HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 120 593
  • 22 268

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Tämän haisevan paskan vuoksi kiirehdin kotiin. Virhe.
 

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Laadukasta menoa taas prkl. Viiden minuutin tehoton pyöritys, jonka päätteksi koko vaiheen paras maalipaikka SaiPalle. Muutenkin SaiPalle tarjotaan jatkuvasti nyt ylivoimahyökkäyksiä ja jos heillä edes vähän tehokkaampia viimeistelijöitä niin takaa-ajo asemista lähdettäisi taas kolmanteen erään. Taponen pomputtele edelleen, mutta tänään on torjunut paluukiekot hyvin.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Montako ylivoimahyökkäystä SaiPa saanut parin minuutin sisään? On tää melkonen matsi taas :D

Joo se on tämä IFK:n perisynti, eli kun saivat tuota turhaa hallintaa, joka ei johda maalipaikkoihin eikä jäähyihin, niin IFK yrittää kiiruhtaa taas samaan moodiin ja alkaa puskemaan, vaikka pelitilanne ei kutsu pelaamaan niin.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielestäni kyse on siitä, että SaiPassa tähän on valmistauduttu koko kvartaali ja peli Nordiksella on heidän finaalinsa aina.

Just näin se on, se on vaan oikeasti fakta. Mikkelissä ei nappaa, mutta "Hesassa" pitää ainaa näyttää mitä maakunnassa osataan. Fanitkin varmaan liekeissä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensimmäistä kertaa näen tällaisen keltaisen bussin. Ja tosiaan taistelualueelle ei mennä. Kulmissa olisi hölmönnäköistä möyriä niin neppaillaan siniviivalla. Laukaisu-uhkaa ei ole.
 

F#21

Jäsen
Ei tuolla tunnu nyt kukaan haluavan mennä mukavuusalueen ulkopuolelle. Kiekko liikkeelle ja nopeita laukauksia, joissa maski edessä. Ei tätä sen vaikeammaksi tarvitse tehdä.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Illan ainoa valonpilkahdus on Tapparan 1–6-tappioasema.

On kyllä aivan käsittämätöntä että kukaan ei edes haasta. Kiekkoa pyöritellään mielin määrin, mutta kukaan ei mene "sota-alueelle" (onpas junttimainen ilmaisu).

Yleensä tällaisella kiekonhallinnalla vituttaa ettei mitään vihelletä, mutta nyt ei vastustajan edes saatana tarvitse rikkoa, kun ei kukaan anna minkäänlaista aihetta siihen!
 
Viimeksi muokattu:

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saipa parkkeeraa maalin eteen, pyöritetään kiekkoa minuuttitolkulla siniviivalla ja kulmissa, ei maskia, ei laukauksia.
Veikkaan 0-1 voittoa Saipalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös