HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 115 711
  • 22 268

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Ei pitäisi valittaa, kun tuloksena on selvä voitto, mutta on se vain tylsää, kun matsi ratkotaan ajoissa ja selät suoristuu.
Vajaa kaksi erää neppailtiin.
 

Tarantula

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Kolmen matsin viikko, nyt tuli vähällä vaivalla ne pakolliset pisteet haettua tästä ekasta. Peli ei silmiä hivellyt mutta sitä ei kukaan odottanutkaan. Päivän huili ja sitten kaks matsia perättäisinä päivinä. Moni pääsi pisteille tänään, aina hyvä asia.

Oman maalin edessä pelaaminen vieläkin karmeaa. Tapsa oli hyvä vaikka yksi menikin. Kakkonen parantaa koko ajan. Melart ja Vesalainen edelleen syväjäässä. Koivistoinen on oikein pelituulella. Marleaun lämäri napsahtaa todella jämäkästi. Tallberg taistelee ja onnistumisiakin tulee.

Tapsa perjantaina maalille ja Pappi lauantaina sitten. Kyllä 9/9 pistettä tästä viikosta on aivan mahdollinen.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Hallilla SaiPan fanipäädyn pelin jälkeenkin hoilaama ”Kaikki menee Taposelle” oli melko sympaattista.
 
Viimeksi muokattu:

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peli ohi käytännössä ensimmäisen erän jälkeen. Vaikka kaksi jälkimmäistä erää eivät tarjonneet katsojalle paljoakaan, niin ihan hyvä niin. Mieleen muistuu, että syksyllä Nordiksella SaiPan kanssa junnattiin 0-0 rankkareille asti. Kyllä mä otan lopulta otan kaksi erää neppailua kuin sen.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Molemmilla Tampereen jengeillä tappioputki!
Joo ja Ilveksellä 2 peliä enemmän pelattuna, eli jatkamalla 3p tiellä koko viikon, IFK vois saavuttaa hyvinkin nyt kärkeä.
Noh, toisaalta alaspäin sit taas parin pisteen sisällä...
 

SilentMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Giants, Minnesota Timberwolves
Helppo pelihän tuo loppujen lopuksi oli, vaikka SaiPan tasoituksen jälkeen hetken aikaa epäilyttikin. Tällä kertaa ei kuitenkaan sorruttu asennevammaan kuten turhan usein näissä ns. helpoissa matseissa on tehty. Kauttaalta kiva esitys, kiekko liikkui ja miehet myös - SaiPa ei tosin ollut tänään mikään mittari.

Illan tähdet Lehterä, Manninen, Tallberg.
 

Dimas_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, #87, ManU, CR7, Seattle Seahawks
Se vajaa 20 pisteen Tamperelaisten johto on enää 10 pistettä. Kyllä se muuallakin tökkii. Ilveksellä vielä kaksi peliä enemmän.
Yllättyneet käsi ylös?

Harvoin kukaan vetää koko kautta tuolla tahdilla mitä Tampereen jengit. KAIKILLE tulee suvantovaiheita. Sen takia ei vielä kannata hätääntyä vaikka tunteella ja hetkessä eletäänkin.

TOP2 ei ole mahdoton vaan ihan tehtävissä. Toki takanakin piste-erot on pienet, joten tasaisesti pitää pystyä suorittamaan. Todella tasainen sarja.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Se vajaa 20 pisteen Tamperelaisten johto on enää 10 pistettä. Kyllä se muuallakin tökkii. Ilveksellä vielä kaksi peliä enemmän.

Marraskuussa jo todettu, että Tampereen porukoita ei kiinni voi saada ja kutospaikkakin tiukassa. Hienoa että on tasainen sarja ja hienoa myös tämän illan kliininen voitto. Flinda oli kuin olikin jäänyt jemmaan kerrankin menomatkalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös