tarvisee alkaa pelaamaan nuo on tosissaan.

Upea alkukausi ja täysin yläkanttiin. Niukkoja voittoja ja perusilme oli se että joukkue taisteli ja nousi 5 kertaa 2-3 maalin takaa ja otti pisteet. Sitten maajoukkuetauko ja. Kotona maalisuhteella 3-21 ja kaikki tauon jälkeiset pelit 1 0 6 maalisuhteella 9-25. Mitä ihmettä tapahtui ? Täyskäännös on niin selvä että ei tässä voi muutakuin ihmetellä.

No kyllä kait sinäkin olet sitä mieltä että _jotain_ pitäisi tapahtua. 2838 katsojaa ei paljoa naurata varmasti Aholaa tai Kuparistakaan. Itseäni ei tappiot vituta niin paljon mutta 2838 ottaa päähän. Nyt täytyisi tulla samanlainen maajoukkuetauko ja heti.

Onneksi noita tiistapelejä ennen joulutaukoa on vain yksi. Joulutauon jälkeen pirun tärkeä (henkisesti ja imagollisesti) Lukko peli, mutta silloin on lomat päällä ja vastassa Hifk, se pelastaa paljon. Sen jälkeen onkin noita yleisömäärän laskijoita enää koko kaudella onneksi vain 2. Luottoa ei ole vielä porilaisille tullut että Isomäkeen mennään tappionkin jälkeen.

Edit: lisätään se nyt vielä että ei tule epäselväksi että mielestäni Mika Toivola on Ässien tärkeimpiä miehiä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Niin, asia ei tietysti mitenkään minulle kuulu, mutta onko kukaan sielläpäin tullut ajatelleeksi asettaa sitä uutta miestä valmentajan pallille.

Kokemuksesta tiedän kertoa, että siitä on joskus apua. (Harvoin, mutta kuitenkin). ?

Täällä ja tällä hetkellä tuo em. vaihdos tuntuu toimivan, mutta ei vielä nuolaista... Kun tuo sarja on oleva pitkä.

Suosittelen kokeilemaan, jos mitään muuta ei ole tehtävissä.

(Mikäs minä olen toisia neuvomaan kun en mistään mitään tiedä).

Anteeksi.

edit: korjatu ydhyssana
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Re: Haa.

Viestin lähetti Il Tempo Gigante
Niin, asia ei tietysti mitenkään minulle kuulu, mutta onko kukaan sielläpäin tullut ajatelleeksi asettaa sitä uutta miestä valmentajan pallille.
Apua siitä on tosiaan harvoin ja Ässillä on kokemusta noista epäonnistuneista valmentajan vaihdoista.

Sitäpaitsi luotto Toivolaan on täällä vielä aika kova. Kauden alussa nähtiin mihin joukkue pystyy ja uskon että vielä täältä noustaan Toivolan johdolla. Itseluottamus tarvitsisi saada kuntoon ja jännitys pois kotipeleistä. Lisäksi muutama ulkomaalainen alisuorittaja täytyisi saada ruotuun.

Eli vastaus kysymykseesi taitaa olla hyvinkin pitkälti: EI!
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Re: Re: Haa.

Viestin lähetti korkki
Eli vastaus kysymykseesi taitaa olla hyvinkin pitkälti: EI!

No ei väkisin.

Täällä meillä kyllä kuitenkin tuo em. toimenpide näyttää toistaiseksi toimivan...

Ja eikös teilläkin takavuosina Tamin tulo nostanut joukkueenne hyvään nousuun ? Tämöinen muistikuva mulla nyt on ?

Kuitenkin, 27. päivä kuluvaa kuuta katsomme kuka on Satakunnan pomo.

Se onkin oleva Tukka-Jukkiksen eka kotipeli ylen kiivasta Ässäjoukkuetta vastaan.

Liekö nimimerkki korkki silloin paikalla ? (Huom. riimi).

Anteeksi.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Re: Re: Haa.

Viestin lähetti Il Tempo Gigante
...Täällä meillä kyllä kuitenkin tuo em. toimenpide näyttää toistaiseksi toimivan...

Lyhyt komentti tähän. Tässä on nyt sellainen ero että Lukko oli Lehkosen aikana SELVÄ alisuorittaja pelaajamateriaaliin nähden. Ässät ylisuorittaja ennen taukoa ja kuten Korkki totesi luottoa valmentajaamme aivan varmasti vielä on.

Ismo Lehkonen ilmeisesti aiheutti niin suuria vittuuntumisia pelaajissa/kannattajissa että Rautakorpea se jopa auttoi. Nyt tuntuu kaikki onnistuvan.
 
Viimeksi muokattu:

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
heh

IlTempoG. yrittää epätoivoisesti jotain kähinää tms.... no se hänelle totta mooses suotakoon.

Niin kyllähän se niin on että kun pelaajamateriaalia katsoo niin Ässät on kutakuinkin oikealla paikalla (tottakai olis hienompaa olla vähn ylempänä) ja edelleen menossa pleijareihin. Lukko taas on aivan väärällä paikalla edelleen tuolla materiaalillaan, pitäisi olla noin kolmen joukossa mutta nihkeätä näyttää olevan, ainakin toistaiseksi. Onnea kuitenkin loppukauteenkin.

Toivola on edelleen hyvä koutsi, ei sitä muutaman ottelun rämpiminen mihinkään muuta. Varsinkin kun vaihtoehdot joita voisi palkata tilalle ovat luokkaa Noksu Nokelainen tai Ismo Läntinen tai joku muu vastaava soturi.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Re: heh

Viestin lähetti ÄssienÄssä
IlTempoG. yrittää epätoivoisesti jotain kähinää tms.... no se hänelle totta mooses suotakoon.

Tässä mitään kähinää yritetä. Ehdotin vaan toimenpidettä, joka täällä "etelässä" tuntuu toimivan ? Ainakin toistaiseksi ?

Niin kyllähän se niin on että kun pelaajamateriaalia katsoo niin Ässät on kutakuinkin oikealla paikalla (tottakai olis hienompaa olla vähn ylempänä) ja edelleen menossa pleijareihin. Lukko taas on aivan väärällä paikalla edelleen tuolla materiaalillaan, pitäisi olla noin kolmen joukossa mutta nihkeätä näyttää olevan, ainakin toistaiseksi. Onnea kuitenkin loppukauteenkin.

Tässä sitä on oleva kähinän hakua ? Tuskin kukaan on veikanna Lukkoa korkeammalle, kuin sijoille 5-8 ? Ja tällä linjalla kyllä on edelleen yllekirjoittanutkin.

Toivola on edelleen hyvä koutsi, ei sitä muutaman ottelun rämpiminen mihinkään muuta. Varsinkin kun vaihtoehdot joita voisi palkata tilalle ovat luokkaa Noksu Nokelainen tai Ismo Läntinen tai joku muu vastaava soturi.

Lehkonenkin on ilmeisen varmasti vapailla markkinoilla. (vitsi).
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ja tänään tuli taas turpaan 5-0. :( Kyllä jotain pitäisi tehdä. Pakkohan johdon on se tajuta. Ehkä ei voida hankkia mitään huippunimiä, mutta jotain muutoksia varmasti voitaisiin tehdä rajallisen pelaajabudjetin puitteissakin. Ainakin herättävä vaikutus niillä voisi olla, ja hyvällä säkällä samalla tulisi tehtyä joku löytökin. Yleisilmettä ainakin pitäisi muuttaa taistelevammaksi.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tarttis pelaajia jotka tosissaan taistelee kynsin ja hampain voitosta, ja jotka omaa sopivasti härskiyttä. Levosen jälkeen ei semmosia hirveesti oo ollu, Nielikäinen viihty pari kuukautta rauhallisissa merkeissä ja Marko Mäkinenhän ei Ässille kelvannu kesällä 2000, myöhemmin samalla kaudella pelas sitten hyvät playoffsit omassa roolissaan Tappara-paidassa.

Mulle on tullu pakkomielteeks jauhaa asiasta mutta Ässäthän on liigan pienimpiä-ja vanhimpia-joukkueita. Jokunen nuori pelaa aggressiivisesti ja yrittää taklata mutta aika kevyitä ovat pojat vielä. Joku kovanaama ja isähahmo ois niin hauska saada Isonmäen jäälatoa sytyttämään, Gladista ja Peltosesta ei siihen taida enää olla. Jos kerran pitää hävitä niin hävitään sitten tyylillä-eli pelataan loppuun asti kovaa. Täähän on tosiaan viisvuotissuunnitelman toka vuosi eli voihan tää vielä mennä reisille, tosin yleisökato tulee olemaan melkoinen.

Mutta toisaalta...ollaan ihme kyllä edelleen hengissä, pitääköhän ruveta odottelemaan joulutaukoa ja Pakkasukon lahjottamaa ihmettä eli taisteluhenkeä?Onneks pelejä ei oo monta ja tilastollisestikin ja tuurilla saadaan vielä muutama pojo ennen taukoa. Kaadetaan Hunajapojut tiistaina ja saadaan siitä sopiva piristysruiske, toivossa on hyvä elää...
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Ei mitään vetoomusta, vaan järki käyttöön

Porin Sanomien liitteenä olleen Ässäliitteen (satuin sattuman kautta saamaan tuttavan kautta, kiitos Ulvila!) mukaan tj Tammisen mukaan talous on vaakalaudalla. Eli varsinkin, jos katsojamäärät laskevat, ei ole varaa yhteenkään maksettavaan pelaajahankintaan. Hyvä kun selvitään nykyisellään. Tamminen väläytti kaikista pessimistisene ehdotuksineen jopa pudottautumista Mestikseen! Jos eivät sponsorit ja yleisö tue nykyistä SM-liigajoukkuetta.

Toivolaa on kehuttu ja on puhuttu pitkäjänteisestä työstä, mutta mikä on mätännyt "Karjalatauon" jälkeen? Kukaan ei ole antanut siihen minkäänlaista vihiä. Vai oliko alkukausi vain onnea ja "ylisuorittamista"?
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Viestin lähetti Kippari
Toivolaa on kehuttu ja on puhuttu pitkäjänteisestä työstä, mutta mikä on mätännyt "Karjalatauon" jälkeen? Kukaan ei ole antanut siihen minkäänlaista vihiä. Vai oliko alkukausi vain onnea ja "ylisuorittamista"?



Jaa että mikä on mätännyt? Yksikertainen vastaus: kaikki. Ei tuo Porin Ässät ole saanut juuri mitään aikaiseksi. Kaikki taisteluhenki, nousut tappiotilanteessa ja ennen kaikkea peli-ilo ovat tipotiessään. Minne se katosi, sitä on vaikea sanoa. Tuskin joukkuehenkikään ole ruvennut pahemmin rakoilemaan? Kauden alussahan toitotettiin hengestä, joka oli paras vuosiin.

Ei se nyt pelkästään onnea ja ylisuorittamista varmastikaan ollut. Profiilipelaajien loukkaantumiset ja ylijumala Langkow'n loukkaantuminen (+ loukkaantuneena pelaaminen) ratkaisivat pari peliä vastustajan hyväksi. Pahalta joka tapauksessa näyttää, kun suoritustaso on tällä hetkellä niin matala.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
ensi kaudella uusin eväin

arnold peräänkuulutti hullua rymistelijää, mutta eihän näillä hulluilla voiteta yhtään peliä.Muutama katsoja voisi tulla tätä hullua katsomaan, mutta suuri yleisö tulee halliin pelkästään silloin kun joukkue voittaa ja nousee sarjataulukossa ylemmäksi,olkoon peli millaista tahansa, niin voitot kiinnostaa ja innostaa kansaa halleille.
Ässät tarvitsevat riveihinsä pelaajan tai ketjun joka pystyy yksinään kääntämään pelejä voitoiksi esim ylivoimamaaleillaan ja ennenkaikkea pistämään kiekon maaliin paikoista, joita Ässillekin välillä sentään tulee.
Maalivahti ja valmentaja meillä on, mutta hyökkäyksessä meillä on vaan neljä kolmosketjua,tai ehkä nykyinen ykkönen olisi hyvä kakkosketju. Tarkoitan, että meiltä puuttuu vahvistus mallia: Tenkrat, Vujtek,Pärssinen, Caloun yms. jotka pystyvät pelkästään omilla taidoillaan auttamaan joukkuetta voittoihin.
Raha tietysti on ongelma, mutta ykkösketjun hankkimisen jälkeen täytetään loput ketjut niillä rahoilla jotka on jäljellä, eikä hankita mitään keskinkertaisia pelaajia joiden palkalla saisi yhden staran.
Kiilholma, Kuusela,Kuparinen ja muut vähän halvemmat pelaajat saavat täyttää kolmos ja nelosketjut ,koska heistä voi vielä tulla suuriakin tähtiä kun saavat enemmän kokemusta ja vastuuta.Tuominen ja muut samantasoiset hyökkääjät vain taantuvat koko ajan ja silti heidän palkkansa on kuitenkin iso lovi kassaan.
 

Jokke

Jäsen
Laitetaan nyt tähän kun en viitsi avata omaa ketjua.

Laitetaan lyhyesti ja ytimekkäästi:

Onko joku muu kuullut huhua Langkowin lähtemisestä?
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Viestin lähetti Jokke
Onko joku muu kuullut huhua Langkowin lähtemisestä?


Mistä tälläistä huhua leijailee? En kyllä ainakaan tältä istumalta usko (saati sulattaisi) tuollaista huhua. Tuskin Lankkukaan tässä vaiheessa kautta vielä luovuttaisi. Ainoa asia minkä uskoisin siihen, että Langkow jättäisi Ässät olisi joku operaatio liittyen reiteen, joka vaivaa nytkin.
 

Tuamas

Jäsen
Ei ole kuulunut ainakaan minun korviini, väittäisin että satavarmasti uutisankka, jollei sitten Langkowin reisi mennyt loppukauden ajaksi...
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mä kuulin huhun ja arvatkaapa mihin joukkueeseen liittyen? En silti usko pätkääkään. Toteutuessaan pahin uni sitten.. no joo.
Lankulla on kaksivuotinen paperi pataan, ainoa vaihtoehto tietenkin on, että mies haluaa itse ehdottomasti pois Ässistä. En usko!
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti Näkkäri
Taitaapi lankku olla sen verran vemppakerhossa, ettei taida kelvata tuonne etelämpään..
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti L4E
Taitaapi lankku olla sen verran vemppakerhossa, ettei taida kelvata tuonne etelämpään..

En ole väittänyt, että olisi menossakaan. Lankku ei varmasti ole niin tyhmä, että haluaisi varsinkaan raumalle. Tää koko huhu on niin olematon, että harmittaa itseäkin kun piti sitä kommentoida. Parasta olisi unohtaa koko juttu.

Sun pitää muuten L4E opetella käyttämään tätä hienoa lainaustoimintoa, mikäli lainauksia haluat ottaa. Ihan vaan väärinkäsitysten välttämiseksi.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
liittyy Eric Beaudoin -ketjussa alkaneeseen keskusteluun..

Valmentaja Juhani Tamminen ja GM Juhani Tamminen ovat sattumoisin yksi ja sama henkilö. Tarkoitukseni on arvioida herroja Tamminen ja Hirsimäki jääkiekkojoukkueen johtajina - tapahtuu se johtaminen sitten toimistosta tai penkin takaa käsin. GM Tamminen halusi erottaa valmentaja Toivolan ja korvata hänet valmentaja Tammisella koska Toivolan johtamistaidot siellä penkin takana olivat kevyiksi havaitut. Se ei vain sopinut joillekuille ja siksi joudumme nyt kärsimään GM Hirsimäen johtamistaidon puutteesta. Tästä puutteesta voimme nähdä tuoreena esimerkkinä tapaus Beaudoinin ja oikeastaaan koko kauden "hankinnat". Oletettavasti Ässillä ei ole tällä erää erillistä scouttia/urheilutoimen johtajaa vastaamassa pelaajien kartoituksesta ja nimien saamisesta paperiin, joten sekin rooli kaatuu joukkueen GM:n hoidettavaksi.
Ihan noin sivuhuomautuksena sanottakoon, että eipä tämä Hirsimäki aikaan Ilveksessäkään mitään näkyvää saanut aikaiseksi. Ensimmäisellä kaudellaan GM:n toimessa Ipa tosin sai mitalin, mutta siitäkin lienee enemmän kiittäminen penkin takana ollutta Sakari "proffa" Pietilää. Tämän jälkeen Hirsimäen valmennusjohtoon tekemät löydöt eivät sitten olleetkaan mitenkään mairittelevia: hätäapuna Matti Kaario/Seppo Hiitelä ja sen jälkeen Tolja Bogdanov ja Ilves rämpi kuin Ässät nykyisin hädin tuskin 10:n sakissa.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ääh, ei jaksaisi enää tästä jauhaa. Jos kuitenkin pakottava tarve jollain on, niin varmaan Tamminen vs. Hirsimäki ketjuun voisi aiheesta vielä jotain mahtua?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös