HIFK-TPS Pe 7.1.2005

  • 30 962
  • 211
Tila
Viestiketju on suljettu.

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Pirun hyvä, että Ara&co. saaneet muutaman lisäpuolustajan kehiin tähän peliin. Ei nyt ihan rampana jouduta lähtemään.

Päämielenkiinto toki kaikilla punaisilla kohdistunee #92:n ensiesiintymiseen kotihallissa, mutta itselläni siinä heti perässä kirittää TPS:n #11. Saku on aina kuulunut omiin suosikkipelaajiini seurasta riippumatta, ja nyt on taas tilaisuus nähdä herraa livenä. Loistavaa!

Varakas on myös ihan mukava näky puolustuksessa. Juttelin kaverin kanssa pikkujouluissa ja silloin toivoin hänelle paikkaa jengissä kevääksi. Saas nähdä, miten käy, mutta ainakin tänään kehissä. Tervetuloa kotiin, Vito.

Viimeksi tullut kiekkoa nähtyä paikan päällä ennen joulutaukoa kotona, joten toiveissa on heti alkuun kiihkeä kiekko-ottelu kahden perinteikkään joukkueen välillä.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Viestin lähetti Pärde


Päämielenkiinto toki kaikilla punaisilla kohdistunee #92:n ensiesiintymiseen kotihallissa, mutta itselläni siinä heti perässä kirittää TPS:n #11. Saku on aina kuulunut omiin suosikkipelaajiini seurasta riippumatta, ja nyt on taas tilaisuus nähdä herraa livenä. Loistavaa!


Hyvin sanottu, noin se menee mullakin. Harvoin tulee vastustajan pelaajaesittelyssä taputettua, mutta Sakulle voi kyllä huoletta "pienet" antaa.
 

Morgoth

Jäsen
Re: Re: No ny o ketjut sekasin!

Viestin lähetti Andy_McCoy
Positiivista koostumuksessa on se, että Paukkunen on poissa. Se kun tuppaa usein näkymään siellä kaukaolssa.

Puolustus on ihan ok, maalivahti epävarma ja hyökkäys on ollut unessa viimeiset pelit. Jospa vaikka Sakulta joku maaginen peli tänään ja mies yksin hotaisi pisteet Turkuun. Oikein noihin muihin ukkoihin ei jaksa usko niin paljon. Veikataan 2-2 ja sen jälkeen on ihan lottoa kumpi voittaa rl-kisan.

Tosin en olisi hajoittanut ykköstä vielä. Ehkäpä poika ja pappa ovat tulleet yksityiskeskusteluissaan tällaiseen tulokseen?

Tarpeeksi kun näiden ketjujen kanssa soudetaan ja huovataan edes takaisin, niin mikään ei pian toimi. Vaikka Vahalahti on pois, mutta että Koivu ja Bouck samassa ketjussa.. Huoh! Ei kuulosta kauhean toimivalta, mutta toivottavasti tietävät mitä tekevät.

Kiva että tämä tj:mme hankkima lohi on jälleen maalitekijän roolissa. Tyler Bouck tänään 3+1, 8min. NOT!

Perkele Lassila taas pompottelemassa. Odotin ihan oikeasti Karjalaista avaukseen tänään.

Oltaisi vedetty vain riskillä ja koitettu mitä Karjalaisesta saadaan. Lassilasta saadaan ihan hyviä torjunta, mutta myös pari pelin ratkaisevaa pomputusta ja imurointia. Pimesikö Lassilalta tänään taas ja mies torppaisi Ruutun? Jäämme odottamaan.

Harmi, jouduin lastenvahdiksi, muuten olisi pitänyt mennä paikan päälle katsomaan. Josko tästä tulisi samanlainen ikimuistoinen peli kuin ns. Eloranta-peli.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Sitten taas mennään ja mennään DDR-halliin. Vastaan luistelee Vokounilla vahvistunut kissalauma joka on kotonaan Tepsille paha vastus.

Ikäviä uutisia kuuluu TPS:n pelaajarintamalta, kun Vahan nivunen temppuilee ja hän siirtyy vemppa jaoksen laitaturiksi parin viikon komennukselle. Poissa on myös eniten Tepsin pelaajistossa tunteita herättävä pelaaja eli kaikkien fanien sankari PamPam jota ei muutamiin viikkoihin kokoonpanossa nähdä. Ketjuja on taas jouduttu muuttelemaan ja totuttelu uusiin ketjuihin vie oman aikansa.

LT HIFK-TPS 2-3
 

Vasen laita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Springfield Falcons
stadi vie, Saku vikisee

veikkaanpa, että naapurin äijät hoitaa pisteet stadiin tyylipuhtaasti 3-0....Vocounille nollapeli ja Saku saa 0+0=0.
 

Veijari

Jäsen
Turpiin tulee.

Edellisissä 5 matsissa TPS on nakuttanut 12 börsää ja joukossa on Pelicanssien ansiosta veivattu 5 börsän ilta. Maalin teko on siis iso ongelma tällä hetkellä. Bouck pimentää Sakun ja täässäkin topicissa pariin kertaan väläytelty Vokounin nollapeli on mielestäni varsin todennäköinen.

LT: 4-0
 

tony

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Southampton, Deutsches Afrika Korps
Jos tänään selvitään sillä että tehdään 2 ja päästetään 5, niin ollaan jo lähes voittajia. Sekoitetut ketjut, alisuorittajia riittää, pehmeät puolustajat, maaleja ei saada edes 50cm päästä, #11 puolikuntoinen, pari helppoa omiin, JOKKE jne jne.
Toivotaan että ei tarvitse ainakaan hävetä oman joukkueen esitystä,kun skraga-miehien esityksiä ollaan hävetty jo monta vuotta, mutta pelkään pahinta.Ifk on paperilla kyllä niiiiiin paljon parempi.
Veikkaus 6-1, ei nollaa siis Vokounille
 

Jaffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Paluu Helsingin jäähalliin koittanee tänään myös mulle 10 vuoden tauon jälkeen. Kovasti on pelko hanurissa, että Vokoun nollaa koko Tepsin. Toivotaan, että Bouckin säntäilyt tuo Sakulle lisää tilaa näyttää maagisuutensa. Ois mun mielestä myös voinu pistää Karjalaisen tänään maaliin. Lassilalta varma peli, Nurminen hereille ja Koivu parantaa otteitaan niin eiköhän tästä hyvä ja tiukka ottelu tule.

LT HIFK - TPS 3-2 rankkareilla.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Arvonta jatkuu. Nyt on Kauppilan vuoro kokeilla laiturin paikkaa. Toivottavasti tulisi tulosta. Kauppilankin olisi meinaan jo aika herätä.
Eipä tuo rosteri nyt aivan hullulta näytä. Kunhan vain saataisiin yhteispeli kulkemaan toivotulla tavalla. En yhtään ihmettele vaikka ottelun aikana koostumus vaihtuisi (tai jollei ottelun aikana, niin viimeistään seuraavaan otteluun mennessä). Jotenkin tuo rosteri tuntuu olevan kuin palapeli jonka paloja ei saada yhteen sitten millään. Toivottavasti oikeat koostumukset löytyvät mahdollisimman pian. Vahalahden poissaolo ei auta yhtään asiaa.

Eiköhän tuosta tiukka peli kuitenkin tule. Lassilalla ei ole varaa hörppiä yhtään.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Sissos saatana, nyt jo kihelmöi vattan pohjukassa, vaikka pelin alkuun on vielä reilut kolme tuntia aikaa. Saattaahan se olla toi lounasmurkinakin, joka kihelmöi, mutta uskoisin kyllä syyn löytyvän illan koitoksesta, joka on etukäteen ajatellen perkeleen mielenkiintoinen. Käytännössä siis matsista tulee pannukakku pohjanoteeraus, josta ei jää kerrottavaa jälkipolville.

Eniveis, meitähän lampsii halliin 14 naaman porukka, jotkut enemmän ja jotkut vähemmän pohjamaistiaisia nauttineena. Kuten niin monella muullakin, myös meikäläisellä mielenkiinto kohdistuu ennen kaikkea Vokouniin, Pärssiseen ja S. Koivuun. Kuten joku muukin punaista tunnustava tuossa edellä ehti todeta, Saku on sen sortin pelimies, jolle voi huoletta antaa aplodit alkuesittelyssä, vaikka tuossa helvetin esikartanon joukkueessa pelaakin. Sen sijaan esim. Teukka Selänteelle en taputtaisi pätkän vertaa...

Illan perusteesit ovat tietenkin korkeat promillet katsomossa, kentällä taasen veskaripeli ja ne maalinedustat. IFK:n pitää saada jalat liikkeelle ja laidat ryskäämään, mieluiten vieläpä siten, että punanutun ja laidan välissä on turkulainen. Saa niitä toki keskellä kenttää ajella myös. Kunhan valko(?)paitaista äijää kaatuu mahd. paljon. Siitä on ihan turha jauhaa, että pitää pysyä poissa jäähyboksista, kun ei se kuitenkaan onnistu. Kunhan nyt saadaan heti vuoden alkajaisiksi hyvää viihdettä kotijoukkueelta, ettei vaativa stadilaisyleisö turhaan vietä pe-iltaa DDR:ssä. Sillä lopputuloksella ei siis sinänsä ole merkitystä, kunhan kansa saa sirkushuveja ja pelin jälkeen on hymy naamalla muustakin syystä kuin tsirkkujen tuijottelusta.

Verta pakkiin!
 

Muerte

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Punalippu
Ai niin, jokaisessa Turkulaisessa kuulemma asuu pieni Ressu Redford...
Repesin, voi olla myös totta. Aina minunkin syövereistä yrittää jonkinlainen laulajapersoona työntyä väkisin esiin ja laulaa prinsessa-lauluja. Entä jos teidän syövereissä asuu pieni Juha Föhr?

Itse ottelusta tiedän jo tuloksen, koska vaimoni osti minulle joululahjaksi NHL-2005 pelin, jossa aloitin tietenkin pelaamaan sm-liiga kautta TPS:n joukkueella. Tämäniltainen peli pelattiin jo todellisuudessa eilen illalla ja ikäväkseni täytyy sanoa, että Palloseura hävisi ottelun. Eniten ihmetystä aiheutti se, että HIFK:n maalintekijöinä oli kunnostautunut sellaiset IFK:n omat kasvatit kuin Raimo Helminen ja Jukka Voutilainen. Myös puolustuspäässä Karalahden parina luuti Ari Vallin.

Onhan siirtomarkkinat vielä auki, mutta väittäisin Penan faksin menneen sekaisin jos näin kävisi.

Toivottavasti tulee hyvä ottelu ja varokaa Jani Kiviharju saattaa olla hallissa.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Viestin lähetti Simon
Sissos saatana, nyt jo kihelmöi vattan pohjukassa, vaikka pelin alkuun on vielä reilut kolme tuntia aikaa. Saattaahan se olla toi lounasmurkinakin, joka kihelmöi, mutta uskoisin kyllä syyn löytyvän illan koitoksesta, joka on etukäteen ajatellen perkeleen mielenkiintoinen.
- - -

Kihelmöi meikäläisenkin vatsa, ja valitettavasti juuri siitä toisesta syystä kun erehdyin päivällä nopeasti heittämään ähläm-sähläm-kebapin naamaan karvoineen kaikkineen. Toivottavasti saan vatsan rauhoitettua, juuri nyt ei edes uskalla ajatella hallille lähtöä.

Varsin moni, minä mukaan lukien, on povannut nollapeliä Tsekin ihmeelle. Suattaapa olla kuitenkin, että se pakollinen yksi helppo voipi luiskahtaa.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Viestin lähetti Simon
Kuten niin monella muullakin, myös meikäläisellä mielenkiinto kohdistuu ennen kaikkea Vokouniin, Pärssiseen ja S. Koivuun. Kuten joku muukin punaista tunnustava tuossa edellä ehti todeta, Saku on sen sortin pelimies, jolle voi huoletta antaa aplodit alkuesittelyssä, vaikka tuossa helvetin esikartanon joukkueessa pelaakin. Sen sijaan esim. Teukka Selänteelle en taputtaisi pätkän vertaa...

Itse taputan aina vastustajan avausviisikoille. Ilman vastustajaa ei ole peliä. Tänään kylläkin Koivu saa aplodit, sehän on aiiivan eri asia kuin pelkkä taputus. Otin jopa perinteisen F2-katsomon tilalle paikat E4:sta. Näin pystyn koko pelin ajan seuraamaan mitä omallakin maalilla tapahtuu... Taitaa tosiaan tulla täysi tupa tänään. Ja hyvää lupaa lipunmyynti myös seuraavaan Tepsi-koitokseen. Ostin just liput, F2 katsomoon ei enää saanut kahta vierekkäistä riviä 6 alempaa.
 

Balderis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk + Edmonton Oilers
Kyllä täytyy kunnon aplodit heittää pienelle suurelle miehelle tänään. Saku on taistelun ruumillistuma. Arvostan korkealle kaverin moraalia ja periksiantamatonta luonnetta.

Ai niin, itse peliin. Hmm. 4-2 meille. Kibe 2+2
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt tuntuu jo paremmalta

kuin aamupäivällä. Olin aika varovainen odotuksissani kun tiesin pakkitilanteen, mutta kun sinne nyt tuli vähän vahvistuksia, (toivottavasti Pikkarainen ei ole niin huonossa jälkikunnossa ettei jaksa pelata) niin täytyy uskoa, että tilanne muuttuu ruusuisemmaksi (punaisia ruusuja)...:O)

Kotihalli ja täysi tupa, luulisi antavan meidän pedoille veren makua suuhun. Toivottavasti Ara on luonnut sellaista tappamisen meininkiä porukkaan, että oksat pois.

Nyt on tuo tappioputki kerta kaikkiaan vaan pantava poikki. Tästä ottelusta lähtee myös kevään nousuputki liikkeelle. Tämä on enemmän kuin 6 pisteen ottelu. Toivottavasti syntyy hallissa hyvä feelis ja valtava kannustus omille. Hiljaisuus ja varovaisetkin vihellykset voivat aikaansaada vakavaa stressiä joukkueelle.

Eli tänään vaadimme itseltämme katsomossa yhtä paljon kuin joukkueelta jäällä. Taistelua loppuun asti....:o)

Voin mä vähäsen taputtaa Sakulle, muttei paljon, kun se on kuitenkin turusta .......
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Tilanne 3. erän puolivälissä 1-1. Vokounilla tähän mennessä 27 torjuntaa ja Lassilallakin 19, eli ei nyt voi sanoa kummankaan maalivahdin ainakaan flopanneen...


... Ja tuon kun sanoin niin eiköhän se teme onnistu kauhaisemaan piakkoin IFK:n voittomaalin. Tilastojen valossa ollut ihmeen siistiä tuo peli.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Villeimmät huhut kertovat että Ruutu olisi ottanut Koivua hiukan suuremmalla kädellä. Suurena Koivun anti-fanina tämä lämmittää sydäntä. Hienoa toimintaa.
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pinna plakkarissa, mikä on pinna enemmän kuin odotin. Jatkoaika seuraavaksi.

Siellä oli teksti-tv:stä nähtynä jotain kähyä ihan 3. erän lopussa. Larry Hagman ilmeisesti yritti tapella Kuninkaan kanssa ja Tailer Pak tuli väliin.

5min+pelirangaistus sekä Pakille että JR:lle.


EDIT : Otin pois vastaukseni tommylle, ei hän ansaitse minkäänlaista noteeramista...

EDIT2 : KUNINGAS VETI RANKKARIN SISÄÄN! Suurena Koivun fanina tämä lämmittää sydäntä. Hienoa toimintaa.

EDIT3 : Zidlicky ei onnistunut omassa rankessaan!

VOITTO!!!! KIITOS SAKU!!!!

Viestin lähetti Sherlock
Hyvä, että ainankin piste saatiin. Koivu voisi vaikka rankkareilla tuoda sen toisen.

Oikein arvasit :)
 
Viimeksi muokattu:

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Tommy
Villeimmät huhut kertovat että Ruutu olisi ottanut Koivua hiukan suuremmalla kädellä. Suurena Koivun anti-fanina tämä lämmittää sydäntä. Hienoa toimintaa.

Vielä villimmät huhut kertovat, että Ruutu ei onnistunut pääsemään Koivuun käsiksi kun Bouck tuli väliin.

Hyvä, että ainankin piste saatiin. Koivu voisi vaikka rankkareilla tuoda sen toisen.

Edit: Niinhän siinä kävi, loistavaa!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ei ollut kuulemma ollut edes kunnon tappelu. Kunhan hieman löhöilivät toistensa päällä ja sitten suihkuun. Tämä hallilta kuultuna kaikkea muuta kuin luotettavasta lähteestä...

Edit: ja rankkareihin mentiin. Häämöttääkö HIFK:n 9. peräkkäinen tappio vai onko Vokoun sittenkin voittava maalivahti?

Edit2: Vittu!
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Kiits Saku, kiits.

Oho, nti Ruutu käyny lämpimänä. Ylläri. No, näyttipä taas mikesi kuulu SM-liigaan. Toivottavasti, kun NHL alkaa, joku Habseista muistaa kurmuttaa Ruutua kunnolla. Saku on koskematon, prkl.

Onko Lassila muuten torjunut oikein?! Ja kun ifkiläinen sanoo, ettei ollut kunnon tappelu, niin sehän tarkoittaa, että Tyleri on voittanut.
 

Muerte

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Andy_McCoy
Siellä oli teksti-tv:stä nähtynä jotain kähyä ihan 3. erän lopussa. Larry Hagman ilmeisesti yritti tapella Kuninkaan kanssa ja Tailer Pak tuli väliin.
5min+pelirangaistus sekä Pakille että JR:lle.
EDIT : Otin pois vastaukseni tommylle, ei hän ansaitse minkäänlaista noteeramista...

EDIT2 : KUNINGAS VETI RANKKARIN SISÄÄN!

EDIT3 : Zidlicky ei vetänyt sisään!

VOITTO!!!! KIITOS SAKU!!!!
Paikallaolijat varmasti kertovat mitä Bouck sai aikaiseksi Ruudun kanssa. Eikös Tyler yritä myös saada Jarkon pelipaikkaa rapakon takana?

Varmasti lämmittää Tommyn sydäntä se, että Saku ratkaisi rankkareilla. Tuollainen maalin tekeminen jos mikä saa tyhmimmänkin Sakun vihaajan vihaavan häntä entisestään. Miten se menikään, koirat räksyttää ja karavaani kulkee.
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jumalan pyssy ja puukuulat! Jo on aikoihin eletty kun Koivun Saku pistää rankkarin sisään. Itse kun en muista koskaan nähneeni tai kuulleeni Sakun tuossa hommassa onnistuneen.

Ja meidän Teemu piti rankkarikisassa maalinsa puhtaana. Tätä olisi vielä alkukaudesta ollut todella vaikea uskoa. Eteenpäin on siis menty, edes jossain suhteessa. Suunta toki saattoi olla rankkarikisojen osalta ainoastaan ylöspäin.

Tärkeät kaksi pinnaa yhdeltä päävastustajista tämän kotikentältä. Hieno homma, kiitos koko joukkueelle. Tästä on hyvä jatkaa - ainakin viikonlopun viettoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös