HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 156 854
  • 22 271

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Toivottavasti pojilla on C-More auki tauolla. Tuli aika hyvät analyysit, että miksi paskaa. Kerhon valkulla asiallinen aksentti.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jalonen ja Lehterä antaa studiossa tiukkaa palauetta Hifk:n pelistä - lähinnä etäisyyksistä.

Omituinen juttu, että tuo karvauspelaaminen ollut ehkä se ainoa IFK:n suuri vahvuus Peltosen ja Pikkaraisen aikakausilla. Luulisi että edes se osattaisiin, mutta tänään ei sitäkään. Toki karvauspelaaminen on vaikeaa, jos pelin virtaus ei ole omalla joukkueella, koska silloin karvaus tapahtuu viiveellä..
 

Theosaurus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Välilauseena tähän.

Kyllä tuossa myös pelaajilla on vastuu. Monta kertaa olisi ollut paikka antaa paine mutta esim. Koivistoinen seikkailee jossain kulmassa tms.

Villellä toki päävastuu, mutta pelaajatkin voisivat katsoa peiliin.
Tuntuu että joka ketjussa vähän haetaan nyt että miten pelataan ja joka vaihdossa joku surffailee jossain ihan muualla kuin pitäisi. Pari loistopaikkaa, mutta IFK tarvitsee sen kymmenen yhtä maalia kohti. Toivottavasti heräävät tokaan erään. Siellä on väsynyt jengi vastassa loppua kohden.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On taas porukalla mennyt valmistautuminen peliin aivan päin helvettiä. Löysää ja huolimatonta peliä. Koko erään syvällä rämpivää jengiä vastaan kolme edes etäisesti maalipaikaksi laskettavaa tilannetta. Aivan karseaa paskaa.
Tässä tappioputkessa kyse ei voi olla lepsuilusta.

Vika on siellä, missä se on ollut aina: mailaa puristetaan, mietitään VP:n ohjeita, pelätään mokailua. Rentous on mennyttä, ei se muuta vaadi.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Jukka Jalonen MTV Sub studiossa, että ensimmäisessä erässä HPK oli parempi joukkue kuin HIFK. Mitähän kahdessa seuraavassa erässä tapahtuu?
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitähän toi Jalonenkaan mistään mitään tietää. Onko hän muka joskus voittanut jotakin?
Mitkään saavutukset valmentajana eivät korvaa MM-95 finaalissa pelaajana tehtyjä kolmea maalia. Vähän hävettää, että JJ kehtaa opastaa The Legendan pelitapaa. Luultavasti kritisoi The Legendan pelitapaa vain nostaakseen itseään ylös The Legendan kustannuksella. Eihän se toimi. Eikö JJ ymmärrä vain kehua The Legendan pelikirjaa, voisi siinä samalla saada vähän The Legendan tähtipölyä itselleenkin. :)
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kyl me tää viedään, vikassa erässä ainakin kolme byyriä. Olen itse paikan päällä tätä todistamassa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ei tää näytä nyt oikeen lähtevän. Mikähän on rooli sillä, kun pakisto ollut niin kovilla, ja vaikka Sund takas, niin parinvaihto senkun jatkuu.

2.erä on alkanu paremmin onneks.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Siinä oli hyvää Tejsal-Lehterä connectionia
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Mitä vittua Teissala? Oishan siitä voinut rystyllä jo yrittää. Varsinkin, kun ei Vesalainen ollut ihan optimimestassa.

E. Onkohan siellä huudettu 18 minuuttia? Aika paljon skarpattu ainakin erän alkuun.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös