HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 115 792
  • 22 268

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehkä Manninen olisi kannattanut pitää seiskapakkina, jos ei ole siis oikeasti aivan rikki. Voisi edes muutaman vaihdon verran ottaa takkaa pois puolustuksen koomaveljiltä.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Helvetinmoinen tasonnosto tarvitaan toiseen erään
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Maamme-laulu kajahti ainakin komeasti! Vähän toista luokkaa kuin kaikenmaailman iskelmätähdet, joiden laulaessa toivoo koko ajan, että laulu loppuisi pian.

Ainoo et meidän kissa oli tulossa muhun kiinni ku luuli et mä laulan.
En tiedä miksei tykkää tietyistä äänistä.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK:n kilpikonnapuollustus ei tule kestämään pelin loppuun saakka. Pelkkää pitkän roiskimista ja hyökkäysten rakentelu….sitä ei ole. Saiko ne perkele edes kahta syöttöä peräkkäin omille?
 

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huh huh. Olipahan melkoista rummutusta melkein koko erä. Aikamoista tasonnostoa vaaditaan, ettei tämä pääty tänään kesälomaan.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ekasta erästä selvitty. Pelsun erä täysin, mutta silti johdetaan. Koko peliä ei tuota rummutusta kestä edes Hovinen, mutta toisaalta ei Pelsukaan pysty samalla rummutuksella pelaamaan koko peliä. Toivo elää. Ohuena vieläkin, mutta elää.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensimmäiseen maaliin asti hyvää vieraspelaamista, mutta sitten taas lässähti. Miksi, oi miksi ei voida yrittää avata muuten kuin pitkä perään ja halukkaat ....... Monta purkupaikkaa oli missä maltilla olisi voinut laittaa määrämittaisen, mutta vedettiin pitkä ihan selkärangasta näköjään.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Näinköhän tässä meinataan runkosarjasta tutulla tyylillä puolustaa loppumatsi yhden maalin johtoa? Jos ei ja parannetaan, niin hyvät mahdollisuudet voittaa! Kiitos Hovisen jo lähes jumalmoden.

Jotenkin tuntuu että momentum on kääntynyt vähän IFK:lle, vaikka otettiinkin eka erä vastaan. Ja kun muistetaan, että kaikki pelit ovat olleet tiukkoja, plus game 2 ja 3 ratkaisumaalit tulivat IFK:n lahjoista, joita ei nyt olla nähty viime matsin jatkoaika mukaan laskettuna yhteensä jo kahteen peliin. Luojan kiitos. On tässä tullut uskoa lisää, toinen maali vain sisään. Hoviseen ei kaaduta.
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Joo o. Eka erä, johdetaan 0-1. Aletaan sitten samantien varmistelemaan.
No kaikkihan sen tietää miten käy.
Nyt vittu peliä perkele!!!
 

Marleau

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vinsentso Marlöö ja Vesku Vesalainen olleet nyt mukana kahdessa viime maalissa. Jääskä, Vesalainen ja Marleau nyt tehneet viimeiset kolme maalia. Hienoa.

Erittäin mielelläni kyllä viime matsissa Krisulle soin ton voittomaalin, sillä sen verran vaisua on ollut hänen loppukautensa, että toivottavasti toi viime pelin voittomaali nostaisi sitä hänen itseluottamusta ja toisi taas onnistumisia.

Hienoa myös että Jääskä ja Marleau saavat nyt niitä onnistumisia .
 

Theosaurus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hovinen vs Lahti.

Voi elämäni kevät miten paljon ollaan perässä. Aivan karusellissa koko erä. Toisaalta ainahan sitä on odottanut, että meidän veskari kerrankin pelaisi meille yksin voittoja, mutta ei jumalauta me voida kestää tämmöistä.
Aivan! Tässä kulminoituu se Peltosen kyvyt valmentajana. Jos kattoo rostereita niin kyllähän meilläkin löytyy pelimanneja
Lehterä
Pakarinen
Vesalainen
Nättinen
Jääskä
Rask
Koivistoinen
Komarov
Pihlström

…ja joku voisi odottaa että peli olisi tasaista ellei jopa IFK:n pienoista hallintaa. Tuo johto ei tule pitämään kauaa, harmi!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meidän ykkönen on melkein eniten kusessa ja onkin. Olisin siihen kyllä lähtenyt tekemään täysremonttia.

Pakeista Kotkansalo on kyllä aivan kauhea. Pelicans pakki luisteli 5 metrin takamatkalta miehen kiinni ja mailan nostolla kiekko pois.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös