HIFK Play-offseissa-Kohti kannua!

  • 58 925
  • 303

tohtori4

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pro Pena- leiri
Vituttaa nyt, mutta elämä on....

Ja onhan tämä kausi mennyt ihan hyvin, kun katsoo lähtökohdat mista lähdettiin....

Vaikka rehellisesti sanoen ei pronssi voisi nyt vähempää kiinnostaa. Itse pelistä voisi sanoa, että puolustus ja hyökäys ryssi, Lunkka imi yhden,mutta taas otti tukun tärkeitä koppeja kiinni, joten ei tästä Jannea voi syyttää.

Jos ei saada tehtyä yhtään maalia, ei voida voittaa, vaikka Kuinka Janne olisi pelannut virheettömästi maalilla. Ja paikkoja HIFK:llä oli tehdä maali, mutta kun ei poikia vain kiinnostanut tehdä....joten ansaitusti pronssipeliin tiputtiin.

Mutta kiitos HIFK:lle, yrititte parhaanne, se riittää minulle ainakin.

EDIT: Vituttaa ja masentaa liikaa, joten pakko tuo ylioptimismi editoida pois viestistä....
 
Viimeksi muokattu:

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Nyt kävi näin. Maaleja ei tehty. Pronssi tulee jos tulee. Päähän ottaa, mutta kuitenkin melko tyytyväinen pitää olla. Sentään tänne asti Penasta huolimatta.

Ei maaleja. Prkl.
 

Oleg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pasi Nielikäinen
Joo kyllä vituttaa, mutta ei voi mitään. Ei ollut tuuri puolella ei. Kyllä tässä vähän tippa linssissä on koko ajan. Mikä meni pieleen? Vaikea sanoa, mutta varmaan se että HPK oli liian hyvä.

Kiitos HIFK mahtavasta kaudesta 2005-2006!!! Ensi kaudella uudestaan!
 

Carlos

Jäsen
Pronssi? Ööh.. siis pronssi???

Siis ketä vittua (anteeksi ruma kielenkäyttö) voi mitenkään mahdollisesti kiinnostaa joku helvetin pronssi? Ihan turha mitali, ei lämmitä kenenkään mieltä pätkääkään. Ei todellakaan jaksa kiinnostaa yhtään.

Hifk:lla oli tällä kaudella todella yllättäen mahdollisuus voittaa mestaruus, jopa melkeinpä "vapaalipulla". Mutta ei, sitten ratkaisupeleissä loppui kavereilta kantti kesken. Kiitti vaan vitusti. Puhtaat paperit tänään saa Lundell, muulle jengille voisin sanoa että... ei mitään. Ette ole ansainneet enempää kun ette kerran halunneet. Jos jäätyy maalipaikassa niin sitten ei tule maaleja.

Salmelainen osoittautui juuri siksi flopiksi kun joku veikkasikin, syyskausi kulkee mutta keväällä ei. Karalahti voisi ostaa jostain tähtäimen mailaansa. Shedden olisi voinut pitää treeneissä vähemmän luistelutreeniä ja enemään maalintekotreeniä. Suoraan syötöstäkin saa ampua! Laakkonen floppi. Pikkarainen floppi. Luttinen floppi. Hirso floppi. Saarinen floppi.

Vain voittajat muistetaan, eli ei ketään Hifkistä.

Sommartider hejhej. Lähden etsimään jostain sopivan männynoksan.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kurpitsapäällikkö kirjoitti:
mixu kirjoitti:
Varsinkin kun se oli niin lähellä. Lähempänä kuin suurin osa osasi odottaa kauden alussa.

Niin aina. HIFK:n kohdalla näin on aina. Jos muistelee, niin HIFK:lla suuria yllätyksenä tulleita positiivisia ilon aiheita on suurten lamavuosien jälkeen, eli modernin ammattilaisjääkiekon aikana, ollut tasan yksi, eikä varmoja ilon aiheita toteutuneina yhtään. Aina on jääty "maalin päähän" finaalista, oli kyse SM-liigasta tai EHL:stä. Aina saatana kävellään sitä ränniä hallilta dösäpysäkin ohi Manskulle hävityn ratkaisupelin jälkeen, ja yleensä nollille.

Tämä on HIFK:ta. Vaikka paljon puhutaan, niin voittamisen kulttuuri ei taida edes hiljaa kuiskailla tänne päin. Aina ne on pelaajat siellä polvillaan omalla sinisellä matsin jälkeen ja kiittelee yleisöä kannustuksesta muka, vitut niitä kiinnosta.

HIFK on HIFK mutta voisi ne silti joskus voittaakin. Vaikka tänä vuonna tietysti tämäkin saavutus oli mestis-jengiltä kova suoritus, mutta kun ei oikein kiinnosta. Voitto olisi kiinnostanut.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
R.P.M. 12 000 kirjoitti:
Kurpitsapäällikkö kirjoitti:
HIFK on HIFK mutta voisi ne silti joskus voittaakin...

No edes joskus... pääseekö tästä tuskasta pois jotenkin muuten, kuin "oman käden kautta" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Carlos kirjoitti:
Karalahti voisi ostaa jostain tähtäimen mailaansa.

Melkein voisi sanoa, että Karalahti voisi ostaa jostain itselleen HIFK-sydämen. Kohta se on taas on jossain MM-skaboissa vetelemässä niitä skodeja sisään ja sanomassa, että kun luvattiin paikka maajoukkueessa, aloin treenaamaan. Vittu kuinka väsynyt jätkä oli taas tänään kentällä. YV:ssä Hauhtoselle, mee sä hakemaan omista, mä en jaksa luistella. -75 syntynyt, ei sentään mikään ikiveteraani, jolla olisi joku perussyy olla hidas ja huonokuntoinen ja vitun läski?! Inhottaa suorastaa kirjoittaa tällaista, sentään HIFK-ikonista.
 

IFK_Helsinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, SaPKo ja Raine Hartus
Ei tällä kertaa

Niin-taas on tyhjä olo, ei kuitenkaan niin tyhjä kuin viime keväänä. Tämän vuoden IFK oli taisteleva mutta käsien jäätyessä ratkaisuvaiheessa ei voida muuta odotaakkaan. IFK:ssa oli silti tänä vuonna se voittamisenkulttuuri, joka viime vuonna jäi puuttumaan.

Jos nyt aletaan analysoimaan koko kautta, niin olihan tämä loistava saavutus! Kuka olisi uskonut?!
HIFK:n piti olla surkea jengi tänä vuonna mutta sitä se ei kuitenkaan ollut, ei lähellekään. Kausi päättyi tyylikkäästi hienoon taisteluun, joka ei tällä kertaa valitettavasti vain ihan riittänyt. Eipä ollut kaukana kaikkien aikojen sota, IFK-Ässät...mutta silti niin kaukana....nyt finaalit laimenee 100% neiti-kerhon ollessa siellä!

Kiitos IFK kaudesta 2005-2006!!!
Hieno taistelu!!!! käydään vielä hakee lapista ne säälilaatat kaulaan ja lomille lomps...
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
R.P.M. 12 000 kirjoitti:
Melkein voisi sanoa, että Karalahti voisi ostaa jostain itselleen HIFK-sydämen.

Heh, mitä tahansa saat sanoa IFK:sta ja kaikkia saat mielesi mukaan mollata tämän matsin jälkeen, mutta ei kannata noin paljon itseään nolata. Jerellä on sellainen IFK-sydän ettei montaa vastaavaa ole nähty, tiedä sitten miten on asian laita sinulla.
 

Kozel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Todella munaton esitys kahdessa viime pelissä. Jos ei saa edes yhtä maalia tehtyä 120 minuuttiin niin ei ansaitsekkaan mitään.

Pronssin voi minun puolestani unohtaa kokonaan. Ketä se muka edes kiinnostaa? Toivottavasti ei ketään stadissa.

Kokonaisuudessaan kaudesta kuitenkin isokäsi joukkueelle, hieno saavutus(mikä ei tosin nyt paljoa lämmitä). Toivoa sopii samanlaista asennetta ensi kauteen!

Itkeminen sikseen ja kohti ensi kautta. Aamen.
 

Betoz

Jäsen
Carlos kirjoitti:
Hifk:lla oli tällä kaudella todella yllättäen mahdollisuus voittaa mestaruus, jopa melkeinpä "vapaalipulla". Mutta ei, sitten ratkaisupeleissä loppui kavereilta kantti kesken.
Pahinta tässä on se, että tämä oli erittäin todennäköisesti tämän vuosikymmenen tilaisuus. Sattumalta natsasi valmentajan kanssa ja HPK:kin antoi tilaisuuden päästä finaaliin ryssimällä ensimmäisen pelin ja sitten luovuttamalla toisen voiton IFK:lle 0-3 johtoasemasta. Saimme kaksi tilaisuutta ratkaista sarja ja niissä ei tehty yhtään maalia.

Tässä vaiheessa eniten ihmetyttää, mihin katosi fyysinen peli. Luulen, että Ässät marssii mestaruuteen saatuaan HPK:n lukkoon (ei Rauman) fyysisellä pelillään.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos vaan huikeasta kaudesta pojat. Tälle joukkueelle en menettänyt sydäntäni aivan samalla tavalla kuin 03-04 jengille, jolloin kesti monta päivää kyetä minkäänlaiseen sosiaaliseen toimintaan tappion jälkeen. Nyt on pettynyt ja ylpeä olo, realismi pysyy mielessä silti.

Toivottavasti runko säilyy ja ensi kaudelle tulee pari kovaa kotimaista ja 3 uutta HYVÄÄ ulkolaista. Pena, hoida homma kiitos.

It's been nine fuckin' years...
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
lintu kirjoitti:
Heh, mitä tahansa saat sanoa IFK:sta ja kaikkia saat mielesi mukaan mollata tämän matsin jälkeen, mutta ei kannata noin paljon itseään nolata. Jerellä on sellainen IFK-sydän ettei montaa vastaavaa ole nähty, tiedä sitten miten on asian laita sinulla.

En lähtisi Jereä mollaamaan mutta se on täysi tosiasia että kyllä Jere on nyt joka kerta jollain tavalla repsahtanut kun loukkaantumisia on tullut.
Esimerkiksi painon kanssa on jostain syystä kovia ongelmia.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Kozel kirjoitti:
Jos ei saa edes yhtä maalia tehtyä 120 minuuttiin niin ei ansaitsekaan mitään.
Nimenomaan.
 

scholl

Jäsen
Joku 15v sitten oli puhe siitä, että pahin painajainen olisi se, että katsot talosi ikkunasta, kun tytärtäsi kähmii ns. karvaperse Datsun 100 Ampeerisessa pihallasi. Nyt tuo worst case skenaario on tavallaan toteutunut. Sama asia kuin jos sinulta olisi varastettu auto tai sinulta olisi kidnapattu muija tai muuten vain vittuiltu kovalla asenteella.

Fiilikset olisivat paremmat, jos olisi hävitty hyvälle joukkueelle, mutta kun ei. MTK:n maataloustukiaiset ovat toki tasoittaneet puntteja, mutta siitäkin huolimatta. Haloo. Jokainen IFK:n pelaaja saa kyllä hävetä esitystään. Nyt kun Kärpät putosi, oli pöytä katettu, mutta ei kelvannut, vaan piti mennä häviämään divaritason lantsarit mudassa kaupungille.

Jääkiekkokausi on nyt ohi ja seuraavan kerran lätkää voisi katsoa vaikka syksyllä. Ellei NHL:ää innostu nyt sitten tsiigaamaan.

Ensi kaudella voitto sitten on otettava.

Onneksi elämässä on muitakin asioita, joten nyt se eilinen tappio ei enää sillä tavalla harmita, vaan joukkue tietää häpeävänsä ja minä keskityn muihin puuhiin.
 

Nipsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, Canadiens
mixu kirjoitti:
En lähtisi Jereä mollaamaan mutta se on täysi tosiasia että kyllä Jere on nyt joka kerta jollain tavalla repsahtanut kun loukkaantumisia on tullut.
Esimerkiksi painon kanssa on jostain syystä kovia ongelmia.
No Jere taas varmaan innostuu nyt treenamaan ja iskee MM-skaboissa tehot 5+5 ja ratkaisee vielä maailmanmestaruuden suomelle, mikä ei ole tietenkään huono asia, mutta olisi kiva kun joskus pelaisi 100% kunnossa myös IFK:ssa. Loukkaantuminen tietenkin sotki kaiken, mutta muistan vielä hyvin myös viime kauden.
 

poppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ihme juttu

"Fiilikset olisivat paremmat, jos olisi hävitty hyvälle joukkueelle, mutta kun ei."
,"vaan piti mennä häviämään divaritason lantsarit mudassa kaupungille. "

Vai tällaista kommentointia. Ihme ruikutusta. Jos ei voita tätä ns. huonoa joukkuetta, niin miten ihmeessä sitten hyvää. Aina löytyy vika jostakin muualta.
Kyllä koville ottaa stadin pojat. Kyllä on kisulauma heikko, kun ei enää divarissakaan pärjää.

Niin se on, että toiset juhlii, toiset sitten taas ei, no ehkä 50 vuoden sisällä
poijjjaat...
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
poppa kirjoitti:
...
...
Niin se on, että toiset juhlii, toiset sitten taas ei, no ehkä 50 vuoden sisällä
poijjjaat...

No teillä Hämeenlinnassahan todella on paras kokemus 50 vuoden odotuksesta mitä mestaruuksiin tulee, joten sanoillasi on varmasti kokemusperäistä pohjaa. Tänä keväänä se eka mestaruutenne ehkä jopa vihdoin onnistuu...

HIFK on voittanut SM-kultaa neljänä vuosikymmenenä peräkkäin (alkaen 60-luvulta) ja toivon kyllä kovasti, ettei tämä 2000-luvun eka vuosikymmen katkaise hyvää putkea. Enää kolme yritystä jäljellä. Ja jos niitä halveksittuja pronssejakaan ei sunnuntaina hankita, on HIFK:n mitalitilasto 2000-luvulta sangen tyly: 1 pronssi seitsemässä vuodessa. Ei kuullosta entisenkaltaiselta suurseuralta. Sääli sinänsä.
 

oikea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaihtelee
Mitalijahtiin

Kiitos pojille tähänastisesta. Ennakko-odotukset on ylitetty jo nyt.
Nyt lähdetään kaatamaan Euroopan toiseksi parasta jengiä.
Ei näitä SM-mitaleita kellään ole vielä liikaa, ei edes "ketä pronssimitali kiinnostaa"- Karalahdella ja Hauhtosella.
Tsemppiä pojat, tuokaa mitskut himaan "puolelta Suomelta".
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Pronssikin ON arvokas !!

En oikein ymmärrä niitä teistä, arvoisat kirjoittajat ja varsinkaan niitä pelaajia, jotka eivät osaa antaa arvoa pronssimitaleille !!??
Syksystä kevääseen pelaajat pelaavat AMMATIKSEEN sijoittuakseen sarjassa mahdollisimman hyvin. Ensin kauheet skabat playoffs/sääliplayoffs-paikoista. Pompitaan riemusta - hyvä niin - kun joukkue menee jatkoon. Joillakin tuntuu olevan jopa ainoa realistinen tavoite playoffs-paikka. Fanit heittelevät rantapalloja kentälle kun vastustaja toisensa jälkeen lähtee "biitsille".
Kun joukkue kovan ja hyvän työn jälkeen on selvinnyt neljän parhaan joukkoon ja häviää viimeisen välierän niin tuntuu, kuin koko kausi olisi piloilla ? Tietysti se heti matsin jälkeen siltä tuntuukin, myös katsomossa, mutta nyt tullaan AMMATTIylpeyteen. AMMATTIylpeä pelaaja pelaa oman AMMATTItaitonsa mukaisesti siten, että sekä fanit, sponsorit, media kuin myös (toivottavasti) hän itse voi kauden jälkeen ajatella, että kaikki pelaajat pelasivat loppuun asti joukkueensa kunniasta ja voittivat viimeisen ottelunsa, VOITTAMALLA pronssimitalit ! Ihmettelen jos esim. Hauhtonen on jossain maininnut ettei arvosta pronssimitaleita, mieshän ei ole koskaan voittanut minkään väristä mitalia SM-liigasta, luulisi, että pronssimitali olisi hänen tähän astisen uransa paras saavutus !!! Itse asiassa myöskään HIFK ei ole 25:n viimeisen vuoden aikana voittanut pronssia kuin viisi kertaa, hopeaa kahdesti ja kultaa kolme kertaa. Eli 25:stä mahdollisesta kerrasta on voitettu joku mitali kymmenen kertaa ja 15 kertaa on jääty kokonaan ilman mitalia. Mielestäni pronssi on parempi kuin ei mitään. Jos sitäkään ei tule, niin toivottavasti se ei jää tulematta minkään kusipäisen asennevamman takia.
 

botto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Arvon Hanson, pelaajiemme vähäinen kiinnostus johtuu asiasta jonka he ovat ymmärtäneet paremmin kuin sinä. Me olemme HIFK, eikä meille kelpaa muu kuin voitto. Me olemme suomen paras ja ainoa joukkue ja me tiedämme sen. Tämä on se fakta joka pitää aina muistaa. Tottakai on tärkeää, että pronssit saataisiin, mutta tällä hetkellä se ei kyllä kiinnosta yhtään. HIFK ei ole pronssijoukkue vaan ainoa mestaruuden ansaitseva joukkue. HIFK on maailman paras joukkue ja vain sillä on väliä. Muistakaamme me kaikki tämä yksinkertainen fakta.
 

oikea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaihtelee
botto kirjoitti:
Arvon Hanson, pelaajiemme vähäinen kiinnostus johtuu asiasta jonka he ovat ymmärtäneet paremmin kuin sinä. Me olemme HIFK, eikä meille kelpaa muu kuin voitto. Me olemme suomen paras ja ainoa joukkue ja me tiedämme sen. Tämä on se fakta joka pitää aina muistaa. Tottakai on tärkeää, että pronssit saataisiin, mutta tällä hetkellä se ei kyllä kiinnosta yhtään. HIFK ei ole pronssijoukkue vaan ainoa mestaruuden ansaitseva joukkue. HIFK on maailman paras joukkue ja vain sillä on väliä. Muistakaamme me kaikki tämä yksinkertainen fakta.
Tämä oli aika lapsellinen provo.
Valitettavasti Neuvostoliitto on mennyttä aikaa. Tosin heille ei yksikään matsi ollut merkityksetön.
Toivottavasti ketjun taso ei tästä enää alene. (tuskin pystyykään)
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
botto - mahtipontinen lukiolainen

botto, piponi ei mennyt tiukalle, mutta vatsani kipeytyi naurusta kun luin mahtipontista vuodatustasi "Me olemme ainoa joukkue", "Me olemme paras" ja mitä kaikkea siinä nyt olikaan. No, jos olisimme ainoa joukkue, niin kultahan olisi meidän joka vuosi :) Ymmärrän kyllä hikipinkohimoitkuraivari-faneja, mutta joku tolkku kaikessa. Tänä vuonna Me emme olleet parhaita, mutta toivottavasti edes kolmanneksi parhaita. Ouluun matkustaa joukko TOSI-faneja kannustamaan omaa joukkuettamme voittoon (matkustatko sinä ?), sillä jotkut haluavat olla joukkueensa mukana loppuun asti. Toivottavasti joukkue ymmärtää sen ja pelaa kunniastaan loppuun asti.
Asiasta toiseen - viitaten aikaisempaan kirjoitukseesi : minä en koe asuvani "takapajulamaassa" kun asun Suomessa (isolla S:lla muuten) ja Stadissa. Mielestäni ilmaisu "takapajulamaa" viittaa niihin aikoihin, jolloin kansallinen itsetunto oli nollassa ja kaikkea ulkolaista ihannoitiin kritiikittömästi. Vaikka joskus tuntuukin siltä, että tätä esiintyy vieläkin, ainakin pelaajahankinnoissa. Vaikka onhan Eddie Murphy ihan hyvä näyttelijä ja Barry White ok-laulaja. Tai oli.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
botto kirjoitti:
Arvon Hanson, pelaajiemme vähäinen kiinnostus johtuu asiasta jonka he ovat ymmärtäneet paremmin kuin sinä. Me olemme HIFK, eikä meille kelpaa muu kuin voitto. Me olemme suomen paras ja ainoa joukkue ja me tiedämme sen. Tämä on se fakta joka pitää aina muistaa. Tottakai on tärkeää, että pronssit saataisiin, mutta tällä hetkellä se ei kyllä kiinnosta yhtään. HIFK ei ole pronssijoukkue vaan ainoa mestaruuden ansaitseva joukkue. HIFK on maailman paras joukkue ja vain sillä on väliä. Muistakaamme me kaikki tämä yksinkertainen fakta.

Tulipa tämän tekstin jälkeen mieleen, että milloin viimeksi IFK on kääntänyt kovan paikan voitoksi tärkeissä peleissä vuoden 1998 jälkeen? Onko tämä ylimitoitettu stadilainen uho itseasiassa vain defenssi omaa epävarmuutta kohtaan? Onko sitä todellista uskoa omaan tekemiseen ja ylivoimaisuuteen (= tervettä itseluottamusta) enää olemassakaan seurassa nimeltään IFK? Shedden toi sitä jollain tasolla, pumppasi entiset alisuorittajat uskomaan itseensä mutta saiko samalla herrat yliarvioimaan taitojaan? Viimeinen peli osoitti, että kantti ja itseluottamus ei ollut enää oikealla tasolla, vastuuta siirrettiin ja syitä haetaan muista, ja ennen kaikkea keskitytään kaikkeen epäolennaiseen kitisemiseen. Ei kovinkaan voittavaa kiekkoa. Jääkiekossa se joka tekee maaleja, ansaitsee mennä jatkoon. Maalintekopeli. Botton fakta onkin siis fiktiota, ehkä oman mielikuvituksen tuotosta, mutta faktoja ko. väitteen tueksi ei ole esittää. Tietynlainen suuruudenhulluus on tieten aina positiivista.
 

Zeppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pronssimatsi on ainakin omalta osaltani EVVK-kategoriassa
2 pettynyttä jengiä vastakkain ei ole mikään hyvä yhdistelmä,
Mulla on jo katse ensi kaudelle päin
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös