HIFK ulkona play-offeista

  • 7 630
  • 74

Archon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti juhaht
Sulkekaa jo tämä ketju, please... Turhaakin turhempi, näitä Hifk-aiheisia ketjuja on muutenkin ehkä n. 70 % kaikista, ja ne toistavat samoja aiheita.


Joo suljetaan kaikki vaan ! Ihan turhia ketjuja. On se kumma kun näissä HIFK ketjuissa on parhaimillaan jopa satoja viestejä kun näissä iki-ihanissa ja kiintoissa Bluusers yms ketjuissa muutama hassu.

Okei, IFK:lla ei ole omaa keskusteluryhmää joten se selittää osan suosiosta.

Jos nyt jotain provosin niin, suoritan kotona Ave Mariat ja laitetaan Euro rukouslippaaseen.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Mike

Ihanaa, että naapuri ei pääse pleijareihin!

Samaa mieltä, paitsi että olen itse sen naapurin kannattaja. Se on niin siistiä, että voi lopettaa rupukiekon katsomisen ja siirtyä jalkapallon pariin. Mutta että ei tarvitse lähteä pleijareihin turhan takia, ihanaa. \o/

Viestin lähetti Pete 62
Pelillisesti ihmettelen vieläkin Suhosen pelkuruutta ottaa veskari pois jatkoaikamatseissa. Huonoimmassakin tapauksessa Ifkillä olisi muutama pojo lisää ja tällä hetkellä se kyllä niitä kaikkia tarvitsee ja kipeästi.

No en mä sitä ihmettele, itse kannatin noita ratkaisuja, varsinkin kun se oli narreja vastaan. Mielummin vain yksi piste, kuin turpaan.
 
Viimeksi muokattu:

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Archon



Joo suljetaan kaikki vaan ! Ihan turhia ketjuja. On se kumma kun näissä HIFK ketjuissa on parhaimillaan jopa satoja viestejä kun näissä iki-ihanissa ja kiintoissa Bluusers yms ketjuissa muutama hassu.

Okei, IFK:lla ei ole omaa keskusteluryhmää joten se selittää osan suosiosta.

Jos nyt jotain provosin niin, suoritan kotona Ave Mariat ja laitetaan Euro rukouslippaaseen.


Ei siinä mitään, mulle on aivan sama vaikka koko Jatkoaika olisi täynnä Hifkiä käsitteleviä ketjuja, kunhan niissä olisi jotain sisältöä/järkeä. Tämän ketjun aloitus oli jo niin turha, että se olisi pitänyt saman tien sulkea, ihan sen takia, että kyseistä aihetta on käsitelty jo useasti eri ketjuissa. Luulisi jo teidänkin kyllästyvän kirjoittamaan samat raapustukset kaikkiin kymmeneen Hifkin playareista ulos jäämiseen liittyviin ketjuihin.

En siis tässä mitenkään kritisoinut Hifkistä kirjoittavia, eikä viestini ollut missään määrin provoa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Aika turha ketju minunkin mielestäni, mutta pakko sanoa, että Pentti on onnistunut nimenomaan yhteistyökumppanirintamalla odotettua paremmin. Kunnon diilejä ja sitoutumista puolin toisin. Nimeltä mainiten esimerkiksi dna.

Lisäksi joukkueen palkkakulut eivät ole kovin giganttiset juuri eräässä aiemmassa viestissä esitetyn kuvion takia; mm. Calounin, Junkan (HIFKin kallein jätkä tälle kaudelle), Stepanekin ja Bednarin kulut eivät realisoituneetkaan.

Tosin Kari Rajala on aika kallis pelaaja;)
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Isaksson


On se, mutta onneksi ei ole Pentin pussista pois, muuten olisi taloudellinen menestys urheilullisen kanssa samalla tasolla.

-Totta, sillä nyt Rajalan peluuttaminen tulee pelkästään urheilullisesti kalliiksi. Yritin eilen pitää yllä "Rajala on mainettaan parempi" -asennetta ja katsoin ymmärryksellä sekä läpi sormien aluksi. Mutta siitä ei tullut mitään....Rajalan epävarmuus on kokonaisvaltaista ja eniten ihmetyttää entisen lahjakkuuden totaalinen pelisilmättömyys. Rajala on aina väärin sijoittunut ja kohtalaisesta perusnopeudestaan huolimatta juuri siksi useimmiten myöhässä. Muistan Rajalan sinnikkäänä sissinä kaudelta 98-99, mainio esimerkiksi finaaleissa. Karmivaa, että kaikki on kadonnut. Jotain positiivista jos pitää sanoa, niin kyllä se yrittää parhaansa. Vieläköhän Ässät olisi kiinnostunut?
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Rajala

Isaksson/JHag: Olette te aika ilkeitä. Minkä sille voi, että toiset pääsee joukkueeseen pelitaitojen ja toiset muiden avujen ansiosta? Mitäs jos Rajala lukee tämän ja ilmottaa asiasta ns. eteenpäin?
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
RE: Rajala

Aivan.
Miksiköhän Suhonen peluuttaa Rajalaa? Miksiköhän Haravirta valitsee (on valinnut lähes aina) MM-kisoihin Kiprun ja Nummeliinin?
Miettikääpä sitä.
 

mrmasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
HIFK ulkona play-(k)offeista

Joo, suljetaan tää ketju!

Totuuden myöntäminen on joskus vaikeaa :) (lue:otsikko)

Sunnuntaina helppoa rahaa Unibetiltä, kun lataa rahaa HIFK:n puolesta, mutta valitettavasti toi voitto ei vain riitä play-off paikkaan!

Kuka vielä uskoo HIFK:n play-off paikkaan?

Hietsu, here we come...!!! Hyvää kesää kaikille kannattajille ja yhteistyökumppaneille!
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Pleijareista ollaan ulkona kuin lintulauta. Viiden pinnan eron kurottaminen vaatiin kuuden voiton lisäksi muiden ristiin pelaamisia, ja tällä kaudella kaikki sellaiset odotukset ovat menneet juuri päinvastoin.

Mutta se on laiffii. Me tulemme taas... sano tukkijätkä....
 

Robin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Tuloista

Eli jos noissa paikoissa käy porukkaa, huomiokaa että niihin myydään myös ottelulippu, kyseiset heebot näkyvät myös kokonaiskatsojamäärissä. Ja kokonaislippujen hinta noihin tiloihin on jotain muuta kuin esim. Jokereiden ottelukohtainen minimihinta 55 mk. Pieneksi pohdinnaksi oletetaan kaikkien olevan puoliksi täynnä, jolloin fyrkkaa tulee 500*1200+25*800+175*500=167500 (mk, ei sentään eypoa). Lippujen hinnat 250*155=38750 (mk) eli erotus 128750 (mk/ottelu). Kaikki himamatsit n. 3,6 milj.mk. Tai koko kauden hinnoilla samoilla "kävijämäärillä" yht. n. 3,1 milj. mk (lippujen hinnat vähennetty).

> Lienet oikeilla jäljillä näiden VIP-tilojen lisätuloista IFK:n kassaan: n. 3,6mmk.

Tästä kun vielä vähennetään ruoka ja juomat (kulutus) näissä tiloissa saadaan VIP-tilojen tuotto. Eli oletuksesi mukaan tulot 128.750/matsi=3.6mmk ja kulut (arvioita):
Royal 400mk/asiakas (alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka ja juomat; eli hieman alle normaali ravintolailta).
Lounge 300mk/asiakas (sama kuin edellä, mutta hieman halvempaa).
Klubi 150mk/asiakas (pääruoka, olut, sider, jätski ja kahvi)

Saadaan kävijämääräoletuksellasi seuraavaa 3.600.000-28*(400*50+300*25+150+175)=2.095.000.- tämä on siis näiden tilojen tuotto olettamillasi (maksavilla) kävijämäärillä.
Muistan kuulleeni, tämän summan olevan n. 500.000mk pienempi, kuin mitä viime kaudella yritysmarkkinoinnista vastannut yhtiö IFK:lle maksoi.
Tilin Cateringista saa Restel.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Kesäloma alkoi, nyt kaikki beachpartyyn hietsulle. Ehkä saisimme jo muutaman HIFK-pelaajankin mukaan, ja voisimme pelata vaikka beach-lentistä. Otetaan muutamat huurteiset, muistellaan kauden kohokohtia:D jne jne.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Onneksi pudotuspeliviivan molemmin puolin on joukkueilla yhtä paljon otteluita pelaamatta. Loppuu nimittäin viimein tämä itsepetos siitä että mahdollisuudet pudotuspeleihin olisivat edes realistiset.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
HIFK ei itse asiassa pudonnut pleijareista tiistaina eikä tänään, vaan ennen taukoa pelaamalla liikaa tasureita matseissa, joista olisi pitänyt ottaa 2 pistettä. Jokereille häviäminen ei tällä kaudella ole mikään jättiylläri.

Sen sijaan Jyp, 2xJokerit, Tappara ja Blues - niistä olisi pitänyt napata 2 pistettä eikä 1.....

No, toivottavasti pidetään edes hauskaa loppumatseissa.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Täytyy Taas todeta olleeni oikeassa. IFK romahti heti kun pääsi ekan kerran viivan päälle hyvän rypistyksen jälkeen. Pisteet siitä heille, koska moni joukkue ei olisi pystynyt edes siihen.

Viikon kysymys:
Mitä eroa on opettajalla ja IFK:n valmentajalla?
Vastaus: Ei mitään Rindell on molempia :D
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Heh heh...mitä eroa on kevät-Jokereilla ja kevätauringolla? Jokerit putoaa ja aurinko nousee.

Oli ihan pakko laittaa....en siis ole katkera, siis en ole katkera. Siis ei vituta yhtään. Ei totta tosiaan. Pleijarit on ihan yliarvostettu juttu, runkosarjan 9. sija - siinä vasta tavoite!

PS.
Onneksi ei tosiaan, vittu, harmita yhtään, vittu
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Tulipa kuultu tänään hyvä vitsi hallilla....

Albert Einstein oli kadulla kävelemässä ja vastaan tuli mies jonka kanssa Albert alkoi juttelemaan

AE: Päivää, paljonko teidän ÄO on?
Mies: 241
AE: Loistavaa! Voimme siis keskustella suhteellisuusteoriasta sekä maapallon synnystä.

Albert jatkoi matkaa ja vastaan tuli nainen jonka kanssa Albert alkoi taas juttelemaan

AE: Päivää, paljonko teidän ÄO on?
Nainen: 141
AE: Loistavaa! Voimme siis keskustella maailman politiikasta ja maailmantaloudesta.

Noh Albert vielä jatkoi matkaa ja vastaan tuli taas toinen mies jonka kanssa Albert alkoi juttelemaan

AE:Päivää, paljonko teidän ÄO on?
Mies: 41
AE: Just joo...Mitäs Jokereille kuuluu?

<ugh ugh>
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Joo ei vituta yhtään ei! Tämähän on tiedetty jo kauan, että IFK ei pleijareihin pääse. Lieventää pudotusta nääs. Olis vaadittu Bluesin, JYPin ja Ilveksen huonoja alisuorituksi, mutta ennen kaikkea omien esitysten huomattavaa kohentumista. Kumpaakaan ei tullut ---> tulos on mitä on. Oma syy, täysin.

Nyt äkkiä se "Joukue lopetetu, omistaja juopo" (tai jotain)-juttu esiin!

Perkele!! Millos näin kävi viimeks? Ja mitä tapahtuikaan seuraavalla kaudella?;) *Syvä huokaus* --Olis jo syksy..-- Perkele!
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti JHag
Heh heh...mitä eroa on kevät-Jokereilla ja kevätauringolla?

Minä tiedän, aurinkoko nousee joka päivä (paitsi lapissa), mutta Jokerit putoo vain kerran kaudessa, pari kuukautta IFK:n jälkeen :)
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuusi voittoa riittää.

Pakkohan se on jonkun pitää omienkin puolta ja todeta, että IFK menee edelleen playoffseihin, mikäli voittaa kaikki kuusi jäljellä olevaa otteluaan. Aivan varmasti 55 pistettä riittää jatkoon.
Että sikäli on peli omissa käsissä.
 

Remo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Kuusi voittoa riittää.

Viestin lähetti Isaksson
Pakkohan se on jonkun pitää omienkin puolta ja todeta, että IFK menee edelleen playoffseihin, mikäli voittaa kaikki kuusi jäljellä olevaa otteluaan. Aivan varmasti 55 pistettä riittää jatkoon.
Että sikäli on peli omissa käsissä.

Oikea asenne. Vaikka kuinka pahalta näyttää ja tuntuu, aina on uskottava parempaan huomiseen. Periksi ei saa antaa ja mikään ei ole ohi ennenkuin lihava rouva laulaa. Meillä kun noita vastoinkäymisiä ollut huomattavasti teitä enemmän, pahempiakin, niin täytyy nostaa hattua tällaisille kannanotoille. Respect.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Re: Kuusi voittoa riittää.

Viestin lähetti Isaksson
Pakkohan se on jonkun pitää omienkin puolta ja todeta, että IFK menee edelleen playoffseihin, mikäli voittaa kaikki kuusi jäljellä olevaa otteluaan. Aivan varmasti 55 pistettä riittää jatkoon.
Että sikäli on peli omissa käsissä.

Kyllä kannustetaan, uskotaan, toivotaan,vaikka pahalta näyttä, mutta kuten sanoit; omissa käsissähän tämä on, joten ketään muuta eitarvitse syytellä. Nähdään hallilla;)
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Totta, 6 voittoa riittää, eikä 6 voittoa peräkkäin SM-liigassa ole HIFKille(kään) edes mikään harvinaisuus. Siltikin, 6 voittoa peräkkäin juuri nyt olisi kyllä joulu ja vappu yhtäaikaa. Toivon, mutta en usko. Ja totta helvetissä siellä ollaan kannustamassa loppuun saakka. Muistelen kun jo syksyllä oli tämän aiheista juttua ja siinä yhteydessä kerroin, että kävisin HIFKin matseissa edelleen, vaikka ne pelaisivat Mestiksessä. Kuvitelkaa mainosta: Ensi sunnuntaina Mestiksen kärkikamppailu HIFK-Vaasan Sport, liput 35 euroa. HIFK - maan ainoa joukkue, joka pelaa Mestiksessä SM-liigan lipunhinnoilla

Ja Jatkoaika olisi täynnä kirjoituksia siitä, että miksi Pentti ei hanki meille sellaisia vahvistuksia, millä tsempattaisiin Jukureita ja Ahmoja vastaan.:D
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti JHag
Totta, 6 voittoa riittää, eikä 6 voittoa peräkkäin SM-liigassa ole HIFKille(kään) edes mikään harvinaisuus. Siltikin, 6 voittoa peräkkäin juuri nyt olisi kyllä joulu ja vappu yhtäaikaa. Toivon, mutta en usko. Ja totta helvetissä siellä ollaan kannustamassa loppuun saakka. Muistelen kun jo syksyllä oli tämän aiheista juttua ja siinä yhteydessä kerroin, että kävisin HIFKin matseissa edelleen, vaikka ne pelaisivat Mestiksessä. Kuvitelkaa mainosta: Ensi sunnuntaina Mestiksen kärkikamppailu HIFK-Vaasan Sport, liput 35 euroa. HIFK - maan ainoa joukkue, joka pelaa Mestiksessä SM-liigan lipunhinnoilla

Ja Jatkoaika olisi täynnä kirjoituksia siitä, että miksi Pentti ei hanki meille sellaisia vahvistuksia, millä tsempattaisiin Jukureita ja Ahmoja vastaan.:D

Älä nyt, Aigarshan voisi tehdä yli 40 pisteen kauden. Aki Tuominen ja Rajala pakkiparina levittäisi kauhua läpi divarimaailman. Ja Pentti selittäisi, että meidän materiaali kestää paperilla vertailun vaikka KiekkoVantaan kanssa, ja mestaruudesta taistellaan, nyt ajetaan b-junnuja sisään, joten tämä on pitkän tähtäimen projekti; ensi kauden tavoite on voittaa 2-divarin mestaruus. Näillä mennään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös