HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 119 306
  • 22 268

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Kaksi nollaa olisi Tapsa tältä viikolta ansainnut, kumpaakaan ei saanut. Harmi. Silti aivan jumalattoman hyvää suorittamista Roopelta.
 

Bussinalla

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Väittäkö joku että nopeus jalka riittää keväällä kärpillä tai ifklla , vitut sanon minä. Tamperelaiset luistelee jalat alta molemmilta, enkä muuten unohtaisi lukkoa vielä tosin kaavio ei ole heidän puolella. Ei kyllä ole edes mitenkään erikoisen fyysinen ifk. Varsinkin kun pelataan perättäisinä päivinä niin kiirus tulee molemmilla.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Olipas ylivoimaisen vaikeaa purkaa pois omista
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Pisteitä tuli, mutta ei ollut mielestäni hyvä.

Sehän oli aivan ylikylän ukko silloin. Tuossa yksi kevät kun Jokereista tuli, niin oli aivan yössä. Mutta se kokonainen IFK-kausi oli aivan jäätävän tason pelaamista alusta loppuun. Näyttää nykyään jo lähelle samalta.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Väittäkö joku että nopeus jalka riittää keväällä kärpillä tai ifklla , vitut sanon minä. Tamperelaiset luistelee jalat alta molemmilta, enkä muuten unohtaisi lukkoa vielä tosin kaavio ei ole heidän puolella. Ei kyllä ole edes mitenkään erikoisen fyysinen ifk.
Korkki kiinni ja muiden harrastusten pariin. Vituttaa turha provoilu muiden jengien osioissa. 13 viestiä kaikkiaan palstalle, veikkaan isojen ovien käyvän tuolla tyylillä ja hyvä niin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös