Hiihdon MM-kisojen liveseuranta 2017

  • 232 615
  • 3 516

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Ei helvetti Heikkinen, pitäiskö yrittää pudottaa ne jätkät hiihtämällä, eikä vetää mitään saatanan kirikisaa tolla kropalla?

No jos otit kiinni 10sek niin ehkä kannattaa huilia vähän.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Virpi kertoo asiat juuri niinkuin ne ovat. Nyt säästellään ja sitten vedetään viimeiset 2-3 km ihan vitullista munaravia.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Lumikengät olis voinu olla olosuhteisiin parhaat.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ei kantsi vetää itteä piippuun
No ei se kirikisassakaan voita, olis pikku pakko pitää vauhtia ja sitten iskee mäkiin, kyllä se sprintteri roikkuu mäessäkin perässä jos se sinne hapoitta pääsee.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Vaikea tilanne Heikkiselle, sillä ei nuo muut tipu tällä aloituksella viimeisellä lenkillä juuri mihinkään, ihan sama kuinka kovaa vetää. Ja lopussa jokikinen lentää Matin ohi. Puolen matkan jälkeen pitäisi alkaa vetää jo kovaa...siinä ainoa mahdollisuus, sanon minä.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Tyrväisiä näkynyt katsomossa? Helpottaisi Heikkisen urakkaa huomattavasti, kun kävisivät ajamassa puun takaa pari poikaa pois tosta ryppäästä.
 

Toppeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Pelicans
Hyvin Heikkinen päättää odottaa, eikä mene keulaan. Pudottaminen on hankalaa, joten viimeisen lenkin nousuun niin paljon kun lähtee ja toivottavasti ruotsalainen tippuu.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Ruotsi vie pronssit, tää on jo nähty.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Moni taitaa unohtaa että sprinteissäkin ne ratkasut tehtiin mäessä eikä missään loppusuoralla. Kyllä noi sprintterit mäkiä tikkaa ja kovaa tikkaakin jos ne pääsee hapoitta sinne mäkiin. Nyt pitäis Hapon nykyiä joka vitun mäkeen että noi muut joutus puskeen happoa reisiin.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Juu ei tule mitalia. Heikkisen ainut sauma on, että tulee viimeisenä loppukiriin ja edellä menevät kolaroivat. Todennäköisyys tälle on mitä on, mutta se näyttääpi olevan Heikkisen taktiikka.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Tää ketju on hienoa luettavaa. Perussuomalaista pessimismiä. Ja jos vähän positiivisti sanotaan tv:ssä niin sekin lytätään.

Höpöhöpö. Positiivista saa sanoa jos siihen on aihetta. En vain jaksa uskoa että kaikki radalla tapahtuvat asiat suosisivat Heikkistä, kuten selostajat antavat ymmärtää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös