HIFK:n pudotuspelimahdollisuudet?

  • 6 544
  • 46

nedomansky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ilves ja Jypi otti dunkkuun molemmat.
Nyt on Apen vuoro näyttää. Saadaanko noista hanslankareista
pleijaritiimi.
No Hockey on nopeasti vaihtuvien tilanteiden laji ja
fiilis on kaiken a&o. Jotenkin Apen tulo tuntuisi auttaneen
fiilistelyssä.
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
Kaikkea voi vielä tapahtua, silloin kun Hannes tuli Bluessiin Blues sai erittäin hyvän fiiliksen päälle, mutta nyt se on kadonnut eli ihan hyvin HIFK:n fiilis voi kadota vaikka jopa jo ennen olympiataukoa.
 

Jaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Toronto Maple Leafs
Kyllä täytyy Apella nostaa hattua siitä että mies teki mahdottomasta lähes todennäköistä. IFK:ta voi tällä hetkellä pitää melkeinpä todennäköisenä PO-joukkueena.
Oliko Mälkiässä sittenkin vikaa? Ovatko parit viimeaikaiset hankinnat todellakin auttaneet näin paljon? Onko Alpo Suhonen juuri niin kova valmentaja kuin kaikkialla muualla (kärjistetty), paitsi Suomessa, ollaan jo tähän asti pidetty?
Itse valitsisin vaihtoehdon 1. höystettynä kahdella ensimmäisellä vaihtoehdolla. Alpo on loistava valmentaja joka näki jo parin pelin jälkeen, toisin kuin Mälli, mihin IFK:n rahkeet riittävät ja mihin eivät. Pari keskitasoa kovempaa vahvistusta olivat vain piste i:n päälle siihen että IFK alkaisi tavoittelemaan sitä tilaa mikä heille oikeutetusti kuuluisi.
Uskon vakaasti että IFK pleijareihin menee, enkä ihmettelisi ollenkaan vaikka menisivät pitemmällekkin kuin ensimmäinen kierros. Toinen näistä kahdesta viimeisestä PO-paikasta menee minun näkemykseni mukaan Bluessille taikka JYP:lle. Ilveksestä en usko samanlaiseksi yllättäjäksi kuin HIFK, vaikka Nemirosjszxzxsky onkin osoittautunut enemmän kuin kovaksi vahvistukseksi.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
7.

Ei Mälkiässä mitään ihmeempää vikaa valmentajana ollut. Eikä Ape varmaankaan ole mikään taikuri. Mälkiä vain kohtasi opposition, joka pelasi vain puolivaloilla. Ja niinkuin aina käy, valmentaja häviää pelaajille kun ruvetaan oikein katsomaan kuka on kuka. Nyt on tilanne toinen ja maanantaina klo 21.15 IFK löytyy sarjataulukosta sijalta 7.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
ei välttämäti

...vaikka tulisikin voitto molemmissa otteluissa. Jos oletetaan että IFK voittaa Bluesin vain 2 maalilla (blues jopa taistelee....kai) niin Apen pitää ottaa 3 maalin vierasvoitto Jypistä, joka tuskin tulee tuohon peliin aivan kansitakki auki.

Nojoo, onpa tärkeä pointti.....spekulointi vaan nyt sattuu olemaan niin saatanallisen kivaa.

Ja tervetuloa vaan sitten IFK läänin pääkaupunkiin jos kahdeksanneksi pääsette :)
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Kaikki on toki mahdollista, mutta takaa tuleminen on helppoa ja rinnallekin vielä pääsee, mutta onko heistä ohittajaksi ja toimiiko vilkku?

Olisihan kiva pudottaa ne pleikkareissa, mutta ei pudota heille
:eek:
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: ei välttämäti

Viestin lähetti Dougie KillMore

Ja tervetuloa vaan sitten IFK läänin pääkaupunkiin jos kahdeksanneksi pääsette :)

Sinne tullaan, jos käsky käy.

Designer, jos luet tätä ketjua, niin varaa kalenteristasi aikaa H-linnan reissulle. Mennään kuiteskin tällä kertaa istumaan, jos sulle sopii. Lupaan olla laulamatta.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Yllättävän hyvät.

Myönnän, että pari kuukautta sitten en mahdollisuuksia uskonut olevan. Nyt niitä on, mikä on sinänsä valitettavaa, että on pakko ostaa se Pentin tarjoama playoff-kortti. No toisaalta kyllä sen tolla taistelulla voi antaakin, perjantain piste oli merkki paremmasta, liigan kärkijengiä vastaan noustiin kuolleista.

Kiitos Lakanalle, että jaksoi uskoa jengiinsä ja itseensä loppuun asti. Kerrankin Lukko oli se jengi, joka kiusasi muitakin kuin IFK:ta(6 pinnaa 3 IFK-Lukko/Lukko-IFK pelistä..., Kuulapää on kingi).
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei edes vielä uskalla ajatella sitä herkkua kun saadaan toi ilmalan porukka vastaan pleijareissa...siitä nimittäin mennään jatkoon! Mutta mennään nyt ensin sinne kaheksan joukkoon...
 

Hasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Hertha BSC, HIFK
Jospa nyt ensin...

mentäisiin sinne pudotus peleihin ennen kuin väännetään ketä vastaan pelataan ja ketä olisi kiva tiputtaa. Onhan totta että rajaan on enään neljä pistettä ja kaikki näyttää hyvältä, mutta jos hävitään Jypille, osa (uskoakseni) menettää uskonsa pudotuspelipaikasta ja Pena on taas turha jätkä :)

Kun Hannes tuli Bluesin peräsimeen muistaakseni Bluesin peli koheni joksikin aikaa huomattavasti, miten pitkäksi aikaa, itse en muista ja nousukauttahan seuraa aina laskukausi, toivottavasti HIFK:n laskukauteen on vielä aikaa.

Toivottavasti Apen veto ei ihan heti lopu..
 

Jalkamiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit
Sorry...

Ikävä tuottaa pettymys, mutta HIFK ei tule playoffeihin pääsemään...katsokaapa vaikka HIFKin loppukauden otteluohjelmaa :D

Kas näin se ennustus käy kun sen osaa ;)
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Asian vierestä

Viestin lähetti Rebel
Kerrankin Lukko oli se jengi, joka kiusasi muitakin kuin IFK:ta(6 pinnaa 3 IFK-Lukko/Lukko-IFK pelistä..., Kuulapää on kingi).

Mietitäänpäs vähän. Ketäköhän se Lukko on armottomasti muutaman kauden ajan kiusannut? Rakasta naapuriaan tietysti. Olisikin oikeus ja kohtuus alkaa kiusata välillä jotain muita.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Sorry...

Viestin lähetti Jalkamiina
Ikävä tuottaa pettymys, mutta HIFK ei tule playoffeihin pääsemään...katsokaapa vaikka HIFKin loppukauden otteluohjelmaa :D

Loppukauden ohjelmassa ei ole vikaa. Oleellista on voittaa tänään ja huomenna. Jos niin käy ollaan jälleen samalla viivalla. Mutta onko mahdollista, että tulee 9 peräkkäisen pisteellisen pelin putki tuolle rupusakille.
Ja tosiasiahan on edelleenkin se, että vähintään 16 pistettä olisi otettava 11 ottelusta eli 1,45 pistettä per peli, Tapparan saldo on 1,42. Joten tyrimiseen ei todellakaan ole varaa. Viimeisestä 7 pelistä on toki saaatu 1,57, joten saumoja on. Skeptinen olen ollut ja olen vieläkin, mutta näyttäähän tää paljon paremmalta kuin pari viikkoa sitten.
 

veltsu

Jäsen
Kahdessa seuraavassa ottelussa itse asiassa punnitaan ansaitseeko HIFK paikkansa playoffeissa. Jos ei Jypiä ja Bluesia voiteta, niin ei sitten ansaitakaan paikkaa pleijareihin. Jos voitetaan ja runkosarjan lopussa ollaan 8 parhaan joukossa, niin matkan varrella kerätty itseluottamus ja joukkuehenki saattavat riittää huomattavasti pitemmällekin.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tiukaks menee.HIFK pelaa tällä hetkellä just sellasta kiekkoo jota olen unelmoinut Porissa joskus pelattavan.Muutama iso ja kova pelaaja etunenässä koko joukkue tsemppaa ja pelaa kovaa.Taitoa ei ole päätähuimaavasti mutta niinpä näyttävät pärjäävän.Nytkin JyP on ottamassa pahasti nokkiinsa.On se sinänsä hienoo että on sytyttäviä joukkueita liigassa mutta luonnollisesti en missään tapauksessa toivo Hifkille menestystä ja uskonkin juokusun katkeavan hetken päästä.Niukasti ulos playoffseista ja mullekki jää hyvä mieli.
 

nedomansky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
ja erätauko

hermojen hallintaa, kovaa, mutta puhtaasti

aika paljon on muuttunut sitten kuolemattoman
"näillä mennään" kommentin jälkeen ja "junnuthan"
on pelissä ihan täysillä mukana

kyllä tolla pitäs pleijareihin mennä ja sitte tulee
taas vaikeeta sanoo, joskos

a) selkeä putominen
b) yllättäen semifinaaleihin
c) taistellen kaadutaan saappaat jallaasa

No tätäkin "4" pinnan ottelua on vielä hieman jäljellä.
Ja sitten 10-kunta runttua runkosarjan päätökseen.
Kaipa se Ape on vaan niin hyvä liideri ja onhan Rindellikin
sellanen mukava kaiffari.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
HIFK menee kirkkaasti playoffeihin siitä yksinkertaisesta syystä, että harva joukkue kykenee voittamaan tällä hetkellä HIFK:n joukkueen toteuttaessa erittäin nöyrästi omaa taktiikkaansa. Ainoa ongelma playoff haaveiden edessä on oikeastaan HIFK itse. Jos jo tulleet ja pian tulevat voitot saavat pelaajat luulemaan itsestään liikoja, nöyryys ja 100 prosenttinen asenne unohtuvat ja HIFK:n alamäki alkaa.

Tällä hetkellä HIFK pelaa nimenomaan joukkueena, jonka jäsenistä jokainen pistää itsensä täydellisesti likoon. Se on mahtava vahvuus joukkueurheilussa. Toinen vastaavaa peliä SM-liigassa esittävä joukkue on Kärpät. Kuten ei Kärppienkään, ei myöskään HIFK:n peli ole juuri tällä hetkellä muutaman yksilön varassa. Hyvä asia molempien joukkueiden kannalta, sillä silloin avainpelaajien ylikuormittamista voidaan vähentää eikä joukkueen peli sekoa edes muutaman tärkeän pelaajan mahdolliseen loukkaantumiseen.
 

The Rock

Jäsen
Ainakin tämän JYP-pelin perusteella HIFK kuuluu pudotuspeleihin. Tarvittiin yksi porilainen viemään HIFK pleijareihin.
 

railwayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät (& Devils)
Jos HIFK menee pleijareihin, niin minä nostan punapaidoille hattua, sillä se on siksi kova suoritus joukkueelta, joka oli joulutauolla toiseksi viimeinen. Käänne parempaan on tapahtunut ja Jyväskylästä, mikä ei ole niitä helpoimpia paikkoja ottaa pisteitä, on voitto tuomisina. Tämänpäiväinen ja huominen ottelu ovat siitäkin syystä tärkeitä, että vastassa ovat joukkueet, joiden kanssa HIFK kisaa samoista sijoituksista. Pisteitä tärkeämpi on melkein se ettei niitä pisteitä vaan anneta vastustajalle. Suhosen HIFK näyttää hyvältä, mutta todellinen mittari on vielä edessäpäin.

Typerien jäähyjen minimointi ja Lindforsin hieno maalivahtipeli pisti silmiini tänään. Samoin Vopat näyttää kotiutuneen hyvin joukkueeseen. Taitaisi sopia pelityyliltään jatkossakin kokoonpanoon, joten olisiko jatkosopimuksen paikka?
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Eiköhän taida käydä niin että runkosarjassa 7. sijoittuva DDR-hallissa kotiottelunsa pelaava jengi kohtaa pleijareiden ekalla kierroksella Limudiscossa pelaavat Hjördiksen pojat.

Samantyylinen paikalliskierros käydään myös sijoille 1 ja 8 sijoittuneiden Kivespinnojen ja Tussukorvien välillä.

Espoolaiset voivat keskisuomalaisten kanssa runkosarjan jälkeen lyödä vaikka toisiaan muovipulloilla päähän...

Huomenna Alpon pojilla onkin jo 43 pinnaa, sijoitus 7.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Täytyy nöyrästi tunnustaa, että olin väärässä. En olisi uskonut Hifkin nousevan enää taistelemaan pleijaripaikasta, vaan hattua täytyy nostaa sekä Apelle että joukkueelle. Tänään Jyppi putosi totaalisesti kyydistä.

Nyt kaikki on mahdollista aina seitsemänteen sijaan asti, joka tarkoittaa ensi kierroksen vastustajaksi joko Tapparaa, Kerhoa tai Jokereita.

Olisi kieltämättä melkoinen herkkupala nähdä Narrit ja Hifk vääntämässä semifinalipaikasta oikein tosissaan. On vastustaja sitten mikä tahansa näistä kolmesta, on tiedossa jännittävä ottelusarja.

Kun näin lähelle kahdeksan sakkia on päästy, uskon sekä Bluesin että Jypin taipuvan myös sarjataulukossa Hifkille. Onhan ollut komea nousu. :o
 

liverpool

Jäsen
Suosikkijoukkue
EspooBlues & Liverpool
Näyttääpi siltä että HIFK pelaa PlayOffseissa,niin vakuuttavasti on joukkue pelannut viime ottelunsa!No huomenna Blues ottaa ensimmäisen runkosarja voiton HIFKin vieraana...:D Ottaisikin

P.S Laittakaapa joku mikä on Sport FM:n radio taajuus?
Kiitoksia
 

Bandana

Jäsen
Maantaina n.klo 21, IFK tiputtaa Bluesin tylysti viivan alapuolelle.

:(

Toisaalta hyvä, sillä se viimestään herättäis jokaisen Blues-pelaajan taistelemaan.
 

hyvä lukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Hyvä HIFK!

Stadin kingit ovat tehneet hienon ryhtiliikkeen ja alkaneet pelata jääkiekkoa niinkuin kuuluukin. Alkukausi meni sählätessä ja sikaillen mutta tämän hetken joukkue on näyttänyt parasta osaamistaan ja samalla mallia muillekin. Juuri sellaista icehockeyta jota soisi mm. Lukon jatkossa harjoittavan.

:) Suhosen Ape on HYVÄ valmentaja vaikka mies omaa nk.pehmeitä arvoja ja puhuukin niistä mielellään. Oppositioista pelaajien ja vanhan valmentajan kesken on hankala sanoa mitään mutta ainahan sitä puhetta liikkuu.

HIFK tulee antamaan mielenkiintoisen lisämausteen pleijareihin oli vastassa sitten Tappara, Jokerit, HPK tai Kärpät(?). Muistetaanpa parin vuoden takaa kevät jolloin runkosarjan kutonen (IFK) pudotti kolmosen (Tappara) neljännesfinaaleissa.
Tuolloin Big Redsien valmentaja oli muuan I. Lehkonen..

Mutta mikä tiimi tulee putoamaan kahdeksan sakista?
JYp, Blues vaiko ilves? Näille tulee hikisiä fiiliksiä kun esimerkiksi Lukon asemassa on helppo ilman paineita aiheuttaa kiusaa napsimalla maukkaita pinnoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös