HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 151 875
  • 22 271

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viime vuonna tähän aikaan alkoi usko kasvamaan kevättä kohden, kun meidän peli alkoi sujua. Nyt taas tuntuu, että ei tästä kannata enää ees harmistua, katseet kohta jo ens syksyyn taas… Huoh
Siellä syksyssä siintää VP penkin takana.
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Vittu että osaa olla paska joukkue. Vaikka valmennus on mitä on, kyllähän noi kundit tuolla kentällä ihan ite perseilee ton homman. Siellä paskahousut Nättinen ja Sund mm. ovat täysin vain mukana hengailemassa, eikä vähempää voisi kiinnostaa. Vittu mitä touhua, saatanan maalaiset pyörii tuolla punaiset paidat päällä ja ylpeydestä, eikä yrittämisestä ole tietoakaan.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nää ei saatana ole mitään henkimaailman juttuja. Joko valmennus on käskenyt ottaa jalkaa kaasulta tai sitten valmennus ei piiskaa jalkaa takaisin kaasulle. Miten voi olla, että tempo ja tekemisen taso putoaa erien välillä näin paljon?

Ei tämä voi yksinkertaisesti mennä minkään muun kuin valmennuksen piikkiin.
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Feikkiheikit
Tänään jos tulee suoraan dunkkuun ja Lukkokin voittaa, niin alkaa oikeasti olla 8(!) sija lähellä. Tsiisus.

Toki se isompi ongelma on peliesitykset yleisemmin kuin yksittäiset tappiot tai lopullinen runkosarjasijoitus.
KalPalla kaksi matsia vähemmän ja jos tämä tulos säilyy niin eroa 4 pistettä. Sitten ollaan sijoilla 7-8 ja Ässät ja TPS hönkimässä niskaan.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC

waakneri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Kingit IFK ja Penguins, ManU
Kyllä mä häpeän, stadin punaset on pilattu täydellisesti. Mitään ei oo jäljellä enää. Tää kausi alkaa olemaan ohi ja oari seuraavaa voi varmaan skipata kanssa. Myös sankari Peltonen on enää himmeä muisto.
 

Skib71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Luulin jo ekan erän jälkeen että nyt alettiin pelaamaan, no siihen erään väsyttiin ja nyt Kalpa menee menojaan. Tässä erässä ei sitten ollutkaan enään mitään järkeä. Jos jotain posia pitää hakea niin Lehterä taklaili aika ahkerasti, enemmän kuin meidän rymistelijät. Todella sekavaksi muuttu peli eikä enään syötöt osu lapaan. Taponen ollut hyvä mutta ei riitä. Nyt Ville tsemppaa joukkueen voittamaan kolmannen erän tai edes tasottamaan, pelikirjaa varmasti muutettu (hymiö)
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Ei tämä voi yksinkertaisesti mennä minkään muun kuin valmennuksen piikkiin.
Mä laitan kyllä noitten pelaajien piikkiin todella ison osuuden. Jengi on päättänyt, että kausi pellaillaan tässä nyt vain jotenkuten loppuun ja sit kaikki lähtee omiin suuntiinsa. Vitun muukalaislegioona.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liian heppoista on pelaaminen molemmissa päissä. Nyt pitää olla fyysisempi, oma siniviiva kiinni tiukemmin ja kaikki maila yhdessä kädessä-sohimiset pois. Muutama pelaaja ei ole toistaiseksi jättänyt kentälle kovinkaan paljoa, joten kolmanteen erään kaikki joukkueen eteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös