HIFK-Pelicans Pe 4.2.2005

  • 9 204
  • 58

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK-Pelicans 4.2.2005

HIFK joutuu hienosti HPK:ta vastaan taistelleena, mutta hävinneenä Pelicansien kitaan perjantai-illan huikeassa kiekkonäytelmässä Nordiksella. Puuh, ylisanat saivat hengästymään. No joo, tuskin mitään elämää suurempaa peliä päästään huomenna seuraamaan.

Periaatteessa Pelicanseilla on hieno yllätysmahdollisuus pelissä, koska HIFK lähtee peliin aika pienellä määrällä kokeneita puolustajia. HPK-pelissä paheni Karalahden kylkivamma sen verran pahaksi, että vaikea uskoa hänen pelaavan huomisessa pelissä. Zidlicky jatkaa Tsekissä isyyslomaansa, Lydman ei pelaa ja Karalahti, Saarinen, Kurvinen ja Turunen ovat loukkaantuneina. Jarkko Ruutu pelannee siis huomenna puolustajana tai sitten joku ihan uusi tulokas pääsee A-junioreista kokeilemaan liigassa. Toivottavasti Vokoun jatkaa maalissa, vaikka jonkinlainen houkutus Lundellin peluuttamiseen lieneekin uhkana.

Peli on varmaan tiukkaa vääntöä ja lopputulosta en lähde ennustelemaan tai menköön. Voitto jää kotiin maalein 3-1.
 

pallokerho

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sanoisin, että IFK saa varautua pahaan iltapuhteeseen, Pelsut ei löysäile etenkään huippu joukkueita vastaan. Toki IFK on suursuosikki mutta esim. Veikkauksen 1,10 IFK:n voitosta on aivan naurettava. Itse pelaan pienellä panoksella PELSUJEN voittoa käsittämättömällä 12,60 kertoimella. Jos IFK:lta on aiempien poissaolojen lisäksi poissa KARALAHTI, VOPAT ja HÄPPÖLÄ, niin suosikki IFK tietysti on mutta hakihan PELSUT pisteet JOKEREILTAKIN...paineettomana on mukava pelata ja ihan huvikseen kiusata isompiaan.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Parin viime kauden aikana ei olla näillä pula-ajan joukkueilla paljon pisteitä Hifkiltä Helsingistä haettu muutamaa säälipinnaa lukuunottamatta. Joskus on ollut suurilukuisiakin otteluita ja veikkaanpa, että tänään saattaa verkot myös heilua kunnolla.

Jos verkot todellakin heiluu ei Pelicansilla pitäisi kai olla minkäänlaisia mahdollisuuksia viedä ottelua edes jatkoajalle. Toisaalta paineet on jälleen kerran kokonaan vastustajalla ja tämä asetelma sopii hyvin vieraille. Maalivahtivalinta tuntuu olevan ennen kaikkea henkisesti tärkeä koko joukkueelle. Oletan, että tänään lintujen maaliin luistelee Jaakko Suomalainen. Näin huomiseen tärkeämpään Saipa-matsiin voitaisiin laittaa varsinainen "pistekone" Karri Rämö tolppien väliin levänneenä. Toinen vaihtoehto on, että Karri pelaa tänään Hifk-ottelun ja huomenna A-junnujen matsin, mutta en oikein jaksa tähän uskoa. Suomalaisen peluuttaminen vasta huomenna olisi jotenkin järjenvastaista (muistetaan miehen liigadebyytti).

Pelicansin taktiikka tuskin on lähteä katsomaan kumpi pystyy mättämään maaleja enemmän 60 minuutin aikana, vaan joukkue lähtee pelaamaan mahdollisimman pitkään sitä kuuluisaa nolla-nollaa.

Ehdottomasti olisi ollut reissu tänään Helsinkiin edessä, jollei tämä taloustilanne olisi tällä kannattajallakin vähän niin kuin joukkueella. Vielä en kyllä onneksi ole mitään saneerauksia joutunut suunnittelemaan, voi olla että liiga (avovaimo) potkisi sitten pihalle.

Hifk lähtee ilmeisesti tämän ottelun jälkeen valmistautumaan Levin lomalle. Pelicans taitaa lähteä tauolla Pikku-Veskun jäälle vetämään treeniä. Vai jos sittenkin vaikka Ibizalle?
 

redcougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan Svedut
Paha matsi tulossa ja pitkästä aikaa pääsee paikan päälle katsomaan. Jotenkin odotuksissa on erittäin nihkeä iltapuhde HIFK:lle, toivon mukaan olen väärässä.

Omasta mielestäni Pelicans on jopa vaarallinen vastus HIFK:lle, ottaen huomioon kotijoukkueen loukkaantumiset. Toivottavasti jätkät ei leiju millään asteella tänään, tai ainakaan siihen ei ole varaa. Osaltaan Pelicansin pelin voisi sekoittaa fyysinen peli, mikä antaisi HIFK:lle yliotteen ja sitä kautta myös halli heräisi peliin mukaan.

Tänään olisi myös kiva nähdä ketjujen sekoittamista, eritoten jos KHP-ketju ei saa edelleenkään mitään aikaan.

Pakollinen tulosveikkaus.. 4-2, voittomaalin tekee Ruutu Jokisen syötöstä.
 

Balderis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk + Edmonton Oilers
Onneksi on perjantai. Voi tulla rehellisesti pienessä kännissä hallille katselemaan Hifkin esittämää liirumlaarum-kiekkoa. Pohjille kun ottaa 4-5 pitkää, niin olo on rento ja sitä jotenkin kestää katsella jännitysnäytelmää, sillä sellainenhan illan matsista tulee.
Pelsuilla kun ei ole mitään hävittävää, niin on helppo kiusata muita. Muistissa on hyvin syksyinen kohtaaminen joka ratkesi jatkoajalla. Nurminen taisi torjua 58 kutia?! Onkohan Dave tänään pelaamassa nollapeliä meitä vastaan?

Lopputulos 2-2, rankkareilla voitto meille.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Saas nähdä ketkä puolustajat parsitaan IFK:lla kasaan. Pelikaanien mahdollisuus tänään on laittaa paljon painetta varakkaille ja kultasille ja sitä kautta päästä kiekonriistoihin. Ei ollenkaan kirkossa kuulutettua IFK:n voitto tänään vaikka hyökkäyksessä ja maalinsuulla materiaali voittaakin vastustajan.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Melkoinen sairaslista, ja Johanneksen ketjunavaus, saavat minut ounastelemaan Kaanien voittoa. On jopa mahdollista, että näemme Lundellin maalilla tänään.
Toivottavasti A:sta on nostettu pari kaveria ihan jo pelkästään sen vuoksi, että hirveitä minuutteja tahkonneet Hank Pikkarainen ja kumppanit saisivat hetken hengähtää. Taisipa eilen Jarski käydä päikkäreille maalialueelle, niin kovasti levon tarpeessa siellä ollaan. Lisäksi tällä karmalla on mahdollista, että joku loukaantuu tänäänkin. Leijonan horoskooppi tälle päivälle ei myöskään lupaa hyvää, ja omat biorytmini näyttävät huonoa vireystasoa. Voi tulla pitkä ilta.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän tästä ottelusta jokin muu lopputulos kuin kotivoitto on merkki pahemmanlaatuisesta asennevammasta. Ja tämä ei ole mitään ylimielisyyttä, kun otetaan joukkueiden potentiaalinen tasoero huomioon. Siitäkin huolimatta, että HIFK:lla on noita loukkaantumisia.

Joskus pari-kolme kautta sittenhän vastaava ottelu päättyi masentavasti 3-9, mutta ei nyt maalailla piruja seinille. Veikkaan, että nihkeän alun jälkeen kotivoitto napsahtaa lukemin 5-1.

Pelicansilla on muuten sama kerroin Pitkävedossa kuin viimeksi Jokerien vieraana, ja sehän on hyvin muistissa, miten silloin kävi :) Ei missään tapauksessa huono kerroin tuo 12,60.
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Oman lisävärinsä tuo illan ottelun tuomari, Peter Jonak (www.sm-liiga.fi). Viimeksi kun jäähallissa vieraili ulkomaalainen tuomari, lähti mopo täysin käsistä veli venäläiseltä. Jarkko Ruutu ja Tapparan pelaaja lensivät molemmat suihkuun harmittomasta "painista". Miten tänään? Pakkohan sitä on tulla seuramaan paikan päälle.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK
31 Jan Lundell, Maalivahti AK
92 Tomas Vokoun, Maalivahti

1. kenttä
48 Hannu Pikkarainen, Vasen puolustaja AK
25 Jarkko Ruutu, Oikea puolustaja AK
27 Timo Pärssinen, Vasen laitahyökkääjä AK
84 Olli Jokinen, Keskushyökkääjä AK
9 Kimmo Kuhta, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
26 Toni Söderholm, Vasen puolustaja
8 Ville Varakas, Oikea puolustaja
29 Arttu Luttinen, Vasen laitahyökkääjä
33 Brett Harkins, Keskushyökkääjä
11 Lasse Pirjetä, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
21 Jarno Kultanen, Vasen puolustaja
2 Teemu Laakso, Oikea puolustaja
19 Turo Järvinen, Vasen laitahyökkääjä
4 Kim Hirschovits, Keskushyökkääjä
12 Joonas Vihko, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
32 Lennart Petrell, Vasen laitahyökkääjä
13 Toni Häppölä, Keskushyökkääjä
28 Mikko Laine, Oikea laitahyökkääjä

Lundell on maalissa, Jarkko Ruutu pakkina. Kaikki 5 tervettä tai muuten pelikelpoista puolustajaa ovat mukana. Poissaolijoita on nyt jo 6 kpl puolustuksessa.

Ketjut on sotkettu ihan mukavasti. Jokinen on vienyt Harkinsin paikan ykkösestä. Lasse on laiturina Harkinsin kakkosessa. Hirsot on palautettu ennalleen. Nelosketjussa pelaavat ne, jotka eivät ole sairaslistalla.

Eilen loukkaantuivat Karalahti ja Vopat sen verran pahasti, että lepäävät tänään.
 
Viimeksi muokattu:

One and Only

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaahas Lundell maalilla ei hel**tti! Sori vaan mutta en luota mieheen pätkääkään, vähintään yksi helppo menee aina. No toivotaan että pojat saa tehtyä edes 3 toiseen päätyyn.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Ihan hyvä, että saadaan Jannelekkin vähän minuutteja.

Enemmän huolestuttaa toi meidän pakisto, eikö tosiaakaan niistä A-junnuista voi ottaa apuja??

Tiukka peli, mutta uskon kuitenkin, että meidän hyökkäys pystyy tekemään ne tarvittavat maalit.
 

One and Only

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No en kyllä näe tuossa mitään positiivista, kerrankin kun meillä on veska niin miksi sitä ei peluuteta, ja nimenomaan noitten pakkien puuttumisen takia.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Viestin lähetti One and Only
No en kyllä näe tuossa mitään positiivista, kerrankin kun meillä on veska niin miksi sitä ei peluuteta, ja nimenomaan noitten pakkien puuttumisen takia.
Nojoo, mutta kyllä meiän hyökkäyksen pitäisi hoitaa ne tarvittavat maalit. Ihan hyvin Janne pelasi Lukkoa vastaan, ja on myös ihan hyvä pitää Janne jonkilaisessa vireessä, kun tuolla NHL:ssä vielä minimaalisia toiveita elätellään kauden pelastamisesta.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Enpä usko, että tämä ottelu mihinkään Jannen peluuttamiseen ratkeaa. On hyvä saada kaverille peliminuutteja. Vokounille lepo on myös välillä paikallaan; hän on joutunut taistelemaan aika hirveästi pitääkseen joukkueen pystyssä.

Kiva nähdä, miten nämä sotketut ketjut toimivat. Toimivat ketjukoostumukset olisi hyvä löytää ennen pudotuspelejä.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Minäkin hieman ihmettelen, miksei A:sta nostettu ketään paikkaamaan tähän peliin. Parempi sekin vaihtoehto mielestäni, kuin tämä viidellä puolustajalla ja Jakella yrittäminen.

Jannen pelaaminen maalissa oli odotettua, eikä minunkaan mielestäni ratkaise mitään. Joskin olisin halunnut nähdä Vokounin maalissa tänään, kyllä ammattimies olisi sen klaarannut. Varsinkin, kun nyt edessä on suht pitkä tauko.

Hyökkäys tosiaan sotkettu uusiksi, eiliseen peliin kesken ottelua koottu ykkönen on samassa koostumuksessa edelleen. Ei jaksa sen enempää spekuloida, en varsinaisesti pidä Pelicansia mittarina hyökkäysketjujen toimivuutta arvoitaessa.

Samaan hengenvetoon kuitenkin todettava, että tänään, jos koska, on Pelicansilla mahdollisuus voittaa. Punaisten puolustus oli jo eilen puhki, saa nähdä kuinka pitkään tänään jaksetaan.

Pisteitä olisi silti mukava saada.
 

starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti One and Only
Jaahas Lundell maalilla ei hel**tti! Sori vaan mutta en luota mieheen pätkääkään, vähintään yksi helppo menee aina. No toivotaan että pojat saa tehtyä edes 3 toiseen päätyyn.

Eihän molareissa koko kautena ole ongelmaa ollut. Ylimainostettua syy se vain on ollut. Jos kenttäpelaajat tarvii 50 laukausta max 3 maalia varten. Samaan aikaan kun vastapuoli tekee samalla määrällä laukauksia 5 tai 6. Niin eiköhän se ole sen vihulaisen maalivahdin ohittamisesta kyse.......
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Velkasaneeraajat lähtevät tähän otteluun seuraavalla Mestis-miehistöllä:

1 Jaakko Suomalainen, Maalivahti
31 Karri Rämö, Maalivahti

1. kenttä
6 Olli Korkeavuori, Vasen puolustaja AK
92 Erik Kakko, Oikea puolustaja AK
19 Jussi Saarinen, Vasen laitahyökkääjä AK
94 Toni Koivunen, Keskushyökkääjä AK
40 Toni Saarinen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
16 Antti-Pekka Lamberg, Vasen puolustaja
52 Topi Lehtonen, Oikea puolustaja
10 Tommi Hannus, Vasen laitahyökkääjä
24 Sami Salonen, Keskushyökkääjä
14 Daniel Widing, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
27 Mikko Mäenpää, Vasen puolustaja
62 Jani Honkanen, Oikea puolustaja
9 Petri Koskinen, Vasen laitahyökkääjä
34 Ville Hirvonen, Keskushyökkääjä
18 Mikko Kankaanperä, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
4 Matti Hana, Vasen puolustaja
28 Eddie Edwards, Hyökkääjä
55 Jesse Saarinen, Vasen laitahyökkääjä
91 Jesse Welling, Keskushyökkääjä
8 Mikko Niinikoski, Oikea laitahyökkääjä

Nähtäväksi jää päättyykö ottelu Pelicans ei kuulu liigaan-tulokseen, vai onnistuvatko louksunokat sinnittelemään ottelun vaikkapa jatkoajalle.

Viestin lähetti One and Only
Lundell maalilla ei hel**tti!
On se gauheeta aina joskus stadin kundillekin.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näillä mennään taktiikka

on tänään, varmasti se, että HIFK pyrkii ratkaisemaan ottelun ekassa, viimeistään tokassa erässä. Sen jälkeen pelaillaan pois kolmas erä. Toinen juttu on se onnistuuko tuo taktiikka.

Ykkönen on kovin hyökkäyskeskeinen ja kiekollinen, kun vielä aidoista pakeista Jaken kaveriksi on valittu Hannu Pikkarainen.

On jänskää katsoa miten OJ saa vauhtia Pärään ja Kibeen. Brett ja Pirjetä voi myös olla mielenkiintoiset seurattavat. Nelonen on sitten se fyysisin ketju. Toviotaan Petrellille hyvä peli. Häppölä on varmaan vieläkin aika spagettia kun vatsapöpö pani miehen polvilleen eilen. Eli HIFK pelaa tänään periaatteessa koko pelin kolmella ketjulla. Voimme olla varmoja siitä, että ketjut menee vielä ottelun aikana uusiksi...:o)

Suurin yllättäjä tänään on Jonas "en yleensä tee maaleja" VIhko joka takoo 1+2, kun Hirso taas itse tekee 0+3 ja Turre 1+0.

OJ tekee HIFK.n avausmaalin ennenkuin kello on pysähtynyt aikaan 07.32.

Tänään on maalijuhlat tiedossa, joten ottelu loppuu kutkuttavan jännästi 5-4 (2-0, 2-2, 1-2)
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti RV16
Velkasaneeraajat lähtevät tähän otteluun seuraavalla Mestis-miehistöllä:
.....................
28 Eddie Edwards, Hyökkääjä
.....................

Mielenkiintoista, Eddie the Eagle on värvätty lahtelaisten kokoonpanoon. Tämä kaveri olisi kyllä oikeastikin mielenkiintoinen tuttavuus liigassa Kari Lehtola -rilleineen päivineen. Lajinvaihto voisi olla suht kivuton, koska kyllähän mäkikotkan ja kiekkoilijan ruumiinrakenne ovat melkoisen lähellä toisiaan ja muutenkin on sukulaislajit kyseessä. Toivottavasti Pena saa hommattua Sven Hannawaldin IFK-puolustukseen ensi kaudeksi.
 

-KBR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Liberec White Tigers
Kumpikohan Pelicansilla aloittaa(ja korostan aloittaa ) maalilla. Kun pitäis tulosvetoa varten tietää että sijoittaako jalkapallo vai lentopallolukemiin??
 

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
Onko Business Cityn coboleilla tietoa, kumpi veskari aloittaa tänään? Sekavat on fiilikset ennen peliä, toivottavasti IFK:n pelaajien ja valmennuksen ajatukset ei vielä harhaile Hullun Poron baaritiskillä, vaan jäähallilla nähtäis ihan kunnon viihdettä esim. Honkku Honkasen ja Luttisen lentopallomailatalkoiden muodossa. Ihana nähdä välillä joku muu pillin päässä kuin Kenopää-Favorin tai Blingbling.

Pitkävetoon on pakko kokeilla kakkosta.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Vaatimattomia nämä meidän puolustuspään poissaolot XD

Jossain joukkueessa saattaisi tälläinen jo tuntua.

Pakeista poissa:
Marek Zidlicky
Jere Karalahti
Pasi Saarinen
Mikko Kurvinen
Mikko Turunen

Eli ihan hyvä että Hank on nostanut hurjasti profiiliaan tällä kaudella, Varakas otettiin takaisin Pelsuista, Laaksoa päätettiin alkaa ajaa sisään ja Jakke osaa pelata pakkina.

Muuten olisi Södellä ja Kultsilla iso urakka.
 
Viestin lähetti One and Only
Jaahas Lundell maalilla ei hel**tti! Sori vaan mutta en luota mieheen pätkääkään, vähintään yksi helppo menee aina. No toivotaan että pojat saa tehtyä edes 3 toiseen päätyyn.

Niinkuin Raumalla? Kyllä mä Janneen sen verran luotan, että häneen me ei tänään kaaduta. Puolustuspää on kyllä luvattoman heikko. Tärkeitä poissaolijoita on taas yhtäpaljon, kuin toissakaudella pahimpaan aikaan. No eiköhän Honkanen/Lamberg tai joku muu oma jannu vedä meiltä Kiben tai Lassen loukkaantuneiden kirjoille. Tauko tulee kyllä juuri niin hyvään paikkaan, kuin mahdollista. Tauon jälkeen saadaan ainakin pari äijää takaisin kentälle. Ikävää, että käy näin huono tuuri.

No toivottavasti Olli ja herätettyä Pärän ja Kiben pelaamaan ja myös Harkins herää tehokaksikko Luttinen-Pirjetä seurassa. Kuitenkin eniten huolestuttaa tuo puolustuspää. Kovin varmoja oman pään pakkeja ei ole suuria määriä mukana. Liigatasolla varmoja oman pään pakkeja mukana ainoastaan Söderholm ja varauksin Kultanen. Jakkea en laske kunnon pakiksi, Varakas on alkanut vaikuttaa nykyään lähinnä pelaajan irvikuvalta, H. Pikkarainen, vaikka onkin yksi parhaista pakeista, ei ole kuitenkaan mahdottoman varma omassa päässä. Laakso on vielä kokematon ja ajautuu joskus ulos tilanteista. Jos Pelicans tajuaa laittaa ylivoimalla lihaa maalin eteen (Honkanen, Lamberg yms. isot pelaajat), niin HIFK:n puolustajilla on takuuvarmasti vaikeuksia siirtää kavereita pois maalin edeltä ja Kakolle jää hyvä paikka pyörittää peliä ja laittaa kiekko kovan maskin takaa maaliin.

Toivottavasti saadaan hyvä fiilis halliin ja hyvä peli kaikesta huolimatta.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
..ja joukkoon iloiseen vielä Lydman, koska hän kuuluu vahvasti loppukauden suunnitelmiin Aravirran ja Matikaisen mukaan.

Loistopakki kyseessä, jos/kun saadaan vakuutusasiat kuntoon.
Eli ihan kelpo pakisto istuu miellä saikkutiloissa:
Zidlicky, Lydman, Karalahti, Saarinen, Kurvinen ja Turunen.
Tuolla pakistollahan voisi ylpeänä pelata jo liigakiekkoakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös