HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 156 445
  • 22 271

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ei hyökkääjiä mihinkään voi lähettää, kun Leksasta ei hyötyä ja Pakarinen ja Tallberg joutuu pakeiksi.

En tiedä mikä tämä juttu oli siitä että kerrankin päästiin levänneenä vastustajaa vastaan joka pelasi eilen illalla kovan ottelun.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Nyt on vissiin sotkettu hyökkäysketjut. Koivistoinen näytti mm. pelaavan Marleaun kanssa samassa kentässä.
 

sixpack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos tänään hävitään niin kyllä se on kriisi päällä ja kotietu karkaa. Enpä olisi uskonut että sääleihin voidaan joutua. Jossakin on vikaa tällä hetkellä ja tätä varmaan ei kukaan voi kiistää.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:n ekan erän all-in asennelätkä piilotti pelilliset ongelmat yhden erän ajaksi. Toisessa erässä palattiin arkeen. Oltaisiin tarvittu vähän enemmän tulosta ensimmäisessä erässä.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lauantain tv-peli tulee olemaan samanlainen, kuin aina ennenkin. Tän saa ottaa melkein talteen jo nyt:

1. Erä: HIFK dominoi alussa - jengi ihastelee kuinka yhtäkkiä tasoa on nostettu. Halutaan voittaa TAMPERE edes kerran kaudessa. YV:llä tulee maali: 1-0. Loppua kohden peli tasaantuu. Torjunnat 4-12.
2. Erä: Mennään tasaisemmin, Tappara alkaa saada otetta. Myös Yv:llä tulee tasoitus, Jääskän hyökkäyspään jäähystä. Torjunnat 9-9.
3. Erä: Heti alussa Tappara iskee 1-2. Sen jälkeen IFK:lla ponnetonta yritystä, Tappara kontrolloi rautaisella otteella. Yleisö alkaa luovuttamaan, VP seisoo patsaana. On vain ajan kysymys koska 1-3 tulee, tyhjiin? Torjunnat 6-9.

Haastattelussa kuullaan, että oli tasokas ilta ja hyvä jääkiekkopeli. Pienet virheet kostautuivat ja ei saatu alun momentumilla kuin yksi maali.

Torstain ennustus ei ihan napissa, mutta sinnepäin. En yllättyisi vaikka hävittäisiin tänään.
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Toi paikallaan seisominen ja näennäinen perässä liukuminen on todella surullista, ihan kuin pleikkarin ohjaimesta olisi virta loppunut. Vetojen osalta kentällä on joukkueellinen Eddie Larssoneita, kunnon tuhnuja.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
HIFK painaa perinteisesti ohi kolmannessa erässä... eiku.

Eka erä hyvä, tulos jäi piippuun ja sitten palattiin arkeen. Ei vaan vakuuta ollenkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös