HIFK-TPS Pe 7.1.2005

  • 30 739
  • 211
Tila
Viestiketju on suljettu.

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK-TPS 7.1.2005

Turkulaiset ystävämme saapuvat Nordikselle perjantai-illan peliin. Kaikki edellytykset mielenkiintoiselle runkosarjan pelille ovat olemassa. HIFK ja TPS ovat kohdanneet tällä kaudella aikaisemmin kolme kertaa. TPS voitti kaksi ensimmäistä kohtaamista, joista ensimmäisen jatkoajalla Nordiksella. Kolmas kohtaaminen päättyi HIFK:n 3-1 voittoon Turussa.

Joulutauolla HIFK kävi osallistumassa Spengler Cupiin Sveitsissä. Kotiin palattiin neljän tappion ja Tomas Vokounin kanssa. Ei siis kokonaan turha reissu. TPS puolestaan vahvisti joukkuettaan "elävällä kiekkolegendalla" Saku Koivulla.

Täytyy toivoa, että HIFK:n flunssapotilaat Söderholm ja Pikkarainen ovat huomenna taas pelissä mukana, että saadaan edes 6-7 oikeaa puolustajaa jäälle. Jarkko Ruudulle meillä olisi käyttöä pikkuisen enemmän hyökkääjänä kuin puolustajana.

TPS on nyt saatu rakennettua SM-liigan tasolle huippujoukkueeksi. Turkulaisilla on kolmeen ketjuun hyvinkin kokeneita pelimiehiä. Kahdessa viime pelissä TPS:n ketjut 1-3 ovat olleet: Nurminen-Koivu-Aalto, Vahalahti-Kauppila-Alatalo ja Tuokko-Lius-Bouck. Näistä 9 hyökkääjästä Tyler Bouck on nuorin ja hänkin täyttää tänä vuonna 25v.

HIFK esittelee todennäköisesti Vokounin lisäksi toisen uuden pelaajan kotiyleisölle. Heikki Laine pelannee ensimmäisen kerran Nordiksen vaativan yleisön silmien edessä SM-liigassa.

Vaikea lähteä arvailemaan pelin lopputulosta ennen kuin tietää HIFK:n sairaslistan pituuden.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Joo, tosiaankin mielenkiintoinen matsi tiedossa. Näkee Sakun livenä pitkästä aikaa (olen varmaan viimeksi nähnyt joskus 94-95 kaudella).

Pitää toivoa, että saataisin mukaan Söde ja Hank Pikkarainen puolustukseen, muuten on tosi vaikea peli tiedossa.

Odotan tässäkin pelissä Harkinsin heräämistä. Toivottavasti Harks innostuisi edes vähän siitä pelaamisesta, niin saataisiin se viime kauden ykkönen jälleen pyörimään.

Kaikesta huolimatta 4-2 HIFK:lle ja pisteet jäävät kotiin.
 

Morgoth

Jäsen
Re: HIFK-TPS 7.1.2005

Viestin lähetti Johannes
TPS on nyt saatu rakennettua SM-liigan tasolle huippujoukkueeksi. Turkulaisilla on kolmeen ketjuun hyvinkin kokeneita pelimiehiä. Kahdessa viime pelissä TPS:n ketjut 1-3 ovat olleet: Nurminen-Koivu-Aalto, Vahalahti-Kauppila-Alatalo ja Tuokko-Lius-Bouck.

Hämeenlinnassa TPS hävisi aika pitkälle Lassilan "imaisun" vuoksi. HIFKlla on taas pitkästä aikaa OIKEA MAALIVAHTI, joten nuo lähtökohdat eivät lupaa kovinkaan hyvää TPSlle. Saisko sen Sthatoksen maaliin?

Lassila&Karjalainen kaksikko tuskin kannattaa TPSn yksin voittoon - Vokoun voi sen tehdä HIFKlle. Ehkä Karjalaista voitaisiin kokeilla vaihteeksi.

Nurminen-Koivu-Aalto kolmikon varassa TPSn mahdollisuudet lepää aika pitkälle. Kunnon maalitekijää Koivu kaipaisi vierelleen. Nurmisesta kun ei koskaan etukäteen tiedä onko pelipäivä vai surffipäivä tiedossa.

TPSn puolustus on vahvistunut, kun Markku "Diapam" Paukkunen on sairaslomalla. Valmennus kun miestä ei osannut hylyttää, vaikka mies on selvästi väärällä sarjatasolla.

Toivottavasti HIFK antaa tasoitusta ja näemme kaikkien TPS-fanien ikisuosikin Jarkko Ruutun puolustajana! Muuten tulee vaikeaa ja veikataan, että homma ratkeaa maalivahtipeliin.
 
Viimeksi muokattu:

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomenna kentälle luistelee kaksi henkilöä joita seurataan enemmän kuin ketään pitkään aikaan, Orava palaa kymmenen vuoden tauon jälkeen Nordikselle ja Onni Gideon II tekee Nordis-Debyyttinsä. Sakulta en odota ihmeitä, sillä pelaamattomuus näkyy aivan varmasti (kuten Maddenillakin ;-) ).

HIFK voisi vuokrata TPS:n lääkärit ennen matsia ja sairastupa tyhjenisi heti. Hehän ovat ennenkin parantaneet uskomattomasti loukkaantuneet pelaajat nolla-ajassa.

Matsi:
4-0
Pärssinen (Harkins-Kuhta)
Zidlicky av
Kuhta (Karalahti)
H. Laine tm
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: HIFK-TPS 7.1.2005

Viestin lähetti Morgoth
Hämeenlinnassa TPS hävisi aika pitkälle Lassilan "imaisun" vuoksi. HIFKlla on taas pitkästä aikaa OIKEA MAALIVAHTI, joten nuo lähtökohdat eivät lupaa kovinkaan hyvää TPSlle. Saisko sen Sthatoksen maaliin?

Oletko nyt aivan varma ? Käväisepä lukemassa HIFK-osastolta Vokoun-ketju, niin voit itsekin todeta, ettei meillä edelleenkään ole voittavaa maalivahtia. Näin on moni JA:n HIFK-fani todennut. Eli tämä kausi on häv.... ja niin edelleen. Huomenna luvut ovat 0-6. Kaikki on tietysti Vokounin syytä. Aamen.
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ylilyöntejä ja sirkushuveja. Perjantai-ilta Nordiksella. Nähdäänkö TPS:ltä jälleen sikailua? Onko Vopat oppinut lisää englantia? Pitää poikkeuksellisesti tulla itsekin paikan päälle tarkastamaan.
 

Hacki

Jäsen
Suosikkijoukkue
i f k
Tervetuloa Saku, pelimiehet ovat aina tervetulleita Nordikselle! TPS sytyttää ja huomenna erityisesti, toivottavasti IFK saa kokoon hyvän joukkueen niin saattaa olla mukava/kuuma matsi tulossa...
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Enpä osaa sanoa oikein mitään tästä pelistä. Tepsi ei ole kovin ihmeitä esittänyt, vaikka Saku takaisin tulikin. Sakun panos kasvaa koko ajan mitä pidemmälle kausi etenee (kunhan vain työsulku jatkuu). Jos HIFK on vireessä, niin pisteet irtoaa tepsistä helposti. Jos myös TPS on vireessä, tulee tiukka matsi. Sarjasijoituksen puolesta tämä on tärkeä matsi kummallekin. Viimeksi venyttiin Helsingissä jatkoajalle ja jopa voitettiin. Voi olla jatkoaika huomennakin edessä, who knows.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Re: HIFK-TPS 7.1.2005

Viestin lähetti Morgoth
Jaa niin, Lundellilla on kovemmat prossat kuin Vokounilla?!
Toivottavasti Arakin on sitä mieltä ja Lundell on huomenna maalissa :D

Toivottavasti ei. Aikuisten oikeasti olen sitä mieltä, että sosiaalikiekko helvettiin ja Voukoun tolppien väliin joka matsiin, jos vain on Suomessa. Toivottavasti se on enemmän kuin 3 matsia...
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Eipä ole helppoa ottelua tulossa TPS:lle. Hämeenlinnassa oltiin vastaantulijoita lähes koko matsi. Parempaan pitää pystyä HIFK:ta vastaan jos pisteitä mielitään saada mukaan.

Maalivahteihin ottelu saattaa kyllä ratketa. Lassilan epävarmuus on silmiinpistävää ja lähes ottelussa kun ottelussa menee helppo maali tai se on ainakin lähellä. Hieman ryhdistäytymistä Teemu kyllä kaipaa.

Puolustuksen pitäisi olla nimilistan mukaan kovaa kamaa, mutta petrattavaa on silläkin osastolla. Fyysisyyttä tuosta TPS:n pakistosta ei löydy muuta kun Hulkkosen muodossa ajoittain. Taitoa senkin edestä. Kipru ja Vykoukal ovat parhaimmilaan erittäin vaarallisia kiekollisessa pelissä. Toivottavasti taito pääseen oikeuksiin tässä ottelussa.

Saapa nähdä jatkaako Saku vielä Nurmisen ja Aallon keskellä vai onko ketjuihin tehty pysyviä muutoksia. Kerhoa vastaan valmennusjohto kokeili erilaisia koostumusksia, mutta ei tainnut yhteistä säveltä kunnolla löytyä mistään variaatiosta.
 

Santtu

Jäsen
Toista kertaa tulen latoonne 30 vuoden aikana vaikka olen koko elämäni asunutkin pääkaupunkiseudulla ja nytkin tulen katsomaan Koivua. Toivotaan, että tulee hyvä vääntö ja Koivu olisi jo hieman paremmassa kunnossa ja esittäisi jo jotain maagista. Taitaa muuten tulla loppuunmyyty matsi, sillä vapaita lippuja oli aika vähän kun pari päivää sitten hankin liput. Peli päättyy 2-3 kiihkeiden vaiheiden jälkeen ja fanit räkivät ja huutavat.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoinen ottelu siinä mielessä, että sairaslista on kaamean pitkä. Toivottavasti jalkeille saadaan edes 6 pakkia, jolloin näyttäisi jo paljon paremmalta. Mutta jos viidellä pakilla pitää pelata, niin hyökkääjiltä odotetaan parempaa liikettä kuin Kärppiä vastaan. Vokoun pelaa samanlaisen pelin ja homma on paketissa. Heikki Lainetta kannattaa muuten seurata. On aika pieni, mutta sitäkin pippurisempi ja energisempi. Ajelee kivasti äijiä ja liike on kohdallaan. Ei mikään perussuhari.

TPS:n hyökkäys on kova ja todella vaikea ilta on edessä, jos sairaslista näyttää samalta kuin Oulussa. Toivotaan nyt täysillä, että edes jotkut kuumepotilaat olisivat parantuneet.

Veikkaan lopputulokseksi hieman taikauskoisesti 3-1 IFK:lle. Vokoun on vaikea ohitettava.
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Viestin lähetti Wiltord
TPS:n hyökkäys on kova ja todella vaikea ilta on edessä, jos sairaslista näyttää samalta kuin Oulussa.
Sairaslistahan näyttää vieläkin pahemmalta, koska nyt Kurvinenkin on pois. Varakas, Zeta, Jere ja Kultanen. Siinä meidän pakit. Tykkäisköhän Vopat puolustajan hommista?
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Johannes prkle, avasit ketjun, joten yleensä se tietää tappiota.

Mutta, mutta, tänään se tapahtuu. IFK on pelannut tällä kaudella 33 ottelua ja IFK:n pelaava maalivahti ei ole pitänyt kertaakaan maalia puhtaana. Tänään se tapahtuu, Tomas Vokoun pelaa nollapelin. Siinä on hyvä vinkki päivän monariin ja tulosvetoihin. Tepsille varma 0 maalia ja IFK:lle maalit 0-6.

Toisaalta pitää tsekata vielä kokoonpanot eli onko flunssa-aalto päällä. Jos merkittäviä poissaoloja IFK:n puolelta, pitää vielä pelejä harkita uudestaan.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti Santtu
Toista kertaa tulen latoonne 30 vuoden aikana vaikka olen koko elämäni asunutkin pääkaupunkiseudulla ja nytkin tulen katsomaan Koivua.

Hei, ei matsia pelata siinä ladossa vaan Stadin ainoassa ja oikeassa jäähallissa :-)
Tervetuloa oikeaan halliin!
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Ja tänään katsomaan Vokounia ja pelaahan siellä hiihtoliiton maskotti Koivukin pitkästä aikaa TPS riveissä. Lopputulokseen sen verran, että mielestäni jo veikkauksen 2,6 on hyvä tarjous Turun pojille, varsinkin jos sairastilanne IFK:lla on mikä on.


Ai niin, jokaisessa Turkulaisessa kuulemma asuu pieni Ressu Redford...
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Kyllä on hauskaa, että on tähän matsiin lippu. Näkyy ilmeisesti lipunmyynnissäkin, että staroja on kentällä näkyvissä. Täysi halli tulossa(IFK:n sivuilla ilmoitetaan, että 250 lippua jäljellä). Toivottavasti sen verran sitten palaa rahaa alkoholiinkin, jos sitä matsin aikana jonoista huolimatta onnistuu samaan, jotta meteliäkin syntyisi.

Tervetuloa Vokoun!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viestin lähetti Kempes
Johannes prkle, avasit ketjun, joten yleensä se tietää tappiota.

Mitä, ai jaa, mä en ole siis "voittava" otteluketjun avaaja.

Täytyy tutkia tilastoja. : )

edit. Olen avannut tällä kaudella aikaisemmin 5 otteluketjua, joista HIFK on voittanut 4 peliä, yhden jatkoajalla. Ainoa "tappioni" on kauden avauspeli Jokereita vastaan. Itse asiassa olen eniten HIFK:lle pisteitä "voittanut" otteluketjun avaaja.

Pakkipulaa lieventää kuulemma ainakin Teemu Laakso, joka on palannut nuorten kisoista. Toivottavasti nyt saadaan vielä Söderholm ja/tai Pikkarainen mukaan, miksei Turunenkin. Saadaan sitten kasaan Luttinen-Pirjetä-Ruutu ketju.

eli näillä mennään:

Vokoun (Lundell)

1: Pikkarainen-Karalahti; Pärssinen-Harkins-Kuhta
2: Varakas-Zidlicky; Luttinen-Pirjetä-Ruutu
3: Kultanen-Laakso; Järvinen-Hirschovits-Vihko
4: Vopat-Fagerstedt-MLaine + HLaine
 
Viimeksi muokattu:

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Puolustus

on kyllä vielä ohut, ainakin JA.n ennakon mukaan missa Sakke kertoo, että samoilla mennään kuin keskiviikkona Oulussa ja vielä ilman Kurvista. Neljälle pakille on siis tiedossa jääaikaa. Zidde pelannee n. abt. 45 min...:o)

Toivotaan, että Saken viesti on vain sumuverhotoimintaa ja, että joku kuume/vatsatautiosastolta pystyy jäälle, edes puolikuntoisena.

Odotin paljon tästä ottelusta, mutta mikäli mennään keskiviikkoisella pakistolla taitaa käydä kylmät. Ne ketkä pelaa TPS vedoissa voi saada ihan mukavan potin kun kertoimet ovat väärinpäin.

Silti pitää uskoa omiin. prkl. tana. Tänään otetaan voitto aivan julmetulla taistelulla ja voimakkaan kannustuksen avulla. Vokoun pelaa loistopelin, hän on nimittäin voittava maalivahti.....

Peli loppuu 3-1 viimeinen tyhjiin. Saku tekee TPS.n ainokaisen ja Pärä tekee Bretin syötöstä 2 reppua. Hirso heittää viimeisen tyhjiin.


edit: sm-liiga ei ole vielä saanut päivän ottelut sivulleen. Joku nukkunut pommiin ?
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Joku oli tosiaan hieman "myöhässä", mutta äsken näkyi SM-liigan sivut olevan jo tässä päivässä, try refresh-button...

Tepsin jengin kokoonpanokin siellä jo näkyy, elikäs Wonder-boy Saku on sitten siirretty kakkoseen Kaken ja Bouckin kanssa. Lassila imuroi ne pari pakollista Vokounin pelatessa nollat ja me Kempesin kanssa kerätään fyffet. 2-0.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No ny o ketjut sekasin!

35
Teemu Lassila, Maalivahti AK

37
Tuomo Karjalainen, Maalivahti


1. kenttä

2
Marko Kiprusoff, Vasen puolustaja AK

24
David Schneider, Oikea puolustaja AK

21
Kai Nurminen, Vasen laitahyökkääjä AK

14
Antti Aalto, Keskushyökkääjä AK

30
Mika Alatalo, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

55
Antti Hulkkonen, Vasen puolustaja

51
Jiri Vykoukal, Oikea puolustaja

33
Jari Kauppila, Vasen laitahyökkääjä

11
Saku Koivu, Keskushyökkääjä

42
Tyler Bouck, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

12
Kimmo Eronen, Vasen puolustaja

22
Markus Seikola, Oikea puolustaja

13
Marco Tuokko, Vasen laitahyökkääjä

18
Joni Lius, Keskushyökkääjä

44
Matti Aho, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

8
Simon Backman, Vasen puolustaja

39
Arttu Virtanen, Hyökkääjä

10
Tomi Sykkö, Vasen laitahyökkääjä

31
Markus Ojala, Keskushyökkääjä

15
Matias Metsäranta, Oikea laitahyökkääjä

Vahalahti on poissa, mutta ei miestä ole kuukauteen kentällä muutenkaan huomannut. Turpaan tulee Tepsille niin, että tärähtää 6-0 - vähinttään kaksi todella helppoa Lassilan selän taakse. Näillä mennään.
 

Carlos

Jäsen
IFK i dag

31
Jan Lundell, Maalivahti

92
Tomas Vokoun, Maalivahti AK


1. kenttä

48
Hannu Pikkarainen, Vasen puolustaja AK

10
Jere Karalahti, Oikea puolustaja AK

27
Timo Pärssinen, Vasen laitahyökkääjä AK

33
Brett Harkins, Keskushyökkääjä AK

9
Kimmo Kuhta, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

8
Ville Varakas, Vasen puolustaja

3
Marek Zidlicky, Oikea puolustaja

29
Arttu Luttinen, Vasen laitahyökkääjä

11
Lasse Pirjetä, Keskushyökkääjä

25
Jarkko Ruutu, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

21
Jarno Kultanen, Vasen puolustaja

2
Teemu Laakso, Oikea puolustaja

19
Turo Järvinen, Vasen laitahyökkääjä

4
Kim Hirschovits, Keskushyökkääjä

12
Joonas Vihko, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

41
Heikki Laine, Vasen puolustaja

38
Roman Vopat, Vasen laitahyökkääjä

18
Juha Fagerstedt, Keskushyökkääjä

28
Mikko Laine, Oikea laitahyökkääjä


JR takaisin hyökkäyksessä, mikä on hyvä asia. Ei tuo pakkipuolikaan nyt NIIN kamalan pahalta näytä, ainakin Jere, Zid ja Kultsi saavat riittävästi peliaikaa ja lämpiävät hyvään pelivireeseen. Ehkä Zidikin voisi vaihteeksi tehdä vaikka tehopisteen.

Tulee tiukka matsi enivei.
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: No ny o ketjut sekasin!

Viestin lähetti Ohmi
Vahalahti on poissa, mutta ei miestä ole kuukauteen kentällä muutenkaan huomannut. Turpaan tulee Tepsille niin, että tärähtää 6-0 - vähinttään kaksi todella helppoa Lassilan selän taakse. Näillä mennään.

Ai pelaako Vahalahti vielä Tepsissä? Mä kun luulin, että se on jo myyty jonnekin kun ei ole pariin kuukauteen näkynyt...

Positiivista koostumuksessa on se, että Paukkunen on poissa. Se kun tuppaa usein näkymään siellä kaukaolssa.

Aiheuttaa hieman vatsanväänteitä se, että Bouck ja Koivu pelaa samassa vitjassa. Mä vaihtaisin Tuokon ja Bouckin paikkoja päittäis. Tosin en olisi hajoittanut ykköstä vielä. Ehkäpä poika ja pappa ovat tulleet yksityiskeskusteluissaan tällaiseen tulokseen?

Perkele Lassila taas pompottelemassa. Odotin ihan oikeasti Karjalaista avaukseen tänään.

Kaipa tämäkin waterloo on kuunneltava ratiosta.

Heitetään yltiöoptimistinen veikkaus loppuun :
HIFK 2-3 TPS (1-0,1-2,0-1)
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: IFK i dag

Viestin lähetti Carlos
JR takaisin hyökkäyksessä, mikä on hyvä asia. Ei tuo pakkipuolikaan nyt NIIN kamalan pahalta näytä, ainakin Jere, Zid ja Kultsi saavat riittävästi peliaikaa ja lämpiävät hyvään pelivireeseen. Ehkä Zidikin voisi vaihteeksi tehdä vaikka tehopisteen.

Tulee tiukka matsi enivei.

Brotha Carlos ehtikin ensin, olin jo käynyt peistaamassa tuon kokoonpanon. Noh, ei siinä mitään, sitten kun Carlos vielä kirjoitti suunnilleen saman kommentin kun itse olisin kirjoittanut, jäin melkein siis sanattomaksi...

Nyt se Carlos kyllä kirjoittelee tänne, olisi pkl, kirjoittanut raportteja Spengler-cupista, mutta mies lorvaili silloin jossain muualla...:o)

Hyvä kun Pikkarainen on mukana ja Laakso, jää vähän mahdollisuuksia taukoihin muille pojille. Kun meillä on vielä viimeinen vaihtomahdollisuus, niin on selvää, että tilanne on pikkasen parempi kuin se oli Oulussa.

ehkä nuo kertoimet ovatkin ihan ok...:o), vahinko niille jotka panivat paljon rahaa likoon töpselien puolesta....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös