HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 116 140
  • 22 268

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toki se ettei olla taas pitkään aikaan saatu perussyöttöjä lapaan ei ole valmennuksen vika.
Olen erittäin paljon eri mieltä. 3×2h pelkkiä syöttötreenejä viikkoon, eli perustaidot haltuun oli sitten miten "valmiita ammattilaisia", niin väitän, että alkais jo tässä vaiheessa kauteen osumaan kohdilleen.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Mitähän tää tilanne oikeasti vaatii, että muutoksia tapahtuu. Eikö vain enää ketään Officella huvita vai mikä helvetti tässä nyt riivaa. Huonompaa jääkiekkoa ei voitaisi tässä vaiheessa kautta pelata.
Miksi lähtee tekee mitään muutoksia?
Taas lauantaina Nordikselle raahautuu 8200 ihmistä uskoen ihmeeseen että voitetaan Tappara. Tobias on tyytyväinen kun porukka löytää tähän tahtiin hallille. Sitten kohta näille asiakkaille pääsee vielä syöttää playoff kausareita mitä hienoimmilla lupauksilla.
Varmista paikka Nordikselle ja näe kulmissa möyryävä joukkue. Niin kauan kuin kassakone laulaa iloisesti niin ollaan tyytyväisiä. Sitten taas kauden jälkeen valetaan uskoa faneihin että sitten 2025 keväällä ollaan iskussa. Silloin viimeistään Villen pelikirja on valmis.
Vitut sanon minä.
 

Psykopaimen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viipurin Pauke
Oli miten oli, niin huonommin ei voida enää pelata. Ja yksi maali vaan takana. Tästä tulee joku perinteinen maalin voitto ja valtakunnassa on kaikki taas ihanan kivasti.
 
Suosikkijoukkue
Möyrimätön
Mitäköhän noi yrittää tuolla jäällä tehdä?! Näin katsojana jää sellainen fiilis, että siellä vain jokainen käy luistelemassa omia kiemuroita. Ei mitään järkeä.
Tuli mieleen tämä viime viikon artikkeli Ylellä Heleniuksesta. Kateellisena luin tuon Jokisen kommentin ”täällä luistellaan koko ajan”. Olisipa meilläkin kunnon luistelua eikä liukua muistuttavaa menoa. Tulee välillä mieleen painajaiset, joissa ei voi juosta, vaikka miten yrittäisi.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Peltonen varmaan teroittanut erätauolla, että ”katsokaa että mailat on seuraavassa erässä kiinni jos Musta laittaa viivasta kiekkoa kohti maalia, tähän ratkeaa tämä ottelu”.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Vittu repikää nyt vaikka jonkun Turkulaisen pää irti siel kun ajaa Hovisen päälle!
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Ihan vitun turha jäähy, ei mitään järkeä. Kuritonta perseilyä, jos ei kiinnosta pelata, niin painukoon vittuun!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös