HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 118 245
  • 22 268

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Hyvä, ettei otettu aikalisää vaan säästetään se jonnekin tärkeämpiin hetkiin.

Mitä nyt peli kääntyi täysin TPS:n hallinnaksi viimeistään 2-1 maalin jälkeen. Sitä ennen oli jo tolppaa jne.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Onko kolmoskentän peli vähän hakusessa. Näyttäisi, että Åsten hidastaa ketjun peliä aika paljon.
Kyllä. Åstenin maksimin pitäisi olla rajatulla vastuulla nelosketjussa ja nyt kun meillä on toimiva nelosketju, niin en yksinkertaisesti näe minkäänlaista käyttöä. Mielummin vaikka Ikonen tilalle jos Rask ei vielä ole kunnossa.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
No niin, tämähän oli arvattavissa hyvän ensimmäisen erän jälkeen. Mikä siinä on, ettei johtoasemassa vieläkään osata pelata. Tällä menolla kotietu jäänee haaveeksi. Eikä näkymät pudotuspelejä ajatellen muutenkaan kovin hyviltä näytä.
Eikä kyllä osata pelata tappioasemassakaan. Tällä kaudella avausmaali on tuntunut olevan tavallistakin tärkeämpi IFK:lle. Vastustajalle 0-2, niin ei olla kyllä monta kertaa noustu voittoon tällä kaudella.

TPS on toki ollut melko paha vastustaja IFK:lle parina viime kautena, eikä sarjataulukko kerro sikäli totuutta tasoerosta tms.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Pitikin tätä täältä tiedustella, että miten Åsten mahtuu tuollaisella rosterilla pelaavan IFK:n kolmoskenttään? Tai kokoonpanoon ylipäätään?
Åsten toimii parhaimmillaan energisenä pommikoneena. Tätä näkee liian harvoin. Ei tule olemaan mitään asiaa kokoonpanoon, kunhan Rask paranee ja Ikonen opettelee uudestaan pelaamaan.
 

Hesari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen hiihto ja painimaajoukkue
Nyt riitti mulle tää paska taas vaihteeksi. TPS nöyryyttää ja naureskelee peltosen HIFK:lle Nordiksella. Mikään ei muutu, mihinkään ei reagoida. Ihan turha odottaa minkäänlaista voittavaa playoffs-kevättä peltosen komennossa.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Tää peli on kyllä taas sellainen IFKn runkosarja pienoiskoossa. Hyvä startti, mut paskotaan. Kuinka vaikeaa on ottaa sellainen rehellinen 6-1 voitto. Niin usein voitotkin pidetään tiukkana loppuun asti.

En ihmettelisi yhtään, että vika erä saadaan järjetön määrä maalipaikkoja , mutta tehottomuus iskee esiin.
 

penalalli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Leeds United
Jääskällä mesta tuplataklaukseen, ei vaan maistunut sekään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös