HIFK - Suomalaisen jääkiekon pelastaja?

  • 3 841
  • 45

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: TM

Viestin lähettänyt käyttäjä Vakio
Jos Veikkoa verrataan vaikkapa Helmiseen, niin ainoa yhteinen nimittäjä on keskivertoa parempi taitotaso. Sen sijaan miesten väliset erot ovat kuin yö ja päivä. Raipe on aina edustanut yhtä ja samaa joukkuetta, jota ilmiselvästi rakastaa. Hän on aina valmis laittamaan yli 100% peliin. Veikko taas on ylipainoinen, mukavuudenhaluinen herkkuperse, joka ei ole lainkaan sydämellään mukana pelissä. Ainoa motivaatio on raha, jota ilmeisesti edelleen tulee paljon enemmän kuin esitykset edellyttäisivät.

Mäkiaho on voinut joskus olla ihan lahjakas. Hänen pelinsä vaan ajautui jossain vaiheessa väärille urille, koska nyrkkisankarina rupesi tulemaan mainetta enemmän. Viitakoskeen verrattuna Toni häviää satanolla, mitä tulee pelillisiin ansioihin.


Jäämme siis odottelemaan että kun Mälli on tutustunut joukkueeseen niin joko ennen elokuun harjoituspelejä iso tuuletus käy IFK:ssa jonka mukana Veikko ainakin lentää pihalle... Mäkkärillä paikka pukukopissa lienee vahvempi kun otetaan huomioon suhteet Don Frankin sukuun.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
kummallista minusta

Minä olin kyllä tiistaina hieman kummissani siitä, että kovinkin moni IFK-fani oli hyvin pettynyt tai ainakin tympiintynyt "taas hukattuihin pelaajahankintoihin". Suht nimetöntä porukkaahan silloin kyllä julkistettiin, mutta jotain suhteellisuuden tajua kyllä pitäisi olla faneillakin.

En ala tässä toistamaan asioita, mutta katsokaapa Isakssonin kirjoituksia tämän asian tiimoilta. Ne osuvat juuri siihen ytimeen, mitenkä asiainlaita todellakin on.
Omana näkemyksenä/mielipiteenä lisäisin niihin vielä sen, että pitäisi muistaa tulevan kauden alkavan vasta puolen vuoden kuluttua. Joukkueen tila tulee elämään ennen syyskuun puoliväliä aivan varmasti. Minua suoraan sanoen vituttaa "yli-innokkaiden" fanien asennoituminen tähän uuteen kokoonpanoon. Kyllä Matikaisella on asiat takuulla paremmin hanskassa kuin näennäisesti päältä näyttää.

Haluan siis olla eri linjalla monien IFK-kirjoittajan kanssa ja sanon olevani tyytyväinen. Nimittäin kolme toivomaani asiaa toteutuivat: Mälkiä tuli kouziksi, junnut otettiin mukaan liigamiehistöön ja Kimmo Kuhta teki jatkosopimuksen.

Ensimmäistäkään matsia ei olla vielä hävitty, joten valittamiseen ei ole aihetta. Annetaan asioiden ja varsinkin joukkueen muotoutua. En ehkä ole tyypillisin IFK-fani tässä asiassa, mutta uskon kaiken sujuvan yllättävänkin hyvin. Menneen kauden tähtijoukkue sietääkin saada huutia, joten nyt tulee olemaan tilaa asenteelle ja taistelulle. Ja siitä minä pidän. GO IFK!
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo...

Kovin valituspitoistahan tämä on ollut. Ei vielä kuitenkaan kannata ripotella tuhkaa päällensä, melkein vuosi aikaa seuraaviin tosipeleihin.


On muuten kiinnittänyt huomioni sellainen seikka, että täällä etelärannikolla sekä Tampereella ja Turussa tunnutaan olevan huomattavasti kriittisempiä joukkueen johtohenkilöitä kohtaan kuin muualla.

Täällä on puutarhuria, autokauppiasta ja makkaramiestä. Ei paljon "auktoriteetteja" arvosteta. Se johtunee siitä, että kaikki resurssit menestykseen ovat olemassa. Jos pienemmän paikkakunnan seura ei menesty, niin fanit tuntuvat suhtautuvan siihen asenteella: "No, eihän tässä paljoa parempaan ollut eväitäkään".

Jos taas Helsinkiläisseura ei menesty, siihen suhtaudutaan asenteella: "Taas ne ukot onnistu kämmäämään kaiken".

Eli siis se, että menestyksen mahdollisuudet ovat olemassa, aiheuttaa paljon suuremmat paineet johtomiehille. Jos taas ollaan "altavastaajia" alusta saakka, ei johtomiehillä ole "mitään menetettävää".

Tämä osaltaan selvittää IFK-fanien kärkkäyttä pelaajahankintojen kritisoinnissa.
 
Viimeksi muokattu:

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Johnny, "On muuten kiinnittänyt huomioni sellainen seikka, että täällä etelärannikolla sekä Tampereella ja Turussa tunnutaan olevan huomattavasti kriittisempiä joukkueen johtohenkilöitä kohtaan kuin muualla."

Lisää listaan ihan suosiolla myös Oulu. Jatkoajassa sitä ei tietenkään huomaa, kun Kärppien oma palsta toimii keskustelun keskuksena, mutta kyllä siellä Junno & co. saavat aika kohtuutonta "kritiikkiä" niskaansa :-)

Tällä hetkellä valitus on ollut vähintään samaa luokkaa kuin täällä HIFK-faneilla ("Missä viipyy sopimukset?! Satusetä Junno se lupaili vahvistuksia, mutta missäs ne viipyvät?! Peliliikkeitä Junno perkele!"). Pirjetä, jota kauan Kärppäpaitaan on haaveiltu, ei aiheuttanutkaan (tietenkään) massiivista hurraa-huutojen sarjaa, vaan valituksen siitä, että "missäs ne loput sopimukset oikein majailevat?! Missä ne oikeat huippumiehet viipyvät?!" :-)

Joka välissä muistetaan kyllä sitten muistuttaa Junnosta ja KalPan konkurssista (samalla kun halutaan miljoonaluokan pelaajat kehiin). Onneksi Tami on pois, Heikkilä ei vielä kerää kovinkaan paljoa arvosteluja niskaansa, koska kevät oli niin upea. Katsotaas sitten syksyn aikana, niin aletaan vaatia: "Mitä ihmettä tuollainen divarivalmentaja tuolla aitiossa tekee?! Ulos tuollainen ukko ja heti!".

Äläkä unohda Ässä-faneja: tosin Porin leirissä katkeruus alkaa olemaan sitä luokkaa, että sitä ei tahdo enää saada kunnolla uloskaan. Ja mikäs se oli se "Mätä Mansikka" -juttu kauden aikana SaiPa-leirissä? :-D

Sellaista se vaan tahtoo fanin elämä olla - niin suurella tunteella ollaan mukana, että meinaa aina pieninkin asia ryöpsähtää yli äyräiden :-)
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kausikortti

Nämä Cipruss ja Vauhkonen heitot ovat kausikortin pitkäaikaisen omistajan suusta ihan oikeutettuja. Ollaan mekin osa sitä systeemiä, jolla joukkuetta pyöritetään.

Voidaan me tietysti alkaa äänestää rahoillamme, jos homma kusee reisille. Olen saanut aika paljon yhteydenottoja ystäviltäni, jossa nykymeno ei oikein tunnu antavan eväitä ensi kauden kausikortin uudistamiseen.

Toivoisi muutenkin, että myös lievä musta huumori saisi näillä palstoilla kukkia. Ei kaikkea tarvitse lukea aina niin mustavalkoisesti.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Joopasen jooo

Osallistunpa minäkin tähän Puutarhuri,silitysrauta,purukumi keskusteluun.Aluksi minäkin puhkuin pyhää vihaa tuota pitkäkutrista toimitusjohtajaa kohtaan,mutta vähän aikaa tässä sulatellessani näitä soppareita olen kuitenkin melko tyytyväinen.Junnut saatiin vihdoin pidettyä omassa leirissä,mistä plussat Föönille.Hyökkäyksessä olisi ollut vielä tarvetta sentterille,siinä paikalla olisin minä mielelläni nähnyt Davidssonin.Aigars Ziirerin hankinnasta olin kyllä melko yllättynyt,melko väritön ja hajuton ukko meidän pakkaan.

Puolustus onkin sitten aivan toinen juttu,meillä ei kyllä olisi varaa menettää Ziggyä ja Stepaa,vaikka Föönin mukaan korvaajia on katsottu jo valmiiksi,en usko että heitä noin vaan korvataan.Ikävä kyllä nämä uudet sopparit,jotka Fööni teki Vauhkosen ja Cipruksen kanssa ei kyllä mua vakuuta hänen kyvyistään pelaajamarkkinoilla.

Maalivahti tilanteeseen olen eniten pettynyt,kuka hoitaa ykkösveskan tontin,sakke alkaa olla jo liian vanha urakoimaan byyrissä,paljon pelejä ja nivuset paukkuu tai jotain muuta remppaa tulee varmasti.Nuoret veskarit eivät tule kestämään ykkösveskan paineita,jos siihen soppaan lisätään Marekin ja Ziggyn lähtö Änäriin,niin KUSESSA ollaan.

Kaikenkaikkiaan samoja virheitä ollaan jälleen tekemässä,mitä ollaan jo aiemmillakin kausilla tehty.Hyökkäys on jälleen suht hyvässä kuosissa,mutta puolustus melko epävarmoilla kantimilla,sillä olen omalta osaltani varma,että ainakin Ziggy lähtee NHL:ään.

Kokenutta ykkösveskaa olisi VÄLTTÄMÄTTÄ tarvittu ja
tällä kokeneella en todellakaan tarkoittanut Sakkea.Mällin hankintaan olen tosi tyytyväinen,vihdoinkin tulee vähän ryhtiä harjoitteluun ja ennustankin,että pakka on kauden alussa hyvin kasassa,mutta vahvistuksia tuohon kaivataan EHDOTTOMASTI lisää.

Täältä tähän.....ROGER!!!
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Nyt lopeta !

Minun osaltani ruikuttaminen loppuu nyt , vaikka kyllä se on ollut suuremmaksi osaki " hjuumori " pitoista rellestelyä. Yhden kysymyksen vielä esitän tästä " marisemisaiheesta " = Miten on mahdollista , että IFK:lla on aina ( ainakin v. 1969 lähtien ) ollut sarjan yksi huonoimmista puolustuskalustoista ( ei koske v. 1998 )? Eikö ole aika kummallinen juttu/yhteensattuma/tapaus? Osaako kukaan valaista ? Isaksson & Co , please !
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Reds1897
Olit pettynyt maalivahtitilanteeseen, et usko nuoriin miehiin. Ei minullakaan ole tietoa heidän kyvyistään. Heitän kuitenkin tällaien väitteen, että ei kannata ostaa uusia kalliita maalivahteja vaan vaihtaa maalivahtivalmentaja. Mitä näyttöjä Turha-Kaarelalla on? Katsokaa esim. tepsin organisaatiota, Upi Ylönen on kouluttanut nipun huippuveskoja. Ja tepsi on antanut näille nuorille vastuuta alusta alkaen, Hurme, Kiprusoff ja Niittymäki ovat vuorotellen torjuneet tepsille mestaruuden. IFK:kin antoi tällä kaudella Ahoselle ykkösvastuun ja hän oli pleijareiden paras IFK-pelaaja yhdessä Hanneksen kanssa. Ei muuta kuin pätevämpi maalivahtivalmentaja ja Riksmanille tai Strömbergille vastuuta. Kaarelasta aika on ajanut ohi, vai onkos hänellä eläkevirka IFK:ssa?
 

Vesso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KTP, Ketterä
Re: Ainoa

Viestin lähettänyt käyttäjä Brewer
Syy siihen , että vaivaudun uusimaan meidän kausikortit oli , että noi junnut saatiin pidettyä jengissä. Ikävä sanoa , mutta tuollaiset Kirppukset ja Vauhkoukset ei kiinnosta minua putken pätkän vertaa.

Tämä on pitkälti kannattajakulttuurin kiteytymä tänä päivänä. Jos seurojen johdot valittelevat, että pelaajat ovat hinnoitelleet itsensä tähtiin, niin kyllä täytyy joskus sanoa, että myös kannattajien odotukset ovat nousseet liiankin korkeiksi.

Onhan tämä sellainen kehä, joka ruokkii itse itseään. Pelaaja pyytää pätäkkätä -> Seuroissa tuskaillaan ja lippujen hinnat nousevat -> Katsomoissa looginen päättely: "hmm, kun kerran näin paljon flaboista maksetaan, niin kyllä sinne nyt ainakin Lindros täytyy saada".

Minä väitän, että tämän kehän luomisessa agenteilla on ollut sormensa pelissä, sillä esimerkiksi Matikaisen kommenteista paistaa paljon kiekkobusinesta nähneen pelimiehen turhautuminen.

Tämä tuntuu olevan case lähes kaikkialla Suomessa, eli fanit odottavat joukkueisiinsa sateentekijöitä ja sitten kun saavatkin vain 30-40 -pisteen miehen.

Tästähän on kysymys esimerkiksi Ciprussin kohdalla. Mies pelasi viime kaudella hyvän kauden (56: 18+19=37, +13 (viides Jokereissa) hoitaen eleettömästi oman tonttinsa. Jokereissa Cipruss ei muodostunut kannattajien suosikiksi, mutta hoiti ruutunsa jokatapauksessa hyvin. Tälläinen pelaaja pukee sitten ylleen punaisen paidan ja kannattajat ovat pettyneitä. Verrataan Ciprussia esimerkiksi lähteneeseen Pirjetään tai Mäkiahoon, niin kyllä tulosta ja tasaisuutta varsinkin on Ciprussin kohdalla odotettavissa.

Kiteyttäen siis en aina ymmärrä fanien yli äyräiden paisuneita odotuksia. Realismia mukaan...
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Kempes

Olen kanssasi täysin samaa mieltä Kaakusta,"näyttöjä" hän on antanut jo ihan tarpeeksi,puis puis tuo karvainen ukko.Noista nuorista veskoista sen verran,että luotan toki tiettyyn pisteeseen asti,mutta kun/jos alkaa tulla ongelmia ja media/fanit rupeaa panikoimaan,niin mitä mieltä itse olisit sellaisesta tilanteesta,omasta mielestäni sellainen olisi liikaa nuorille.Esimerkkejähän meillä jo on...Vai mitä??

Ihmetyttää tämä puolustustilanne minuakin ihan yhtä lailla kuin breweriäkin,vuodesta toiseen satsataan hyökkäykseen puolustuksen kustannuksella,eikö sitä nyt jumalauta ruveta jo oppimaan,että kaikki lähtee puolustuksesta näillä sivuillakin siitä toitotetaan ihan riittämiin,mutta organisaatiossamme ei näköjään oppi mene perille,vaikka viime kaudestakin olisi jo pitänyt se oppia.

Kitketään vaan porkkanamaita sun muita pensaita,mutta pitetään nyt herranjumala järki päässä,kun rakennetaan sitä jengiä.Vaikka päällisin puolin olenkin tyytyväinen jengiin,niin ei se ainakaan mun osalta vähennä kritiikkiä johtoa kohtaan,joka ei tunnu ottavan opiksi sitten millään.

Se mitä muitten joukkueiden fanit meitä arvostelee liiasta itkemisestä ei mua kiinnosta sitten pätkääkään,ompahan vaan osoitusta siitä,että me välitämme joukkueestamme ja tahdomme mielipiteemme tuoda selkeästi julki.

Kekäläistä ikävöiden täältä tähän....ROGER !!!!
 

Taklaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tilanne on loistava

Pelaajaringin osalta,toistaiseksi...Pena tietää kyllä käytettävissä olevan maksuväline tilanteen paremmin,kuin yksikään teistä itkijöistä.Herrat Nieminen Benda Caloun Stepanek ja Zidlicki nostavat kyllä käytössä olevasta markka määrästä aika kasan,joten mitä Lindrooseja te vielä odotitte tulevan???

Ihmetyttääkin enempi tuo itkemisen kohde,eli pelaaja lista.
Eikös oikeampi osoite mitä kohtaan kritisoida olisikin valmennus tiimi,Mälkiä ok jollei suorastaan ihanteellinen vaihtoehto,Blomqvistista ei oikein tiedä,hyvää että osaa jo hallin käytävät ja toimii Mällille hyvänä oppaana ettei eksy.Mutta Kaarela voi voivoiv voivoi voi sentään mikä oli se ihmeen päähänpisto,että hänet piti vielä säilyttää tiimissä?Sanokaa edes yksi MAALIVAHTI jonka Kaakku olisi kouluttanut ja menestynyt Hifkissä? Eipä tu mieleen.
On Lundelit ja Backströmit ja melkein jopa Ahonen saatu menettämään itseluottamus ja kyky torjua kiekkoja.

Westerlund sen toteutti,että pisti kaarelan katsomovalmentajaksi,eikä juurikaan sana valtaa valmennukseen.Tuli mestaruus ja hopea.Kaarela takaisin ja liukumäki oli valmis.

Tehkää ihmeessä jotain tämän peikon pois saamiseksi sieltä penkin takaa.

Nuorille tsemppiä ja uskallusta pelata omaa peliä,näiden
"asiantuntijoiden"lausunnoista huolimatta.

Please antakaa pojille aikaa kehittyä ja näyttää.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Junnujen sisäänajosta

Kummasti täälläkin vaahdotaan HIFK:n kiekkoilun pelastuksesta junnuja rinkiin ottamalla, vaikka vielä ei ole nähty muuta kuin parissa hassussa pelissä, että pääseekö monikin näistä nuorista miehistä pelaavaan kokoonpanoon. Potentiaalia toki on, ainakin Jyp-Hifk A - välieräpelien perusteella. Totuushan kuitenkin on, että viime vuosina HIFK ei ole kyvennyt tarjoamaan omille lupaaville nuorilleen peliaikaa - ja paikkaa liigamiehistöstään, ja pelaajat ovat hajonneet ympäri liigasuomea (Ahonen JYP, Bäckström SaiPa, Salmelainen Ilves, Hagman Kärpät...).

Kukas kissan hännän nostaa? Jyp on ajanut jo monen monta vuotta joka vuosi liigamiehistöönsä sisään omia A-junnujen runkopelaajia. Pienelle seuralle hyvä ja aktiivinen juniorityö ja junnujen peluutus on elinehto, joka on tehtävä. Jypin onneksi nuoret pelaajat ovat vastanneet haasteeseen hyvin. Sellaiset nimet kuin Vertala, Välivaara, Kangasniemi, Pesonen, Jämsen ja Latvala ovat nykyään runkomiehiä omissa joukkueissaan. Viime kaudella Jypin pelaavassa kokoonpanossa oli 9 A-juniori-ikäistä pelaajaa. Se on minusta aika hyvä suoritus. Pystyykö HIFK samaan ensi kaudella?
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Reds1897
Olen samaa mieltä, että jos molemmat nuoret haparoivat, silloin paineet kasautuvat varmaan liian koviksi. Me fanit ja media pidämme siitä huolta. Olen kuitenkin ikuinen optimisti, joten luotan, että jompikumpi noista kestää paineet ja pelaa itsensä kannattajien 'uudeksi jumalaksi'. Puolustus minuakin huolettaa, etenkin jos Z lähtee.
Osui tuossa muutama päivä sitten käsiini leafin lätkäkortti Sakesta. Siinä analysoitiin Sakke näin: 'Sakari Lindfors on HIFK:n suosituin ja tärkein pelaaja. Varreltaan lyhyt veskari on opetellut kanadalaisen pelityylin ja on entistäkin masentavampi muuri vastustajan kannalta.' Jos tämä pitää paikkaansa vielä, ei meillä ole hätää. Muuten, onkos se Saken loistava mailapeli sitä kanadalaista tyyliä.
Sit tuli vielä mieleen föönistä tällainen juttu, että siksi se harrastaa puutarhanhoitoa, koska sillä on tavoitteena olla porkkanapöxyjen uusi koutsi.
Ja lopppuun vielä Ahde kevennys:
Mitä Matti Ahde sanoi aamuisin sihteerilleen?
- Tehdäänkö vakio vai vedetäänkö oikein pitkät vedot!
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
tiki10

Turha vaatimattomuus todellakin pois vaan. Kadehtien seuraamme sivusta ,kun IFK ainutlaatuisesti pelastaa Suomen kiekkoilun ja muut joukkueet vastaavasti hukkaavat vanhaan malliin järjestään omat junnunsa -kuka minnekin.

Kannattaisikohan tutkia joskus muidenkin joukkueiden kokoonpanoja -vaikka menneeltä kaudelta - ennenkuin noin vaatimattoman lähestymistavan ottaa asiaan. Itsestäni tuntui ennemminkin siltä, että IFK viimein liittyi muiden seurojen joukkoon koota pelaava jengi. Ja samalla muisti itselläänkin olevan lupaavia junioreja :)
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Junnut

Tottahan se on, pois turha ruikutus ja katsotaan eteenpäin. Vihdoin toteutetaan se mikä olisi pitänyt esim. 1983 tehdä. Kun on hyviä junnuja, pistetään kaikki palkannauttija/surffailijat pihalle ja tehdään uusi uljas joukkue.

Meidän kausarin omistajien tehtävä on kustantaa lysti ja hurrata kaukalon laidalla.

On tietysti oikein antaa Penalle ja Mälkiälle työrauha.

Epäilen vaan, onko joukkueeseen jätetyt veteraanit oikein valittu. Minua epäilyttävät Sakke, Kölli, Mäkkäri ja Veikko. Ovatko he juuri oikeita vanhempia pelaajia nuorten miesten johtotähdiksi. En tiedä. Mielipiteitä.
 

nedomansky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
hold your horses

Nyt ukoille tyorauha (SORRY, skandit uupuu).
Huonommin kuin kaudella 2000-2001 ei voi menna.
Kokoonpano tulee viela muuttumaan rajusti ennen
kuin eka 25% on pelattu.
Hyvia joukkueita on paljon, mutta vain 1 IFK
 

husse

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Zidlicky / NHL

Suhtaudun äärimmäisen epäilevästi Marekin saumoihin oikeasti pärjätä NHL:ssä, koska:
-kokoa ei kovin paljoa (juu;tiedän ei yksin ratkaise)
-vanha kunnon tsekkiasenne : kiukutteluja,reipasta tason vaihtelua
-pelityyli väärä, pitää kiekkoa loputtomiin eikä sitä namupassia läheskään aina lopulta edes tule. Ja samalla reipasta/tarpeetonta riskinottoa alimpana miehenä.
-liikaa jäähyjä(ehkä ei NHL:ssä paikallisilla tulkinnoilla)
- tämän ikäinen tsekki ei yleensä taida sitä tarvittavaa nöyryyttä enää oppia,mitä NHL-ura/valmentajien kanssa toimiminen vaatii.

Tällä ei nyt ole mitään tekemistä sen kanssa lähteekö Marek vai ei, sillä NHL:n scouttaus ei aina toimi riittävän hyvin.

Voi olla,että kansalle on taas ensi kaudella luvassa leipää ja sirkushuveja sektorilla "maitojuna tulee-ei tule-tulee ; ja jos,niin minne?

SM-liigassahan Marek on aika kuningas ja mielelläni pitäisin IFK:ssa,jos mahdollista. Täytyy silti todeta kevätkauden olleen melkoinen pettymys.
 
G

Guest

Olis pakkia tarjolla

Porin Ässissä pelaa legendaarinen herkkäkätinen puolustajakolossi Vekku Salo, joka voisi olla käytettävissä HIFK:n takalinjojen vahvistamiseksi. On hyvä etenkin ylivoimapelissä. Kannattaisi miestä kysellä.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Tj:lle

Toivon kuitenkin ettei Hifkin kasvatustyö ole samanlaista kuin Jypillä joka kasvattaa pelaajia Tapparalle.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ifk ja junnut

A, B ja miksei vielä C-junioritkin.... loistavia kavereita.. me ollaan puhuttu johon kans homma ihan selväks. Tätä omaa sampoo on hyödynnettävä!

-Varmaan tarvitaan tulevaisuues joku yhteistyöjoukkue, jossa näitä pääsee sitte kehittään. En tiiä mikä se on, mutta palataan siihen ku homma on ajankohtanen.

-Se, kuinka moni sitte nousee ihan ykkösjoukkueeseen asti onki ihan toinen juttu. Ei siinä mitään ukaaseja voi tehä, eikä varmaan lupauksiakaan. Nää asiat selvii yleensä ihan itestään, kuha kaikki vaan tekee sen mitä on sovittu.

uugen www.koff.net ja Mälkiän suusta tekstiä 19.4.2001



Uskon myös, että n. puolet ifk:n palkkaamista junnuista voitaisiin vuokrata johonkin hyvään mestisjoukkueeseen ensi kaudeksi. Ei ne kaikki niin kultajyviltä näyttäneet.

Johannes 17.4.2001
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös