HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 119 335
  • 22 268

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Surullisinta on, että jos IFK tästä putoaisi, niin Vipan herkkua on vielä pari kautta jäljellä. Tobben kanssa päästään taas juonimaan kaikkien aikojen jengiä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Alkaa positiivari valua itsestä pois - ei vaan lähde. Ellei Peltonen vedä erätauolla vaikka 2011 muistelua takataskusta ja joukkue irtoa telineistä kolmanteen niin tämä sarja päättyy 0/1-4. Kolmas pelikin menee Pelicansin hallinnassa ellei intensiteettiä/röyhkeyttä lisätä.

Oli muuten nelonen Åstenin tulon myötä 1. matsia laadukkaampi.
 

Psykopaimen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viipurin Pauke
No vittu tiikereinä sitten. Tai vaikka apinoina, jonain muuna kun Villen puudeleina
Miten olisi silleen semisti tuohtuneina tapiireina? Että vihollinen ymmärtää, että jos ne ei anna meille kiekkoa, niin saatetaan sanoa vaikka pirskatti tai samperi. Ja pyöritellä silmiämme lähestulkoon äkäisesti tai vähintään sarkastisesti.

Kyllä ne sitten alkaisi vapisemaan. Ihan siis sillä, että toistaiseksi tuo tuntuu raivon ääritasolta Villen vatupassipataljoonalta.
 

Theosaurus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelsuthan nimenomaan pelaa ihan helvetin hyvin meidät pois. Koko kentän paine ja ukkoa iholla kokoajan. Pakottaa meidät heittämään kiireessä ihan paskoja syöttöjä. Varsinkin puolustajien työskentely tehdään vaikeaksi ja nämä meidän hitaat puolustajat ovat aivan helisemässä kun ei jalallakaan ehdi nostamaan. Avut lähemmäs ja pari nopeaa syöttöä lapaan niin sieltä pääsisi pois ja saisi ylivoimahyökkäyksiä ja pakotetaan Pelsu tosta moodista pois. Nyt ollaan seisovin jaloin eikä riitä edes alkuunkaan vaarallisten hyökkäysten luomiseen.
Oli siellä nyt muutama hyvä paikka ja tavallaan peli hallussa. Nyt ollaan häviöllä lähinnä sen takia että Taponen imuroi. Pelsut pelaa hyvää vieraspeliä ja huomenna taas niillä ihan eri meno hyökkäyssuuntaa. veikkaan.
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Otin ylös. Pussileukojen johtaessa sarjaa 3-0 ja tuleva ratkaisupeli 4-0 kun on Nordiksella, voisi koko halli viskoa protestina rantapallot jäälle jo ennen loppusummeria.

Ei tätä paskaa pitäisi joutua katsomaan vuodesta toiseen.
Lähtökohtaisesti vihaan rantapallojen heittelyä, mutta tälle idealle peukkua.
 

DeadWings

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Erikoisia huomioita täällä tunnetasosta, kun nähdäkseni ongelmat ovat pelin olemattomassa rakenteessa. Yritystä on, mutta se valuu hukkaan.
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Vanha IFK hakkasi metrin päästä lepakkokiekkona häkit sisään, hemmettiin kaikenmaailman jalkakynät.

Ja sieltä se maali tulikin!
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Rask on joka kevät iskussa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös