HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 117 375
  • 22 268

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Luottavaisin mielin tänään. Kyllä kairataan hieno voitto. Uskon että kun on täysi halli ja kova meteli niin äijät kyllä suorittaa. Veikkaan selvänumeroista voittoa.

Koska perjantai ja vielä tuntia myöhempi peli, niin en ehdi nähdä sitä ensimmäistäkään erää, kun omiin treeneihin pitää lähteä just kun matsi alkaa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Nyt ei sitten mitään alkkisfaijoja, ei tauon jälkeisiä paskoja jumipelejä eikä muitakaan säätöjä kiitos. 3p otettava tästä. Toki saa yleisökin hemmotella extroilla, mutta se on toissijainen juttu tässä, kun asetelmia ja sijoitusta haetaan poffeihin. Kotietua siis mielellään 1/8 peleihin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, FLA
Lehkonenkin nosti esille IFK:n fyysisen pelaamisen tason noston ja Urheilucastissa hekumoitiin jo etukäteen puolivälieräparilla Pelicans-HIFK ja Tyrväinen vs Komarov. Maistuisi kyllä.
Mua vituttaa se Tyrväinen. Hölön luvalla yrittää injuroida kaikkea mikä liikkuu. Siinä Åsten-matsissakin teloi Lindbohmin ja jonkun toisen (en muista kuka) sairastuvalle. Ihan vitun törkeää peliä viimeksi Jormakkaa vastaan jonka päätti nyrkiniskuun jäässä makaavaa, puolustuskyvytöntä Jormakkaa verisesti leukaan. 0% respect.
 

Dimas_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, #87, ManU, CR7, Seattle Seahawks
Retropaidat muuten siisti mutta todella pieni on tähtilogo..

KooKoo aloittanut paljon paremmin alun. Vähän ihmeissään ja telineissä vielä ollaan.
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
KooKoo tullut pelaamaan, HIFK on tullut vain paikalle
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Toivottavasti tässä näkyy vain pelituntuman puute. IFK ollut todella huono tähän alkuun!
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Eka kymppi pian takana ja se TUNNE voisi pikkuhiljaa hiipiä myös puseroon. Ei se KooKoo loppuun asti noin jaksa paineistaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös