HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 117 288
  • 22 268

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Olihan tämä runkosarja ihan helkkarin iso pettymys, se on päivänselvää. Ja uskon kyllä että se on sitä myös toimistolla. Nimekkäitä hankintoja tehtiin kauden alla ja Salmelainen itsekin mainosti sitä kaikkien aikojen kovimpana nippunaan. Ja vaikka tuo liigan keskikasti (johon IFK kuuluu) olikin ennätystasainen niin 6. sijasta jäi varmasti paskanmaku suuhun muillekin kuin faneille. Meille kannattajille tai ainakin itselleni tuota sijoitusta vielä isompi pettymys oli koko kauden kaukalossa nähty harmaus ja virkamiesmäisyys sekä vuoristoratamaiset peliesitykset. Moni kärkihevosista alisuoritti suuren osan kaudesta ja nuorisoa lappasi seurasta ulospäin kuin saluunan ovista. Valopilkkujakin toki oli (muutamat yksittäiset pelaajat, AV-peli, aloitukset) mutta kokonaisuutena valmennus ei saanut tästä porukasta lähellekään maksimia irti runkosarjan aikana. Muutama hieno erä/matsi kauden aikana, mutta pääsääntöisesti tylsää puuduttavaa lätkää ja "möyrintä" sana vakiintui oikeutetusti käyttöön kuvaamaan kauden edesottamuksia. Ja paljon selityksiä.

Uskoisin että Pelicans kuitenkin sopii vastustajaksi meille hyvin; kauden valmistavat pelit menivät tasan 1-1 ja kauden aikana 2-1 Pelsuille. Mieluummin tässä kohtaa lahtelaiset kuin Kärpät, TPS tai kumpikaan tamperelaisista. Kuitenkin hieman huolestuttaa tämä runkosarjan loppu; vaikka voittojakin tuli niin peli-ilme oli liian usein eilisen näköinen. Mistä toi jengi nyt yhtäkkiä ammentaa sitä energiaa ja saa playoff-vaihteen päälle kun sitä fiilistä ei näkynyt mailla eikä halmeilla viimeisten viikkojen aikana? Ja vaikka tuosta sarjasta jollain ihmeellä jatkoon mentäisiinkin niin mestaruuden voittaakseen pitäisi tamperelaisia pystyä (myös Nokia Areenalla) voittamaan, joten eihän tässä nyt kovin häävit fiilikset pleijareita ajatellen ole.

Mutta jos posin kautta miettii niin on totta että meillä on nyt paljon kokeneita pelaajia joukkueessa ja päävalmentajanakin sellainen joten jos/kun saavat muutaman viisaidenkiven käännettyä niin kaikki periaatteessa mahdollista. Se on finaalipaikka tai ei mitään, vielä ehtii pestä kasvot.

Pelicans voi olla juuri se oikea vastustaja sytyttämään IFK:n pelaamaan.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Nu kör vi!
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Kova tempo ottelussa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Tyhmä pitkä Silppurilta
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Hieman kyllä huolestuttaa oman pään puolustaminen viisikkona ja toisaalta nopeat avaukset hyökkäyksiin lähdöissä. Petraamista on. Samantien yllättäen läpiajo Pelsuille ja siitä vielä av HIFK:lle.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Perinteinen IFK perseily: Bourquella paikka avata helppo Koivistoiselle vauhtiin. Ajaa sen sijaan itsensä Pelicansin träppiin.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Lehterä ollut heikko nyt aloituksissa
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Jaahas, verta kerjätään nenästä kunnolla
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös