HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 121 727
  • 22 268

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Jatkoajalla nähtiin että ongelma meillä on korvien välissä. Lehterä, Melart, Ikonen ja Martin kukin vuorollaan neppailee yhdellä kahta vastaan. Mikä siellä päässä oikein liikkuu??
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi luoja mitkä yritykset ja yrittäjät. Ikosesta oikein huokui semmonen voittaja-asenne.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Ainoastaan veskapeli pitää meidät noissa pikku pisteissä kiinni. On tulossa taas kerran aivan paska kauden aloitus. Kesällä itsellä oli yksi kysymysmerkki ja se oli Ville Peltonen. Yhdenkään kentän pelissä ei ole mitään järkeä.
 

tmh

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Viikingit
Oli kyllä unettava peli. Peli oli eilen ja tänään heikkoa mutta kaksi onnistunutta rankkaria olisi tehnyt tuloksen valossa huonosta viikosta hyvän, mistä se sitten kertookaan. Ehkä siitä, että vastustajakin oli huono sekä tänään että eilen, mutta kuten täälläkin jo mainittiin niin kaverit vaikuttivat luovuttaneilta jatkoajalla ja rankkareilla eikä pelistä paistanut oikein minkäänlaista yritystä. Nämäkin viikonloppuna pilkuilla hävityt kaksi pistettä voivat olla kovinkin merkittäviä loppukaudesta.
Hovinen vaikuttaa ihan pätevältä kakkosmaalivahdilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös