HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 136 155
  • 22 271

NuoriSkloddi

Jäsen
Suosikkijoukkue
RELEASEBULI
Pakkohan playoffeissa on Taposen pakko jaksaa kolmen pelin viikkoja. Tämä mielestäni hyvää totuttelua siihen.
Agree to disagree. Hovinen on playoffeissakin täysin voittava veska ja Taponen on varsinkin Tapparaa vastaan aina aivan telineissä, ei pää kestä. Ei kyllä kestäisi mullakaan, että ei sillä.
 

NuoriSkloddi

Jäsen
Suosikkijoukkue
RELEASEBULI
No jos Tapsalle ei ollut ennen peliä tällä viikolla kuin kenttämestarin erikoinen ja kimmokkeen kimmokkeen kimmoke kahden miehen ylivoimalla, niin on ihan loogista että kuuma veskari on se joka pelaa.
Toki, en mä sillä. Loukkaantumisriskit jne. kevään kynnyksellä on iso riski varsinkin tässä seurassa ja kun Hovinen on oikeasti helvetin hyvä veska eikä tekisi yhtään pahaa hänellekkin hakea pelituntumaa kevään pelejä varten.
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Tosi huolimatonta pelaamista IFK:lta.
 

F#21

Jäsen
Ei mikään kentällinen ole nyt toiminut vaan kaikilla pientä sähläystä sekä hätäilyä päällä. Kärpät vielä karvaa ylhäältä ja kovaa, niin tämä korostuu. Noista kun pääsisi nopeasti omista pois, niin ylivoimahyökkäyksiä tiedossa.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Yks hyvä syöttö omille olis plussaa.
kyllä on laadussa ero eiliseen ku yöllä ja päivällä.
HIFK on jotakuinkin kautta aikojen ollut on/off joukkue pelifiilikseltään. Joskus nappaa kympillä ja joskus ei. Tarvitaan tunnesytyke, esim. kunnon taklaus tai maali, silloin vasta lähtee peli rullaamaan.
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Turunen saa kyllä huitoa aika helvetisti.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei näytä mentaalipuoli riittävän kahta iltaa peräkkäin pääsemään/haluamaan pelin ytimeen. Nyt lillutaan ulkokehällä toivoen jotain kivaa tapahtuvan itsestään.
Itse en ainakaan ole vielä huolissaan. Kookoo himassa ja Kärpät eilen himassa, molempien pelitaktiikka oli selvästi vetää eka 20min hullun lailla ja sitä kautta tappaa IFK:n peli, ja hiukan ollut sama meno tänään taas Kärpillä. Tästä jos 1-0 tilanteessa päästään tokaan erään ja siitä aletaan pikkuhiljaa hiipimään peliin mukaan niin kyllä tästä ihan matsi vielä saadaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hirveä erä Martinilta. Kiekkovarmuus todella huonoa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ylivoima tosi heikkoa, muuten vähän parempaa tekemistä heikon alun jälkeen.

Martin vois keskittyä syöttöihin paremmin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös